luna amara
nu ma refeream la melodia AIA!!! (sau alea cu tenta socio politica, asa ca sa ma exprim intr-un limbaj de lemn...)
fuck psd daca ar fi dupa mine...
uite de exemplu Ciudat.. mie mi se par "cretinele" versurile.. true e parerea mea, si am spus-o la modul funny..
(asta nu ca ar trebui sa ma justific.. dar cand m-ai acuzat de ... )
fuck psd daca ar fi dupa mine...
uite de exemplu Ciudat.. mie mi se par "cretinele" versurile.. true e parerea mea, si am spus-o la modul funny..
(asta nu ca ar trebui sa ma justific.. dar cand m-ai acuzat de ... )
-
Daimon - Mesaje: 5074
luna amara e super cool. cand am vazut pt prima data videoclipul de la gri dorian, mi-a placut instantaneu (nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva). dupa ce am cumparat albumul asfalt, il ascultam in fiecare zi ca un obsedat de la cap la coada. acum am facut rost de concertul stufstock 2004 cu luna amara ;D ideea e ca tipii canta foarte bine, unele melodii au versuri interesante si mesajul este original. cat despre prestatiile live, cred ca sunt printre cele mai bune din romania. de obicei melodiile sunt insotite si de niste explicatii sau interludii ce se potrivesc perfect contextului. acum urmaresc zilnic pe site-ul lor http://www.luna-amara.ro stiri despre viitoarele concerte.
melodii preferate, nu neaparat in aceasta ordine: tanagra noise, loc lipsa, asfalt, gri dorian, rosu aprins, somn, din valuri ard, simplify my spider, folclor, your garden, unfed, ciudat, mara, luni de fiere si lista poate continua. de asemenea, cover-urile de la ozzy osbourne - no more tears si nine inch nails - hurt mi se par mai reusite decat variantele originale.
melodii preferate, nu neaparat in aceasta ordine: tanagra noise, loc lipsa, asfalt, gri dorian, rosu aprins, somn, din valuri ard, simplify my spider, folclor, your garden, unfed, ciudat, mara, luni de fiere si lista poate continua. de asemenea, cover-urile de la ozzy osbourne - no more tears si nine inch nails - hurt mi se par mai reusite decat variantele originale.
it's sad that in our blindness we gather thorns for flowers
-
lord_marduk - Junior Member
lord_marduk scrie:cover-urile de la ozzy osbourne - no more tears si nine inch nails - hurt mi se par mai reusite decat variantele originale.
woah...intzeleg ca-ti plac l.a. dar in leg. cu NIN...unu' e Trent Reznor si geniu pe deasupra...deci nu cred ca se punde problema

Se-ntoarce roata si-ntr-o zi am sa mi-o scot
-
Liviutz[SPAZ] - Junior Member
'Liviutz[SPAZ scrie:']woah...intzeleg ca-ti plac l.a. dar in leg. cu NIN...unu' e Trent Reznor si geniu pe deasupra...deci nu cred ca se punde problema
e doar o kestie de gusturi. nu zic ca nin nu canta bine, dar mie mi-a placut mai multa varianta luna amara. se poate sa fie din cauza ca era live. una e live si alta e la calculator.
-
vineri 17.12, ora 21.00: BUCURESTI, Laptaria Enache: CONCERT ANIVERSAR de 5 ani, acustic/unplugged, ultimul concert al anului la Bucuresti
bilet: 100.000
bilet: 100.000
-
;h daca nu stiam versurile si inceputul, nu cred ca recunosteam ego nr 4. pacat insa ca nu au cantat tanagra noise, care suna foarte bine si in varianta acustica ;P . pacat ca a fost ultimul concert din anul asta ;P . pacat ca nu au cantat mai multe melodii ;P . pacat ca va trebui sa mai astept cel putin pana pe 10.01.2005 pt un nou concert ;P . pacat.
