Administrator

Vreti un forum nou ? Ati descoperit o problema cu siteul ? Nu va convine ceva ? Daca da ... asteptam aici mesajele ... (aici pot posta si userii banati)

Administrator

Mesajde JMJ » Dum Noi 03, 2002 1:41 pm

Sugestii, probleme si reclamatii -> moderat de ADMINISTRATOR
Am si eu o nelamurire...aici http://www.fanclub.ro/member.php?s=&action=getinfo&userid=1 spune ca Ultimul mesaj:16-01-2002 07:36 :con: :con: :con:
Cum poate face moderarea atunci :D Prin telepatie:confused:
Daca da atunci il astept macar asa din respect fata de un user sa-mi raspunda la:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=4528
si la
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=4449
Ca sa stiu una si buna!
Toate bune !
Bertrand Russel: Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac nu de alta dar viata o demonstreaza zilnic !!!!

AIWA is ON AIR
JMJ
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Dum Noi 03, 2002 3:53 pm

Contul de Administrator era folosit de unul din cei 2 administratori, dar dupa ce am observat ca pentru numarul de posturi se plateste in aur si in baclavale, am renuntzat pentru un timp la el. Nu trebuia sa deschizi un thread nou pentru asta, era foarte bine incadreat in subiectul de sugestii, totusi il las asa, ca sa il gasesti.

Raspunsurile au fost acordate.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde JMJ » Dum Noi 03, 2002 4:17 pm

OK mersi mult ...am sa vad acum raspunsurile....nu inchide acest post ca daca mai am nelamuriri sa am unde sa poatez!
Multam pentru rapiditate!
Bertrand Russel: Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac nu de alta dar viata o demonstreaza zilnic !!!!

AIWA is ON AIR
JMJ
Junior Member

Mesajde JMJ » Mar Noi 05, 2002 7:56 am

Intrebare: Pe ce criterii sint alesi moderatorii(Au ceva obligatii si raspunderi sau moderarea se face prin metoda pumnului in gura?!)
Problema: ALIOSA
Unde: http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=3044
De ce:"Aoleu....astia sunt niste dejectii ma Credeam ca vorbim despre muzica aici, nu despre niste pacalici penibili. Ziceti ce aveti de zis ca pe urma il inchidem."
Motiv: Daca un MODERATOR isi permite ca la nici 4 ore de primul post sa influenteze cursul discutiei,mentionind si faptul ca deja el inchide topicul:) ????? stau si ma intreb de ce nu a facut acest lucru imediat!

Sa inteleg ca: "Va multumim ca ati ales forumul de muzica. Va urez posturi multe si inteligente." Nu se refera si la cele scrise de moderatorul mai sus amintit!:(

AIWA is ON AIR
JMJ
Junior Member

Draga AIWA

Mesajde Aliosha » Mar Noi 05, 2002 9:06 am

Iti inteleg furia matinala care te-a impins sa scrii acest mesaj.
Ti-ai dorit un forum Non-Stop si cand acesta a luat fiinta ai dat peste acel thread inchis de mine.

Tocmai tu JMJ care te-ai oferit sa ii suni pe baieti, citez:
"OK am sa vun acum la baieti si sa-intreb ce subiecte vor pe forum ...e bine asa?" [JMJ], sa te superi pe mine ca am inchis acel subiect ?

Pai eu le-am facut un bine. Intr-o saptamana cat acel thread a stat deschis s-au lasat parerile:

pro: soricelului obez

contra: restul (8 sau 9 nu am stat sa le numar)

Ce ar fi spus membrii trupei daca ar fi vazut ca sunt atat de "iubiti" pe cel mai mare forum de muzica din Romania ?

Nu am facut altceva decat se la curm umilirea online si acum , prin bunavointa lui Sopra, iata ca beneficiaza de un intreg forum numai al lor. Un forum pe care vor intra in majoritate fani sau admiratori asa ca, poate in timp, balacareala initiala va fi depasita numeric ... asta evident si cu ajutorul ultimului album care "suna bestial" [JMJ].

-------------------------------------

Te-as ruga insa ca la fel cum i-ai atras atentia lui Sopra ca nu a scris numele formatiei corect:

" Stiai cred ca una e non stop si alta e Non Stop" [JMJ]

... sa binevoiesti a-mi scrie si mie nickul cum trebuie, Aliosha nu ALIOSA.

PS: ma mir ca nu ai realizat de ce am inchis acel tread. Esti si tu mod de ceva timp si credeam ca ai ochiul format.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Sopra Tutt1 » Mar Noi 05, 2002 11:28 am

Initial trimis de JMJ
Intrebare: Pe ce criterii sint alesi moderatorii(Au ceva obligatii si raspunderi sau moderarea se face prin metoda pumnului in gura?!)

