Asteptam sugestii si reclamatii de la voi 2004

Vreti un forum nou ? Ati descoperit o problema cu siteul ? Nu va convine ceva ? Daca da ... asteptam aici mesajele ... (aici pot posta si userii banati)

Mesajde vali » Mie Apr 28, 2004 12:14 pm

io as fi curios sa stiu cine e supersonic si de ce nu e anuntata schimbarea nickului la locul unde se anunta aceste evenimente...
some people deserve to die
vali

Mesajde baixinho© » Mie Apr 28, 2004 12:21 pm

si probabil ca o sa ii fie schimbat nickul in mai putin de sase luni.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Weet-weet » Mie Apr 28, 2004 1:10 pm

eyewitness scrie:avand in vedere ca inca nimeni nu e lamurit ce si cum , userul danone mi-a transmis emailitic urmatorul mesaj care probabil va mai face putina lumina

Nu ma asteptam la o reactie mai buna de atat ...
Eu am asteptat parerea lui Alex sau a Moshului . Niciunul nu mi-a raspuns , asa ca duminica seara , inainte de a primi mesajul de la danone ( eu sunt cu 7 ore in urma fata de Romania , asa ca la mine era seara , in tara era dimineata) am decis de a da un avert lui danone , pentru ca era off-topic . Nu discutam politica pe "medicina & sex " , nu credeti ?
Nu vroiam ca danone sa fie banata , am vrut doar sa fiu corecta , cum eyewitness mi-a sugerat ca nu sunt . Toti cei care au postat dupa danone au luat cate un avert ... Aseara l-am intrebat pe Moshu de ce danone nu e banata , ma gandeam ca a fost "iertata" , vroiam sa stiu , repet : nu vroiam ca ea sa fie banata . Asa ca ... danone a fost banata .
Imi pare rau pentru situatia creata si imi pare rau ca am vrut sa fiu amabila , desi ar fi trebuit , poate sa fiu doar corecta si sa ma doara in paishpe pe cine si de ce banez !

http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=255409
In cazul in care nu sunteti convinsi de faptul ca am avut motiv sa ii dau un avert ...
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde piskeshu » Mie Apr 28, 2004 1:19 pm

Weet -weet, de cand esti tu moderatoare a inceput sa curga cu banuri prin zona aia. Ca urmare io ma cam abtin sa mai postez p-acolo. Plus ca banurile si avertismentele tale is cel putin discutabile si is indreptate intr-o anumita directie. Nici unu din tzuriclenii 12-18 ani n-am vazut sa fi luat vun ban p-acolo. Alex nu se compara cu tine. Te mai trage de urechi, iti mai sterge cate un post, simte cand un user merita banat sau urecheat. Tu nu prea simti chestiile astea.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde eyewitness » Mie Apr 28, 2004 1:21 pm

da, cam asa se intampla cand se ofera puterea de decizie unor amatori si ne mai plangem pe politic si social ca nu merg treburile in romania.

totusi, ca sa curmam discutia , va propun urmatoarele: avand in vedere ca in cazul userului nanuka s-a creat un precedent adica 3 zile banare pt 3 avertismente propun adminilor sa dea userului danone tot banare de 3 zile urmand ca in continuare adminii sa stabileasca exact numarul de zile de banare pt cumul de 3 averturi si sa anunte oficial decizia lor.
multzumesc

oiwtpiur: uda uda intelege sa nu mai dai linkuri la posturi care nu exista(sterse) , repet pt a 3a oara, NOI USERII NORMALI NU LE PUTEM VEDEA .uare e chiar asa greu sa intelegi ?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Weet-weet » Mie Apr 28, 2004 1:22 pm

Eye mi-a reprosat ca nu-s corecta .. acu' cica's prea corecta ... Din cate stiu , regulamentu' e unu' pentru toti , nu ? Atunci de ce sa nu avertizez ? Renunt la postul de moderator ... ca sa se simta lumea mai bine , ce naiba , hai sa vorbim despre sex pe literatura , politica pe sex , sa facem caterinca pe psihologie , sa vorbim despre fotbal pe threadul despre religie , ce naiba !