-
vad ca esti foarte afecat de mica vacanta pe care si-au luat-o baietii astia
stai linistit ca e posibil sa cante in club A pe 14 ianuarie... don't cry too much
gandeste-te ca vor veni odihniti cu pofta de cantat! atunci sa vezi cnc misto de vreo 3 ore jumate... (visez) hi hi!

aucun art ne peut egaler la vie!
-
Anna|s - Junior Member
nu stiu daca dupa atatea sarmale si ce-or mai manca ei de sarbatori o sa fie in forma si o sa poata canta 3 ore jumate, dar m-as multumi si cu 3, dar fara pauza de bere
. 14 ianuarie suna excelent, adica exact inainte de stresiune si am impresia ca e kiar in weekned. deci combinatia fatala este: luna amara + cel putin 3 ore de cantat non-stop + 14 ianuarie + weekend + lord_marduk. fie ca universul sa conspire spre binele fanilor luna amara.

-
offtopic
Hello! sorry for writing offtopic here. I saw your old message about one song that i like very much. I'd really like to know who's singing it.Would appreciate your help a lot. thank you.. almost forgot!! yeah the songs lyrics is like :i can;t stop thinking of you 'cos you're the one i want tonight..." 

- vuivra
petru petru petru! ce ai facut?! ai plecat din tara si ai lasat formatia fara un chitarist de exceptie? cand imi placea si mie o formatie romaneasca cu adevarat, te-ai gasit sa pleci. sunt foarte mahnit, dar sper ca viitorul sa nu fie asa de sumbru precum pare.
-
;e si eu sper sa gaseasca un inlocuitor pe masura, caci nu as vrea sa-mi schimb parerea f buna despre luna amara pe care o am in general.
-
eu nu sunt de acord cu ce ai spus tu. asta arata ca esti superficial, deoarece o formatie ca luna amara nu se bazeaza pe un singur om. ei sunt 5 in formatie si fiecare isi aduce contributia proprie, completandu-se reciproc. pe langa asta, crezi ca nu se mai gasesc chitaristi talentati in romania care sa vrea sa cante cu ei? oricum, si nick si mihnea mai canta la chitara, printre altele.
-
Da ...k avetzi dreptate...chitaristi buni mai sunt in romania...dar petru era pur si simplu o parte din luna amara...si mai multe dintre piese au muzica semnata de petru ... nu stiu... eu cred ca o sa ma obisnuiesc ff greu cu gandul k n-o sa-l mai vad pe scena never-ever
si cand ma gandesc k la ultimul concert in laptarie era asa de suparat...:cry:
si cand ma gandesc k la ultimul concert in laptarie era asa de suparat...:cry:
- bloodcry
- Junior Member
Parerea mea e ca petru nu prea se potrivea cu imaginea formatiei cu toate ca el canta super bine shi mai ales imi placeau efectele care le folosea
Fuck da' system!!!
- Black Eagle
- Junior Member
Petru era un chitarist super misto. Imi placea tare mult stilul lui. Pacat ca a plecat. dar probabil ca are alte proiecte care-l vor avantaja mai mult.
-
Tanase - Mesaje: 1238
Plecarea lui Petru si noul chitarist...
Petru a plecat din motivele insirate si pe site-ul lor oficial, motive care mie mi se par reale si, la cat ii cunosc eu, sunt cat se poate de reale si totodata sunt ferm convins ca ambele parti au cate o vina, deci e de inteles...
Si in legatura cu cei care spun ca Luna Amara nu va mai suna niciodata la fel, sunt perfect de acord si mi se pare foarte normal. Orice membru isi pune amprenta intr-un fel sau altul (si avand in vedere ca e vorba de chitara solo, amprenta e destul de puternica).
Cu toate acestea, s-a desemnat vineri (14 ianuarie) noul chitarist! ...ha, ha, ha... Si ca sa vezi, ce surpriza, mi-e chiar coleg de trupa! Uaaau!
