Despre cum mi-am luat eu ban.
42 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Cand anume? Ca sa stiu si eu, sa ma pregatesc.
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
Eh pai daca nu stii ce face lasa...sa nu strici ceva...
Concurs NBA 2004-2005
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
o parere
Bubico scrie:bre, da mie mi se pare intrigant ca acu' n-o sa mai pot vorbii nicaieri nimic de nimeni caci imi voi lua ban..
atata timp cat nu eshti educat si atata timp cat crezi ca daca ai 15 ani si pentru ca eshti intr-o tzara in care cika democratzie e in floare tu consideri ca ai dreptul sa injuri .. si da DOMNE eu zik ca a facut corect!
in final el este administrator .. du`te tu oriunde in tzara asta si injura un shef de la o firma si dupa sa ai pretentzia sa nu fii dat afara in shuturi !
libertatea de exprimare e ok ... atata timp kat nu afecteaza libertatea altora!
pentru limbajul tau domnule gabitzu ai putea fi dat si in judecata .. si net`ul e la fel de important ka real life .. katzi oameni nu au fost arestatzi pentru ilegalitatzi pe net?
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
-
PreferatA - Junior Member
Acum scuzati ca ma bag si eu putin in discutie, dar argumentul cu "Administratorul are ultimul cuvant" mi se pare ca are legatura numai cu forumul. Eu nu cunosc activitatea lui Gabitzzu pe aici, posibil sa foloseasca un limbaj agresiv, dar sa primeasca ban pentru asta, nu pe motiv de discutii prin alte parti, mai ales daca nu sunt publice. Daca eu imi injur primarul cu vecinul inseamna ca-mi iau ban la primarie?. Vali, daca stiai ce-i poate pielea, de ce nu l-ai ignorat din prima pe YM?
Pogo,pogo,pogo,bounce...
-
rocketman - Junior Member
intr-adevar gabizu nu prea le are cu romana (si nici cu engleza), e incoerent si nu e in stare sa combata cu argumente. dar sa zicem ca asta n-ar fi chiar un capat de tzara.
din discutia de pe ym reiese ca vali i-a raspuns urat de la-nceput lu gabizu. totusi discutia aceea e irelevanta pentru ca e scoasa din contextul discutiilor trecute dintre gabizu si vali, si in general din contexul relatiei dintre gabizu si vali.
chiar si presupunand ca relatia dintre gabizu si vali ar fi una foarte cordiala se impun totusi niste minime norme de bun-simt, dat fiind faptul ca vali e cu 10 ani (parca) mai mare ca gabizu, norme pe care gabizu nu prea le respecta (fanclub sau ym n-are importanta). corect ar fi fost daca... dar lasa, nu-i fac eu educatie lu gabizu.
per ansamblu decizia luata de vali e indreptatita, dar se stie ca parolele sunt puse pentru ca conturile sa fie folosite de titulari, sau ma rog, persoane in care acestia au incredere, responsabilitatea exclusiva asupra contului revenind titularului, vali hazardandu-se intr-o replica data lui gabizu. chiar vali, de ce nu i-ai dat ignore pe ym?
din discutia de pe ym reiese ca vali i-a raspuns urat de la-nceput lu gabizu. totusi discutia aceea e irelevanta pentru ca e scoasa din contextul discutiilor trecute dintre gabizu si vali, si in general din contexul relatiei dintre gabizu si vali.
chiar si presupunand ca relatia dintre gabizu si vali ar fi una foarte cordiala se impun totusi niste minime norme de bun-simt, dat fiind faptul ca vali e cu 10 ani (parca) mai mare ca gabizu, norme pe care gabizu nu prea le respecta (fanclub sau ym n-are importanta). corect ar fi fost daca... dar lasa, nu-i fac eu educatie lu gabizu.
per ansamblu decizia luata de vali e indreptatita, dar se stie ca parolele sunt puse pentru ca conturile sa fie folosite de titulari, sau ma rog, persoane in care acestia au incredere, responsabilitatea exclusiva asupra contului revenind titularului, vali hazardandu-se intr-o replica data lui gabizu. chiar vali, de ce nu i-ai dat ignore pe ym?
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
vali scrie:preferata (...) telefon pe prv
dai o fasole cu ciolan si o bere la Don Taco?

am evitat sa-mi dau cu presupusul aici, pentru ca nu sunt implicat in aceasta discutie. totusi, ca sa nu fiu pe langa subiect cu mesajul de mai sus, ma avant. cei care ii iau apararea lui Gabizzu cu atata inversunare ar trebui sa stie ca gestul lui vali nu este primul. exista cel putin un precedent. unul dintre administratori, altul decat vali, i-a luat moderarea lui eyewitness de pe Generalitati pentru ca s-a suparat pe aiu in urma unei discutii pe yahoo mesenger. cel putin asta mi s-a spus. am toate motivele sa cred, iar acest lucru imi da dreptul sa sustin ca ceea ce a facut vali este in regula.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
42 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Sugestii si reclamatii