chairs scrie:hello!
poate sa ma ajute cineva?!
caut niste trupe de rock/metal/alternative din romania bune....![]()
am incercat pe inet... :cry: ... dar nu prea am gasit bune.
singuri care cunosc sint ab4, voltaj, sahara..
- music is life -
whatever scrie:(vezi si Myzery si Esham )
Kagan scrie:Asa, oameni buni, nimeni nu trebuie sa se laude cu ce trupe asculta...Daca esti roacher tot roacher ramai, nu trebuie sa-i arati lumii ce trupe asculti, nu asa iti arati rockerimea...Cu timpul, postand, va veti afla fiecare preferintele in materie de rock...O sa va aduceti aminte cand veti fi mari si veti spune : " Uite mai ca Kagan asta avea dreptate..."
In fine, sa nu o luati in semn de rau, dar, am dreptate sau nu?
P.S. : Scuzele de rigoare pentru cacofoniile de mai sus, care, nu erau chiar cacofonii, dar, era cat-pe-ce!
v1n3ri scrie:Ascultati Voltaj, daca va place. E cel putin super oki albumu' asta, ca toate alelalte dialtfel.
'Liviutz[SPAZ scrie:']n-am decat psychopathics from outter space...de astia doi kiar nu jtiu de unde sa fac rost. un link, ceva?
btw cand ai asc. prima data ICP? Eu am comandat caseta de la rocka rolla sau bestial, nu mai stiu, prin 97? 98? Era the Amazing Jackel Brothers in orice caz.
DowN Wit Da CloWn
screenager scrie:formatia ozzfest?
meaculpa scrie:e de fapt un fest anual din cate stiam io...organizat de ozzy insasi...
si are o editie in usa si alta in anglia...
ma indoiesc ca doar trupele astea au cantat la ozzfest...
in mod sigur cof au cantat anul trecu sau acum 2 ani...
afirmatia ta suna un pic fishy...
Kreator,C.O.F.,Ozzfest,Amorphis,Immortal,Theatre Of Tragedy si chiar Guns n' Roses(dar nu sunt fan Guns)
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator