luna amara
foarte fain in utopia dar mult mai tare in vama! mi-a placut mult noua varianta de la gri dorian si dead end (si eu am inteles aceleasi versuri), coverul la fade out si in general tot concertul mi s-a parut extrem de special ca si stare transmisa, ca atmosfera, mai ales dupa ce au dat aia jos paravanele.
-
Sunny - Junior Member
salut.
multumim tuturor pentru aprecieri si ne bucuram ca va place atat de mult la concerte.
alxunder, piesa noua din Vama se numeste "Dead ends" si ai auzit bine refrenul, in afara de versul "or is it down to earth"...
intre timp mi-a trecut si arcada sparta. ne pare rau ca nu am mai ajuns la Constanta, sper sa ne revansam altadata. multa oboseala, probleme de sanatate, lipsa unei masini si a unei cazari dupa concert au dus la anularea concertului.
next: PITESTI, 19 august, Festival de Motoare.
FANFEST ROSIA MONTANA, 25 - 27 august.
STUFSTOCK, 1 - 3 septembrie.
peace.
multumim tuturor pentru aprecieri si ne bucuram ca va place atat de mult la concerte.
alxunder, piesa noua din Vama se numeste "Dead ends" si ai auzit bine refrenul, in afara de versul "or is it down to earth"...

intre timp mi-a trecut si arcada sparta. ne pare rau ca nu am mai ajuns la Constanta, sper sa ne revansam altadata. multa oboseala, probleme de sanatate, lipsa unei masini si a unei cazari dupa concert au dus la anularea concertului.
next: PITESTI, 19 august, Festival de Motoare.
FANFEST ROSIA MONTANA, 25 - 27 august.
STUFSTOCK, 1 - 3 septembrie.
peace.
- trumpet_freak
- Junior Member
Hello!
In Pitesti ii cu bilet de intrare sau ceva de genu? Si nu stiti cam pe la ce ora cantati? Sau ii prea devreme sa intreb?
In Pitesti ii cu bilet de intrare sau ceva de genu? Si nu stiti cam pe la ce ora cantati? Sau ii prea devreme sa intreb?
-
raven_girl67 - Junior Member
salut.
la Pitesti sigur va fi cu intrare, la toate fest-urile de motoare e asa. insa nu stiu cat e intrarea si nici la ce ora cantam. cand aflu, te anunt.
in 31 august LUNA AMARA va canta in Bucuresti, Piata Universitatii, intr-un concert gratuit pentru cauza Basarabiei. alte trupe urmeaza a confirma.
http://www.curaj.net
peace.
la Pitesti sigur va fi cu intrare, la toate fest-urile de motoare e asa. insa nu stiu cat e intrarea si nici la ce ora cantam. cand aflu, te anunt.
in 31 august LUNA AMARA va canta in Bucuresti, Piata Universitatii, intr-un concert gratuit pentru cauza Basarabiei. alte trupe urmeaza a confirma.
http://www.curaj.net
peace.
- trumpet_freak
- Junior Member
am citit intr-un articol din 'Sunete' scris de Richard k o sa faceti un clip animat la albastru. dc la albastru si nu la o piesa noua? de exemplu la dead ends,de care tot aud pe aici si care ma irita k nu am ascultat-o.
si what about site-ul ofcial? pe cand sa ne asteptam la un update?
trecand de la una la alta,am dat intamplator peste o inregistrare video din vama,de prin 2002,in care faceati un cover la strunga.woow ce vremuri,era asa o atmosfera studenteasca de 'putem sa mutam muntii din loc'.know wh I mean? solo-urile lui Petru...super tare
imi pare rau de peninsula.cand am ajuns deja cantati dizident,so..astept Stufstock
si what about site-ul ofcial? pe cand sa ne asteptam la un update?
trecand de la una la alta,am dat intamplator peste o inregistrare video din vama,de prin 2002,in care faceati un cover la strunga.woow ce vremuri,era asa o atmosfera studenteasca de 'putem sa mutam muntii din loc'.know wh I mean? solo-urile lui Petru...super tare
imi pare rau de peninsula.cand am ajuns deja cantati dizident,so..astept Stufstock