Se numeste Vali Deac, este elev in cl. a XII-a la Lic. de Informatica din Cluj-Napoca si este un chitarist cat se poate de bun si din punctul meu de vedere veti avea o surpriza placuta! Si in legatura cu "...mi-e coleg de trupa..." , tin sa mentionez ca este si membru Siaj (chitara) si tocmai din acest motiv imi permit sa spun ca e un chitarist bun si cu experienta! Canta de 11 ani ( de la 7 ani) si se vede! Am cantat cu el vreo 2 ani si inca mai cant si colaborarea pare sa fie fructuasa si placuta.
Deci, oameni buni, nu va speriati asa tare ca a plecat Petru, ca nu-i capatu' lumii. Este, intr-adevar un chitarist foarte bun si daca va incalzeste cu ceva, stati linistiti ca Petru n-a plecat de pe scena. Acum ceva vreme a terminat doua materiale (unul propriu si unul in colaborare cu Hanz Knall si Johann - Eminenta Cenusie) reusite, lucrate in studioul propriu. Si acuma ca sa ma dau si io mare, pentru albumul sau Petru a folosit bassul meu! Looool.
In legatura cu materialul sau nu va pot spune ceva legat de lansare sau promovare pentru ca gandurile lui trec de granita noastra, asa ca s-ar putea sa-i gasim albumul la pret de album strain, asa ca ... (puncte, puncte).
Ok, salut!
Dan
Si in legatura cu cei care spun ca Luna Amara nu va mai suna niciodata la fel, sunt perfect de acord si mi se pare foarte normal. Orice membru isi pune amprenta intr-un fel sau altul (si avand in vedere ca e vorba de chitara solo, amprenta e destul de puternica).
Cu toate acestea, s-a desemnat vineri (14 ianuarie) noul chitarist! ...ha, ha, ha... Si ca sa vezi, ce surpriza, mi-e chiar coleg de trupa! Uaaau!
Se numeste Vali Deac, este elev in cl. a XII-a la Lic. de Informatica din Cluj-Napoca si este un chitarist cat se poate de bun si din punctul meu de vedere veti avea o surpriza placuta! Si in legatura cu "...mi-e coleg de trupa..." , tin sa mentionez ca este si membru Siaj (chitara) si tocmai din acest motiv imi permit sa spun ca e un chitarist bun si cu experienta! Canta de 11 ani ( de la 7 ani) si se vede! Am cantat cu el vreo 2 ani si inca mai cant si colaborarea pare sa fie fructuasa si placuta.
Deci, oameni buni, nu va speriati asa tare ca a plecat Petru, ca nu-i capatu' lumii. Este, intr-adevar un chitarist foarte bun si daca va incalzeste cu ceva, stati linistiti ca Petru n-a plecat de pe scena. Acum ceva vreme a terminat doua materiale (unul propriu si unul in colaborare cu Hanz Knall si Johann - Eminenta Cenusie) reusite, lucrate in studioul propriu. Si acuma ca sa ma dau si io mare, pentru albumul sau Petru a folosit bassul meu! Looool.
In legatura cu materialul sau nu va pot spune ceva legat de lansare sau promovare pentru ca gandurile lui trec de granita noastra, asa ca s-ar putea sa-i gasim albumul la pret de album strain, asa ca ... (puncte, puncte).
Ok, salut!
Dan
- Dan Georgescu
- Junior Member
COMUNICATUL DE PRESA LUNA AMARA
2.03.2005
LUNA AMARA urmeaza sa cante la BUCURESTI si CLUJ-NAPOCA
- joi 3.03: BUCURESTI
Backstage Club, ora 21.00, bilet: 100.000
se dau CALENDARE GRATIS cu LUNA AMARA fiecarui platitor de bilet
> Din seria " JOY de JOI " BackStage Club si BECK'S prezinta :
Concert exceptional - LUNA AMARA - joi 03 martie 2005
De mai bine de 4 ani de zile, LUNA AMARA a dovedit ca poate si vrea sa se
implice in problemele societatii romanesti, fie ele politice, culturale,
sau de alta natura. Este unul dintre putinele exemple pozitive (pe plan
national) din ramura unde activeaza. In plina ascensiune la momentul
aparitiei primului album, considerata de o buna parte a publicului si a
presei drept un solid reper al rock-ului romanesc alternativ & grunge,
trupa tinde sa se impuna in postura de lider de opinie a generatiei sale.