Sunt alesi in functie de posturi, de calitatea lor si de unele calitati pe care ar trebui sa le aiba un moderator... e drept ca nu toti sunt perfecti (majoritatea)... dar parca e mai fain asa :D

Initial trimis de JMJ
Problema: ALIOSA
Aliosha nu este o problema, dimpotriva. Acel subiect poate sa fie cenzurat sau deschis, atunci cand am sa numesc un moderator in functie de ceea ce se posteaza pe forumul respectiv. Totusi, am mutat subiectul pe muzica, de unde era... iar cand o sa fie moderator pe non stop (sper ca asa se scrie korect), am sa discut cu el daca il vrea au ba.

Aliosha - stai linistit in legatura cu numele... pentru ca asta e "o problema" a lui... fa-l si pe el sa se simta bine ca ti-a pocit numele... e placerea lui, ce draq :con: (ai putea sa-i poceshti si tu nick-ul... dar nu prea ai ce, caci lipsa de inspiratie e in floare la unele nick-uri)
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde JMJ » Mar Noi 05, 2002 9:13 pm

01. Sincer imi cer scuze...pentru ALIOSA...Nu am vazut "h"...Nu are sa se mai intimple ALIOSHA (cu toate ca Aliosa...suna mai familiar mie...vezi locatia :) )
02.Tocmai ca sint de ceva timp moderator si consider ca un moderator nu are voie sa influenteze discutia...un moderator intervine cind discutia scapa de sub control....din acest punct de vedere eram destul de curios de criteriile pe care sint alesi moderatorii!
03.Nu sint fan....chiar sint putin critic ....mai dur face to face cu ei ...insa ce e corect trebuie sa fie corect..... :)
04.Daca am spus ca ii sun ...o pot face ...intrucat relatia dintre ei si mine...e ceva mai deosebita...nu sintem prieteni insa....daca se poate spune asa....au de platit o datorie veche fata de mine sau ce reprezint eu....E ceva legat de tineretea lor! Si sincer trebuie sa recunosc ...ca ce reprezinta azi ei...e munca lor si numai a lor...fara "falsitati"
05.:con: lispa de inspiratie:con: JMJ=initialele unui mare muzician!
Momentat atit...scuze inca o data pentru pocirea numelui si daca mai am observatii promit ca o sa revin! :)

PS non stop corect se scrie Non Stop !!!
:cool:

AIWA is ON AIR
JMJ
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Noi 08, 2002 5:55 pm

domnu administrator

va aduc la cunostinta ca unul din moderatorii dvs este un instigator. dovada

"Ia sa te iei si tu de tiganu' din avataru' lu' baixinho !"

si nu este pentru prima oara
alta dovada:

"Codrutzo..cand apari pe aici...spurca-l putin si pe eyewitness"

ambele threaduri s-au bulibashit si a fost nevoie de vigilenta dvs pt a fi "curatate" de anumite posturi off topic.

avand in vedere ca stiti identitatea acestui moderator pe care si dvs in repetate randuri l-ati tratat cu suturi in partile dorsale dar in aceiasi masura i-ati si tolerat aberatiile propun advertisment. cunosc procedura ca un simplu si umil user nu poate cere asta dar lucrurile repetandu-se acest post se vrea doar un semnal de alarma...
eyewitness

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Noi 08, 2002 6:17 pm

despre cine e vorba? :con:
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Noi 08, 2002 6:31 pm

Initial trimis de Sopra Tutt1
despre cine e vorba? :con:

te las pe tine sa ghicesti...:)
eyewitness

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Noi 08, 2002 6:42 pm

se pricepe careva la tarot? :cry:
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde baixinho© » Sâm Noi 09, 2002 4:35 pm

Sopra, Oribilul Mosh este cel care l-a sfatuit pe sly sa se ia de tiganu din avatarul lui baixinho, adica al meu.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Sopra Tutt1 » Sâm Noi 09, 2002 5:01 pm

ok, thx. Am luat la cunostinta. Rezolvarea nu pot sa o dau acum, dar o sa vina.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde AIWAMAN » Sâm Noi 16, 2002 10:08 am

Draga Sopra .... de ceva vreme nu imi mai merge parola...sa intru pe forum...si am folosit si scriptul de a verifica datele mele...primesc emailul insa la parola ...e loc liber ...asa ca am facut acest cont si am rugamintea la tine sa anulezi contul vechi!
Multam fain si cu prima ocazie fac cinste cu o bere....nu conteaza daca adaugi sau nu numarul de posturi!
JMJ here...dar cred ca deja stiai acest lucru! :)
AIWAMAN
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Noi 16, 2002 12:20 pm

Mda,asa se intampla. Si eu imi uitasem parola..si pe mail primeam parola blank.
Pana la urma....mi-am amintit ce parola am..si a fost totul OK. :)

Oricum..doresc sa trag si eu semnalul de alarma pe care l-a tras AIWA. In acele momente cand am vazut ca mi-a venit parola blank..chiar ma speriasem. Credeam..ca...gata cu contul meu "Oribilul Mosh" . :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde AIWAMAN » Sâm Noi 16, 2002 11:08 pm

Da asa e mosule..insa eu nu am uitat pariola...ci efectiv ...nu mai vrea sa faca login...Asa ca am creat un alt cont si primul post l-am facut aici...ca sa nu fiu acuzat de clone!
Asa am considerat ca e corect!Daca am gresit...asta e...:)
AIWAMAN
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Dum Noi 17, 2002 9:09 pm

avem probleme la faza cu retrimisul parolei... de cand am tradus forumul in romana... o sa dispara odata cu versiunea 3.0. Intre timp... astept mail la sopra@fanclub.ro de la cei care isi uita parolele, cu o parola intermediara pe care apoi o schimba.