Asta e mesajul lui danone , poate voi vedeti ceva care are legatura cu sexu' ca io-s chioara se pare ...

danone scrie:"daca nebunu de Vadim ar veni la putere "

doamne iarta-ma si pazeste-ma de ce se poate debita! draga useritza, daca matale stii cine trebuie votat si mai ales de ce, cum pana lu' el-sbaa de nu esti tu in tarisoara asta, sa-ti depui shtampilutza pe buletinul de vot?

ps: nu ie atac la nici o persuana da' io atata va zic ... duamne fereshte de atatea ineptzii debitate pe milimetru. cub
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 28, 2004 1:24 pm

in cazul lu' Nanuka nu s-a facut nici un precedent. A fost doar Vali cu banurile sale de 3 zile. Nanuka are 2 avertismente..iar la urmatorul avertisment ia ban 7 zile.
E dreptul lui Vali, in calitate de admin sa mai aplice pe ici pe colo cate o corectie. Asa a facut si in cazul Nanukai.

danone ramane la 7 zile...asa cum ia oricine pt. 3 averturi.

incetati cu milogeala !

cat despre Weet-weet...e un moderator excelent care se ocupa foarte bine de treburile cu care a fost insarcinata. A fost off-topic...a acordat corect cartonas galben !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde memetshot » Mie Apr 28, 2004 1:25 pm

Apai pentru mesajul din poza mi se pare normal ca danone sa-si ia avert, io sincer sa fiu ii dadeam "rosu" direct. desi imi pare rau ca are ban, fiind un membru de seama al feceului, asemenea offtopice grosolane nu isi au locul pe un forum civilizat. Deci vit-vit foarte bine facusi
Fişiere ataşate
banareDana.jpg
banareDana.jpg (19.55 KiB) Vizualizat de 4460 ori
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Mie Apr 28, 2004 1:28 pm

uda , departe de mine gandu ca ai putea intelege nuanta unui post anterior de-al meu totusi ma gandeam ca poate un miracol ti-ar putea oferi macar un hint despre ideea postului

am spus ca nu esti corecta in cazul in care erau doua posturi offtopice consecutive, unul nanuka si altul eye. tu ai dat avert duar la un user. deci nu te-am acuzat ca mi-ai dat avert ci ca nu ai dat la toti care erau offtopic , in sensul ca ori dai la toti care sunt offtopic ori nu mai dai. acum ai inteles?

ieyrouyr : ar fi cazul ca unii useri sa se uite in dex si sa vada cam ce inseamna cuvantul milogeala . nu imi fac sperante ca i-ar ajuta prea mult dar macar ca o informatie altfel atitudinea lor prin folosirea unor cuvinte al caror sens nu-l cunosc , tinde sa para penibila.
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 28, 2004 1:29 pm

In atasament..postul incriminat de Weet-weet !
Fişiere ataşate
avert danone.jpg
avert danone.jpg (47.97 KiB) Vizualizat de 4487 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Apr 28, 2004 1:34 pm

sigur, sigur, ce naiba! ca doar ie forum de macsima seriozitate acolo, nu ne permitem sa deranjam meditatziile lutzelor legate de curele de slabire. vai iertare, chiar daca nu frecventez forumul.

vit vit, incearca urmatorul experiment: du-te pe forumul profund de medicina, ace, brice shi carice, bla, bla shi cauta ceea ce se cheama un regulament, cauta mah ca io l-am cautat shi sa mor ca nu l-am gasit. in caz ca regulamentul inca se mai afla pe noptiera ta sa shtii ca mai indicat ar fi sa-l lipeshti pe forumul pe care-l managerieshti cu mana de fier shi atata seriozitate. off topicurile nu-s musai sa fie avertizate cu un avertisment (vb sburatorului) atata tinp cat nu fac rau nimanui. exemplu: regulamentu' de pe Muzica zice (sau zicea, in orice caz) ca off topicurile se accepta atata timp cat nu-i deranjeaza pe ceilaltzi participantzi la discutzii.

in fine, ce vroiam sa zic este ca primul lucru ca shi moderator (daca tot tz-ai luat rolul foarte in serios) este sa compui shi sa afishezi REGULAMENTUL! asha cum Nicolas a facut pe totul despre sexe. tu faci ordine fara sa fii protejata de 'litera legii'?

