luna amara
salut.
dust, la Periam cantam in aceeasi seara cu EKTOMORF. initial era vorba de ziua de 8 iulie, acum am auzit zvonuri ca in 7...deci suntem cam in ceatza. cand aflam ceva exact o sa anunt.
cele mai multe sanse sa auzi "mara" o sa le ai daca vii la concertele acustice...
peace.
dust, la Periam cantam in aceeasi seara cu EKTOMORF. initial era vorba de ziua de 8 iulie, acum am auzit zvonuri ca in 7...deci suntem cam in ceatza. cand aflam ceva exact o sa anunt.
cele mai multe sanse sa auzi "mara" o sa le ai daca vii la concertele acustice...

peace.
- trumpet_freak
- Junior Member
[B]...si s-a incheiat Loc Lipsa - the tour...[/B]
Cand a inceput turneul asta, ma asteptam la multe surprize si am avut parte de ele din plin. Incluziv concertul din seara asta (punct final pus la Cluj) m-a mirat; prin atmosfera calma (s-a simtit ca unii sunt in sesiune
), prin colaborarea cu Target (care-a fost point-ul, de fapt?), prin starea pe care mi-a creat-o. Pentru mine, ultima cantare in a long while de-acuma. Ma bucur ca s-a intamplat...si atat.
P.S. Mihnea, "To Wish Imposilble Things" in varianta inregistrata, de voi cantata, exista? E una din piesele pe care as vrea sa le iau cu mine peste mari si tari

P.S. Mihnea, "To Wish Imposilble Things" in varianta inregistrata, de voi cantata, exista? E una din piesele pe care as vrea sa le iau cu mine peste mari si tari

- Mada@Cluj
- Junior Member
servus.
"To wish imposible things" nu exista in varianta inregistrata, sorry...
Am cantat cu Cipri de la TargeT pt ca suntem prieteni, asta e tot...friends should do stuff together, right?...
in rest, a fost un turneu foarte frumos si foarte obositor, multumim tuturor celor care au venit sa ne vada si ne vedem la festivalurile din vara asta!
P.S. mada, bafta pe unde te duci! take care.
peace.
"To wish imposible things" nu exista in varianta inregistrata, sorry...

Am cantat cu Cipri de la TargeT pt ca suntem prieteni, asta e tot...friends should do stuff together, right?...

in rest, a fost un turneu foarte frumos si foarte obositor, multumim tuturor celor care au venit sa ne vada si ne vedem la festivalurile din vara asta!
P.S. mada, bafta pe unde te duci! take care.
peace.
- trumpet_freak
- Junior Member
Buna seara
Voiam si eu sa intreb daca veti mai avea concerte de club in bucuresti in viitorul apropiat.. deci: veti mai avea concerte de club in bucuresti in curand?
- Smileandwave
- Junior Member
smileandwave, se cam inchid cluburile prin Bucuresti vara, asa ca...slabe sanse sa ne vezi in club pana la toamna...
insa vin festivalurile:
PERIAM, http://www.rocklamures.com, cantam in 8 iulie cu EKTOMORF.
ARTMANIA, http://www.artmaniafestival.ro, cantam in 15 iulie cu KUMM, AMORPHIS si HIM.
EAST WEST FEST, http://www.eastwestfest.ro, cantam in 22 iulie, headliner.
PENINSULA, http://www.peninsula.ro, cantam in 30 iulie.
peace.
insa vin festivalurile:
PERIAM, http://www.rocklamures.com, cantam in 8 iulie cu EKTOMORF.
ARTMANIA, http://www.artmaniafestival.ro, cantam in 15 iulie cu KUMM, AMORPHIS si HIM.
EAST WEST FEST, http://www.eastwestfest.ro, cantam in 22 iulie, headliner.
PENINSULA, http://www.peninsula.ro, cantam in 30 iulie.

