SEDATIV - Band info

Totul despre muzica rock

Mesajde gaga » Mie Apr 13, 2005 8:22 am

Data viitoare clubul Big Mamou va fi penalizat cu siguranta pe chestia asta!

~p~p~p

intrii aici sa critici nu sa jignesti!

:con:

in primul rand ca (umila mea parere) oricine are dreptul sa arunce cu orice pe un forum public (opinii, nu injurii). JA, mi se pare un pic deplasat atacul tau virulent la adresa unuia din putinii care au fost de fata la concert. mi se pare ca iti este greu sa accepti o critica (obiectiva sau nu, asta este o alta problema)

si hai sa ne uitam de la ce s-a plecat:
Ma copii ma, voi chiar vreti cu orice chip sa fiti nesuferiti si sa faceti pe desteptii cand de fapt nu prea are niciunul habar despre ce vorbeste. Am sa incerc eu o lamurire pe rand.

daca rhs nu are habar despre ce vorbeste, altii au? de ce, ca te lauda? nu mi se pare corect. si eu zic ca va trebuie mai multe repetitii iar mediatizarea, daca nu aveti impresar (treaba pe care nu o stiu) si o lasati la mana cluburilor, apai mai aveti mult pana sa accedeti la underground. sincer.

peseu: nu are legatura neaparat cu ce cantati ce spun ci cu atitudinea. eu zic ca pe undeva gresiti. respect.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Judge_Aris » Mie Apr 13, 2005 10:43 am

Mai mama, tu esti o simpatica.
M-ai citat sugestiv! Cand spui despre cineva ca este de cacat este critica sau jignire?
Adica trebuie sa acceptam niste mizerii doar ca sa dam bine...sa zica lumea.."bravo..uite domne ce baieti...astia accepta critica"
Nu se va intampla asta niciodata ! Oricine poate sa spune ce vrea - bem si o bere cu persoana.... am mai spus-o....dar la tziganie raspundem cu tziganie! CLAR!
zgubilici vorbea despre o lamurire care nu avea legatura cu trupa SEDATIV - nimic despre laude si alte chestii....
Iar de munca nu ca mai este mult.... mai este foarte mult... ;)

Kantemir...thx for trust!

DANONE A-) ramai o simpatica! RESPECT MAXIM!
Judge_Aris
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Apr 13, 2005 10:50 am

raman la parerea mea :D cu cat te zbati mai tare cand dai de mocirla cu atat te scufunzi mai mult (generalmente vorbind, nu in particular despre cazul de fatza). am mai zis, parerea mea ... si cu asta am terminat cu impartzitul parerilor, dixit :)

bafta
gaga

hi

Mesajde bazatul » Mie Apr 13, 2005 11:28 am

Catre Rockeru'Somer: :fuck: :fuck: :fuck: :fuck: :fuck: :fuck: , un ratat care are ceva personal cu vocalul si mai ales cu chitaristul trupei Sedativ.Parerea mea proprie si personala este ca ar trebui intai sa asculti mai cu atentie piesele celor de la Sedativ(intra pe http://www.sedativ.ro) si apoi sa comentezi, despre vocea vocalului sau despre chitarist tin sa iti spun, ca nu stiu daca matale esti in masura sa apreciezi ceva din muzica rock, numai din nickul tau sugestiv imi pot da seama cat de ratat esti deci ....... no coment, nici nu mai am pretentii sa ai ceva cultura muzicala sau mai ales sa apreciezi valoarea unei trupe.Rockeru'Somer, eu am fost de fata la foarte multe concerte live Sedativ si tin sa spun ca sunt unele concerte in care sonorizarea lasa de dorit si de aici si concertul per ansamblu nu are cum sa fie reusit suta la suta, asta o spun asa pentru cultura ta generala desi ma indoiesc sa cred ca ai asa ceva.Nu iti doresc decat, poate vreodata in viata ta de ratat sa ai posibilitatea de a canta live cu vreo trupa si iarasi ma repet, ma indoiesc de asta.Tine cont un lucru baietii de la Sedativ dupa cate stiu eu au doar un an de cand sunt in formula asta si deja sunt pe drumul cel bun.Oricum eu personal apreciez ca ai scris pe acest topic, inseamna ca te intereseaza cat de cat despre baieti.Eu zic sa participi si la concerte mai mari ale baietilor de la Sedativ, unde suntetul este cu totul diferit si atunci astept cu nerabdare comentariile tale.Apropo vezi ca au pe 23 Aprilie 2005 un concert mare alaturi de Holograf, Voltaj, System, la Ploiesti la Sala Sporturilor, dar nu stiu daca primesc rockeri someri :D, fara suparare ;r
bazatul
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Mie Apr 13, 2005 11:48 am

