forum nou

Vreti un forum nou ? Ati descoperit o problema cu siteul ? Nu va convine ceva ? Daca da ... asteptam aici mesajele ... (aici pot posta si userii banati)

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 23, 2002 7:40 pm

Ha,ha..auzit tu ! Ea vrea forum despre plante..dar nici macar nu a catadicsit sa scrie la subiectul meu ..despre Legume,fructe si flori !
Huaaaaa !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde zuza » Mar Iul 23, 2002 7:46 pm

Unde e subiectul asta? Ca eu nu l-am vazut.;P
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 23, 2002 9:30 pm

Pai cauta-l pe generalitatzi. Daca nu e pe prima mpagina..e pe a doua.
Se intituleaza Legume,fructe si flori ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde zuza » Mie Iul 24, 2002 7:21 pm

Sopra,(in caz ca n-ai vazut) plssssss vreau si eu un forum despre plante. :D
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Iul 24, 2002 7:29 pm

tu esti mai noua si nu shtii cum sta treaba
Cei care vor sa faca un nou forum... fac un subiect sau mai multe care au legatura cu viitorul forum... si daca eu vad ca acele subiecte au succes, am sa fac noul forum si am sa le mut in el.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde zuza » Mie Iul 24, 2002 7:36 pm

Merci pt explicatii.:D
zuza
Junior Member

Pai ..!

Mesajde AnDrEi » Vin Iul 26, 2002 8:53 pm

Sopra .. dar despre Legume nu se putea vorbi pe forumul Generalitati ?
AnDrEi
Junior Member

Mesajde dadu » Mar Iul 30, 2002 7:47 pm

Eu sunt nou in forumul acesta ºi nu am gí£sit pe nicí£ieri un forum in care sí£ se vorbeascí£ serios despre toate formaí¾iile din í¾ara asta care apar ca ciupercile dupí£ ploaie, sí£ fie criticate ºi sí£ iºi spuní£ toí¾i pí£rerea despre ele ºi despre ceea ce cantí£. Aº vrea tare mult sí£ faceí¾i un astfel de forum cí£ci, PROMIT, n-o sí£ regretaí¾i de loc pentru cí£ mai sunt mulí¾i ca mine . Cum am spus sunt nou ºi nu ºtiu ce sí£ fac aºa cí£ am sí£ aºtept instrucí¾iunile voastre. A! Am ví£zut cí£ vreí¾i subiecte dar nici o grijí£ sunt destule la capitolul acesta iar cei de la muzicí£buní£.ro cred cí£ se vor bucura mult.
no offence, man
dadu
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Iul 31, 2002 5:58 pm

Sopra, m-am gandit si cred ca ar fi bun un forum Linkin Park... Trebuie intai sa fac subiecte? Daca da, unde? Pls tell me! :)
Kayla

Anterior

Înapoi la Sugestii si reclamatii