Nu lipsi de la BackStage Club, str.Gabroveni 14, joi 03 martie 2005
semnat: Alexandru Chiose, Manager Club
- joi 10.03: CLUJ-NAPOCA
Music Pub, ora 21.00, bilet: 60.000
Balul Arhitecturii, cu concursuri si premii
- este primul concert la CLUJ cu noul chitarist, VALENTIN "Vali" DEAC
>. VOTEAZA-NE!
Va place LUNA AMARA?
Voteaza-i la categoria "Cea mai buna trupa" de la Muzica Buna.ro.
deocamdata suntem pe locul 3, dupa Iris si Holograf:
http://www.muzicabuna.ro/top_display.php?id=4
....
"Oras" cade 8 locuri pe 24 la finalul saptamanii trecute. ROMTOP este
emisiunea de sambata, la CITY FM Bucuresti, prezentata de "Kirk".
ca sa urcam din nou in ROMTOP, votati pentru "Oras":
http://www.cityfm.ro/emisiuni.php?BroadcastId=16
FOARTE PROBABIL luni 7.03 TVR Cultural, ora 15.00: interviuri cu: - Mihnea
Blidariu, despre cartea de poezie "No Future" - si Richard Constantinidi,
managerul formatiei LUNA AMARA.
Producatoarea emisiunii ne scrie: "Emisia cu dumneavoastra n-o sa intre in
28.02. Mi s-a spus ca pomenesc numele discotecii, ceea ce inseamna reclama!
In plus, pe un monitor se vede scris numele unei marci de tigari!" Se face
remontajul emisiunii si urmeaza sa se confirme data difuzarii.
MEDA din Bucuresti ne scrie despre concertul din Underworld/24.02.2005:
"ne-a placut concertul de joi
foarte mult, (artistii de la LUNA AMARA) au fost intr-o forma de zile mari
si daca ar tine-o asa tot timpul (dar orice om e cind sus, cind jos, nu?),
nimic nu le va sta in cale!! am fost impresionata mai mult decit de orice
alt concert al lor! Cita energie! si cita inventivitate in improvizatie! si
cita veselie! parca le sta mult mai bine asa! si am uitat de tot de clubul
ala sordid si amarit..."
!. Descarca wallpaperul:
http://campanii.ngo.ro/rosiamontana/wallpaper_rosiamontana.jpg
Salvati Rosia Montana!
2.03.2005
LUNA AMARA urmeaza sa cante la BUCURESTI si CLUJ-NAPOCA
- joi 3.03: BUCURESTI
Backstage Club, ora 21.00, bilet: 100.000
se dau CALENDARE GRATIS cu LUNA AMARA fiecarui platitor de bilet
> Din seria " JOY de JOI " BackStage Club si BECK'S prezinta :
Concert exceptional - LUNA AMARA - joi 03 martie 2005
De mai bine de 4 ani de zile, LUNA AMARA a dovedit ca poate si vrea sa se
implice in problemele societatii romanesti, fie ele politice, culturale,
sau de alta natura. Este unul dintre putinele exemple pozitive (pe plan
national) din ramura unde activeaza. In plina ascensiune la momentul
aparitiei primului album, considerata de o buna parte a publicului si a
presei drept un solid reper al rock-ului romanesc alternativ & grunge,
trupa tinde sa se impuna in postura de lider de opinie a generatiei sale.