FRATE! Era premiu pentru atmosfera, ca la asta am vazut si eu ca se pricep.
Concert cu 6 oameni, da au fost 6 oameni si pe bune ca nu regreta ca au fost acolo, ba au si aplaudat si s-a cerut si bis, si culmea ca indemanarea si acuratetea cea mai clara au avut-o la un "Cowboys from Hell" adica pentru Diamond Dimebag Darrell care s-a cantat dupa ce concertul prorpiu-zis se incheiase, da-n fine, daca nu-i IPR dupa...

Da lasa ma ca noi credem doar ce citim pe site, ca daca ar fi sa ma iau dupa e citesc, acum un an am fi plecat la Zizin ca sa mancam carnati...

Da-n fine, chiar nu are rost sa incepem sa ne injuram aiurea, e cel mai gresit!

Bazatului ii spun ca sa nu le zica de deschidere in Holograf, Sistem si Voltaj pentru ca cel mai probabil tot ce va rezulta din asta va fi eternul dispret al forumului cel plin de virtuti si extrem extrem de ermetic, da-n fine, daca nu esti trandafir salbatic...
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Apr 13, 2005 11:49 am

looooooooooolz bazatule, abar nu ai despre cine si ce e vorba ~p

Apropo vezi ca au pe 23 Aprilie 2005 un concert mare alaturi de Holograf, Voltaj, System

mai stii poate il lasa sa intre ... bre da ce alaturare, homograf, sistem ... hmm mainstream deja? pe cand loredana groza? zgubi deci da, asa este :D
gaga

Mesajde cubu » Mie Apr 13, 2005 12:00 pm

JA, bazatul si care mai sunteti de-ai trupei: voi ati auzit de diplomatie? Mai sus v-ati suparat cand am zis ca trebuie sa fiti pregatiti la orice fel de critici, pertinete sau impertinente. Nu uitati ca voi inca nu aveti public, si in momentul in care raspundeti cu jigniri (chiar daca ati fost provocati), sansele sa atrageti oameni de partea voastra sunt egale cu zerovirgulapatruinperioada. Oamenii sunt subiectivi si va catalogheaza din start, fara sa va mai asculte muzica. Si eu sunt subiectiv in ceea ce va priveste, recunosc, iar motivul l-am spus acum catava vreme: daca nu compuneti capodopere, macar ingrijiti-va sa nu apara "agramaticalitati" pe site-ul vostru. Si va dau un sfat: nu tratati cu superficialitate concertul de vineri din Campina. O fi el, orasul, o tara mai mic decat Slobcity, dar oamenii care frecventeaza clubul au ascultat ceva muzica la viata lor, si au fost cazuri cand au plecat trupe cu coada intre picioare. Daca ajung si eu pe acolo (ma mai gandesc daca merita banii :D), bag si eu o parere pe aici.
indescifrabil
cubu

Mesajde gaga » Mie Apr 13, 2005 12:06 pm

aoleu ca am si uitat (sau ati zis si nu am vazut eu, cer scuze). ontopic acu' sa lasam balariile si vendetele personale, ce vreau io sa stiu este: piesele de pe site in ce studiou au fost trase? si pe ce scule?
gaga

Stop!

Mesajde little_vortex1 » Mie Apr 13, 2005 12:29 pm

E cazul sa intru si eu in discutie...

;e
Nu e cazu sa inceapa nimeni sa se certe din motive subiective...

1.pt. rockerul somer... sa fie clara o chiestie... NU IMI INTOARCE VORBELE!
S-a intamplat in felul urmator....
Cristi, chitaristul trupei sedativ, s-a dus dupa concert sa isi ia o bere de la bar.
Acolo s-a intalnit cu prietenul lui rockerul somer.
Deoarece inainte de concert nu au avut timp sa vorbeasca, cristi s-a dus la el, iar r s l-a intrebat:
Ti-a placut ma?
iar cristi i-a spus: Nu mi-a placut ca nu se auzea chitara pe scena...si ca acest lucru e de kkt(chiar e).
ATAT!
da... io sunt cristi
2.JA si Bazatul
Calmati-va si voi...
nu cred ca e cazul sa se ajunga la jigniri mai grave
3.mersi zgubilci pentru parerile tale
Concertul din BM a fost pentru mine ca orice alt concert, chiar daca au fost putini oameni.
4.Concertul din campina il luam foarte in serios.. ca orice altul
pt. CUBU: vino la concert!
daca te gandesti ca nu merita bani o sa iti platesc eu personal intrarea, doar ca sa te conving de prestatia live a trupei
5.Fiti ma seriosi... nu va mai certati din tampenii
6.cam atata.... pentru azi ;-)
7.luv u all bye A-)
little_vortex1
Junior Member

