Coma

Totul despre muzica rock

Mesajde catharsis » Dum Iun 20, 2004 4:48 pm

hardbeat scrie:hai sa fim obiectivi.
si totusi nu suntem... poti sa spui ca originalitatea celor de la coma tinde la 0, dar nu poti sa spui ca nu am mesaj...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde whatever » Lun Iun 21, 2004 12:30 am

hardbeat, si te pomenesti ca sunt o copie Deftones, nu ?
whatever

Mesajde gaga » Lun Iun 21, 2004 9:12 am

acuma serios vorbind (ca tot citesc ce ziceti voi din obligatie), am fost la concertul coma din club a si a fost bine. bine pana a inceput concertul ca atunci a fost un semn divin ca trebuie sa plec.
bravo lor ca au fani (erau destui si bine marcati cu insemnele generatiei pro, piercing, blugii in vine, tot tacamu')
acu' daca ne gandim ca vor canta in deschidere la trupa lui cavalera si ca au si spectatori platitori deducem ca au cuaie in spate si ca is la moda (ca ozone de egzemplu) si daca din asta voi ziceti ca baietii aia fac si muzica atunci da, OZONE FOREVER
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde rocketman » Lun Iun 21, 2004 3:52 pm

danone scrie:deducem ca au cuaie in spate si ca is la moda (ca ozone de egzemplu) si daca din asta voi ziceti ca baietii aia fac si muzica atunci da, OZONE FOREVER

Care e relevanta acestui mesaj? Trebuia macar sa asisti la concert si dupa aia sa-ti dai cu parerea.
Pogo,pogo,pogo,bounce...
rocketman
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Iun 21, 2004 3:58 pm

sa mai asist la INCA UN CONCERT? nu thx, sunt cateva trupe romanesti la care nu ash repeta experienta.
daca te incalzeste, am asistat la interviul de la inceput. n-am nimic cu ei, asta e la moda, se vinde, ma rog, shpaga lor, dar de aici si pana la a-i incadra la muzicieni cand ei sunt doar nishte copiaci ... sa fim seriosi.
gaga

Mesajde Siderite » Lun Iun 21, 2004 9:35 pm

Si iar revenim la aceeasi faza plina de maturitate: care formatie copiaza, care cinta prost si cit de diferite sint toate formatiile muzicale de singura si adevarata... [aici se umple cu orice]. Si eventual o jignire mica, doar ca sa arati ca ai "cuaie". Si in timp ce inchizi computerul umplut de mindrie pentru gestul magnific si inteligent facut, pe Mtv e din nou Britney Spears sau O-Zone sau mai stiu eu ce formatie care este apreciata doar pentru ritm si curul solistei, dar ai carei fani nu se cearta ca prostii... www.rocker?!.ro ha!
Siderite
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Iun 22, 2004 11:13 am

bre daca matale te uiti pe MTV ce vina am io? daca acolo iti faci mataluta cultura muzicala treaba lu matale pe cine si de ce apreciezi.

repet: in tzara se canta bine, coma nu-s favoritii mei, is generatia mtv, dupa cum taman ai dovedit, io mi-am zis parerea, matale asculti ce te taie capshoru, punct.
gaga

Mesajde hardbeat » Joi Iun 24, 2004 4:33 pm

pt ROCKETMAN: cu ce sa le ung? cu albume coma, deftones, linkin park, korn etc.? am facut asta o perioada si aproape s-au oprit. puneti, ma baieti, mana shi ascultati ceva MUZICA.va recomand sa o luati de la inceput shi sa incercati ceva pink floyd, un pic de yes shi o lingurita de jethro tull, iar la desert o farfuriuta cu kumm( printre putinii din romania care fac rock de calitate). dupa aia spuneti-mi daca mai aveti chef de coma. daca da inseamna ca tre' sa inlocuiti rotitele fiindca le-a mancat de tot rugina.
daca v-a placut prima reteta, data viitoare va dau alta(cu continut mai mic de chitari ca-i bine sa mai variati ca sa cresteti mari si frumosi)
hardbeat
Junior Member

Mesajde rocketman » Joi Iun 24, 2004 6:41 pm

Asta dovedeste cat te putin deschis la nou esti! Sa zicem, Coma sucks, dar cum de ai tupeu sa te iei de Deftones si Linkin Park. Pentru a suta oara: ne scuzati pe noi astia mai tineri ca nu prea gustam muzica clasicilor, dar macar avem bunul simt sa nu criticam o muzica pe care nu reusim sa o patrundem atat de bine. Asa ca daca nu va place stilul, pur si simplu nu va bagati, criticati pe cineva din aria voastra muzicala!
Pogo,pogo,pogo,bounce...
rocketman
Junior Member

