ROCK-ul ascultat de voi
huh postul ala era d fapt in favoarea ta... o ironie la adresa celor kre s-au luat d tine... dar ma rog dak nu te-ai prins asta e...
Without you... the poetry within me is dead! - Miss
Proud member of the Mats Leven FanClub
-
SwanHeart - Junior Member
....c are rock-ul p kre-l asc yo?!....yo nu cred k are nik....poate k sunt putin mai cioudata din moment c asc cele mai ciudate combinatii d muzik posibila..........doom.....heravy.......death.........clasic rock..........din knd in knd si putin hip-tzop......si toate cele.....knd vine vb d ceva bun........
-
^Dark_Angel^ - Junior Member
mie imi plac o groaza de formatzii finlandeze : sentenced, Poisonblack , To die for, The 69 eyes , Sonata arctica , Apocalyptica,fragile hollow, Apulanta ,Tarot, Entwine si him(greatest lovesongs vol666 &razorblade romance ...dupa aia au luat-o spre zone prea comerciale ptr gustul meu ) Ascult cu mare placere g`n`r sau ,metallica si din muzica rom singura formatie care imi place e luna amara
- bloodcry
- Junior Member
well, mie imi place ceva de genu' the distillers, slipknot, soulfly, the transplants, rancid, korn, static-x, r.a.t.m., grand alchemist, black sabbath,si altele....
Eu ascult punk si orice tip de metal.
PURITY
Eu ascult punk si orice tip de metal.
PURITY
-
BullShitMisfit - Junior Member
Pai eu ascult mai mult black si death...ca trupe imi plac Necrophagia, OperaIX, Burzum, Darkthrone, Cannibal Corpse, Mayhem, Gorgoroth, Necrophagist....
- black_smile
- Junior Member
Eu ascult nirvana, metallica, bon jovi, aerosmith, blind melon, ugly kid joe, nightwish, evanescence, iris, ducu bertzi, cargo, pasarea colibri, red hot chilly pepers, savage garden, foo fighters etc....
"Daca te doare mana vindec-o cu ajutorul unui cutit" Virgil Teodorescu
"Timpul e moarte- spatiul e lupta si miscarea e suferinta" M. Eminescu
I can please only one person per day. Today is not your day. Tomorrow isn't looking good, either
Common Sense Is Not So Common
I can please only one person per day. Today is not your day. Tomorrow isn't looking good, either
-
DarkWings - Junior Member
si se scrie "red hot chilli papers"...
ba n-ai bre, n-ai! e C - H - I - L - I chili, chili, chili. exact precum in usturoi.
shi e peppers peppers peppers (la fel ca 98% apa in castravete)

what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
theOffender scrie:si se scrie "red hot chilli papers"...
ba n-ai bre, n-ai! e C - H - I - L - I chili, chili, chili. exact precum in usturoi.
shi e peppers peppers peppers (la fel ca 98% apa in castravete)
nu te enerva!calm,calm!respira!usor...1,2,3!
haide mai,oricum era o greseala acolo si eu am dat dintr-o greseala in alta! :T
"The days are bright and filled with pain/Enclose me in your gentle rain"(THE DOORS-"Crystal Ship")
-
Trinnity - Mesaje: 657
nu prea merge evanescence cu metallica sau nirvana...nu crezi?si se scrie "red hot chilli papers"...eh,pokemon,tre sa intelegem..
Si ce daca nu se potrivesc una cu alta? Nu mi-a placut niciodata sa ma incadrez intr-un singur gen. Mi se pare o idiotzenie. Daca-mi place ceva imi place pur si simplu...genul conteaza prea putzin. Daca azi vrau sa acscult balck si maine trec pe folk e problema mea.....ca-s gusturile mele (si gusturile nu se discuta ;b )
Mda......scuze ca am scris gresit Red hot chili peppers....ma grabeam.
"Daca te doare mana vindec-o cu ajutorul unui cutit" Virgil Teodorescu
-
DarkWings - Junior Member
[quote="Trinnity"]ce draga imi esti!ce m-as face eu fara tine!mersi fremos!!! ]
:lol:
apropo, asta asa in general, aia cu "gusturile nu se discuta" e o tampenie... ba se discuta :p
:lol:
apropo, asta asa in general, aia cu "gusturile nu se discuta" e o tampenie... ba se discuta :p
Without you... the poetry within me is dead! - Miss
-
SwanHeart - Junior Member
in primul rand, sunt nou. in al doilea rand, ascult rock de genul Nirvana, mudhoney, placebo, soundgarden, celelalte cuvinte, R.E.M., Depeche Mode, ozzy osbourne, pink floyd, luna amara, rammstein, metallica de dinainte de st. anger si mai sunt si altele da nu-mi vin in minte chiar acum.
Ai pus mana pe o Biblie si acum esti Dumnezeu.
-
Downer - Junior Member
cred k o sa radeti,da io am inceput cu d'alde spice girls si back street boys.intr-adevar,partial rockul vine prin educatie(prima mea intalnire cu R a fost la varu-miu,si d atunci nu mi-a mai trecut).zic partial pt k chiar d atunci dadeam semne k e ceva c ma atragea la rock.
am fost si am ramas fana METALLICA,chiar daca m-au dezamagit in ultima vreme.mai nou m-am indragostit da CRADLE,daca se pot asocia aceste 2 cuv.dar in general imi place rockul vechi si marile genii ale vremii(stiti la cati ma refer) ~)
am fost si am ramas fana METALLICA,chiar daca m-au dezamagit in ultima vreme.mai nou m-am indragostit da CRADLE,daca se pot asocia aceste 2 cuv.dar in general imi place rockul vechi si marile genii ale vremii(stiti la cati ma refer) ~)
nivelul de inteligenta e constant,dar populatia e in continua crestere:)
-
call of ktulu - Junior Member
de mica am fost educata sa ascult metallica, black sabbath si judas priest (taica'miu a fost rocker..cum altfel puteam sa ies eu?!
). in timp am descoperit guns'n'roses, iron maiden, alice cooper, nirvana, led zeppelin, ozzy, kiss etc (is o gramada). inafara de astia imi mai plac rammstein, slipknot, oleak din korn, tot oleak nightwish si marilyn manson. n`am mentzionat nici macar o sutime din formatziile pe care le ascult..da ata ete la vie parchive si lenea care nu ma lasa sa tastez 

- Dellia666
- Junior Member