Nu lipsi de la BackStage Club, str.Gabroveni 14, joi 03 martie 2005
semnat: Alexandru Chiose, Manager Club
- joi 10.03: CLUJ-NAPOCA
Music Pub, ora 21.00, bilet: 60.000
Balul Arhitecturii, cu concursuri si premii
- este primul concert la CLUJ cu noul chitarist, VALENTIN "Vali" DEAC
>. VOTEAZA-NE!
Va place LUNA AMARA?
Voteaza-i la categoria "Cea mai buna trupa" de la Muzica Buna.ro.
deocamdata suntem pe locul 3, dupa Iris si Holograf:
http://www.muzicabuna.ro/top_display.php?id=4
....
"Oras" cade 8 locuri pe 24 la finalul saptamanii trecute. ROMTOP este
emisiunea de sambata, la CITY FM Bucuresti, prezentata de "Kirk".
ca sa urcam din nou in ROMTOP, votati pentru "Oras":
http://www.cityfm.ro/emisiuni.php?BroadcastId=16
FOARTE PROBABIL luni 7.03 TVR Cultural, ora 15.00: interviuri cu: - Mihnea
Blidariu, despre cartea de poezie "No Future" - si Richard Constantinidi,
managerul formatiei LUNA AMARA.
Producatoarea emisiunii ne scrie: "Emisia cu dumneavoastra n-o sa intre in
28.02. Mi s-a spus ca pomenesc numele discotecii, ceea ce inseamna reclama!
In plus, pe un monitor se vede scris numele unei marci de tigari!" Se face
remontajul emisiunii si urmeaza sa se confirme data difuzarii.
MEDA din Bucuresti ne scrie despre concertul din Underworld/24.02.2005:
"ne-a placut concertul de joi
foarte mult, (artistii de la LUNA AMARA) au fost intr-o forma de zile mari
si daca ar tine-o asa tot timpul (dar orice om e cind sus, cind jos, nu?),
nimic nu le va sta in cale!! am fost impresionata mai mult decit de orice
alt concert al lor! Cita energie! si cita inventivitate in improvizatie! si
cita veselie! parca le sta mult mai bine asa! si am uitat de tot de clubul
ala sordid si amarit..."
!. Descarca wallpaperul:
http://campanii.ngo.ro/rosiamontana/wallpaper_rosiamontana.jpg
Salvati Rosia Montana!
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bravo lor daca au avut asa succes.
voi ce parere aveti de "no future"?
mie imi place cum e scrisa atat doar ca mi e pare prea monotematica, da daca omul asta vrea sa exprime si asta il intereseaza sa-i dea inainte...mai ales ca are dreptate in mre parte.nu sti daca sa spun ca e putin puerila, poate ca nu, poate... da oricum nu am citit prea mult din ea si ce am citit am citit cu plecere asa ca nu vreau sa o critic.in mare mie imi place.
in alta ordine de idei, nu am auzit nimic de Vali...a trecut asa neobservat?
eu sunt foarte curioasa (ca doar mi-e coleg de trupa)cum se descurca in concert ca pana acum l-am vazut dor o data la repetitii...si acolo se descurca foarte bine..dar in seara asta canta in Pub (cluj) si il vad si eu ....YUPPY!!
voi ce parere aveti de "no future"?
mie imi place cum e scrisa atat doar ca mi e pare prea monotematica, da daca omul asta vrea sa exprime si asta il intereseaza sa-i dea inainte...mai ales ca are dreptate in mre parte.nu sti daca sa spun ca e putin puerila, poate ca nu, poate... da oricum nu am citit prea mult din ea si ce am citit am citit cu plecere asa ca nu vreau sa o critic.in mare mie imi place.
in alta ordine de idei, nu am auzit nimic de Vali...a trecut asa neobservat?
eu sunt foarte curioasa (ca doar mi-e coleg de trupa)cum se descurca in concert ca pana acum l-am vazut dor o data la repetitii...si acolo se descurca foarte bine..dar in seara asta canta in Pub (cluj) si il vad si eu ....YUPPY!!
-
cora - Junior Member