luna amara
dupa cum am mai spus, parca, albumul va aparea in februarie martie 2006. daca depindea exclusiv de noi, era de mult pe piata...
concert in tulcea o sa fie cand cuiva din tulcea ii va da prin cap sa ne cheme. managerul nostru a tot incercat sa gaseasca oameni sau cluburi in tulcea cu care sa colaboram. pana acum, nimic...
salarii mai mari? la pastele cailor...
concert in tulcea o sa fie cand cuiva din tulcea ii va da prin cap sa ne cheme. managerul nostru a tot incercat sa gaseasca oameni sau cluburi in tulcea cu care sa colaboram. pana acum, nimic...
salarii mai mari? la pastele cailor...
- trumpet_freak
- Junior Member

oricum, daca reusiti, chiar ar fi o realizare.
cat despre "rockfest" din ploiesti, se pare ca a ramas in aer.. si sa nu-mi spuneti ca a fost!!!

vous liriez ma lettre avec les levres
-
zabi - Junior Member
neah, iarna cel putin, doar casa sindicatelor e un loc viabil, bolta e prea mica. prin tulcea mai mult vara se mai canta(vita de vie, iris, etc.) si chiar si asa destul de rar. de aceea un concert luna amara in tulcea e putin cam farfetched de unde si faptul ca am bagat ideea in aceeasi oala cu salarii mai mari si pufuleti pentru tot poporul. oricum, mersi de raspuns si sper ca richard sa gaseasca pe cineva aici pentru un eventual concert la pastele cailor 

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
ok, mersi. in alta ordine de idei, v-am vazut azi la tvr2...greu cu prezentatorii astia
...interesant videoclipul la rosu aprins, da' parca mai misto e ego. chiar asa, banuiesc ca aveti de gand sa promovati prin videoclip o mel de pe noul album, nu?

- alxunder
- Junior Member
da, piesa care va avea clip este piesa ce da si titlul albumului, "loc lipsa". clipul se va filma acum, in decembrie si va fi difuzat din ianuarie.
- trumpet_freak
- Junior Member
Bun concertul din expirat. Am crezut ca de nu-mi iau zborul laolalta cu grupul ala de oameni care se-mprastiau pe-acolo prin mijloc, o sa ne amestecam toti oase-n oase. Parca n-a mai fost demult asa cathartic. V-am regasit asa cum va stiam, ca niste lei furiosi.
-
zabi - Junior Member
zabi, multumim de aprecieri. si noi ne-am simtit bine, doar ca ne-a cam lipsit oxigenul...
syd, "loc lipsa" nu e featuring cu despot, ci cu un nene care face hip-hop si care, impreuna cu alt nene, a strigat "jos cenzura!" si "f**k you, romania!"...
(care dintre cei doi e o sa aflati la momentul potrivit...).
rock.
mihnea

syd, "loc lipsa" nu e featuring cu despot, ci cu un nene care face hip-hop si care, impreuna cu alt nene, a strigat "jos cenzura!" si "f**k you, romania!"...

rock.
mihnea
- trumpet_freak
- Junior Member
ombladon...am aflat deja, scrie in apropo tv de sapt asta....sper sa nu sune prea aiurea...pe album o sa fie si varianta fara el? Bafta maine la concert! o sa fiu acolo, sper sa fie la fel de misto cum (am auzit, doar
) ca a fost in expirat

