luna amara

Totul despre muzica rock

Mesajde cristane » Mie Mar 29, 2006 12:24 pm

Sper sa fie 22.30 sau mai tirziu, sa apuc sa ajung si eu, direct de la stadion :)
cristane
Junior Member

Mesajde trumpet_freak » Joi Mar 30, 2006 1:04 pm

pai tocmai, cristane, de aia am zis 22.30, sa mai ajunga oamenii de la stadion... :n:

FOARTE IMPORTANT PT CLUJENI:
LANSAREA OFICIALA LA CLUJ VA AVEA LOC IN 9 APRILIE LA "CASA TRANZIT"

peace.

P.S. Ploiesti was very good. thank you.
trumpet_freak
Junior Member

Mesajde Beatryce » Joi Mar 30, 2006 4:42 pm

so..... dak in cluj cantati in 9 aprilie atunci in tgms cantati in 8 aprilie ?? :D
pe unu din siteuri asha scrie da tot p acelashi site scrie k in 8 aprilie cantati in cluj... deci.. decide 4 targu-muresh :)

iooi da... asta ii siteu: http://www.muzicisifaze.com/noutati.php?id=70&PHPSESSID=cd5d8908ab76a6cf3f74faf625606f34
Beatryce
Junior Member

Mesajde trumpet_freak » Vin Mar 31, 2006 4:29 pm

servus.
da, Beatryce, pe 8 cantam in Tg. Mures, e deschiderea unui club, da' nu mai stiu cum ii zice. o sa vezi afise prin oras, probabil.

lansarea la Cluj ramane pe 9 aprilie, Casa Tranzit.

peace.
trumpet_freak
Junior Member

Mesajde shiona » Vin Mar 31, 2006 8:09 pm

prin ct vaz ca nu aveti nimic programat prea curand :(...asteptati sfarsitul verii cand e si vremea mai buna?..poate prindeti si-o plaja dupa concert :P
anyway de abia astept sa va aud live
"Ar trebui pus un gratar la intrarea in orice suflet.Ca sa nu se bage nimeni in el cu cutitul." M Sorescu
shiona
Junior Member

Mesajde Xin » Sâm Apr 01, 2006 1:49 pm

Baieti, ascult mai mult jazz decat rock si prefer ceva hip-hop romanesc. Dar, daca n-as avea niscai motive rationale, mai ca as veni si la cel de-al treilea concert din luna asta. Nu stiu ce mi-a placut mai mult - nebunia din Preoteasa sau felul in care ati cantat in Backstage.
Cand un unplugged?
Si, da, we fuckin' love you, people :)
Xin
Junior Member

Mesajde inCerc » Sâm Apr 01, 2006 5:53 pm

s-a confirmat in piatra p 29? macar acolo sa fie daca in bacau nu :P
ancheta, executie!
inCerc
Junior Member

Mesajde hostedrage » Sâm Apr 01, 2006 8:59 pm

am o mica nelamurire in legatura cu melodia downtown jesus..cine a compus melodia?pe forumu urma se face foarte mare caz din chestia asta..si chiar sunt curios:nesigur:..ms :flori:
hostedrage
Junior Member

Mesajde r4m0n4_5 » Sâm Apr 01, 2006 10:27 pm

am inteles ca luna amara va fi la sibiu la festivalul artmania. stie cineva ceva de bilete? ca pana siteul oficial al organizatorilor e under construction si cam toata lumea e nedumerita...
r4m0n4_5
Junior Member

Mesajde trumpet_freak » Dum Apr 02, 2006 2:52 pm

servus.

la Brasov a fost suuuuper taaaaareeeeee!!!! multumim tuturor celor prezenti.

de asemenea, multumim celor prezenti in Laptarie, aseara, la Bucuresti. un concert fain cu oameni faini.

shiona, la constanta cantam in 18 mai.

hostdrage, Downtown Jesus e compusa de Nick, cu bridge-ul compus de Mani de la Urma.

piatra neamt inca nu e confirmat, asteptam inca. daca nu, Iasi pe 13 si 30 aprilie....=)

nici noi nu stim mare lucru despre Artmania, in ceea ce priveste biletele. sorry.

peace.
trumpet_freak
Junior Member

si, si

Mesajde bad-egg » Dum Apr 02, 2006 8:12 pm

1. in primul rand FELICITARI pentru ceea ce faceti, am fost la ambele concerte din bucuresti - preoteasa si backstage, de al3lea am aflat mult prea tarziu :D
2. 1 mai? vama veche? va auzim si acolo? anuntati si voi din timp........sa se pregateasca omu' cu tol festiv
3. mihnea! esti putin tolerant, in loc sa te bucuri ca va apreciaza o categorie diversa de public, dai ignore omului care asculta si hip-hop......chiar asa tare te-a suparat ion - ombladon ca n-a venit?
4. sunteti buni......si va mai asteptam la bucuresti!
toate bune, ....
bad-egg
Junior Member

