Da'cine a mutat'efectul de piramida'la aberatzii merita un baaaan ;f mare cit el.Plus cei care au scris timpenii acolo.Idem si cu 'stramosul europenilor'sau altele.Unii au nevoie de informatii si de aceea pun intrebari.Daca aveti oareshce raspunsuri e ok,daca nu,macar va puteti abtine de la comentarii aiurea.Asta e valabil in primul rind pt.userul danone(care am inteles ca e de fapt o'dana' !!!-deci n-are nici o treaba cu sexul masculin).Deci faza cu ionuzzu cade,asa ca incepind cu 01.09.2004 deathkat are danioniutza lui.
No ofence,dar daca mai repeta figura cu porcul,ii bag pe git si berile si tigarile si piramidele.La propriu.Eu n-am atacat pe nimeni,dar putem transforma fun-ul in balacareala.Sa zicem ca ar fi fost o ironie bruta si fara rea credinta.Nu cred ca schimburile de replici dure si nesarate isi au locul aici.In primul rind este un spatiu public si nu o buda de cartier.Am vazut ca sint threaduri moarte,userii nu mai continua ideea de teama ca sint luati in pleazna imediat.Ala care-ti baga betze-n roate nu este moderator.Ii inhiba pe ceilalti si le taie tot elanul.
Ce draq aveti cu thesoulline?Ca sa fiu advocatus diaboli,tsl este o persoana mult mai bine informata si matura decit altii. :B
Daca nu va intereseaza un subiect,atunci nu postati.Simplu.
(si mai bine imi dati mie'bani'-parai adica!-tocmai am gasit un detector de metale pe net )
Nu este nici un motiv de suparare.Sint aici pentru fun,in primul rind.Apoi pentru informatii.
ata ete am fost prins fara bilet