Asteptam sugestii si reclamatii de la voi !!!

Vreti un forum nou ? Ati descoperit o problema cu siteul ? Nu va convine ceva ? Daca da ... asteptam aici mesajele ... (aici pot posta si userii banati)

Moda banurilor

Mesajde b0nechina » Vin Sep 13, 2002 8:45 pm

Nu este sugestie, nici reclamatie, este o aducere la cunostinta (pentru probabil putinele persoane pe care le intereseaza).
Este cunoscut faptul ca nu sunt de acord cu mesajele de bagare in seama complet aiurea pe subiecte interesante si serioase, mai ales atunci cand exista "in derulare" o discutie care merita urmarita.
Pe de alta parte, nu sunt de acord cu limitarea stricta unei idei, sau a unui mesaj la subiectul unui thread, pentru ca mintea umana este predispusa la conexiuni, prin urmare suntem tentati sa dezvoltam o idee pana cand depasim "tarlaua" impusa de topic.
Ce mi se pare complet absurd, insa, este ca un mesaj sa fie considerat ontopic sau offtopic dupa toanele unei singure persoane, fara drept de apel.
Apreciez seriozitatea celor ce posteaza aici, dar apreciez si simtul umorului. Personal, nu m-am tras de sireturi cu nimeni pana acum, pentru ca discutiile astea "pe neve" nu sunt 100% reale, nu poti sa stii niciodata cand un om este suparat, glumeste sau realmente i-a sarit mustarul. Prefer sa-mi pastrez nervii si glumele pentru conversatiile fata in fata, acolo vezi expresia celui cu care vorbesti si stii cam cand e rost de paruiala.
OK, una peste alta, ceea ce se petrece aici de cateva zile este... hmmm... mi se pare nejust. Nu e fair sa-ti arunci glume fara limita cu o anumita persoana azi, iar maine, la aceleasi glume, sa te dai ranit in aripa si sa lovesti pe la spate. E lipsa de consecventa si de fair play.
Am constatat destul de tarziu banarea lui bhuttu de pe generalitati (stiu motivul, este exact cel de mai sus) si m-am gandit ca o reactie intarziata ar fi cel putin stupida. Acum bag sama ca pentru acelasi motiv este banat SOD, si inca pe tot forumul, din cauza ca unei dudui cu importanta i-a fost stricat un thread (de altfel, infantil), unul din cele cateva zeci care sunt stricate zilnic... (apropo, Aliosha a postat offtopic pe acelasi thread, n-ar trebui banat oleaca?).
In aceste conditii, si pentru ca nu sunt de acord ca mesajele mele sa fie judecate subiectiv, in functie de toane... dar in primul rand pentru ca mi se pare injusta banarea lui SOD, am sa ma retrag timp de o saptamana de pe forum.
Bafta!
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Sep 13, 2002 8:51 pm

b0nechina - nu e vorba numai de un singur subiect... au fost mai multe decat crezi... si mai conteaza si atitudinea.
Sopra Tutt1
Junior Member

Doua lucruri sunt omniprezente pe Pamint: "Hidrogenul si prostii"

Mesajde Gabryel_ » Sâm Sep 21, 2002 10:37 am

Bai Sopra,ba nu vezi ca esti mult prea "inteligent" pt forumu asta?
Nu crezi ca ar fi cazul sa te muti pe un alt forum de ex cel de http://www.online.ro ca e la inceput si acolo nu ai pe cine sa eclipsezi cu gandirea ta !
Gabryel_

Mesajde Sopra Tutt1 » Sâm Sep 21, 2002 10:46 am

multzumesc pentru aprecieri... vezi ca de acum pot sa dau ban pe ip ;)
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Sep 21, 2002 10:50 am

da,da :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

HEHEHE

Mesajde Gabryel_ » Sâm Sep 21, 2002 11:00 am

daca vrei poti sa dai ban pe Ip :D:D:D
Moshule razi tu acum da nu pt mult timp.Sti ce se intampla daca da ban pe Ip nu? :D Sti cu ce Ip intri tu nu?
Gabryel_

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Sep 21, 2002 11:02 am

Ce fraier esti ! Tocmai asta e aluzia lu Sopra ! La mine se referea ! Doar nu crezi ca isi pune mintea cu tine !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

off ...moshule,moshule

Mesajde Gabryel_ » Sâm Sep 21, 2002 11:22 am

Pai normal ca nu-si pune mintea cu mine! Ca daca m-ar bana pe mine cu tot cu Ip te-ar bana si pe tine! Normal ca stie asta ca doar sunteti mana'n mana nu?
Gabryel_

doo broblem ..

