nu exista posibilitatea realizarii unui forum despre conflicte armate, ex:WW2, Golf-1991
Daca se poate
Va multumesc
Forum Nou
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
e o idee dar un cred ca prinde. Daca vrei, fa un subiect pe generalitati, sa vedem daca se scrie despre razboaie si apoi discutam.
In schimb tu mi-ai dat o idee futere... ma gandeam la un forum de istorie in care sa se discute de conflicte, de personalitati, de spionaj... etc.
Daca sunt amatori, ii rog sa scrie aici un mesaj
In schimb tu mi-ai dat o idee futere... ma gandeam la un forum de istorie in care sa se discute de conflicte, de personalitati, de spionaj... etc.
Daca sunt amatori, ii rog sa scrie aici un mesaj

- Sopra Tutt1
- Junior Member
generalitati
Avand in vedere pozitia ta ca admin, cred ca ai dreptate, dar fiind nou in domeniul Internet nu prea am idee cum sa se faca un forum
despre un domeniu.
De aceea as dori sa tinem legatura, din moment ce si pe tine te pasioneaza asemenea lucruri.
Cu stima OvidiuAKM
despre un domeniu.
De aceea as dori sa tinem legatura, din moment ce si pe tine te pasioneaza asemenea lucruri.
Cu stima OvidiuAKM
- OvidiuAKM
Sopra eu ma gandeam la altceva. Sa facem un forum de stiintze. Istorie,geografie,anatomie,psihanaliza...etc.
Si discutam acolo despre razboaie,spioni,extraterestrii,vulcani,mari si oceane..etc.
Eu cred ca ar fi foarte interesant..si ar fi multa lume interesata !
Daca esti de acord....sa ma anutzi..sa ma gandesc la un nume potrivit si sugestiv !
Si discutam acolo despre razboaie,spioni,extraterestrii,vulcani,mari si oceane..etc.
Daca esti de acord....sa ma anutzi..sa ma gandesc la un nume potrivit si sugestiv !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
cred ca o sa facem un forum pentru stiinte... mai ales astea de se discuta in generala si liceu... ramane sa ne hotaram daca o sa fie unul general sau unul cu mai multe subforumuri... si trebuie sa hotaram numele.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
Sopra eu ma gandeam la altceva. Sa facem un forum de stiintze. Istorie,geografie,anatomie,psihanaliza...etc.
E,administratore ? Calypso a avut prima ideea ?
Ba..fara ideile mele..erai demult in copac ! :mad:
Deci sa te aud...."prima sansa la moderare o are Oribilul Mosh" .
Dar eu probabil nu voi vrea sa moderez..si am sa nominalizez pe altcineva...in spetza....pe......... !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
va pun pe amandoi... poate asha o sa va intelegeti... o sa ajungeti sa va iubiti... si o sa ma chemati si pe mine la nunta 

- Sopra Tutt1
- Junior Member
Eu sunt impotriva unui forum de arme. E si asa prea multa violenta la TV! Nu vreau sa vad ceva gen: ultimul AKM ar da niste gauri in moshu.....Mi-a placut ultimul tip de mina anti-personal! Oare Calypso ar fi destul de grea ca sa o armeze?....LOL
Anunt pe bune:
Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
-
KickAss - Junior Member
Soppra ceva despre istorie ar fii excelent...dar shi ceva despre conflictele armate!Cum draq nu am vazut asta mai devreme...shi dak potzi nu baga istoria la stiinte k nu e!Shi ceva despre armamament...(k aia cu avionane nu prea a prins)
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Sugestii si reclamatii