Initial trimis de xkran
Avertisment pentru sopra tutt1 ... pentru postat off-topic pe sugestii si reclamatii si pentru jignirea unui alt membru fanclub.
Doresc si eu sa vad mesajul incriminat... deoarece consider ca n-am jignit pe nimeni.
Initial trimis de xkran
Avertisment pentru sopra tutt1 ... pentru postat off-topic pe sugestii si reclamatii si pentru jignirea unui alt membru fanclub.
Daca eu am fost offtopic, ce poti sa spui de urmatorul tau post:Initial trimis de Oribilul Mosh
Eu n-am ce sa discut cu tine , Sopra. Ai postat off-topic si ai postat si chestii aiurea.
Te-ai bagat ca musca....
Nu este treaba ta ce discut eu cu depeche si nu esti in masura sa intervi !
Initial trimis de Oribilul Mosh
depeche..n-am vazut nicaieri sa-i fi multumit lu' vali ..pt. schimbarea nick-ului !
sau probabil...consideri ca este obligatia lui sa-tzi schimbe tie zilnic nick-ul ?
Iata si un fragment din discutia mea cu el... daca vreti pe toata, dar in rest nu mai e nimic interesantInitial trimis de xkran
La modu cum ai tratat tu alti administratori pe ym ...si in special pe mine ... ar fi bine sa pastrezi ciocu mic ...
multumesc pentru acest privilegiu ;vInitial trimis de xkran
pt. ca faptu ca mai ai user pe fanclub ... e un privilegiu pt. tine
Înapoi la Sugestii si reclamatii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator