ROCK-ul ascultat de voi

Totul despre muzica rock

Mesajde gugushtiuc » Vin Noi 11, 2005 1:12 pm

offspring. ash asculta nonstop. de fapt ascult oricand am timp sau cand merg shi sunt singura (traiasca mp3 playerul!) dar cum scot cashtile din urechi mi se face dor iar de ei. prea tari. cred ca devin obsedata, bine ca au shi valoare sentimentala destul de mare (deshi se pierde pe parcurs in ultima vreme).

mai am momnte in care mai ascult greenday, uneori metallica, vitza cand ma mai apuca, scorpions ca ii plac foarte mult lu' tata (mai ales ultimul album shi doar am fost shi la concertul lor), uneori deftones (da' nu prea des)
gugushtiuc
Junior Member

Mesajde tzache » Vin Noi 11, 2005 1:18 pm

am ascultat cand erau la moda. imi plac ochelarii lu Tăiţel ~p
coincidenta. ma gandesc la offspring din an in paste. ei bine, azi dimineata m-am trezit cu "why don`t you get a job" in cap si mi-a picat fisa (dupa atata timp) ca seamana foarte mult cu "obla di o blada" :D
tzache

Mesajde Conflict[ED] » Vin Noi 11, 2005 4:11 pm

Offspring numai cu valoare sentimentala sa mai ramana ca valoare muzicala sigur nu au. Totusi, au avut si piese bune "why don't you get a job" e una din ele, a mai fost zic eu "self esteem", "the kids aren't allright" si ca piese panarama "preety fly" si "original prankster"
Conflict[ED]
Junior Member

Mesajde tzache » Vin Noi 11, 2005 4:37 pm

'Conflict[ED scrie:']Offspring numai cu valoare sentimentala sa mai ramana ca valoare muzicala sigur nu au.

arată brevetu de sfătos in materie şi te cred.
tzache

Mesajde Conflict[ED] » Vin Noi 11, 2005 4:57 pm

Zi'mi un lucru, ce fel de oameni consideri tu ca pot avea o parere despre valoarea muzicala a unei trupe ? Critici muzical, alti muzicieni, publicul care asculta ? :) Raspunde'mi la intrebarea asta si eu iti voi spune de ce imi dau cu parerea :)
Conflict[ED]
Junior Member

Mesajde tzache » Vin Noi 11, 2005 5:05 pm

daca o luam asa, nu e vorba de cine e indreptatit sa critice, ci de cum o face.
ai spus-o de parca toata lumea ar fi de acord cu tine, ca si cum ar fi un lucru cert, de necontestat.
cand iti spui parerea, fa-o in asa fel incat sa reiasa ca e doar a ta, nu o generaliza, si atunci e ocapa.

da` ce-ai patit ca ejti la trei gambe-n pamant?
tzache

Mesajde Conflict[ED] » Vin Noi 11, 2005 5:38 pm

Ok, parerea mea proprie si personala este ca Offspring nu are valoare, dar asta numai pentru ca sunt mai degraba ascultator de rock mai dur si punk'ul si alternative'ul nu prea le agreez decat in cantitati mai mici. Scuze fatza de cei care asculta Offspring, stiu cum as reactiona si eu daca ar zice cineva ca Opeth sau Metallica nu au valoare :)
Cat despre locatia mea, six feet under, nu am patit nimic, m'am obisnuit sa scriu asta cand intreaba cineva de unde sunt :)
Conflict[ED]
Junior Member

Mesajde whatever » Vin Noi 11, 2005 8:41 pm

incredibil, plec o zi si uite ce se petrece.

deci [ED]Pe, ia asculta aici. Opeth nu au valoare, pentru ca nu imi plac mie. E bine asa ? Fain judeci si tu, ce sa zic. Si daca Offspring nu aveau valoare, atunci Noodles nu scotea riffurile alea din The Kids Arent Alright sau introul ala genial din Dirty Magic, Dexter nu facea versurile de la Gotta Get Away sau Come out and Play, de Ron (care tot regret ca a plecat) sa nu mai zic, sau trupa in sine nu scotea asa o minunatie de piesa precum Pay The Man.

Nu or fi Offspring niste instrumentisti precum Dream Theater sau dracu stie ce alta trupa care pe mine m-ar plictisi, dar nu poti sa spui ca nu au valoare. Si daca nu ma crezi, iti demonstrez muzical vorbind, ca baietii stiu bine ceea ce fac.