edit - extras din regulamentul lui nicolas:
Mesajele offtopic sunt acceptate doar daca nu exista plangeri din partea userilor sau daca moderatorul nu le considera improprii.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde memetshot » Mie Apr 28, 2004 1:39 pm

vit-vit: dar de ce nu lasi tuata discutia. din cate vad io acolo danone are citat. Ce treaba are Vadim cu secsu (exceptand ca multi isi baga si isi scot din el?). deci prima postatoare (fata cu par pe penis) are avert?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde cubu » Mie Apr 28, 2004 2:15 pm

cubu scrie:Ma lamureste si pe mine unul din admini de ce nu-mi apar atasamentele jpg, bmp, samd si apar doar mp3-urile? Trebuie sa schimb niste setari cumva? Multumesc.

Cainii latra, ursu trece... Nu pot sa vad atasamentu cu postu incriminat de uit-uit. Ma poate ajuta cineva? Nu e de vina calcu, am intrat si pe altele si tot nu mere... Va si anume multumesc anticipat.
indescifrabil
cubu

Mesajde RooT » Mie Apr 28, 2004 2:42 pm

nu prea vad nici o problema oricum m-ash uita ... ar trebui sa stau in cap cred :)

Mosu zice ca nanuk are 2 avertismente si a luat un ban direct de la vali de 3 zile ... si asta e adevaru pana la proba contrarie. Eye zice ca defapt i-a dat vali al 3-lea avertisment si nanuk shi-a luat ban 3 zile in loc de 7.

Din punctul meu de vedere avertisment exista cand e postat pe avertismente si banari ... atata timp cat avertismentul nu apare acolo .. el nu exista.

Teoretic avertisment poate primi cineva si dupa o luna dupa ce a postat ... pentru ca nimeni nu are aici un job full-time de monitorizare cu performata de 10/posturi citite pe ora :) ... cand se observa problema se sanctioneaza ... Se mai intampla sa se gaseasca o neregula de acu 10k ani ... care ma rog .. e iertata .. ca vorba aia .. au murit si martorii :p
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
RooT

Mesajde Weet-weet » Mie Apr 28, 2004 4:02 pm

eyewitness scrie:am spus ca nu esti corecta in cazul in care erau doua posturi offtopice consecutive, unul nanuka si altul eye. tu ai dat avert duar la un user. deci nu te-am acuzat ca mi-ai dat avert ci ca nu ai dat la toti care erau offtopic , in sensul ca ori dai la toti care sunt offtopic ori nu mai dai. acum ai inteles?

Domnule eyewitness , dupa cum domnia dumneavoastra a vazut ( sper eu ) toti din cei care au postat off-topic dupa ce danone a postat , au luat cate un avert , deci , gandul ca nu am inteles e la fel de departe ? Si cred ca a fi corect implica a sanctiona pe toti cei care nu respecta regulamentul ..
Regulamentul ala mare , ala lung pe care oricine trebuie sa il citeasca si unde se specifica mesajele off-topic .

Animaloo , nu stiu care e discutia , nu am vazut cine zicea despre Vadim .. si nu cred ca are sens ca cinva sa primeasca un avert pentru un off-topic scris cine-stie cand ... asa , eyewitness , bonechina , joao , nocturna si danone , parca ar fi luat cate un avert pentru ce au scris ei pe " psihologie " ... Animaloo , ti-am sters mesajul care era off-topic , pe " psihologie " si nu dau un avert .. sa spunem ca tocmai am pus regulamentul ... ( si ca sa iti raspund la intrebare , scrisoarea de intentie nu o printezi , o scrii cu manutza ta si cu stilou' sau pixu' sau ce vrei tu , cel putin asa cer unii de pe aici ... de-aia folosesc ei grafologi . Lamurit ? )

Regulamentul :
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=257357#post257357
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde eyewitness » Mie Apr 28, 2004 5:50 pm

Weet-weet scrie:
1/ domnia dumneavoastra
2/ Si cred ca a fi corect implica a sanctiona pe toti cei care nu respecta regulamentul ..

