Am si eu o problema. Se pare ca posturile mele sunt sterse de un administrator (sau de mai multi). Imi spuneti si mie ce se intampla? Nu sunt binevenit pe acest forum sau exista antipatii personale care ma vizeaza?
Va credeam oameni seriosi.
Macar iesiti in fata si spuneti-mi ca sa stiu sa nu mai postez si sa pierd timpul.
Nemultumire
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
vreau niste detalii: de pe ce forumuri si subiecte ti-au disparut posturi? si vreau sa stiu daca dupa parerea ta acele posturi respectau regulamentul. Daca nu aduci argumente, te banez.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Sopra, nu stiu cine si ce i-a sters dar stiu cam ce posturi are (mie chiar mi se pare ca a fost lasat in pace)
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=59068#post59068
(al patrulea post de sus in jos, ca sa nu te obosesti
)
p.s. eu personal pana cand nu a postat aici si pana nu m-a facut sa-l puric nici n-am observat ca exista userul satori.
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=59068#post59068
(al patrulea post de sus in jos, ca sa nu te obosesti

p.s. eu personal pana cand nu a postat aici si pana nu m-a facut sa-l puric nici n-am observat ca exista userul satori.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
am scis un post destul de lung pe 'si-au meritat-o americanii' care apoi a disparut. intre timp mi-am dat seama ca este posibil sa fie vina mea si dupa ce am apasat "trimite mesajul" sa fii inchis fereastra. cred ca acel post respecta regulamentele forumului.
pentru postul la care te referi, dana, imi cer scuze. eram putin ametit cand l-am scris, dar uita-te si la celalte posturi ale mele si daca mai gasesti asa ceva, da verdictul. fiecare are dreptul sa greseasca macar o data, nu?
multumesc pentru atentie.
pentru postul la care te referi, dana, imi cer scuze. eram putin ametit cand l-am scris, dar uita-te si la celalte posturi ale mele si daca mai gasesti asa ceva, da verdictul. fiecare are dreptul sa greseasca macar o data, nu?
multumesc pentru atentie.
- satori
- Junior Member
pai verifica daca a ajuns postul... in mod normal trebuia sa ajunga... acolo eu sunt moderator si iti garantez ca nu ti-a sters nimeni nici un post de pe acel forum.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Sugestii si reclamatii