Mesajde miracle » Mie Apr 13, 2005 12:42 pm

bai oameni buni sau rai! cum vretzi shi cum va consideratzi defapt! ce va luptatzi atata?! zici ca e cel de-al 3-lea razboi mondial! gusturile nu se discuta, dar chiar dak nu va place ceea ce canta sedativul, ar trebui macar sa-i respectatzi! de-abia de un an canta shi au ajuns asha de sus, shi pe la concerte au intors barurile cu sus-un jos. sfatul meu shi in acelashi timp parerea mea: dak nu shtitzi nu vb shi incercatzi sa vedetzi partea buna a lucrurilor: dak de-abia la inceput sunt asha de buni, mai incolo o sa fie cei mai buni. deci tot respectul shi toata dragostea. peace!
miracle
Junior Member

hi all

Mesajde bazatul » Mie Apr 13, 2005 12:52 pm

Mda se pare ca nu are rost sa ne certam, pana la urma gusturile nu se discuta, scuze daca am depasit masura dar m-am cam enervat pentru ca mie imi place trupa Sedativ si nu e corect din cauza soundului care nu a fost asa cum si l-au dorit baietii, sa fie judecati aiurea.Bafta la toate lumea. ;r
bazatul
Junior Member

Mesajde Judge_Aris » Mie Apr 13, 2005 12:56 pm

Danone,
Studio "Schimbul 3" Bucuresti,
Chitara: Ibanez
Bas: Manon
Tobe: Pearl
Clapa: Korg Triton
Apreciez ultima ta interventie....hai sa lasam balariile oameni buni.
Restul a spus deja cristi. Bravo cristi!
Judge_Aris
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Apr 13, 2005 12:57 pm

loool, ce faceti bre, ati adus tot ploiestiu?

dak nu shtitzi nu vb

dak ce ce? ~p

pana la urma vortex sau alt trupet, ziceti si la mine in ce studio sunt trase piesele alea?

edit am vazut acum abia raspuns, netu meu e in greva, merci. aaa mixer?[/b]
gaga

Mesajde piskeshu » Mie Apr 13, 2005 1:01 pm

Deci am ascultat si io o piesa amu. Doina se cheama. Nu suna rau, da' nimic nou sub suare. Un fel de Zdob si Zdub, cu care io nu-s f. bun preten. O sa mai dau jos si restu sa vad daca tuate-s pe acelasi stil.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde SOD » Mie Apr 13, 2005 2:39 pm

deci da, balarii, balarii, balarii. oare care o are mai mare? da oare lu ala ii sta sculata mai mult decat mie?
pula mea, cand o sa fie profesionisti in romania asta?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Hi again

Mesajde bazatul » Mie Apr 13, 2005 2:44 pm

Ar fi bine daca s-ar inventa stiluri noi din zi in zi, ca sa fie multumita toata lumea mai piskeshu-le
bazatul
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mie Apr 13, 2005 3:02 pm

Nu tre sa inventezi un stil nou ca sa fii original.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde gaga » Mie Apr 13, 2005 3:04 pm

SOD scrie:pula mea, cand o sa fie profesionisti in romania asta?

poate cand o sa fie platiti ca niste profesionisti :con:
gaga

hi

Mesajde bazatul » Mie Apr 13, 2005 3:33 pm

Sincer mie nu mi se pare ca suna chiar a zdob si zdub e ceva care aduce spre ei dar eu zic sa ascultati toate piesele intai si apoi sa veniti cu comentarii
bazatul
Junior Member

Mesajde Judge_Aris » Mie Apr 13, 2005 4:05 pm

mixer MACKIE - digital din pacate nu mai stiu seria :(

Problema platii in Romania este hilara...momentan.... de investit se investeste cu carul...cine cunoaste stie..... de scos insa.....mai greu
Judge_Aris
Junior Member

