2. Sunt surprins de faptul ca sti decis sa faceti katerinka de un lucru serios.Prin asta ati dovedit ca IQ-ul vostru se skimba in functie de ora
3. Pe mos il cunosc in realitate, pe tine nu sopra(na) dar pe forum sunteti penibili !
4. Am citit cu atentie toate regulamentele de pe forum.Dintre toti doar tu moshule si deedee(o copila nefericita) aveti pretentia aia stupida sa va citim toate posturile de pana atunci.Nu-ti dai seama ce pierdere de timp si de bani ar fi pt cineva care intra pt prima data pe forum?Daca cineva a dat un mesaj si el mai apare intr-un loc sterge-l si spunei individului printr-un PM ca de aia esti moderator!
5.Ar fi trebuit sa va avertizati sau sa va banati singuri aseara pt ca ati postat total aiurea aseara pt subiectul deskis de mine ! Sunteti in stare de asta?Sa vdem cat de corecti sunteti!
6. Ba mai mult Sopra a dat dovada ca este u roman tipic! Are puterea(si nesimtirea) in mana si a mutat un subiect prin care eu incercam sa semnalez un lucru grav care se intampla pe forum(si anume acela ca unii moderatori fac ce vor cu mesajele noastre)
7. Sopra cum poti sa spui ca nu intelegi ce vreau sa spun cand tu stateai la barfe cu mosu pe YM?
8. In afara de Aliosha si Decret care desi sunt moderatori si nu prea trebuia sa posteze acolo (macar ei au dat dovada de bun simt) voi 2 ati dat dovada de o prostie de nemaginat
9. As vrea ca SOD ( daca se poate) sa numeasca pe cineva care sa duca mai departe subiectul Metallica din Legende(da preferabil Dana ca vad ca le are cu rockul)
10. Retreag ceea ce am spus cu o zi inainte si nume ca ma reptrag pt o saptamana si va anunt acum ca ma retrag definitiv din forum.Am crezut ca pot discuta serios cu voi dar vad ca desi aveti o varsta voi tot va tineti de katerinka de kkt si de glume pe care eu le faceam atunci cand eram la gradinitza.(poate unii dintre voi nu au trecut de faza asta)
11. Adresa de mail pe care am scris-o la info este valabila doar pt unii dintre voi.Cu care dintre voi mai vreau sa vb pe YM... stiti voi.
12. Am sa revin acum la normal si o sa intru numai pe site-uri utile.Totusi daca vrea cineva de pe forum sa vb cu mine pe un anume subiect poate sa o faca prin mail
13. Va rog nu stergeti sau mutati acest subiect caci il voi reface.Daca ma banati am sa intru cu alt nick si tot am sa-l scriu.Iar daca tot va incapatzanatzi sa-l stergeti am sa fac in asa fel incat sa va para rau mai tarziu.(eu nu am sa va fac nimik caci sunt prea "mic" )
Hai la rvdr !
Initial trimis de Sopra Tutt1
Gabryel_ - sa nu uit. Cand ai sa gasesti niste bani pe strada si ai sa te oftici... sa ma chemi pe mine, sa ii ridic eu, caci nu e corect sa profiti de ceea ce nu e al tau, ok? :o
Initial trimis de Oribilul Mosh
Sopra...eu l-ash bana pe baiatu asta ! Sa-mi zic amie asa...pai ma interesam unde sta...si ma duceam acasa la el sa il rup cu bataia !
Permitzi mult prea multe ! Ai ajuns de rasul userilor cu 15 posturi !