luna amara
13 ian., Bucuresti, Club A, concert acustic
14 ian., Bucuresti, Club Viking, concert electric
19 ian., ARAD, Club Papa joe, electric & acustic
20 ian., Timisoara, Club Pod 16, acustic
21 ian., Sibiu, Club R&B, electric & acustic
27 ian. Bahndamm, Wermelskirchen, Germania
29 ian. Wermelskirchen, Kerkade, Olanda
peace.
14 ian., Bucuresti, Club Viking, concert electric
19 ian., ARAD, Club Papa joe, electric & acustic
20 ian., Timisoara, Club Pod 16, acustic
21 ian., Sibiu, Club R&B, electric & acustic
27 ian. Bahndamm, Wermelskirchen, Germania
29 ian. Wermelskirchen, Kerkade, Olanda
peace.
- trumpet_freak
- Junior Member
exista cumva vreo sansa sa veniti pe la bz? stiu ca ati mai venit pe 27 nov. ,dar unii care stau cam prost cu norocul si cu sincronizatul,fraieri ca mine,mai exact, n-au putut sa vina.
-
furnicaParazita - Junior Member
pentru furnicutza: in principiu, incercam sa ajungem in buzau odata cu turneul de promovare al albumului "loc lipsa". nu pot sa iti dau o data precisa, ca asa e la noi, lucrurile se rezolva din mers. cand voi sti o data sigura pt buzau voi anunta (si) aici.
pentru alxunder: videoclipul inca nu a aparut, asteptam de la o zi la alta. we'll let u know...
pentru alxunder: videoclipul inca nu a aparut, asteptam de la o zi la alta. we'll let u know...
- trumpet_freak
- Junior Member
"It has to start somewhere
It has to start sometime
What better place than here
What better time than now!.."(ratm)
It has to start sometime
- fix002
- Junior Member
concert in JAZZ club pod 16 (reamenajat) pret 10 lei, asistenta...destul de mult peste capacitatea birtului, deci undeva in jur de 100 de oameni. din pacate pe mine unul nu m-au prea convins baietii, ramasesem cu o imagine mult mai buna de la un concert de anul trecut. poate a fost din cauza locului. oricum asi spune ca, vorba francezului "la finalul socotelilor" a fost un concert bun.
-
Daimon - Mesaje: 5074
concertul de vineri seara de la timisoara a fost intr/adevar oarecum insipid. toata stima pentru clujeni, dar la un moment dat sound/ul lor din pod 16 semana cu cel al oricarei trupe autohtone. in speranta unui concert cu mai mult distors bafta in continuare
- bestrom
- Junior Member
pai, acuma nu ca ne caut scuze, dar sound-ul nu depinde exclusiv de noi. a fost un concert "acustic" pe o instalatie pe care de obicei se canta jazz...
oricum, ne vom intoarce la timisoara cu un concert full electric primavara asta, sa promovam albumul "loc lipsa".
peace.
oricum, ne vom intoarce la timisoara cu un concert full electric primavara asta, sa promovam albumul "loc lipsa".
peace.
- trumpet_freak
- Junior Member
nu chiar "cateva zile"...albumul se va gasi in magazine din jurul datei de 12 februarie...
pana una alta, avem pagina internationala: http://www.bittermoon.ro
de asemenea, cum un album nu vine niciodata singur
, incepand cu luna februarie la concerte veti gasi tricouri si stick-ere cu Luna Amara, continand si noul logo al trupei.
peace.
pana una alta, avem pagina internationala: http://www.bittermoon.ro
de asemenea, cum un album nu vine niciodata singur

peace.
- trumpet_freak
- Junior Member
foarte misto siteul! banuiesc ca o sa aveti si o reactualizare la cel in limba romana, nu? inca 2 intrebari
:
1.variantele la somn si intunecare sunt cele care or sa fie si pe album?
2.cam cand o sa fie concertul de lansare in bucuresti?