-
furnicaParazita - Junior Member
cu intarzierea de rigoare: foarte fain concertul din utopia, dar sincer cred ca cel mai tare concert de-al vostru pe care l-am prins pana acum a fost cel de acum din vama. excelent din toate punctele de vedere si f reusite colaborarile cu cei de la kumm. mi-a placut mult de tot dead ends (si se pare ca am retinut bine versurile) si piesa cantata pt prima oara in utopia si a doua oara acum, piesele mai vechi desigur si fade out care a sunat foarte bine. cat despre atmosfera, poate asta a ajutat cel mai mult ca acest concert sa mi se para asa fain: si cea de dinainte si din timpul si de dupa concert.
oricum multumesc pt clipe faine...sper sa ajung si la rosia montana sa va vad si acolo.
oricum multumesc pt clipe faine...sper sa ajung si la rosia montana sa va vad si acolo.
-
Sunny - Junior Member
furnicutzo, "dead ends" e o piesa care se inscrie pe o noua directie, semi-acustica. in sensul ca nu mai dorim sa interpretam piesele electrice in maniera acustica, ci sa compunem piese semi-acustice pur si simplu. intentia noastra e sa scoatem 2 materiale anul viitor, unul semi-acustic si unul electric. sper sa si reusim. daca vom reusi, vom face clip la una din piesele de pe acel material semi-acustic; poate va fi "dead ends", poate alta, mai buna. nu stiu.
e adevarat, site-ul oficial e cam in paragina si vina ne apartine. insa am fost, efectiv, incontinuu pe drumuri si nu am avut timp sa ne ocupam de el. pe langa asta, niste oameni lucreaza la noul site si nu mai au mult...
ne vedem la FanFest Rosia Montana si la Stufstock.
peace.
e adevarat, site-ul oficial e cam in paragina si vina ne apartine. insa am fost, efectiv, incontinuu pe drumuri si nu am avut timp sa ne ocupam de el. pe langa asta, niste oameni lucreaza la noul site si nu mai au mult...

ne vedem la FanFest Rosia Montana si la Stufstock.
peace.
- trumpet_freak
- Junior Member
Ioi...
Oameni buni, ce caut eu la celalat capat de lume cand acasa se petrec minunatie de concerte? Parca-parca as trece oceanul inot numai ca sa prind FanFest-ul... Ca sa nu mai lungim vorba, felicitari pentru inca o vara incantator de plina. Din ce se povesteste aici vad ca nu stati locului si bine faceti. Asadar, cand ma intorc pot sa incep sa pun bani deoparte pentru un nou album!!!
Gata. E aproape 4 dimineata si am nevoie de un pic de somn. Atat mai am de scris: in US sunt amare noptile fara luna si... cine-l vede azi pe Razvan sa-i transmita un "Salut & La Multi Ani" si din partea mea
Ne revedem la toamna. keep rockin`!

- Mada@Cluj
- Junior Member
mai bine ca l-ai pierdut. nu am mai cantat pentru ca a fost o tzeapa: organizatorul a disparut cu bani cu tot. n-a mai cantat nici Altar.
Romania, mereu surprinzatoare...
punk.
Romania, mereu surprinzatoare...