- alxunder
- Junior Member
ma rog....nu stiu cat o sa sune de bine...adica de sunat, o sa sune bine, da' mi-e sa nu fie ca vita cu parazitii....si ma si obsinuisem cu versiunea asta care-i foarte misto. ma rog, poate ca-s eu prost si o sa fie geniala cu ombladon, asa ca mai bine tac pana apare videoclipul
- alxunder
- Junior Member
Ok.mult noroc cu clipul.numai sa nu sacrificati piesa de dragul mesajului sau ....voi stiti ce.spun asta pt ca "loc lipsa" e una din piesele mele preferate de la Luna Amara si suna bine asa cum am tot auzit-o.Combinatiile astea rock/hip hop n-au fost cele mai reusite.Nici vita de vie nici AB4 n-au fost prea "geniali".
chestia ii ca nu stiu cat sunt de deschisi oamenii (cu mine-n frunte),poate pt un hip-hoper e prea rock iar pt un rocker o sa fie poate prea hip hop.In sensul asta cred ca chestia asta cu "feat" o sa fie foarte necomerciala.
...parerea mea
chestia ii ca nu stiu cat sunt de deschisi oamenii (cu mine-n frunte),poate pt un hip-hoper e prea rock iar pt un rocker o sa fie poate prea hip hop.In sensul asta cred ca chestia asta cu "feat" o sa fie foarte necomerciala.
...parerea mea

-
Syd - Junior Member
syd si alxunder, varianta cu ombladon nu e nici mai buna dar nici mai proasta decat varianta originala. e pur si simplu altfel. e mai scurta, contine interventia lui ombladon dar a disparut solo-ul de chitara (care, am observat, oricum nu prea mai are castig de cauza, in general, in randul publicului...). faptul ca e mai scurta, impreuna cu interventia lui ombladon, o fac sa fie mai dinamica, mai sacadata. in acelasi timp, strofele in interpretarea lui nick ii pastreaza melodicitatea. parerea mea: e o piesa buna si am ales, de comun acord cu casa de discuri, s-o promovam. asta nu inseamna insa, ca trebuie sa judecati intregul album dupa aceasta piesa. e un album de rock cu 14 piese si unele dintre ele sunt muuult mai interesante decat "loc lipsa" (cu sau fara ombladon). sa aveti, va rog, acest lucru in vedere. nu pretindem sa le placa tuturor toate piesele, dar am dori ca lumea sa aiba rabdarea si curiozitatea sa asculte intregul album si deabia dupa aceea sa-si formeze o parere.
thanks.
mihnea
thanks.
mihnea
- trumpet_freak
- Junior Member
am inteles...oricum, melodiile de pe loc lipsa pe care le stiu pana acum din concerte sunt absolut bestiale. deja nu mai pot sa ascult asfalt..
cred ca o sa fie mult mai misto, de fapt sunt sigur.
p.s. misto concertu' din b52, cam aiurea organizarea si toata.."interactiunea"...cu publicu' care a fost sublima dar a lipsit cu desavarsire...(ma refer la intrebarile puse)
bafta in continuare!

p.s. misto concertu' din b52, cam aiurea organizarea si toata.."interactiunea"...cu publicu' care a fost sublima dar a lipsit cu desavarsire...(ma refer la intrebarile puse)
bafta in continuare!
- alxunder
- Junior Member
hihi...da, mai, adevarul e ca formatul emisiunii, cu prezentator care pune intrebari si alea alea, ne-a dat peste cap tot "feeling-ul". noi suntem obisnuiti sa cantam, iar daca vorbim intre piese, vorbim cand ne vine noua. plus ca intrebari de tipul "va place fotbalul?" nu au cum sa ajute o conversatie inteligenta...
si ca sa facem "dezvaluiri complete" (hihi), va spun ca pe album vor mai fi inca 2 colaborari: pe piesa SE INTAMPLA-N ROMANIA baga cu vocea Andy Ghost de la ALTAR, iar pe piesa DIN VALURI ARD este prezent cu saxofonul Mihai Iordache de la KUMM. pot sa va spun ca suna demential amandoua! abia astept sa le ascultati!
peace!
mihnea