peace.
- trumpet_freak
- Junior Member
CITITI un articol nou de Mihnea Blidariu , "Basarabia":
http://www.curaj.net/?p=799#more-799
Trumpet freak,ce se aude cu site-ul oficial?..presa pina acum crede ca Petru e chitarisul vostru...si ultimul concert e cel din Chisinau..
hai noroc si numai bine!
http://www.curaj.net/?p=799#more-799
Trumpet freak,ce se aude cu site-ul oficial?..presa pina acum crede ca Petru e chitarisul vostru...si ultimul concert e cel din Chisinau..

hai noroc si numai bine!
"It has to start somewhere
It has to start sometime
What better place than here
What better time than now!.."(ratm)
It has to start sometime
What better place than here
What better time than now!.."(ratm)
- fix002
- Junior Member
servus.ma uitam pe programul de la peninsula si-am vazut k o sa cantati doar o ora.e cam aiurea.stiu k sunt multe formatii,dar,totusi,nu se poate face ceva in sensul asta?
-
furnicaParazita - Junior Member
servus.
nu, furnica, din pacate nu se poate face nimic. ma bucur ca iti place Luna Amara asa mult, insa, dupa cum observi, si Toy Dolls canta o ora jumate si sunt headliner...
intr-o ora ne intra cam 10 piese,deci nu chiar asa putin, totusi...nu?
smileandwave, o sa cantam in Costinesti la White Horse candva la sfarsitul lui iulie, cand aflu data exacta te anunt, ok?
peace.
nu, furnica, din pacate nu se poate face nimic. ma bucur ca iti place Luna Amara asa mult, insa, dupa cum observi, si Toy Dolls canta o ora jumate si sunt headliner...
intr-o ora ne intra cam 10 piese,deci nu chiar asa putin, totusi...nu?

smileandwave, o sa cantam in Costinesti la White Horse candva la sfarsitul lui iulie, cand aflu data exacta te anunt, ok?
peace.
- trumpet_freak
- Junior Member
mihnea, ati stabilit in ce club e urmatorul concert din bucuresti, ala de pe 27?
si inca o chestie...in revista apropo de sapt asta e un "articolas" care promoveaza compilatia RUL. langa acest "articolas" e o poza cu voi in concert in viking (de acum vreun an, in care nu mai putea nimeni sa respire
)...DAR scrie asa "ALTAR cu o piesa pe aceasta compilatie"
)
si inca o chestie...in revista apropo de sapt asta e un "articolas" care promoveaza compilatia RUL. langa acest "articolas" e o poza cu voi in concert in viking (de acum vreun an, in care nu mai putea nimeni sa respire

- alxunder
- Junior Member
salut.
concertul din Bucuresti, de pe 27 iulie, va avea loc in club UTOPIA. bilet: 12 RON.
despre faza din "apropo", ce sa zic?...asa inteleg unii "profesionalismul"...fuck'em.
peace.
concertul din Bucuresti, de pe 27 iulie, va avea loc in club UTOPIA. bilet: 12 RON.
despre faza din "apropo", ce sa zic?...asa inteleg unii "profesionalismul"...fuck'em.
peace.
- trumpet_freak
- Junior Member
baieti multumim pt aseara. A fost foarte fain concertu(trecand peste faptu ca a fost extrem de cald). Si multumesc pentru "Mara". Nu ma asteptam s-o aud in seara asta; deci a fost o surpriza f placuta. Va urez spor in continuare si sper sa reveniti si prin buc. Si da, ne-a placut!
soarta asteapta mintile pregatite
- dust
- Junior Member
baieti multumim pt aseara. A fost foarte fain concertu(trecand peste faptu ca a fost extrem de cald). Si multumesc pentru "Mara". Nu ma asteptam s-o aud in seara asta; deci a fost o surpriza f placuta. Va urez spor in continuare si sper sa reveniti si prin buc. Si da, ne-a placut! Si o intrebare: ce se aude cu forumul oficial? INtreb pt ca stiu pe cineva care s-ar putea ocupa sa il faca. Tb doar sa dati tonul. Si cred ca sunt multi care-si doresc un forum oficial.
soarta asteapta mintile pregatite
- dust
- Junior Member
felicitari pt concertul de joi. cam cald si cam scurt din cauza asta, cam putina lume fata de ce stiam, dar una peste alta a fost misto pt ca luna amara a cantat ca de obicei, adica (foarte foarte foarte...foarte)-n factori misto. si apropo de cantat live, exista cumva sansa sa lansati vreun album live? sau macar niste melodii puse pe site (ala care va fi) pe post de bootleguri oficiale ...mai ales coverurile
did my time suna super.
inca o data felicitari pt concertul din utopia si va asteptam sapt viitoare la soni (apropo, o sa fie concert electric sau acustic?)

inca o data felicitari pt concertul din utopia si va asteptam sapt viitoare la soni (apropo, o sa fie concert electric sau acustic?)

