e unul care a deschis un thread care nu are nici cea mai mica legatura cu inregistrarile audio. threadul se numeste "r-o-m-a-n-t-i-c". poate cineva sa-l stearga? e aiurea rau. unul isi povesteste viata lui pe home recording.
in alta ordine de idei il rog pe sopra sa ma puna pe mine moderator pe home recording tinand cont ca sunt cel mai activ membru pe forumul in cauza.
problema pe home recording
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
problema pe home recording
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
te-am pus eu ! ai grija ce faci p'acolo ! sper sa nu stergi subiectele cu totu' !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
te-am pus eu ! ai grija ce faci p'acolo ! sper sa nu stergi subiectele cu totu' !
lasa ca nu le sterg. oricum habar n-am cum se face asta.trebuie sa studiez putin.

Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
1332
Initial trimis de dadius
oricum habar n-am cum se face asta
Click pe "modifica" de sub mesajul pe care vrei sa il stergi, bifezi optiunea "Sterge" sin stanga sus si dupa aceea faci click pe "Sterge" din coltul dreapta sus. Este simplu.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Sugestii si reclamatii