Nemultumiri pe 2013
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Nemultumiri pe 2013
Vreau si eu sa pun un link in semnatura. Eliana are doua. Eu de ce nu am voie? Fiti corecti!
Vreau link în semnătură!
-
Autumn - Junior Member
Re: Link in semnatura
Pentru ca eliana a vrut sa faca o gluma. Si nu am doua, am unul(care merge). Celalat e (era) un user. Pentru ca nu mai merge linkul.
Si sa fie corecti cine? Tot eu?
Fii user cuminte, posteaza si daca ajungi moderator/administrator vei avea si tu voie.
L.E. Am comasat cu thrwadul de nemultumiri pe anul in curs.
Si sa fie corecti cine? Tot eu?
Fii user cuminte, posteaza si daca ajungi moderator/administrator vei avea si tu voie.
L.E. Am comasat cu thrwadul de nemultumiri pe anul in curs.
ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web
-
eliana - Administrator
- Custom user title: αλαξανδρα
Nemultumiri 2013
Ca de obicei, reclamatii etcaetera pt anul un curs.
Sa curga.
SI o sa incep eu:
Aveam senzatia ca pe forumul de antichitati si subforumurile adiacente nu se poate posta pentru ca le inchisesem. Ramasesera vizibile si cautabile de motoarele de cautare, dar atat. Ma insel?
Sa curga.
SI o sa incep eu:
Aveam senzatia ca pe forumul de antichitati si subforumurile adiacente nu se poate posta pentru ca le inchisesem. Ramasesera vizibile si cautabile de motoarele de cautare, dar atat. Ma insel?
ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web
-
eliana - Administrator
Re: Nemultumiri pe 2013
E doar o intrebare,acest forum mai este activ?
-
Brianna - Junior Member
E doar un raspuns: da.
E doar o completare: teoretic
E doar o completare: teoretic
- kant emir
Nemultumirea mea principala e ca nu e foarte activ.
-
eliana - Administrator
E un forum foarte frumos si complex Pot încerca o reanimare pe aici?
-
Brianna - Junior Member
Be my guest. Dar sa nu fii foarte dezamagita daca deocamdata nu iti raspund decat eu si inca 1-2 persoane mai sporadic.
-
eliana - Administrator
După doi ani jumate, vin cu aceeaşi nemulţumire. Vreau şi eu link în semnătură! Am observat că adminul Daimon are. N-aveam toţi aceleaşi drepturi?
Am şi eu un sait, e vorba de www.serialenet.ro (nu e încă activ) şi vreau să îl pun la semnătură. Vă rog.
Am şi eu un sait, e vorba de www.serialenet.ro (nu e încă activ) şi vreau să îl pun la semnătură. Vă rog.
Vreau link în semnătură!
-
Autumn - Junior Member
Pai nu, nu avem chiar toti aceleasi drepturi.
Nici in fata legii, macar.
Daimon e cu motz, si ar trebui sa si-l stearga de acolo, pentru ca e SEO aiurea.
Userii care nu sunt macar moderatori nu au voie cu linkuri (si alea puse manual si la cerere), din cauza abundentei de spam.
Nici in fata legii, macar.
Daimon e cu motz, si ar trebui sa si-l stearga de acolo, pentru ca e SEO aiurea.
Userii care nu sunt macar moderatori nu au voie cu linkuri (si alea puse manual si la cerere), din cauza abundentei de spam.
-
eliana - Administrator
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Sugestii si reclamatii