- alxunder
- Junior Member
salut.
ne-a placut mult in Utopia, cu toata caldura...alxunder, noi chiar ne-am mirat ca a venit atata lume (150 persoane), avand in vedere ca e vacanta si ca a mai fost si 150 RON biletul...oricum, chiar a fost fain. a fost cineva atent la piesa nou-nouta? pareri, ceva?...
la Costinesti a fost, de asemenea, fain. terasa White Horse a fost full (concert gratis, deh...), sunetul nu prea grozav, insa atmosfera care s-a creat a fost excelenta. pe la sfarsit, cand cantam "Mara", a venit un fluture de noapte si mi s-a asezat pe mana si am cantat cu el pe mana toata piesa, dupa care a zburat...foarte tare faza...
la Peninsula a fost frumos pentru ca publicul a stat in ploaie si n-a plecat. am cantat o ora. din pacate, la "Oras" am reusit sa-mi sparg arcada in chitara lui Vali, datorita unui headbanging energic si dezmatat (hihi...). a venit SMURD-ul, m-a pansat cat au cantat baietii "Happiness Provider" fara mine, dupa care am revenit cu un plasture pe fatza si am mai cantat 3 piese. la "Folclor" a iesit cu dezmat in public, super tare!
una peste alta, un weekend cu peripetii...rock.
next: VAMA VECHE, 5 august, club Papa La Shoni.
peace.
mihnea
ne-a placut mult in Utopia, cu toata caldura...alxunder, noi chiar ne-am mirat ca a venit atata lume (150 persoane), avand in vedere ca e vacanta si ca a mai fost si 150 RON biletul...oricum, chiar a fost fain. a fost cineva atent la piesa nou-nouta? pareri, ceva?...
la Costinesti a fost, de asemenea, fain. terasa White Horse a fost full (concert gratis, deh...), sunetul nu prea grozav, insa atmosfera care s-a creat a fost excelenta. pe la sfarsit, cand cantam "Mara", a venit un fluture de noapte si mi s-a asezat pe mana si am cantat cu el pe mana toata piesa, dupa care a zburat...foarte tare faza...
la Peninsula a fost frumos pentru ca publicul a stat in ploaie si n-a plecat. am cantat o ora. din pacate, la "Oras" am reusit sa-mi sparg arcada in chitara lui Vali, datorita unui headbanging energic si dezmatat (hihi...). a venit SMURD-ul, m-a pansat cat au cantat baietii "Happiness Provider" fara mine, dupa care am revenit cu un plasture pe fatza si am mai cantat 3 piese. la "Folclor" a iesit cu dezmat in public, super tare!
una peste alta, un weekend cu peripetii...rock.
next: VAMA VECHE, 5 august, club Papa La Shoni.
peace.
mihnea
- trumpet_freak
- Junior Member
6 august, club AK47, satul de vacanta Mamaia, concert electric LUNA AMARA.
19 august, concert la Pitesti, festival de motociclisti.
peace.
19 august, concert la Pitesti, festival de motociclisti.
peace.
- trumpet_freak
- Junior Member
ooook...tocmai m-am intors din vama. ieri a fost concertul luna amara. nu mai are rost sa spun cat de mult mi-a placut, cat de tare a fost, cat de zei sunteti, cat de bine suna live toate melodiile, ca luna amara e cea mai buna formatie live de la noi din tara, cum, desi albumele sunt foarte misto, ascultandu-le dupa concert devin oarecum banale, ca featuringurile cu formatia kumm au fost de bun augur (asteptam concretizarea lor pe viitoarele albume ale formatiilor, pe langa iordachele de pe din valuri ard)...lucruri de genu' asta ar trebui sa stie toata lumea.
acum, lucruri noi:varianta chill-out-electro de la gri dorian (cantata si in utopia) e inedita pt stilul luna amara,dar suna foarte misto; dead end m-a dat pe spate..."is it to the moon, or is it to the sun, or is it down below, or is it high above" (cam asa e refrenu',nu?:d). am vrut sa vin sa-ti cer dupa concert foaia aia cu versurile pe care te uitai in timpu' melodiei, dar nu am vrut sa te deranjez de la masa. nu e politicos:);intrebare:de ce ati ales ca nick sa cante singur kill the dancer? oricum, e foarte buna si varianta asta..ca un fel de hurt fagadarian
);si ajungem la cea mai tare chestie...banuiesc ca stiti ca o sa trebuiasca din nou sa incepeti sa cantati folclor,da?:D noile versuri sunt suuuuper, toata lumea a fost in extaz la "sfanta treime: dinamo, steaua si rapid"...si varianta acustica de la folclor suna mai bine decat ma asteptam (nemaiauzind pana acum melodia in concert acustic)
din nou ma vad nevoit sa va felicit pt concert. singurul inconvenient a fost ca nu prea am fost in largul meu stand la masa (si asta am auzit-o si la altii), m-am ridicat in picioare pe banca, la un moment dat, dar nu am avut "sustinatori"
. oricum, a fost genial..ca de obicei. avand in vedere acest concert, vreau sa spun ca de-abia astept albumul ala acustic (dc se va concretiza)...desi, din cate am inteles, voi nu sunteti prea incantati de idee, sugestia venind din partea casei de discuri...da' tot sper eu la un album live...undeva,candva..