punk.
- trumpet_freak
- Junior Member
Luna amara – formatia mea preferata? Desigur, care alta? Sonia e de vina.
Din pacate am ratat de doua ori sa-i vad cantand live. Nu-i nimic ca doar se vor intoarce ei ... intr-o zi ... sper ca nu voi prea batrana pana atunci, incat sa-i uit. Ar fi fain, daca pe site-ul lor ar pune niste clipuri cu secvente din concert.
Mult succes baieti!
Eram sa uit: melodia mea preferata e „Somnâ€Â
Din pacate am ratat de doua ori sa-i vad cantand live. Nu-i nimic ca doar se vor intoarce ei ... intr-o zi ... sper ca nu voi prea batrana pana atunci, incat sa-i uit. Ar fi fain, daca pe site-ul lor ar pune niste clipuri cu secvente din concert.
Mult succes baieti!
Eram sa uit: melodia mea preferata e „Somnâ€Â
- amemdio
- Junior Member
iti zic eu de ce, fiindca esti fana si e formatia ta preferata, lol.
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
-
The_FrozenLord - Junior Member
don't forget!
maine,31 aug, Piata Universitatii, Concert prilejuit de "Ziua limbii Romane" si dedicat Basarabiei Martire.
http://www.romanism.net/
maine,31 aug, Piata Universitatii, Concert prilejuit de "Ziua limbii Romane" si dedicat Basarabiei Martire.
http://www.romanism.net/
-
furnicaParazita - Junior Member
Am ajuns acasa de la Fan Fest si vreau sa spun ca tot a fost super tare.
Mai ales concertu luna amara. A sunat super bine. Piesele au fost alese super bine si se vedea ca de fapt a fost un protest sin u un concert propriu-zis. Pacat ca uni nu au constientizat chestia asta si au venit la Rosia Montana numai pentru bautura si concerte gratis.
Mi-a placut foarte mult piesa noua (mai ales partea de inceput). Am prins iar loc in fatza boxelor dar am supravietzuit. In rest a lot of head banging ...mi-am spart buza pe melodia dizident si mi-am accidentat pierceul din spranceana...am gasit in sfarsit tricou cu luna ... deci in concluzie a meritat.
Mersi mult lui Mihnea pentru autograful de pe carte si lui Nick de pe cel de pe Cd.
C ya in Bucuresti ...

Mersi mult lui Mihnea pentru autograful de pe carte si lui Nick de pe cel de pe Cd.

C ya in Bucuresti ...
Kurt Cobain:""It's really not hard to keep your dignity and sign to a major label...Most people don't have any dignity in the first place. (1990)
-
raven_girl67 - Junior Member
http://www.port.ro/pls/fe/festival.festival_page?i_festival_id=107&i_city_id=-1&i_county_id=-1
nu e bun programul asta, nu vad eu bine sau Luna Amara chiar nu canta la Stufstock?
nu e bun programul asta, nu vad eu bine sau Luna Amara chiar nu canta la Stufstock?
-
Syd - Junior Member
ia te uita aci: http://www.stufstock.com/main.php?documentid=267
luna canta pe 2
luna canta pe 2
"Ar trebui pus un gratar la intrarea in orice suflet.Ca sa nu se bage nimeni in el cu cutitul." M Sorescu
-
shiona - Junior Member
www.military-shop.ro
am intrat sa va anunt ca s-a deschis un site interesant http://www.military-shop.ro Este vb de un magazin online unde se comercializeaza echipament de tip militar si vanatoare toate produsele sunt aduse din germania gasiti de toate: tricouri, sepci, rucsaci, bermude, pulovere, scurte, cutite, corturi etc etc
- elitech
- Junior Member
1. cum a fost la stuf? din fata televizorului s-au vazut foarte frumos...primele 3-4 melodii
dupa care tvr a cugetat adanc si a taiat transmisiunea. nu inteleg de ce au facut asa..cine dracu' se mai uita la 3.30 noaptea la altceva decat stufstock?! tembeli...
2. mihnea,de unde se poate cumpara noua ta carte? mania.ro se cheama, nu?