Si practic oricine isi da cu parerea despre valoarea muzicala a unei trupe. Doar ca acele comentarii ca si cel al tau o sa fie aratate cu degetul. Ia ghici de ce ?

va rog si sa ramaneti ontopic, altfel vin averturi si banuri.

continuati
whatever

Mesajde tzache » Vin Noi 11, 2005 9:09 pm

nu am sarit in apararea lu offspring, ci doar carcoteam si eo modul tau de exprimare. sa nu mai faci asa, ca nu e bine :D.
sorry-ma pentru off, dar e bine totusi c-am lamurit un lucru cu baeatu. acuma sa nu mai discutam despre asta, ca vorba ta uarevar, subectu este "Rocku ascultat de voi"

can e vorba de muzica, io-s umpic mai ciudatel de felu meu, in sensu ca nu sint fidel unui singur jen muzical. mi se pune pata. si cand mi se pune pata, ea poate fi pe green day, biohazard, coldplay, within temptation, moonspell, europe, joe cocker, dire straits, massive attack, hooverphonic, air, david gray, akira yamaoka, hall and oates, crowded house si lista ar putea continua intr-o varza randomizare.

Iote ca mi se puse la un moment dat pata pe Majica, multumita lu katzy tzaky ;) Mare talent 6fingers. are ferrari la dejte ~p si am inteles ca el compozitor majoritar. Am ramas profund impresionat de instrumentisti. foarte tare frate. like i said: ferrari is the word :D
tzache

Mesajde tzache » Vin Noi 11, 2005 9:09 pm

nu am sarit in apararea lu offspring, ci doar carcoteam si eo modul tau de exprimare. sa nu mai faci asa, ca nu e bine :D.
sorry-ma pentru off, dar e bine totusi c-am lamurit un lucru cu baeatu. acuma sa nu mai discutam despre asta, ca vorba ta uarevar, subectu este "Rocku ascultat de voi"

can e vorba de muzica, io-s umpic mai ciudatel de felu meu, in sensu ca nu sint fidel unui singur jen muzical. mi se pune pata. si cand mi se pune pata, ea poate fi pe green day, biohazard, coldplay, within temptation, moonspell, europe, joe cocker, dire straits, massive attack, hooverphonic, air, david gray, akira yamaoka, hall and oates, crowded house si lista ar putea continua intr-o varza randomizare.

Iote ca mi se puse la un moment dat pata pe Majica, multumita lu katzy tzaky ;) Mare talent 6fingers. are ferrari la dejte ~p si am inteles ca el compozitor majoritar. Am ramas profund impresionat de instrumentisti. foarte tare frate. like i said: ferrari is the word :D
tzache

Mesajde Love2Fly » Sâm Noi 12, 2005 1:07 am

whatever scrie:Opeth nu au valoare, pentru ca nu imi plac mie. E bine asa ?

Domnu' whatever, tin sa va anuntz ca sunteti o ecuatie imposibila pt. mine. Adica cum bre? Tocma matale care ascultzi atata muzica buna sa spui ca Opeth nu au valoare bre (chiar si prin simplul fapt ca nu-ti plac) ? that's pretty shitty man... :x
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Shaki » Sâm Noi 12, 2005 2:00 am

eh, se vroia si el ironic...
offspring- "lightning rod", frumos, o mel de suflet ash spune :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Conflict[ED] » Sâm Noi 12, 2005 4:32 am

whatever scrie:Opeth nu au valoare, pentru ca nu imi plac mie.

Touché :x

Revenind la rockul ascultat de noi, imi completez lista cu Pantera, Sepultura, Soulfy, Therion, Cannibal Corpse, Children Of Bodom si lista poate continua.

:calm:
Conflict[ED]
Junior Member

Mesajde whatever » Dum Noi 13, 2005 12:42 am

noa, io is "disfunktional" asa ca e mai greu cu mine :D si uite, am si uitat ca subiectul asta e pe rock, nu pe rock international, si deja ma vedeam dand banuri si alea alea :D

nu vroiam sa par neaparat ironic, doar vroiam sa demonstrez ceva, si e bine ca pana la urma Conflict[ED] s-a prins de faza. Nu am nimic cu Opeth. De fapt nu tare imi plac, dar noa ...

si ca sa nu fiu chiar asa de offtopic, va impartasesc din nou dragostea mea pentru Tool Tot astept sa iasa odata albumul ala, care probabil sau o sa fie ceva gen Lateralus (adica mega fain) sau o sa revolutioneze din nou taramul muzicii.
whatever