acum, lucruri noi:varianta chill-out-electro de la gri dorian (cantata si in utopia) e inedita pt stilul luna amara,dar suna foarte misto; dead end m-a dat pe spate..."is it to the moon, or is it to the sun, or is it down below, or is it high above" (cam asa e refrenu',nu?:d). am vrut sa vin sa-ti cer dupa concert foaia aia cu versurile pe care te uitai in timpu' melodiei, dar nu am vrut sa te deranjez de la masa. nu e politicos:);intrebare:de ce ati ales ca nick sa cante singur kill the dancer? oricum, e foarte buna si varianta asta..ca un fel de hurt fagadarian

din nou ma vad nevoit sa va felicit pt concert. singurul inconvenient a fost ca nu prea am fost in largul meu stand la masa (si asta am auzit-o si la altii), m-am ridicat in picioare pe banca, la un moment dat, dar nu am avut "sustinatori"

- alxunder
- Junior Member
din nefericire, concertul din constanta s-a anulat. am vorbit cu organizatorul... probleme, neintelegeri de ultim moment, etc. pacat..
is there anyone here interested in extra nipples o_O
-
screenager - Junior Member
Doua concerte intr-o sapt
Nah... am ajuns acasa dupa ce am fost la peninsula si in vama ... unde am vazut concertele Luna Amara ... au fost super faine .... quality music as usual ...
La Peninsula a plouat la greu si am fost facuta terci dar a meritat. Am stat in primul rand si am facut ulte poze si am vazut si accidentul lui Mihnea. Mi-a placut super mult coverul la Did my Time si melodia Gri Dorian
In vama a fost altfel... mi-a placut faza cu invitatii si momentul "ombladon" a lui Mihnea la melodia Folclor ... am stat exact langa boxa si nu am mai auzit prea bine a doua zi dar o meritat
La Peninsula a plouat la greu si am fost facuta terci dar a meritat. Am stat in primul rand si am facut ulte poze si am vazut si accidentul lui Mihnea. Mi-a placut super mult coverul la Did my Time si melodia Gri Dorian

In vama a fost altfel... mi-a placut faza cu invitatii si momentul "ombladon" a lui Mihnea la melodia Folclor ... am stat exact langa boxa si nu am mai auzit prea bine a doua zi dar o meritat

-
raven_girl67 - Junior Member