Mesajde as xxl » Lun Sep 23, 2002 8:46 am

de mai mult timp am vrut a zice da tot am amanat ..

in legatura cu pajina de index pa care atz pus-o ...

e ca la subiecte hot
1. e aiurea sa apara subj in lista la care userii "normali" nu au access
2. si mi se pare chiar naspa faza: faceti in asa fel incat link-urile sa fie la ultima pagina .. trimiterea la prima nu ajuta in nici un fel navigarea, mai mult incurca, zic eo.

asta era.
maciuci©
as xxl

Mesajde Sopra Tutt1 » Lun Sep 23, 2002 9:38 am

1. nu se poate, tehnic vorbind... astea sunt facilitatile vbulletin. Singurul forum invizibil pentru userul normal este Sfatul Batranilor... deci nu e mare tragedie.
2. exact aceeasi problema... am sa caut, cumva trebuie sa se poata... dar dupa parerea mea... subiectele hot sunt folosite in general de oameni care intra pentru prima data... si ei cred ca ar trebui sa citeasca de la inceput :)
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Lun Sep 23, 2002 9:57 am

Am trimis si eu un mesaj ,,scuzele mele..." in care mi-am cerut scuze de la toti moderatorii si de la toata lumea, si mi-a fost sters fara sa primesc vreun raspuns, daca m-au scuzat sau nu.
Oricum, am vazut ca s-a vb. destul despre mine pe Admin si de asta eu doresc sa o iau de la capat, adica sa fiu considerata un user nou, fara conflicte.

Vreau sa stiu exact ce s-a intamplat.
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde as xxl » Lun Sep 23, 2002 10:12 am

Originally posted by Sopra Tutt1
subiectele hot sunt folosite in general de oameni care intra pentru prima data... si ei cred ca ar trebui sa citeasca de la inceput :)

corect .. ma gandeam doar la mine :D

btw: v-un skin cu culoare predominanta gri shobolan ( gen desktop theme: more windoz) ezista ? munca, camuflaj, stiti voi :D !
maciuci©
as xxl

inca o chestie nasoala...

Mesajde dEpEchEmIND » Lun Sep 23, 2002 10:26 am

Nu prea am si eu dreptul la replica: daca zic ceva de rau de ce nu-mi place, toti incep sa ma injure, si sa se ia de viata mea, spunand chestii care nici macar nu-s adevarate....

Nu mai vreau scandaluri!!!!!!!!!!!!!!!!
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Lun Sep 23, 2002 10:26 am

o sa putem pune skinuri abia dupa ce o sa avem suport pentru limbi straine. Acum skinul acesta este tradus si nu mai putem sa traducem altul... e nevoie de 2 saptamani :)
Din varianta 3.0.0 de vbulletin (adica urmatoarea) se zice ca o sa mearga

Depechemind, discutam pe chat.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Rolf » Lun Sep 23, 2002 10:29 am

as xxl, daca vrei sa ajungi direct la ultimul mesaj dai click pe sageata mica din dreptul ultimului postator (in dreapta tabelului). Clickul pe thread te duce de la prima pagina.
Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
Rolf
Junior Member

Mesajde as xxl » Lun Sep 23, 2002 11:21 am

Sopra: ai dat tu un link nu mai stiu pa unde si acu am un skin netradus, maron la culoare. vreau shobolan, chit ca e netradus :dir: !!! (daca se poate)
Rolf: P-asta n-o stiam. 10Q!
maciuci©
as xxl

Mesajde Sopra Tutt1 » Lun Sep 23, 2002 11:29 am

cum adica vrei shobolan?
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde as xxl » Lun Sep 23, 2002 12:08 pm

stii griul ala pe care il au obiectele 3d din desktop tema more windoz? ala ....
daca nu:
R: 144
G: 152
B: 160
sau #9098A0
maciuci©
as xxl

Mesajde Sopra Tutt1 » Lun Sep 23, 2002 1:10 pm

nu pot sa fac asta... promit sa pun un style cu aceasta culoare cand o sa le punem pe restul.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Lun Sep 23, 2002 7:17 pm