1.variantele la somn si intunecare sunt cele care or sa fie si pe album?
2.cam cand o sa fie concertul de lansare in bucuresti?
- alxunder
- Junior Member
1. nu, pe album sunt alte variante care suna mult mai bine.
2. concertul de lansare din bucuresti va fi candva in jur de 16 martie, cand se va stabili o data exacta va anuntam. oricum, pana atunci, va mai fi un concert in Underworld in 23 februarie (desi mai e ceva vreme pana atunci...).
In seara asta plecam in Germania si Olanda pentru 4 concerte, 2 langa Koln in 27 si 28 si 2 in Olanda in 29 si 30. nu ma puneti sa va spun numele oraselor ca mi-s imposibil de pronuntat ori de scris...hihi...
peace.
2. concertul de lansare din bucuresti va fi candva in jur de 16 martie, cand se va stabili o data exacta va anuntam. oricum, pana atunci, va mai fi un concert in Underworld in 23 februarie (desi mai e ceva vreme pana atunci...).
In seara asta plecam in Germania si Olanda pentru 4 concerte, 2 langa Koln in 27 si 28 si 2 in Olanda in 29 si 30. nu ma puneti sa va spun numele oraselor ca mi-s imposibil de pronuntat ori de scris...hihi...
peace.
- trumpet_freak
- Junior Member
cum nu, patzane, am zis ca venim in martie. "Chef" ne aduce, numa nu in Black Elephant, ci in alt club...
rock.
rock.
- trumpet_freak
- Junior Member
ce intrebare...dau si io...sorry...
hai noroc si numai bine!
D-le Trumpet Freak,mai raspunde-ti la mailuri?

hai noroc si numai bine!
D-le Trumpet Freak,mai raspunde-ti la mailuri?

"It has to start somewhere
It has to start sometime
It has to start sometime
- fix002
- Junior Member
scuzele mele...Loc Lipsa suna foarte misto! e marfa si partea lui ombladon, totu' e foarte misto...iar videoclipul...mi se pare cel mai bun de pana acum. richard e foarte potrivit pt rol
felicitari (si pt clip si pt melodie)! acum astept si mai nerabdator albumu'

- alxunder
- Junior Member
da la voi acasa (noi acasa) cand shi cum mai aveti cantari? in PUB de preferinta! 

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
hello everybody.
azi noapte ne-am intors din germania si olanda. a fost (cum altfel...) foarte fain. ne-au bisat in toate cele trei concerte (2 in germania si 1 in olanda, al doilea din olanda a picat...). trompetzica mea a facut impresie buna si piesa "folclor" a fost foarte apreciata, probabil din cauza componentei etno. insa si cover-urile au fost apreciate. acolo oamenii de varsta parintilor nostri asculta Bush si Pearl Jam, Tool si Porcupine Tree, ceea ce ne-a cam socat un pic. Cluburile, desi mici, aveau instalatii de sunet si lumina impecabile. Publicul nu e ca la noi, nu se face pogo. Adica noi am crezut ca nu faceau la noi ca, na, nu ne stiau; insa nici la trupele lor, locale, nu se agita nimeni. Probabil ca relaxarea e maxima de la iarba...hihi...
o sa ne intoarcem in toate cele trei locatii candva in toamna. pana atunci, urmatoarea iesire e in Bulgaria, la Varna, 24 februarie si, posibil, 25 la Istanbul, Turcia.
pt. fix: blea, imi pare rau, am fost cam dat peste cap cu toata plecarea asta si cu lucrul la album. bineinteles ca raspund la mailuri...
pt. tzestoasa: o sa facem lansarea oficiala a albumului in Pub, probabil la inceputul lui martie.
februarie o sa fie mai linistita. in 17 si 18 mergem la Baia Mare si Satu Mare, inca nu stiu locatiile dar voi anunta in timp util. in 23 cantam la Bucuresti in Underworld. pana atunci, enjoy the video...
peace.
azi noapte ne-am intors din germania si olanda. a fost (cum altfel...) foarte fain. ne-au bisat in toate cele trei concerte (2 in germania si 1 in olanda, al doilea din olanda a picat...). trompetzica mea a facut impresie buna si piesa "folclor" a fost foarte apreciata, probabil din cauza componentei etno. insa si cover-urile au fost apreciate. acolo oamenii de varsta parintilor nostri asculta Bush si Pearl Jam, Tool si Porcupine Tree, ceea ce ne-a cam socat un pic. Cluburile, desi mici, aveau instalatii de sunet si lumina impecabile. Publicul nu e ca la noi, nu se face pogo. Adica noi am crezut ca nu faceau la noi ca, na, nu ne stiau; insa nici la trupele lor, locale, nu se agita nimeni. Probabil ca relaxarea e maxima de la iarba...hihi...
o sa ne intoarcem in toate cele trei locatii candva in toamna. pana atunci, urmatoarea iesire e in Bulgaria, la Varna, 24 februarie si, posibil, 25 la Istanbul, Turcia.
pt. fix: blea, imi pare rau, am fost cam dat peste cap cu toata plecarea asta si cu lucrul la album. bineinteles ca raspund la mailuri...