Mesajde ButterCup » Vin Iun 25, 2004 1:40 am

Hei...uite k m-am bagat si eu pe-aici ca tare ma mananca degetelele sa zic (scriu) si eu ceva... si d nu citeste nimeni. Mai hardbeat, nu cred ca trebuie sa explici vreunui fan Coma despre Pink Floyd, Queen, Deep Purple, Led Zeppelin si altii, pentru ca in general toti oamenii care asculta rock cu adevarat au inceput cu chestiile clasice. Dar sa ramanem in vara lu` 2004... la aceeasi muzica din anii `80... inseamna crima.Sunt sigura ca pe toti ne-a impreisonat "Wish you were here" si toti am fost razvratiti cand am ascultat pt prima oara "ANother Brick in the Wall", dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa apreciem ce fac oamenii de dupa `90. Voila...tot se spune de Coma "ca sunt comerciali"...atat d comerciali incat tre` sa scoata un album din octombrie 2003 si nici acuma nu au reusit... Dar suntem atat d obisnuiti cu raul, incat nu ne vine nici noua sa credem ca oamenii ashtia kiar se straduiesc sa iasa ceva. Pai bine ma...dak nu declara ca ii inspira anumite formatii, atunci sunt plagiatori (PIO) , da` saracu` Hefe...m`am saturat eu d cate ori a spus k e super fan Deftones si Incubus... si m`am saturat eu de cate ori a declarat k oamenii ashtia l`au inspirat pt noul album...Nu cred k a stat vreunu din oamenii astia sa calculeze cand iese un nou album Deftones, k sa scoata si ei un nou album Coma. Ar trebui sa fim mandri ca in tara asta- in care orice fufa datatoare din fund e cantatoare...mai exista oameni ca Hefe si Co. care vor sa ajute cu ceva rocku` asta nou.Dar noi suntem prea ocupati sa fim unii mai rockeri decat altii ca sa mai observam lucrurile bune. Suntem prea ocupati sa improscam cu noroi in tot si toate ca sa mai si laudam...si stiti care e paradoxul?? ca in timp c eu stau aici si ma screm pe mine sa scot nishte kestii "inteligente" cat de cat... cel pe care intr`adevar il intereseaza muzica asculta o compilatie facuta de el cu The Beatles, Pink Floyd, Nirvana, Korn, Sex Pistols,NoFX,MAyhem,Sepultura, Soulfly,Biohazard,Coma,IPR si E.M.I.L. si zice " Bine ca ma pot exprima in atatea feluri..."... Trageti voi conzluziile!!!

Pace, Sanatate si Bun simt!!!
ButterCup
Junior Member

Mesajde tre » Vin Iun 25, 2004 3:21 am

haplauze buttercup! nu-s 100% de-acord cu tine dar in contextu dat o zisashi fuarte bine, in special ultima parte. inca o data haplauze si incearca sa scapi de k-uri ;).
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde ButterCup » Vin Iun 25, 2004 10:03 am

10x tre...e o boala mai veche asta cu "k-urile"...
ButterCup
Junior Member

Mesajde S.O.A.D » Vin Iun 25, 2004 7:32 pm

Rockeru'Somer scrie:mie personal ,nu-mi plac ,copiaza prea mult,parerea mea,linkinpinkingpark....

Hai frate !!!!! se vede ca nu ai ascultat link in park !!!!
De copiat copiaza da nu pe link in park , mai gandeste-te!!!
S.O.A.D
Junior Member

Mesajde hardbeat » Mar Iun 29, 2004 3:57 pm

link in park? who's this?
hardbeat
Junior Member

Mesajde Berila » Sâm Iul 03, 2004 9:41 pm

aici se vorbeste prea mult despre putin(nu despre nimic);se trag concluzii inainte de a avea ipoteza.pai cum ,dom'le,sa ne dam cu parerea intr-un mod atat de irevocabil(ba chiar sa jignim) despre o trupa care a scos un singur album pe piata.normal,iti faci o anumita idee,vaga totusi,dar nu te arunci la asemenea afirmatii "astia sucks,astia copiaza,cutare nu suna precum cutare"s.a.m.d(si aici nu e vorba doar de coma,ci de orice alta formatie de pe aici sau de afara).poate dupa urmatoarele doua albume s-ar putea trage niste concluzii mai sanatoase despre aceasta trupa si despre posibilitatile ei;insa si atunci sa stii ca mai ramane loc de ceva mai bun,mai nou,mai inovator.
io unu' ascult cu placere albumu asta lansat pe piata ;baietii astia imi par destul de talentati si dornici de schimbare ,da parca as dori pe urmatoarele materiale ce vor fi scoase pe piata o orchestratie mai rafinata,nu stiu daca asta e termenu potrivit,oricum,sa n-ai absolut nici un solo de chitara pe un album intreg e putin cam ciudat(nu zic ca e musai sa ai piesa si solou' da parca nici asa)
Berila
Junior Member

Mesajde Siderite » Dum Iul 04, 2004 12:42 pm

Ce pot sa mai zic? gg Buttercup :)
Vad destule lucruri urite in viata ca sa mai ma preocupe niste pusti care sint incapabili de compromis pentru ca nu au invatat inca la ce e bun si cum se face. Din pacate pentru ei, vor creste, asa cum o fac toti. Ce frumoasa era perioada cind stiam care e cea mai tare formatie si ca orice altceva sucks si imi bazam intreg rationamentul pe un sentiment dat intr-o seara de o caseta imprumutata.
Siderite
Junior Member

Mesajde rocketman » Dum Iul 04, 2004 3:37 pm

Berila scrie:oricum,sa n-ai absolut nici un solo de chitara pe un album intreg e putin cam ciudat(nu zic ca e musai sa ai piesa si solou' da parca nici asa)

Pai cam asta inseamna nu-metal, fara solo-uri.