SEDATIV - Alternativ etno rock

Mesajde nairamo » Mie Apr 13, 2005 7:31 pm

ce-aveti, oameni buni? sau ce n-aveti? n-aveti ce face, decat sa va certati?
am fost la cateva concerte la care s-au "desfasurat" cei de la SEDATIV si personal mi-au placut. dupa cum s-a mai scris, gusturile nu se discuta. tot respectul, insa, pentru niste oameni care se vede ca pun suflet in ceea ce fac, incepand cu vocalul si continuand cu ceilalti membri ai trupei.
e usor sa arunci cu c...t in altii. n-ar fi mai bine sa urmaresti evolutia si sa cercetezi cata munca e in spatele unui concert? e drept, atunci cand se canta live, apar si mici erori, dar tocmai asta-i farmecul. normal ca n-o sa se auda ca pe site!
tot respectul pentru baieti ca au cantat si in fata a 6 oameni. la o adica cantitatea nu conteaza. decat se fie de "calitatea" unora de pe aici, mai bine...ma intreb oare acesti critici ce fac? sunt frustrati, sunt complexati? sau pur si simplu le place sa arate cu degetul aiurea? ma, copii, nu v-au invatat parintii ca nu-i frumos sa aratati cu degetul? :no:
pentru baietii SEDATIV:
"Let the Beauty that we love be what we do, there are hundreds of ways to kneel and kiss the ground."
mult succes in continuare! :N
nairamo
Junior Member

Mesajde miracle » Mie Apr 13, 2005 8:16 pm

[quote="danone"]loool, ce faceti bre, ati adus tot ploiestiu?

dak ce ce? ~p

macar are cine sa sara in ajutorul lor. ce tu chiar credeai ca nu exista lume care sa-i sustzina pe baietzi? shi acum sa nu crezi ca ceea ce fac eu este pupincurism ca te insheli. ma repet: dak nu ii cunoshti shi nu i-ai vazut niciodata in concert taci shi nu mai comenta atata. shi dak ar shtii mai multa lume de ei shi de acest site fi convisa ca ar spune ceea ce am spus shi eu: sedativ nu sunt buni, sunt foarte buni.
ps bravi nairamo!
miracle
Junior Member

Mesajde Judge_Aris » Mie Apr 13, 2005 8:52 pm

Hai sa stingem asta... pa' bune.... rugaminte mare.... nu se merita.... cui nu-i place este ok.... sunt tone de alternative.....
Haideti sa pastram o atmosfera calma si linistita..... e pacat.....
Nu este nimeni obligat sa asculte sau sa aprecieze...SEDATIV, cum nici SEDATIV nu este obligat sa ia in seama tot ce se vorbeste in jur. Eu zic ca este corect asa....noi ne straduim sa facem ceva...si daca exista oameni ca ne plac ne bucura si ne obliga in acelasi timp..... iar pe cei ce nu ne plac ii respectam atat cat ne respecta si ei pe noi....eu cred ca este cinstit asa.
Danone te apreciez ptr. ca dai dovada de impartialitate si ai ramas asa cum te stiam eu mai demult.... o fata corecta! peace!
Judge_Aris
Junior Member

Mesajde cubu » Joi Apr 14, 2005 12:56 am

nairamo scrie:ma intreb oare acesti critici ce fac? sunt frustrati, sunt complexati? sau pur si simplu le place sa arate cu degetul aiurea? ma, copii, nu v-au invatat parintii ca nu-i frumos sa aratati cu degetul?

Si uite asa, rasarisi si tu ca ciumpearca dupa ploaie, ca sa dai lectii de pisihologie... Nu stiu ce varsta ai, nici daca ai apucat labele poc, dar sa moara Gilbert daca nu gandesti ca pe vremea lu ala. Thread-ul asta ar trebui sa aiba numai posturi in care niste baeti lauda pe alti baeti, pupaturi, zambete si toata-lumea-i-fericita, iar frustratii si complexatii carora nu le place muzica asta sa se abtina, ca nu-i frumos sa arate cu degetu. Ce zici, acum ca ai auzit-o de la altu, nu-i asa ca suna aiurea? Oricine are dreptul sa critice, ca un consumator de muzica si eventual cumparator al albumului Sedativ. Ia uite ce bine le zice prietenu tau:
Judge_Aris scrie:Nu este nimeni obligat sa asculte sau sa aprecieze...SEDATIV
indescifrabil
cubu

Mesajde gaga » Joi Apr 14, 2005 8:46 am

deci ca sa incep cu o concluzie: threadu tinde sa devina o mocirla cu toti ploiestenii care "sustin" ce cred ei ca sustin. domnu miracle, nu stii cine sunt eu si ce am vazut eu si cat si cum am ascultat sedativ, daca nu ai nimic de spus taci dracului din gura.