2. mihnea,de unde se poate cumpara noua ta carte? mania.ro se cheama, nu?
- alxunder
- Junior Member
alxunder:
1. trebuia sa intram la 02.30. daca s-ar fi respectat ora, ai fi vazut intreg recitalul. insa ora nu s-a respectat, nu mai are importanta din cauza caror legende ale rockului si a carei televiziuni nationale...
2. cartea - care se cheama, intr-adevar, "mania.Ro" - se va gasi, ca si prima, la concertele Luna Amara.
hfirimain: mersi mult si noi, ne vedem la concerte.
peace.
1. trebuia sa intram la 02.30. daca s-ar fi respectat ora, ai fi vazut intreg recitalul. insa ora nu s-a respectat, nu mai are importanta din cauza caror legende ale rockului si a carei televiziuni nationale...

2. cartea - care se cheama, intr-adevar, "mania.Ro" - se va gasi, ca si prima, la concertele Luna Amara.
hfirimain: mersi mult si noi, ne vedem la concerte.
peace.
- trumpet_freak
- Junior Member
He he, oricum stim care legende si care televiziune nationala.
Am si eu 2 intrebari:
1. De unde ideea protestului prin iubire de la Stufstock? (nu zic ca nu mi-a placut, dar m-a surprins. A fost frumos, ca orice concert Luna Amara
, desi preferatul meu e cel de la Shoni).
2. Care era tema din 7+ care a deranjat-o asa de tare pe "doamna ziarista" de pe forumul Stuf-ului? Cumva aceeasi din "O nesfarsita greata"?
PS: nu cred ca te calca cu masina (inca) pt. ca trebuie sa te demaste mai intai hahaha.
Am si eu 2 intrebari:
1. De unde ideea protestului prin iubire de la Stufstock? (nu zic ca nu mi-a placut, dar m-a surprins. A fost frumos, ca orice concert Luna Amara

2. Care era tema din 7+ care a deranjat-o asa de tare pe "doamna ziarista" de pe forumul Stuf-ului? Cumva aceeasi din "O nesfarsita greata"?
PS: nu cred ca te calca cu masina (inca) pt. ca trebuie sa te demaste mai intai hahaha.
- tanagra
- Junior Member
servus.
pt tanagra:
1. stateam si ne uitam la inregistrarile Stufstock din anii precedenti: politica, protest, distors (sau "gigi", cum ii spunem noi...), sarit in cap, alea alea...E frumos, e bine, ne place. Insa suntem si altceva decat toate astea si - sper - voi stiti asta. Pe de alta parte, pe forumul Stufstock am vazut atata ura, violenta verbala, resentimente, atacuri fara sens, revendicari de genul "eu sunt adevaratul vamaiot", s.a.m.d., incat ni s-a facut greatza. Asa ca am zis sa facem altceva anul asta: in lumea asta, in care toata lumea e experta, parca, numai in scandal si ura si injuraturi, a canta despre iubire sau prietenie sau comunicare reala devine un protest in sine. Si pentru ca exista "Rosu Aprins", "Downtown Jesus", "Lume Oarba", "Dead Ends" (mai nou) si alte piese asisjderea, n-a fost greu deloc...
2. bai, chestia haioasa e ca nu mai stiu. chiar nu imi aduc aminte sa fi dat vreun interviu pt 7+...
...probabil ca m-am luat de Phoenix ca au cantat pt Gabriel Resources si de Pittis ca si-a imprumutat vocea campaniei aceleasi firme...oricum, "ziarista" pare a fi cineva pus de companie sa scrie post-ul ala; recunosc stilul, ca am mai primit din astea...=)
concerte:
BUCURESTI, 20 septembrie, club A (concert acustic)
BUCURESTI, 29 septembrie, club Preoteasa, BUCHAREST FUSION NIGHTS
TIMISOARA, 4 octombrie, club Pod 16
ORADEA, 5 octombrie, club Blue Monday (concert acustic)
CLUJ NAPOCA, 14 octombrie, club Rolland Gaross.
support Travka, Grimus, Nociv, Oliver, Godmode, Du-te Vino.
peace.
pt tanagra:
1. stateam si ne uitam la inregistrarile Stufstock din anii precedenti: politica, protest, distors (sau "gigi", cum ii spunem noi...), sarit in cap, alea alea...E frumos, e bine, ne place. Insa suntem si altceva decat toate astea si - sper - voi stiti asta. Pe de alta parte, pe forumul Stufstock am vazut atata ura, violenta verbala, resentimente, atacuri fara sens, revendicari de genul "eu sunt adevaratul vamaiot", s.a.m.d., incat ni s-a facut greatza. Asa ca am zis sa facem altceva anul asta: in lumea asta, in care toata lumea e experta, parca, numai in scandal si ura si injuraturi, a canta despre iubire sau prietenie sau comunicare reala devine un protest in sine. Si pentru ca exista "Rosu Aprins", "Downtown Jesus", "Lume Oarba", "Dead Ends" (mai nou) si alte piese asisjderea, n-a fost greu deloc...
2. bai, chestia haioasa e ca nu mai stiu. chiar nu imi aduc aminte sa fi dat vreun interviu pt 7+...