Mesajde trumpet_freak » Dum Apr 02, 2006 11:47 pm

bad-egg,
1. multumim pentru aprecieri :cow:
2. nu stiu daca vom canta de 1 mai, iar la vama veche nu stim inca daca Stufstock se va face sau nu. dar, apropo de festivaluri, cantam la FanFest 2006, la Periam Port (http://www.rocklamures.com), la Top T Buzau si, probabil, la Peninsula Tg. Mures.
3. aici n-am inteles...cui i-am dat ignore? n-am nimic cu ascultatorii de hip hop si nici cu hip hop-ul, chiar ascult cu placere unele chestii si ma bucur daca oamenii din hip hop aleg sa asculte (si) Luna Amara. nu m-am suparat deloc pe Ombladon, m-am suparat pe situatie, ca n-a putut veni; a avut concert, asta e. oricum, a fost la Brasov. asa ca...unde e intoleranta?... A-)
4. mersi inca o data. we'll be back.

peace
trumpet_freak
Junior Member

Mesajde cristane » Lun Apr 03, 2006 10:12 am

A fost exceptional concertul de la Brasov, unul din cele mai bune pe care le-am vazut pina acum. Super atmosfera, super locatia (un pub nou ce pare sa fie singurul care mai organizeaza concerte in orasul ala uitat de lume), sonorizare mult mai buna decit la aproape toate cluburile din Bucuresti. Ce mai, nota 10. Felicitari.
cristane
Junior Member

Mesajde bad-egg » Lun Apr 03, 2006 12:34 pm

sorry pentru interpretarea gresita, dar......
xin spune: "Baieti, ascult mai mult jazz decat rock si prefer ceva hip-hop romanesc. Dar, daca n-as avea niscai motive rationale, mai ca as veni si la cel de-al treilea concert din luna asta. Nu stiu ce mi-a placut mai mult - nebunia din Preoteasa sau felul in care ati cantat in Backstage.
Cand un unplugged?
Si, da, we fuckin' love you, people"
..........si vazand cat de atent si promt esti in a raspunde oamenilor, am crezut ca este ignore!:)
daca vama veche pica (:(() va astept - cu nerabdare - in mai
toate bune!
bad-egg
Junior Member

Mesajde Xin » Lun Apr 03, 2006 2:14 pm

"Categorie diversa de public"? ...ascult luna amara de vreo 2 ani, deci nu cred ca e cazul...
Mai mult decat atat, cineva care asculta Jarrett, Tom Waits, deJohnette nu poate decat sa se bucure ca in Romania se face si muzica buna. Am in minte armonizarea intre vers si sunet (desi, si zgomotul are rostul lui). Ca e vorba de hip-hop sau rock sau orice altceva...cred ca nu are importanta. Am insa o curiozitate - ce s-ar fi intamplat daca scriam ca imi place Angela Similea?
Cat despre presupusul 'ignore', nimeni n-a pierdut nimic.
Xin
Junior Member

Mesajde leadfoot » Lun Apr 03, 2006 2:46 pm

la downtown jesus, mani a compus doar versurile. so, it's not such a big deal!
we're in this togheter
leadfoot
Junior Member

Mesajde leadfoot » Lun Apr 03, 2006 2:50 pm

asta nu inseamna ca nu sunt niste versuri misto, ci ca se face mult prea mult caz.
we're in this togheter
leadfoot
Junior Member

pt xin si pt cei care s-au mai simtit afectati de interventia mea!

Mesajde bad-egg » Lun Apr 03, 2006 4:19 pm

= )), cred ca am o problema - de comunicare........., sorry
toate bune......si la locu' lor!
bad-egg
Junior Member

Mesajde hostedrage » Lun Apr 03, 2006 11:03 pm

da..in legatura cu downtown jesus..nici eu nu cred ca big deal, asa cum vor unii sa o faca sa para. un cantec superb compus de doi prieteni, in vremea aceea. mai mult nu cred ca are rost sa zic, pentru ca ar fi de-a dreptul stupid sa iau de bune toate cuvintele unui om care vorbeste cu prea multa placere pentru a se putea abtine din a exagera sau a lasa vreun gand intunecat nespus, dnul gutau
hostedrage
Junior Member

Mesajde furnicaParazita » Mar Apr 04, 2006 4:53 pm

LUNA AMARA va canta in deschiderea concertului HIM si AMORPHIS de la Sibiu,am uitat data, dar va zic mai incolo...

eu stiam ca pe 15 iulie,dar o sursa mai sigura decat mihnea nu prea am,poate doar richard. :)
furnicaParazita
Junior Member