Mesajde gugushtiuc » Mie Noi 23, 2005 7:07 pm

chiar nu pricep de ce s-a iscat o astfel de controversa legata de offspring. mie-mi plac shi gata. altora nu le plac shi asta este. nu cred ca pot judeca valoarea lor muzicala, dar au o valoare sentimentala foarte mare pentru mine, plus ca suna bine (punctul meu de vedere) shi de-aia ii ascult, cel putzin acuma.

intre timp ca tot era vorba despre ce rock ascultam redescoperii guns'n roses (de care imi fusese dor fara sa-mi dau seama) shi obiceiul meu este sa devin obsedata pentru scurta vreme de o melodie pe care o ascult mereu pt ceva timp shi apoi trec la alta pe care o descopar sau redescopar intre timp. bine ca le aleg mai ales in functzie de versuri pt ca de multe ori gasesc melodia perfecta pt starea mea de spirit (foarte schimbatoare de altfel!). acum este "change" de la deftones, ma intreb ce va fi maine, poate tot asta sau alta. nici eu nu shtiu
gugushtiuc
Junior Member

Mesajde badjoke » Vin Dec 02, 2005 10:44 pm

salut ppl !! asta e a 2 oara cand postez pe forumul asta parca ... prima oara a fost acum cateva luni si de atunci nu am mai intrat .. i'm back ca sa zic asa .
mam oprit la topicul asta , am inceput sa citesc ( ca nah normal pana postezi trebe sa citesti tot topicu , eu asa stiu ) .. am citit pana la pagina 5 si ma-am plictisit :n: , am citit si niste tampeni cum ca te nasti rocker si ca unele formati sunt naspa bla bal .
rocker nu te nasti vo zic yo din propie experienta aia care cred ca sau nascut rockeri sunt debili , cat despre formati vad ca sunteti ff conservatori .. nu va place ce e nou , stiu in real life niste rockeri care urasc trupe de genu linkin park and green day , mai mult decat manelele ( si asta la persoane de 17-18 ani ) .
generatia mai nouo gandeste ca generatia mai vechie si asta pt. ca generatia mai tanara a copiat pe cea vechie ( adika daca nenea old guy zice ca linkin sux asa e ) ... asta e o contrazicere nesfarsita si degeaba ma agit aici.

cat despre ce ascult eu :

Omu cu Sobolani
Vama veche
Vita de vie
Luna amara
mai nou E.M.I.L.
ab4
Green day
System of the Down
Rammstein
u2
Linkin Park
blink 182

si vreau sa mentionez si The Prodigy cu toate ca nu e rock dar e destul de nebun , i'm a big fan ... printre putini in romania asta plina de manele
PS: nus rocker , dar pe langa rock ascult si hip-hop , house&trance , electro-punk si alte minunati
badjoke
Junior Member

Mesajde Corpse Lover » Sâm Dec 03, 2005 3:03 pm

Formatiile care le acult? hmmm.....foar alternative....putin hard rock, un pic de doom metal (fac pe mine de ras cand il ascult)
anYwaYz here r ma bands:
-Crossafde
-Cold
-Closure
-Chevelle
-Reveille
-Korn
-Limp Bizkit
-SR-71
-Lacuna Coil
-Tiamat
-Rob Zombie
-Drowning pool
-Incubus
-Creed
-Seether
-Evanescence
-Marilyn Manson
-Nightwish(doar nemo XP )
-Static-X
-Metallica
-Breaking Benjamin
-Papa Roach
-Finger Eleven
-Godsmack
-Disturbed
-Switchfoot
-Three Days Grace
-Dark new Day
-3 Doors Down (doar ''Here without you''.....it`s so sentimental...boohoo...)

Well poate si downloadati nice melodii de la formatiile de mai sus poate va plac ><
Incercati Crossafde-Cold (e cel mai bun pe care l-am auzit pana acum)
Corpse Lover
Junior Member

Mesajde kacio » Sâm Dec 03, 2005 4:13 pm

Saga
Ian Stuart
Skrewdriver
Bohse Onkelz
Dropkick Murphy`s
Landser
Pluton Svea
Storm
Volxsturm
Youngland
Brutal attack
Bully boys
Strikeforce eeeetc
kacio
Junior Member

Mesajde whatever » Dum Dec 04, 2005 10:49 pm

ce tare, iti plac Skrewdriver si Dropkick Murphy`s. Circle Jerks nu iti plac ?

ontopic : Tool tool tool si iarasi tool.
whatever

Mesajde kacio » Mie Dec 07, 2005 4:32 pm

Skrewdriver imi chiar plac mult ... Dropkick Murphy`s unele melodii , atat

ar mai fi multe trupe ... Iron Maiden , Pantera , Brigada de Asalt , chiar si Iris .. fara luna amara ...si multe altele
kacio
Junior Member