In legatura cu urmatorul album CoMa, pot sa spun ca instrumentatia este altfel si pe alocuri va va surprinde chiar, in mod placut zic eu!
Pogo,pogo,pogo,bounce...
rocketman
Junior Member

Mesajde LeSharK » Lun Iul 05, 2004 11:05 am

pentru eventualii fani CoMa de pe forum (si poate pentru viitorii fani ;)), cat si pentru habarnistii, "critici" de muzica, le recomand auditia urmatoarelor fragmente de pe la fel de urmatorul (:)) album CoMa:

http://soaddistrict.linux8.com/Download ... stea_(demo).mp3
http://soaddistrict.linux8.com/Download ... lori_(demo).mp3
http://soaddistrict.linux8.com/Download ... nute_(demo).mp3

r0x0rz™
Fanarioti slugarnici ai mondializarii
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii

vand tricou TOOL
LeSharK
Junior Member

Mesajde tre » Mar Iul 06, 2004 1:22 am

mda... sa zicem ca suna binisor. singuru meu regret e ca-canta niu-metal d-asta care este.
tre
Junior Member

Mesajde LeSharK » Mar Iul 06, 2004 3:44 pm

singurul meu regret este ca nu prea exista oameni open-minded. ;)

Junior Member

Mesajde cubu » Mar Iul 06, 2004 5:12 pm

Acum vin de la buda unde am realizat o opera de arta. Esti destul de open-minded sa vii sa ii apreciezi combinatia subtila a nuantelor si abstractitatea formei?
indescifrabil
cubu

Mesajde tre » Joi Iul 08, 2004 3:00 am

buei leshark schimba fontu, coloarea si ghilimbelele la semnatura ca-mi suptminezi hautoritatea.
tre
Junior Member

Mesajde LeSharK » Joi Iul 08, 2004 11:25 am

cubu.. pull the carrot out of your ass and loosen up, will you?
du-te si adulmeca 'adevarata' ta muzica intr-un tricou negru spalacit si jegarit. esti trist!

vand tricou TOOL
LeSharK
Junior Member

Mesajde piskeshu » Joi Iul 08, 2004 11:54 am

Sa zic shi io depre Coma: I-am vazut la un concert la Sala Sporturilor din Cluj shi nu suna ashea rau. I-am vazut la TV in Club A , daca nu ma-nsel shi sunau groaznic.
Muzica lor ie toata la fel, adcica ie monotona shi plictisitoare

Off: unu din iei, care freaca de discuri, prezinta o emisiune despre alternativ la MTV shi are o prestatzie jalnica, cateodata mi-e shi mila de iel .
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde LeSharK » Joi Iul 08, 2004 12:29 pm

am pus niste link-uri la fragmente de pe noul album Coma pe pagina 4 jos.. asculta-le si zi ce parere ai :)

vand tricou TOOL
LeSharK
Junior Member

Mesajde piskeshu » Joi Iul 08, 2004 12:41 pm

Ba, nu te supara, da nu cred ca merita efortu, am atata muzica buna de descoperit in fiecare zi, atatea linkuri..., ca nu pot pierde timpu shi cu Coma.
piskeshu
banned

Mesajde cubu » Joi Iul 08, 2004 12:49 pm

LeSharK scrie:cubu.. pull the carrot out of your ass and loosen up, will you?
du-te si adulmeca 'adevarata' ta muzica intr-un tricou negru spalacit si jegarit. esti trist!

"Dar mai trist este copilul care nu are parinti"... La cat de limitat esti, mi se pare normal sa te enervezi si sa raspunzi ca pe tarla, doar era greu sa intelegi aluzia si sa raspunzi cu aceeasi moneda...

Don'soara moderatoare, pentru injurii la persoana nu se da ban? :D
indescifrabil
cubu

Mesajde LeSharK » Joi Iul 08, 2004 12:51 pm

mda.. m-am obisnuit sa ma lovesc mereu de zidul prejudecatilor ;a

PS: te asigur ca merita.. ia macar prima melodie ('canta-mi povestea').. daca nu-ti place imi sterg user-ul pe acest forum :D

Later Edit: cubu.. poate me speaks the forbidden truth pe care si ea in secret il pastreaza in cuget si simtiri :P

vand tricou TOOL
LeSharK
Junior Member

Mesajde piskeshu » Joi Iul 08, 2004 12:54 pm

ba, ma duc sa vad, dar daca nu-mi place nu-i musai sa-ti stergi contu. :D
piskeshu
banned

Mesajde supermouse » Joi Iul 08, 2004 12:56 pm

LeShark- tu faci parte din numita trupa sau ce dreaq te oftici asha?
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Rock