nocturna eu auzisei, tu auzisesi, el auzise... ]
oi, duamne. shi acuma nu te intrebi cum ar fi fost daca taceashi?

in continuare offtopic, ca ontopicu ie absolut neinteresant:
anthrax? io zic ca-i prea mult shi prea departe shi iar incepe micu' amic sa bata campiile patriei despre muzica shi muzichie.
whatever, sigur, sigur n-ai uitat nimica? io zic sa te intorci oleaca inapoi ca sa vezi ca ai omis ceva, sh-anume sa raspunzi la intrebare (care erau chiar 2) da' nu-i bai, ai zis prostia shi te-ai trezit in aer, intzeleg.
1/stil - 2/gen, 3/sound - 4/instrumentatzie, 5/combinatzii absolut nefericite, 6/voce...astea itz spun ceva? ma bucur. ai, lasa suspansu' shi acuma spune tu ce a fost asha inovator la linchinparc? ca zau is tare curioasa. ce-au facut ei ashtia linchinparc, nemaiauzit? au inventat fun stil anume? fun gen nou? au descoperit avantajele cantatului dupa note? au marcat asha o epoca? sa notam undeva cu litere de aur anu' 2000? garantezi tu c-o sa ramana gravatzi undeva pentru posteritate? (in afar' de gugal, shi poate nici acolo)
fuarte amuzant e ca nici macar baietzii de la linchinparc n-au asha parere buna despre ei sau asha pretentzii ca au adus ceva inovator in muzica...sa-i zicem rock. pana shi ei recunosc, umili, ca au fost influentzatzi puternic de korn, the deftones, deftonii fiind "their icons", care i-au shi inspirat, ca sa nu zic 's-au inspirat'. in fine, ei vorbesc chiar shi de NIN shi Aphex Twin, da' astea is la vrajeala, ca sa para cunoscatori.

toarashu', s-a cam dus vremea inovatziunilor in materie de muzici. daca n-ai obserfat, pe ici, pe colo, prin partzi mai mult sau mai putzin esentziale, pe la posturile difuzante de muzici, se cam bate pasu' pe loc. in ziua de azi, inovatziunea sa fii tu sigur ca n-o s-o gaseshti la o trupa comerciala pana la gat, nascuta pentru a garnisi frumos tarabele shi pentru ca sa mai dea shi mtvu' ceva 'rock' pentru ca sa se isterizeze shi pushtimea 'rebela', mai putzin iubitoare de barbie shi britnei spirt.
sper ca ne-am lamurit ca nu mi-ar placea sa te am de ionuzzz.