Nemultumire ! ! !

Vreti un forum nou ? Ati descoperit o problema cu siteul ? Nu va convine ceva ? Daca da ... asteptam aici mesajele ... (aici pot posta si userii banati)

Nemultumire ! ! !

Mesajde Gabryel_ » Mie Sep 18, 2002 6:07 pm

1. Subiectul "Critici la adresa forumului sau a moderatorilor" nu l-am deskis pt voi moderatorii ci pe astia mici ca mine.Nu puteti decide voi daca sunteti corecti sau nu
2. Sunt surprins de faptul ca sti decis sa faceti katerinka de un lucru serios.Prin asta ati dovedit ca IQ-ul vostru se skimba in functie de ora
3. Pe mos il cunosc in realitate, pe tine nu sopra(na) dar pe forum sunteti penibili !
4. Am citit cu atentie toate regulamentele de pe forum.Dintre toti doar tu moshule si deedee(o copila nefericita) aveti pretentia aia stupida sa va citim toate posturile de pana atunci.Nu-ti dai seama ce pierdere de timp si de bani ar fi pt cineva care intra pt prima data pe forum?Daca cineva a dat un mesaj si el mai apare intr-un loc sterge-l si spunei individului printr-un PM ca de aia esti moderator!
5.Ar fi trebuit sa va avertizati sau sa va banati singuri aseara pt ca ati postat total aiurea aseara pt subiectul deskis de mine ! Sunteti in stare de asta?Sa vdem cat de corecti sunteti!
6. Ba mai mult Sopra a dat dovada ca este u roman tipic! Are puterea(si nesimtirea) in mana si a mutat un subiect prin care eu incercam sa semnalez un lucru grav care se intampla pe forum(si anume acela ca unii moderatori fac ce vor cu mesajele noastre)
7. Sopra cum poti sa spui ca nu intelegi ce vreau sa spun cand tu stateai la barfe cu mosu pe YM?
8. In afara de Aliosha si Decret care desi sunt moderatori si nu prea trebuia sa posteze acolo (macar ei au dat dovada de bun simt) voi 2 ati dat dovada de o prostie de nemaginat
9. As vrea ca SOD ( daca se poate) sa numeasca pe cineva care sa duca mai departe subiectul Metallica din Legende(da preferabil Dana ca vad ca le are cu rockul)
10. Retreag ceea ce am spus cu o zi inainte si nume ca ma reptrag pt o saptamana si va anunt acum ca ma retrag definitiv din forum.Am crezut ca pot discuta serios cu voi dar vad ca desi aveti o varsta voi tot va tineti de katerinka de kkt si de glume pe care eu le faceam atunci cand eram la gradinitza.(poate unii dintre voi nu au trecut de faza asta)
11. Adresa de mail pe care am scris-o la info este valabila doar pt unii dintre voi.Cu care dintre voi mai vreau sa vb pe YM... stiti voi.
12. Am sa revin acum la normal si o sa intru numai pe site-uri utile.Totusi daca vrea cineva de pe forum sa vb cu mine pe un anume subiect poate sa o faca prin mail
13. Va rog nu stergeti sau mutati acest subiect caci il voi reface.Daca ma banati am sa intru cu alt nick si tot am sa-l scriu.Iar daca tot va incapatzanatzi sa-l stergeti am sa fac in asa fel incat sa va para rau mai tarziu.(eu nu am sa va fac nimik caci sunt prea "mic" )

Hai la rvdr !

Initial trimis de Sopra Tutt1
Gabryel_ - sa nu uit. Cand ai sa gasesti niste bani pe strada si ai sa te oftici... sa ma chemi pe mine, sa ii ridic eu, caci nu e corect sa profiti de ceea ce nu e al tau, ok? :o

Initial trimis de Oribilul Mosh
Sopra...eu l-ash bana pe baiatu asta ! Sa-mi zic amie asa...pai ma interesam unde sta...si ma duceam acasa la el sa il rup cu bataia !

Permitzi mult prea multe ! Ai ajuns de rasul userilor cu 15 posturi !
Gabryel_

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Sep 18, 2002 9:44 pm

14. ieri ai facut un subiect absolut normal in care te plangeai ca ai fost tratat preferential de un anumit moderator. Cand ti-am cerut sa-mi dai numele moderatorului ca sa iau masuri (si nu sa fac ceva impotriva moderatorului ci sa il felicit ca a avut tim sa explice cuiva cu ce a gresit)... te-ai facut ca ploua. Drept urmare nu mai aveai nici un drept moral asupra acelui subiect (daca tu iti bati joc de propria parere... e problema ta)
15. Dupa ce ti-am raspuns serios atat eu cat si Aliosha si dupa ce trebuia sa fii inteles ca nici un moderator nu seamana cu altul... si ca unii au timp si bunavointa sa atentioneze userii cand gresesc, iar altii doar le sterg posturile, ai intrat intr-o disputa aiurea cu Oribilul Mosh... fapt pentru care subiectul a fost mutat pe k-terinca... si asta nu e treaba ta.
16. Se pare ca ai avut "bunul simtz" sa-ti stergi singur posturile de ieri... drept urmare eu am sa sterg subiectul respectiv. Incearca sa te calmezi si sa nu cauti scandal cu lumanarea, pentru ca nu prea te baga nimeni in seama.
17. O zi buna si spor la vizitat site-urile tale utile.

:bye:
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde dadius » Joi Sep 19, 2002 7:14 am

pacat ca unii oameni nu inteleg ca internetul ar trebuii sa fie "for fun" si o iau asa in serios. Nasol.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Înapoi la Sugestii si reclamatii