judge, daca se continua in trandul asta o sa fac split subiectului si "sustinatorii" or sa faca valuri pe kterinca si aberatii. daca toti sustinatorii trupelor si-ar aduce gasca as avea un forum plin de muci. vorbiti la subiect (trupa, piese, etc) sau taceti.

peseu: in big mamu chiar a sunat lamentabil dar trupa nu face parte din targetul meu asa ca nu ma bag in discutie aiurea.

concluzie: daca mai gasesc vreun post de "sustinator al trupei" pe motiv ca "de aia" si ca "daca nu ai ascultat nu te baga" zboara din subiect. punct (cu maxima clementza)

multa bafta
gaga

hi

Mesajde bazatul » Joi Apr 14, 2005 9:09 am

Danone "no comment".Nu ma asteptam la asa ceva.Oricum bafta multa si tie si nu stiam ca aici nu e voie sa susti o trupa.
bazatul
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Apr 14, 2005 9:19 am

sa sustii este una, sa ai numai pareri bune fara motivatie este alta, poti sa o sustii cat vrei tu, dar nu cu cacaturi din alea cu "daca nu ai ascultat taci" si sustinere de britney spears. sustin sustinerea sustinuta. daca nu ai inteles asta sorry.

si pt ceilalti, ma calca pe nervi cand e nevoie de coaliti ca sa iti poti mentine o linie pertinenta a faptelor. (JA, nu e vorba de tine [plm, sper]).
gaga

hi

Mesajde bazatul » Joi Apr 14, 2005 9:39 am

Mai Danone, nu cred ca este o coalitie, cei ce au scris pe acest thread o parte din ei sunt si pe site-ul trupei inscrisi si sunt fani ai trupei, nu inteleg de ce te calca pe nervi ca isi sustin trupa favorita, nu mi se pare corect ce faci, daca esti admin sau administrator al acestui site ar trebui sa fi impartiala nu sa te enervezi si sa scoti acest thread numai pentru faptul ca oamenii isi spun parerile personale despre o trupa si din motivul ca poate trupa nu iti este pe gustul tau.Sunt oameni si oameni, mai putin devotati sau foarte devotati unei trupe, asta nu e motiv sa te deranjeze.Ar trebui sa fi mai impartiala zic eu.Gandeste de doua ori si fa odata.
bazatul
Junior Member

Hi again

Mesajde bazatul » Joi Apr 14, 2005 9:51 am

Inca ceva as vrea sa spun, nu stiu de ce se intampla cacaturi de genul asta si de ce exista mancatorie in asa hal, dupa ce ca muzica rock nu este prea mult promovata si foarte multe trupe de rock canta numai in cluburi si nu prea au loc la concerte mari din cauza ca nu exista oameni care sa doreasca sa promoveze acest gen.Stiai cumva ca multe trupe de rock se duc si canta pe banii de pe intrarea in club sau pe niste beri sau ceva de genul, stiai ca sunt trupe care canta de ani de zile si nimeni nu ii baga in seama ca sa ii pormoveze.Sunt suta la suta constient ca ai habar de treburile astea si asta ar trebui sa iti dea de gandit si nu sa incepi sa sapi pe cineva.......daca nu stiai sunt multe trupe de rock sau hip hop care canta de ani de zile si inca continua numai pentru a nu isi dezamagi acesti fani.Ok ia-le si acest drept si o sa fie ok in continuare.Deja incepe sa mi se faca greatza de unele taranii
bazatul
Junior Member

Mesajde theOffender » Joi Apr 14, 2005 9:54 am

cei ce au scris pe acest thread o parte din ei sunt si pe site-ul trupei inscrisi si sunt fani ai trupei

foarte simplu atunci: aia care sunt fani sa-shi inceapa posturile cu "sunt fan". astfel shtiu cu cine am de-aface pentru ca nu ma intereseaza parerea ta "ca fan" nici comentariile tale "ca fan" la ceea ce am eu sau altzii de spus. pentru mine nu eshti nimica mai mult decat un salesman enervant care-mi bate la usha incercand sa ma convinga sa cumpar ceva ce nu-mi place. shi nu vreau sa-tzi spun ce deget imi ridic aici ca sa-mi explicitez ideea!

am dat jos piesele sedativ. nu am o parere proasta despre ele insa mai e de lucru (mult de tot) la ele. in mod sigur nu sunt z&z. insa in cazul in care nu ai avut o spalatura a creierului nu potzi sustzine orbeshte ca sedativ e intruchiparea unei revolutzii rock.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Rock