Nu inteleg ce a fost cu discutiile acelea off-topic de pe Depeche Mode?
Si ce-a fost cu mesajul care continea un paragraf de genul ,,la cei 29 de ani ai mei, nu-mi mai permit sa port insigne cu ei si sa ma duc sa ma intalnesc cu fani de 15-17 ani"
Si deasupra scria initial trimis de dEPECHEmIND
Eu fac parte din categoria celor de 15-17 ani.
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde M@X » Lun Sep 23, 2002 8:59 pm

as vrea sa stiu si eu de ce citeodata (defapt de ff multe ori ) dispare ceea ce am postat pe forum , am observat asta si la altii , cind vrei sa postezi undeva , pur si simplu nu poti te tot "roaga" sa te log-ezi de 10 mii de ori si tot degeaba .
Am vazut ff multe forumuri dar sa fiu sincer asta este cel mai regretabil , va injurati si va aruncati tot felul de vorbe , de respect cit de cit ce sa mai zic , aici nu ai drept la opinii (ca daca nu le convine - mai ales celor de la AB pe care ii salut "respectuos" ptr. prima data :fuck:- le sterg ca vorba aia , ca la tara) , sa sters numele meu de la "Totul despre sex" , topicul "sex anal" desi sint altele care folosesc un limbaj mult mai jignitor si nu se ia masuri impotriva acelora .
Ar mai fi multe altele dar cred ca nu merita sa-mi bat gura
M@X
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Sep 24, 2002 8:38 am

M@X

1. daca dispare inseamna ca moderatorul a considerat ceea ce ai avut de spus in neconcordanta cu regulamentul forumului respectiv (care este individual)

2. daca nu te pasioneaza AB (:bleah: <-- parerea mea), nu trebuie sa postezi acolo. este forumul pentru "fanii" lor, daca vrei sa dai cu pietre o poti face pe forumul de "Scandal"

3.
sa sters numele meu de la "Totul despre sex"

ai mancat o cratima.

4.
Ar mai fi multe altele dar cred ca nu merita sa-mi bat gura

OK, dar cred ca este vorba despre degete aici.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

sugestie

Mesajde eyewitness » Mar Sep 24, 2002 1:23 pm

propun ca celor carora li se sterg posturi sa li se comunice prin pm motivele pt care posturile au fost sterse. ar fi mai logic, mai democratic, mai civilizat. un post poate fi considerat off topic de moderator si foarte on topic de user. sunt convins de inteligenta si competenta moderatorilor dar ar putea exista nuante ale posturilor care sa nu fie sesizate la o prima lectura si astfel trecute cu vederea si deci sterse...
eyewitness

Mesajde M@X » Mar Sep 24, 2002 4:42 pm

dana

deci iti cer parerea , "ce credeti despre ....." si raspunzi dupa care se supara ca ai spus ce crezi .
In orice caz , individual sau nu ,este singurul forum care imi face sila citeodata , este greu de explicat .
M@X
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Mar Sep 24, 2002 4:43 pm

nu se poate asa ceva... atata timp cat moderatorii fac asta din placere. Puteti sa depundeti plangere la sopra@fanclub.ro ... iar daca sesizez mai multe astfel de greseli din partea unui moderator... am sa iau masuri.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde marian jan » Mar Sep 24, 2002 8:34 pm

nu imi place ca nu pot sa mai modific mesajele decat dupa nu stiu cat timp.de ce??
bravo baixule!
marian jan

Mesajde SOD » Mar Sep 24, 2002 10:03 pm

Domnu administrator,pe forumu Depeche Mode se abereaza la greu.Nu luati masuri,ca am muncit din greu sa-l fac?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Sopra Tutt1 » Mar Sep 24, 2002 11:00 pm

Initial trimis de popalin
nu imi place ca nu pot sa mai modific mesajele decat dupa nu stiu cat timp.de ce??

pentru ca au fost cazuri in care un user a venit dupa 1 zi si a sters o groaza de mesaje dintr-un subiect... si in concluzie a stricat subiectul. Ai 3 ore sa modifici mesajul... si in general nu ar trebui nici atat.

SOD - forumul respectiv nu are moderator... pana o sa apara un moderator... intervin in limita timpului disponibil.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde SOD » Mar Sep 24, 2002 11:11 pm

Bai Sopra,esti asa hazliu cateodata,mai frate,ce mai ,am ras de-am pocnit.Am sculat si copilu'din cauza ta.Ar trebui sa te propun la banari ca scrii pe forumuri serioase caterinci d'astea.
Si zi ma,nu are moderator,hai?He,he,mai Sopra(no),de mult nu am mai ras asa.Ce crezi ma,ca sunt chior?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Sopra Tutt1 » Mar Sep 24, 2002 11:42 pm

:con:... :wazzup:... ;e... :z... :A
Sopra Tutt1
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sugestii si reclamatii