pt. tzestoasa: o sa facem lansarea oficiala a albumului in Pub, probabil la inceputul lui martie.
februarie o sa fie mai linistita. in 17 si 18 mergem la Baia Mare si Satu Mare, inca nu stiu locatiile dar voi anunta in timp util. in 23 cantam la Bucuresti in Underworld. pana atunci, enjoy the video...
peace.
- trumpet_freak
- Junior Member
ahem, fara pogo? da' ce concert e asta, fara pogo?
chiar, ia ziceti, nu-i asa ca-i mai frumos la noi si ca pogo-ul face atmosfera? cum o fi sa canti si sa stea toata lumea intepenita? bine.. ca si la pogo ce iese..
dar cred ca pentru voi e mult mai fain cand se face pogo, nu?

chiar, ia ziceti, nu-i asa ca-i mai frumos la noi si ca pogo-ul face atmosfera? cum o fi sa canti si sa stea toata lumea intepenita? bine.. ca si la pogo ce iese..

vous liriez ma lettre avec les levres
-
zabi - Junior Member
zabi scrie:ahem, fara pogo? da' ce concert e asta, fara pogo?![]()
chiar, ia ziceti, nu-i asa ca-i mai frumos la noi si ca pogo-ul face atmosfera? cum o fi sa canti si sa stea toata lumea intepenita? bine.. ca si la pogo ce iese..dar cred ca pentru voi e mult mai fain cand se face pogo, nu?
vorba ta. or fi germanii de n ori mai civilizati ca noi, but wtf??
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
-
The_FrozenLord - Junior Member
da frate.. niste bieti naivi si olandejii astia..
d'aia o sa ne refuze integrarea in UE.. ca facem pogo

d'aia o sa ne refuze integrarea in UE.. ca facem pogo

Fanarioti slugarnici ai mondializarii
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii
vand tricou TOOL
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii
vand tricou TOOL
-
LeSharK - Junior Member
frate, daca pogo nu e nimic nu e...
bullshit.
pe la mare nu stiu cand venim, trebuie sa ajungem si la constanta odata cu turneul de promovare a noului album.
peace.

bullshit.
pe la mare nu stiu cand venim, trebuie sa ajungem si la constanta odata cu turneul de promovare a noului album.
peace.
- trumpet_freak
- Junior Member
conform Muzici si faze , astazi apare Loc Lipsa...eu o sa ma duc la Muzica sa vad dc e ceva 

- alxunder
- Junior Member
pai asa era vorba initial, sa-i dea drumul pe 6 feb in magazine. intre timp, insa, s-a modificat data si veti gasi "Loc Lipsa" in magazine incepand din 12 feb.
daca nu ma insel, incepand de azi gasiti in magazine Altar - "Atitudine". pe care da si subsemnatul cu trompeta si vocea...hihi...
peace.
daca nu ma insel, incepand de azi gasiti in magazine Altar - "Atitudine". pe care da si subsemnatul cu trompeta si vocea...hihi...
peace.
- trumpet_freak
- Junior Member