Mesajde Mada@Cluj » Mie Apr 05, 2006 12:04 pm

Hmmm... unplugged-ul de aseara, din Roland Garros... dupa care ma refac inca, fiindca am ajuns acolo direct de la gara, obosita foarte :cow:
Ceva mai dinamic decat precedentul @ Diesel (pana si "Mad World" a avut un ritm mai accelerat - sau mi s-a parut?...), concertul m-a trecut prin majoritatea starilor posibile. Mi-am amintit de multe si am intrevazut multe. "Into Another" a marcat una din aceste treceri de la... dulce la amar.
Imi era nespus de dor de cover-ul Cure "To Wish Impossible Things" si recunosc ca ma asteptam sa-l cante tot Mihnea. Nu ca ar fi fost o surpriza neplacuta performing-ul lui Nick, a fost doar... o surpriza. Iar "Folclor", la final ... inca nu pot sa definesc exact ce mi-a inspirat. :D: Am ras mult, da; probabil asta a fost si scopul acelui "pelerinaj" prin tot felul de bucati de piese.
In scurte cuvinte, un concert la care s-a putut respira, un sound plin si cea mai pasnica atmosfera (nici poveste de dansat pe mese :calm: ). Iar la sfarsit, cum mi se intampla de cele mai multe ori (ba nu, intotdeauna) dupa o cantare Luna Amara, am plecat cu capul sus. Nu va e straina senzatia, cred. Spatele drept, privirea limpede, mintea pregatita de schimbare. "La noi, totul e posibil". Chiar si schimbarea. O dovada in plus (pe langa nu foarte multele): duminica, 9 aprilie, la Casa Tranzit se intampla ceva.
Un Loc Lipsa se umple, ochiul nostru se deschide... Pe duminica, asadar.
Mada@Cluj
Junior Member

Mesajde trumpet_freak » Joi Apr 06, 2006 12:39 am

mada, multumim mult pentru cuvintele frumoase. o singura rectificare: "To wish imposible things" a fost cantata mereu de Nick, niciodata de mine... A-)

nu uitati, LANSAREA LA CLUJ ESTE IN 9 APRILIE LA CASA TRANZIT, ORA 19 (pe bune).

peace.
trumpet_freak
Junior Member

Mesajde Mada@Cluj » Joi Apr 06, 2006 2:17 pm

... :blush: ... inseamna ca m-a atins tare :n: Sau e varza in mintea mea din cauza altui cover care-mi place mult (Garry Jules), la care faci tu vocalul. Cat despre cuvinte... cu placere. Adevarate-s. Tocmai a citit articolul din Adevarul despre conferinta de ieri; imi pare rau c-am pierdut-o. Numai bine!
Mada@Cluj
Junior Member

Mesajde alxunder » Vin Apr 07, 2006 12:13 am

mihnea, in turneul asta o sa mai ajungeti cu vreun concert acustic si prin bucuresti? (chiar vreau sa aud mad world, n-am avut placerea pana acum :) ) si cu siteul ala ce se mai aude?
bafta cu turneul, sa umpleti toate locurile lipsa din tara! :)) :cow:
alxunder
Junior Member

Mesajde inCerc » Dum Apr 09, 2006 4:21 pm

shaaat! au fost destule in buc! sa mai fie si prin alte parti.... [-o :D
ancheta, executie!
inCerc
Junior Member

Mesajde r4m0n4_5 » Dum Apr 09, 2006 10:57 pm

proaspat intoarsa de la casa tranzit A-)
foarte reusit concertul, felicitari baieti ==D mai mult aer decat in pub, sunet foarte bun, piesele cantate impecabil, coveruri frumoase, bisuri si mai frumoase... hurt a sunat splendid...
pacat ca n-a venit Iordache, pacar si de Ombladon, dar Andy a fost la inaltime, ca de obicei :D aaa...si nu era vorba de ceva proiectii? ce s-a intamplat de nu au mai fost?

pe "luni de fiere" cine s-a suparat? ca a fost singura uitata de pe lista... :(
r4m0n4_5
Junior Member

Mesajde trumpet_freak » Lun Apr 10, 2006 3:28 pm

multumim celor prezenti aseara la Cluj. ne-am simtit foarte bine la casa Tranzit, intr-adevar, e mai mult aer, suna mai bine. imi pare rau pt "luni de fiere", era in program pt bis, insa pana la urma am ales sa cantam "happiness provider" si celelalte... next time.

multumim, de asemenea, celor prezenti sambata, la Tg. Mures. deci Tg. Mures rulz!!!!!!! nu ne asteptam la atata lume, a fost extraordinar.

miercuri, 12 aprilie, concert la SUCEAVA, CLUB 60, ORA 21
joi, 13 aprilie, concert la IASI, CLUB BEST (CANNABIS), ORA 21

peace.
trumpet_freak
Junior Member

Lansare "Loc Lipsa" Cluj

Mesajde Mada@Cluj » Lun Apr 10, 2006 7:33 pm

Frumos, frumos. N-am mai vazut Luna Amara intr-un concert asa luminos si respirabil :) Mi-a ajuns pentru o buna bucata de vreme. L-am vazut acolo, fugitiv, si pe bateristul de la Avorton - cine stie ce se mai intampla cu trupa asta clujeana noua, fara site, dar cu potential (copilul de la tobe e cel putin talentat, pe bune!) ?
Mada@Cluj
Junior Member

Mesajde fix002 » Mar Apr 11, 2006 5:51 am

Fucking life with fucking friends,fucking shit in fucking pants.............
eh...
:(
"It has to start somewhere
It has to start sometime
What better place than here
What better time than now!.."(ratm)
fix002
Junior Member

Mesajde Mada@Cluj » Mar Apr 11, 2006 11:42 am

Ei, fix, it`s not your day today, huh? Better mornings will come. Stay awake!
:wave:
Mada@Cluj
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Rock