propunere

Vreti un forum nou ? Ati descoperit o problema cu siteul ? Nu va convine ceva ? Daca da ... asteptam aici mesajele ... (aici pot posta si userii banati)

moderatori

Puteţi selecta 1 opţiune

Vezi rezultatele

propunere

Mesajde angus » Vin Sep 27, 2002 7:07 pm

Dragi admini, orele sunt inaintate, pleca-as acasa, da' parca ceva nu ma lasa si in speranta ca voi aduce o contributie buna la desfasurarea evenimentelor pe forum, imi spun si eu parerea sincera de user oarescum vechi deja.
Inca de cand ieseau primele scantei in disputa SOD-OM, mi-am dat cu parerea pe undeva, cum ca lucrurile trebuie rezolvate si nu eradicate. Am convingerea ca Sopra a facut tot posibilul sa rezolve conflictul pe cale amiabila si est foarte posibil sa nu fi reusit, moment in care a facut ce a crezut de cuviinta, lucru pentru care nu este de blamat.
Acum, ca spiritele s-au mai linistit, ma intreb: a avut cineva de castigat? Eu zic ca nici SOD, nici OM, nici Sopra, si cu siguranta ca nici forumul si ceilalti useri care scriu in spirit constructiv.
E drept cavreo 2 saptamani n-am intrat din motive de lipsa de timp, dar de vreo 2 zile intru, citesc, nu-mi vine sa scriu pe nicaieri, si ies. Nu stiu care sa fie motivul.
Dar cred ca daca legea forumului nu permite ca un mod, odata exmatriculat, nu mai poate reveni, atunci e posibil ca legea sa nu fie buna si sa poata fi corectata de cei in masura.
Nu inainte de a se tine cont si de parerea userilor.
Drept pentru care nu ma pot abtine sa fac urmatorul sondaj, in care am si votat optiunea a treia.
In continuare, responsabilitatea va revine!
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Sep 27, 2002 7:36 pm

angus, desi ai lipsit, poate nu ai remarcat ca scandalul s-a incheiat si nu mai permit subiecte referitoare la acesta. In urma lui am tras o concluzie clara: Oribilul Mosh si SOD nu sunt buni moderatori... si nu neaparat ca nu modereaza bine un forum, pentru ca asta fac excelent amandoi... dar pur si simplu intra in scandaluri, fac abuz de putere uneori, nu respecta pe alte forumuri nici macar regulile pe care le au pe forumurile lor, se considera mereu intr-o competitie... incercand fiecare sa modereze cat mai multe forumuri... ba chiar unii doresc sa fie administratori (nu toate astea se refera la amandoi... unele la unul iar altele la altul - nu dau nume ;b)... in aceste conditii sondajul acesta nu ajuta la nimic si eu unul nu voi tine cont de ceea ce se voteaza; ba chiar il voi inchide.
Cat despre revenirea lor ca moderatori... daca se va petrece, in functie de conduita lor de acum inainte, nu o sa fie pe aceleasi forumuri... deci nu o sa mai fie cum a fost inainte.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Hera » Vin Sep 27, 2002 8:11 pm

eu cred ca sopra a facut bine ca a inchis sondajul,nu aducea decat cearta intre useri sau intre foshti moderatori sau actuali, sau intre toti.am sa spun parerea mea despre moderatori, in general, despre cei vechi si cei noi: nu imi pasa cine modereaza ,atata timp cat este bine moderat. de ce trebuie sa ma intereseze pe mine, ca simplu user cine modereaza? eu postez linistita in continuare, fie ca e om sau sod moderator ,fie ca e aliosha ,sau cine-o fi, ca nici nu stiu.si, in general, in orice institutie, organele de conducere isi aleg subordonatii dupa propriile criterii si spre binele intreprinderii . nu prea se tine cont de parerea "muncitorilor", fiindca parerile sunt impartite. ma rog, veti spune ca nu are nici o legatura si ca trebuie sa se tina cont de parerea userilor in alegerea unui moderator. eu zic ca atata timp cat un forum e moderat bine, nu ma intereseaza cine il modereaza sau ca x l-ar modera mai bine. si ,in situatia inversa, daca nu este moderat bine, nu eu trebuie sa vin si sa fac atent lucrul acesta, el trebuie vazut de cel care conduce intreg forumul. asta e treaba lui, sa stea si sa observe. mai e si cazul in care ceva merge evident prost si totusi lucrurile raman asa, ei bine atunci oricine e indreptatit sa vina si sa ceara schimbarea moderatorului respectiv. so, la momentul actual, forumurile moderate inainte de mosh si sod sunt ele prost moderate acum? daca da, repet, sa observe si sa schimbe lucrul asta cel ce asta trebuie sa faca, daca nu, de ce sa aduci in discutie un subiect ce s-a vrut, se vrea si s-a hotarat a fi abandonat?
ps: am observat ceva, sunt multi care doresc a fi moderatori. pe mine nu cred ca m-ar incanta ideea asta . de ce sa ma leg la cap cand nu ma doare? de ce sa stau eu sa sterg posturile altora, sa dau advertismente, sa creez "mici scandaluri " ca deh, omu nu poate fi mereu impartial, de ce? pt faima intre useri? nu prin asta tre sa te remarci? pt un asa-zis "respect"? pt propriul orgoliu? nu stau eu mai bine linistita, intru cand vreau,ies cand vreau, daca vreau citesc toate posturile, daca nu,nu. nu e mai simplu?
Hera
Junior Member

Mesajde SOD » Sâm Sep 28, 2002 12:51 am

Mai sopra(no),vezi ce scrii ca inteleg oamenii gresit!Eu nu cred ca am facut ticalosiile alea de le-ai insirat acolo.Iar la moderare,daca iti aduci aminte,te-am anuntat ca renunt cu cel putin 2 saptamani inainte de izbugnirea scandalului.asa ca,te rog:D,decenta!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Înapoi la Sugestii si reclamatii