concerte:
BUCURESTI, 20 septembrie, club A (concert acustic)
BUCURESTI, 29 septembrie, club Preoteasa, BUCHAREST FUSION NIGHTS
TIMISOARA, 4 octombrie, club Pod 16
ORADEA, 5 octombrie, club Blue Monday (concert acustic)
CLUJ NAPOCA, 14 octombrie, club Rolland Gaross.
support Travka, Grimus, Nociv, Oliver, Godmode, Du-te Vino.
peace.
- trumpet_freak
- Junior Member
si sa mergeti la BIO in 22 septembrie, in Utopia (Bucuresti)... 

support Travka, BIO, Grimus, Nociv, Oliver, Godmode, Du-te Vino. good music!
- trumpet_freak
- Junior Member
Da, stim ca sunteti si altceva decat sarit in cap si altele asemenea
, dar de obicei le combinati, iar la Stufstock n-au mai fost combinate si de-aia am ramas surprinsa
Despre Phoenix...imi place muzica lor, dar am avut parte de trezire la realitate despre cum sunt ca oameni acum ceva timp, asa ca faza cu Gabriel Resources nu m-a mai surprins asa de tare. Trebuie sa ma straduiesc sa "separ" muzicienii din Phoenix de oamenii din Phoenix, care se pare ca sunt ahtiati dupa bani.
Despre "ziarista", daca chiar e ziarista, vai si-amar. Macar de-ar fi prietena cu gramatica limbii romane, dar se pare ca nu (eu am fost aia cu "mini-lectia" de gramatica de pe forumul celalat, nu m-am putut abtine
)
Multzam pt. raspunsuri

Despre Phoenix...imi place muzica lor, dar am avut parte de trezire la realitate despre cum sunt ca oameni acum ceva timp, asa ca faza cu Gabriel Resources nu m-a mai surprins asa de tare. Trebuie sa ma straduiesc sa "separ" muzicienii din Phoenix de oamenii din Phoenix, care se pare ca sunt ahtiati dupa bani.
Despre "ziarista", daca chiar e ziarista, vai si-amar. Macar de-ar fi prietena cu gramatica limbii romane, dar se pare ca nu (eu am fost aia cu "mini-lectia" de gramatica de pe forumul celalat, nu m-am putut abtine

Multzam pt. raspunsuri

- tanagra
- Junior Member
omg!!!!!!!! cantatzi de ziua mea in preoteasa!!!!!! asta da cadou!
si ideea stufstockului a fost dementiala. recunosc ca eram rupta de oboseala, suparare si alte cele, asha ca dormit ca porcu pana cand ati cantat voi...m-am trezit pe roshu aprins, spre bucuria mea, ca de cand asteptam sa il aud cantat live...
cred ca e melodia mea de suflet or something. sincer, cred ca tot ce am nevoie ca sa ma pun pe picioare (is racita, fir-ar)sunt concertele voastre. v-am pupat

live together, die alone
-
hfirimain - Junior Member