JMJ - nu-ti anulez vechiul cont si nici nu iti trec posturile pe asta... daca vrei, trimite mail cu noua parola pentru JMJ.
thx
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde AIWAMAN » Dum Noi 17, 2002 10:49 pm

Dar daca nu il stergi pe ala vechi atunci il poti redenumi in aiwaman? si renunt la asta nou?
Sau tu cum crezi cum ar trebui facuta treaba...sa raman cu ambele conturi?
AIWAMAN
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Noi 20, 2002 6:55 am

pai nu pot sa il redenumesc pe celalalt din moment ce exista asta... iar contul actual al tau nu-l sterg... pentru ca apoi mesajele o sa apara ca fiind scrise de un guest fara nume. Deci le ai pe ambele... trimite mail cu noua parola pentru JMJ si apoi te hotarashti tu cum le redenumesti pe ambele.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Noi 27, 2002 1:38 am

Daca administratorului ii place ce banner am facut...sa il ataseze. Daca nu...sa gaseasca alte solutzii.

Mie imi place banerul. Il reprezinta pe Felix Savon,unul dintre cei mai titratzi pugilisti amatori all-time.
Fişiere ataşate
baner_sport.gif
baner_sport.gif (16.59 KiB) Vizualizat de 5795 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Mie Noi 27, 2002 2:04 am

E dragut bannerul Oribile, da de ce tocmai box?
Am o mica mare curiozitate legata de bannere: se pot pune si gif-uri animate? Si daca da, e vreo limita de size? Nu de alta, da la Fotbal International nu e nimic si m-ar tenta sa incerc ceva...
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Noi 27, 2002 8:44 am

fara gifuri animate... nu vreau ca forumul sa arate ca un clovn.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Noi 27, 2002 8:56 am

La fotbal international cred ca ar da bine ca logo o poza cu nationala Braziliei! Ca doar ea e campioana mondiala!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde vali » Mie Noi 27, 2002 10:14 am

sau cu jenel si marcel si mirciulica

veniti si voi cu propuneri ...
some people deserve to die
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Noi 27, 2002 1:20 pm

De ce tocmai box ,ma intreaba Mr. Hyde. Pai pentru ca e un sport frumos. Ash fi pus basket,dar nu puteam fi atat de subiectiv. Am pus box,pentru ca stiu ca ii place si celuillat moderator....si pentru ca e o imagine frumoasa.

O sa fac unul cu Brazilia pentru forumul de fotbal international. Sper sa gasesc o imagine buna.
Baixo,dar pentru fotbal intern ce propui ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Noi 27, 2002 2:53 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
pentru fotbal intern ce propui ?

o poza cu un arbitru luand spaga...
eyewitness

baner pentru fotbal international

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Noi 27, 2002 4:23 pm

Mai mult de atat nu pot face. Va place ? E bun de ceva ?
Fişiere ataşate
fotbal_international_baner.gif
fotbal_international_baner.gif (24.41 KiB) Vizualizat de 5790 ori
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Noi 27, 2002 4:29 pm

Sopra, mai lasa-l o zi sa caut o poza cu actuala echipa a Braziliei. Oricum, apreciez ca s-a propus o poza in care este si ROMARIO.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Mie Noi 27, 2002 5:04 pm

Am venit cu o propunere. Daca sunteti de acord, bine, daca nu lasati poza cu ROMARIO.
Fişiere ataşate
cafu.gif
cafu.gif (24.98 KiB) Vizualizat de 5789 ori
ANTI

baixinho©

Mesajde Mr Hyde » Joi Noi 28, 2002 4:05 am

fara gifuri animate

Sopra, pacat, ar fi iesit chiar dragut, asta e, nu vrei nu vrei.

In legatura cu echipa Braziliei ( care si dupa mine trebuie categoric sa fie pe banner), nu ar fi mai interesanta o imagine retro, in genul celei atasate? Ramane desigur la latitudinea voastra.

P.S.: Imaginea atasata e doar un exemplu in sensul celor spuse, sigur ca mai trebuie prelucrata.
Fişiere ataşate
0,1250,9072,00.jpeg
0,1250,9072,00.jpeg (26.97 KiB) Vizualizat de 5821 ori
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Următorul

Înapoi la Sugestii si reclamatii