Mesajde peia » Lun Dec 19, 2005 7:59 pm

Bijelo Dugme, Divlje Jagode, Parni Valjak...
peia
Junior Member

Mesajde Venin » Mie Ian 18, 2006 4:42 pm

Dintr-un foc : Tot ce a scos DEATH. Ce s-a intamplat cu ei, a fost un fel de Nirvana, insă "multiplicat cu un infint şi nu eşti nici măcar aproape". ( vorba aia "Chuck will never die")

Voi da la fiecare gen (aprox.) cu ce imi bat eu capul:
Deathmetal : Nocturnus (The Key), Morbid Angel, Obituary, Nile,Bolt Thrower etc.
Blackmetal : Immortal, Bathory, Emperor, Negura Bunget,etc.
Gothic : Haggard, Moonspell ( Wolfheart ),
Doom : My Dying Bride (pană la The Angel and the Dark River ), Paradise Lost ( pană
la Draconian Times )
Progresiv : Dream Theater, Opeth, Arcturus, Ayron
Psichadelic : Pink Floyd, Anathema, Katatonia
Neo-classic/blues : Yngwie Malmsteen, Satriani, Vai
Folk : Finntroll, Orphaned Land
Şi ar mai fi dar cred că m-am făcut inţeles, pentru că sunt atatea sub-genuri şi formaţii, că mi-ar m-ai lua vreo cinci minute.
Venin
Junior Member

Mesajde cubu » Mie Ian 18, 2006 4:47 pm

Venin, hai ca Opeth si Arcturus mai merg la progresiv, da Ayron (Ayreon)... de unde pana unde?
indescifrabil
cubu

Mesajde Venin » Mie Ian 18, 2006 4:57 pm

De la The Final Experiment şi pană la The Human Equation.
Acum, ce Ayreon face, e să imbine prog şi electonic şi folk şi metal. Probabil nu e cel mai concludent exemplu pentru acest gen, insă se aude mult progresiv in Ayreon.
Cam aşa stau lucrurile şi cu Arcturus şi Opeth. Arcturus adoptă un stil de ei infiinţat, o adevărată tragedie se petrece in muzica lor, sunt geniali. Opeth imbină foarte frumos black-ul/death-ul cu elemente progresive de chitară şi claviatură.
Din cei menţionaţi la Progresiv doar Dream T. sunt puri in gen.
Venin
Junior Member

Mesajde cubu » Mie Ian 18, 2006 5:10 pm

Igzactli mai point. :D

Te vaz mai cu greutati asa... daca n-ai ascultat pana acum, baga niste Andromeda, Ark sau Evergrey, care-s prog pur si este "mai rai"... cat se poate acolosa, doar vorbim de prog. :D

pies: Mai e o trupa de prog cu elemente death, Cea Serin ii zice, si am eu o banuiala ca ti-ar placea...
indescifrabil
cubu

Mesajde Venin » Mie Ian 18, 2006 5:26 pm

Evergrey şi Andromeda chiar am ascultat. E buni. Şi chiar Death cu Sound Of Perseverance aş putea zice că schimbă balanţa in favoarea Progresivului. Doar ce naiba a insemnat Control Denied?
Cea Serin nu am auzit, insă am să caut. E cumva in genul SOP a lui Death.

Poate uni se intreabă cei cu Atheist, de ce nu vorbesc de ei aici ? Ei bine, pentru că nu pot, deşi sunt unele foarte rare elemente prog ( exclude Piece Of Time ), Atheist au făcut mai mult o fuziune intre jazz şi death şi in final sunt doar tehnic jazz-deathmetal. Spun asta pentru că m-ai la inceput şi eu aveam nelămuriri, pană ascultat, documentat şi apreciat mai mult.
Venin
Junior Member

Mesajde cubu » Mie Ian 18, 2006 6:29 pm

[quote="Venin"]Cea Serin nu am auzit, insă]
Nush, nu am ascultat albumul si nici prea mult Death, in general.
indescifrabil
cubu

Mesajde eyewitness » Mie Ian 18, 2006 6:37 pm

o sa radeti, da intanplator am tuata discografia death ~p
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde cubu » Mie Ian 18, 2006 6:44 pm

Si LOST, bineinteles... :D
indescifrabil
cubu

Mesajde eyewitness » Mie Ian 18, 2006 6:46 pm

nu bre, ala ie melodic, nu ma bag la astea ushurelele ~p