si ca sa facem "dezvaluiri complete" (hihi), va spun ca pe album vor mai fi inca 2 colaborari: pe piesa SE INTAMPLA-N ROMANIA baga cu vocea Andy Ghost de la ALTAR, iar pe piesa DIN VALURI ARD este prezent cu saxofonul Mihai Iordache de la KUMM. pot sa va spun ca suna demential amandoua! abia astept sa le ascultati!
peace!
mihnea
- trumpet_freak
- Junior Member
mai da' ce s-a intamplat cu site-ul http://www.luna-amara.ro ,il schimbati de e indisponibil?
-
zabi - Junior Member
site-ul a intampinat ceva probleme cauzate de server. va fi functional pana la sfarsitul anului. oricum, o data cu lansarea noului album, in februarie, vom incerca sa lansam si un nou site.
si fiindca anul asta nu o sa ne mai vedem prin concerte, atat eu cat si trupa va uram "sarba(u)tori fericite!", sa fiti liberi si iubiti si sa va ganditi zilele astea la cei care au murit acum 16 ani pentru libertatea noastra...
ce e sigur in ianuarie, deocamdata: LUNA AMARA la BUCURESTI, 13 ianuarie, ora 19, CLUB A, acustic si ora 22, ART JAZZ CLUB, acustic; BUCURESTI, 14 ianuarie, ora 22, club VIKING, electric.
peace.
Mihnea
si fiindca anul asta nu o sa ne mai vedem prin concerte, atat eu cat si trupa va uram "sarba(u)tori fericite!", sa fiti liberi si iubiti si sa va ganditi zilele astea la cei care au murit acum 16 ani pentru libertatea noastra...
ce e sigur in ianuarie, deocamdata: LUNA AMARA la BUCURESTI, 13 ianuarie, ora 19, CLUB A, acustic si ora 22, ART JAZZ CLUB, acustic; BUCURESTI, 14 ianuarie, ora 22, club VIKING, electric.
peace.
Mihnea
- trumpet_freak
- Junior Member
oh yeah scrie:Nu ma pronunt de Trooper (pentru ca nu eram atent)
dar Zob, chiar daca a cantat inainte, mi s-a parut la cativa metrii in spatele celor de la Luna Amara.
A fost prima oara cand am ascultat Luna Amara, s-a intamplat sa fie si live si am ramas fara cuvinte.
Cand o sa aud undeva "StufStock" o sa-mi vina-n minte "Luna Amara" si figura solistului lor.
Sa nu uit de Ada Milea..
eu n-am apucat anul asta stufstock-ul,dar am stat lipita de TV.cam trist,stiu.sunt total de acord.ZOB fost super tari .mi-a placut k au cantat piese mai vechi consacrate. ada mi se pare ca a deschis concertul,dar n-a fost difuzat

-
furnicaParazita - Junior Member
Primul concert ELECTRIC Luna Amara pe 2006 va avea loc in
VIKING Club in data de sambata 14 ianuarie 2006
In deschidere bashtinashii de la Za`Duff !
Va asteptam de la ora 21:00 !
ROCK
Posterul il aveti in Attachment
VIKING Club in data de sambata 14 ianuarie 2006
In deschidere bashtinashii de la Za`Duff !
Va asteptam de la ora 21:00 !
ROCK
Posterul il aveti in Attachment
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
METALHEAD Romania
Promotions - Booking - Events and more
www.metalhead.ro | [email="contact@metalehad.ro"]contact@metalhead.ro[/email]
Keeping Rock Music aLIVE since 2002
Promotions - Booking - Events and more
www.metalhead.ro | [email="contact@metalehad.ro"]contact@metalhead.ro[/email]
Keeping Rock Music aLIVE since 2002
-
Morrison - Junior Member
site-ul merge din nou.
deci... http://www.luna-amara.ro
concerte: BUCURESTI, 13 ianuarie, club A, acustic.
BUCURESTI, 14 ianuarie, club VIKING, electric.
TIMISOARA, 20 ianuarie, club POD 16, acustic.
dupa aia plecam in Germania si Olanda. pe bune.
mihnea
deci... http://www.luna-amara.ro
concerte: BUCURESTI, 13 ianuarie, club A, acustic.
BUCURESTI, 14 ianuarie, club VIKING, electric.
TIMISOARA, 20 ianuarie, club POD 16, acustic.
dupa aia plecam in Germania si Olanda. pe bune.

mihnea
- trumpet_freak
- Junior Member