1/ nu ie bine ,incearca...un domnia voastra sau un simplu dumneavoastra.
2/ vad ca ori refuzi sa intelegi ori CHIAR nu intelegi ceea ce ie grav.
intrebare:
atunci cand m-ai sanctionat pe mine pt off-topic ai sanctionat-o si pe nanuka care era tot offtopic cu post imediat dupa al meu si pe care l-a randu-i l-ai sters?
eyewitness

Mesajde Weet-weet » Joi Apr 29, 2004 12:13 am

Laisse tomber ...
Ti-am explicat .. daca vrei sa te faci ca nu intelegi , asta e partea a doua .. Nu am sanctionat-o pe nanuka pentru ca nu credeam ca e cazul .. de acum incolo asa o sa si fac ..

Am citit regulamentul lui Alex ... daca adminii considera ca danone nu a deranjat nici un user prin off-topicul sau , atunci poate e cazul sa fie debanata ... Nush , alegerea dumneavoastra , domnilor admini .
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Nanuka » Joi Apr 29, 2004 6:19 am

Nu sunt admin ce este drept, dar off topicul Danonei s-a referit la persoana mea...pe mine una personal nu m-a deranjat....deja m-am obishnuit cu stiul sau de postare*p..oricum asta ramane la latitudinea adminilor daca vor sa o debaneze sau nu...

Nu sunt o persoana rea si ca sa fie liniste si pace, personal zic sa fie debanata, nu este corect ca eu sa fi avut numai 3 zile de ban si ea 7, , sa se treaca cu vederea acum si pe viitor sa se aplice corect regulamentul..si imi cer scuze in caz ca am zis ceva gresit la o adik (is not my bussiness)...

Nanuka.
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde eyewitness » Joi Apr 29, 2004 7:22 am

Weet-weet scrie:Nu am sanctionat-o pe nanuka pentru ca nu credeam ca e cazul .

:D :D :D
o dovada certa de corectitudine. intre doua posturi consecutive total off topice pt unul dai avert si pentru celalalt consideri ca nu este cazul. mijtou

ps. daca un admin s-a chinuit sa dea atashamentul cu postu danei pt care a fost avertizata puate baga si atasamentu cu posturile lu eye si nanuka pt care eye a primit avertisment iar nanuka paosa ,deh nu ierea cazu :D
eyewitness

Mesajde memetshot » Joi Apr 29, 2004 8:13 am

Animaloo , ti-am sters mesajul care era off-topic , pe " psihologie " si nu dau un avert .. sa spunem ca tocmai am pus regulamentul

vit-vit...vai ce dragutza esti :). adica io cand te intreb cum poate sa ma citeasa pisicologu dupa printare is offtopic?
memetshot

Mesajde baixinho© » Joi Apr 29, 2004 8:51 am

Nu se poate face ceva sa inversati dimensiunea "butoanelor" Forward si Reply care apar intr-un pm? primul este mult mai mare si de fiecare data dau click pe el, iar cand trimit mesajul imi spune ca nu am bagat numele adrisantului.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SOD » Joi Apr 29, 2004 9:17 am

situatzia e foarte simpla. cand noi eram in gratziile MDT-ului, puteam influentza decizii. acum, ca nu mai suntem in gratzii, o sugem la rece. orice am face tot astia noii vor avea dreptate. Howgh !

adminii uber alles !
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde vali » Dum Mai 02, 2004 8:45 pm

in atentia lui baixu, hades si a altora
cum sa scapati de musafirii nedoriti
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=11359
vali

Mesajde sly » Joi Mai 06, 2004 8:58 am

bag si io poza asta pentru forumul hi-q...
adik pt logo;)
zoso can u help me?;)
Fişiere ataşate

[Extensia bmp a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]

The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde vali » Joi Mai 06, 2004 9:01 am

care poza?
vali

Mesajde sly » Joi Mai 06, 2004 9:02 am

mie mi-a aratat k am atasat-o;)
Fişiere ataşate

[Extensia bmp a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]

sly

Mesajde sly » Joi Mai 06, 2004 9:07 am

acuma e bine?;)
Fişiere ataşate
hi-q.jpg
hi-q.jpg (19.57 KiB) Vizualizat de 4454 ori
sly

Mesajde sly » Vin Mai 07, 2004 6:00 pm

zoso te cred k esti ocupat si nu vreau sa te stresez dar mi-ai promis k o sa pui k logo poza care ti-am atasat-o mai sus;)
help me pls ;)
sly

Mesajde baixinho© » Sâm Mai 08, 2004 2:16 pm

ban pentru AnDrEi pe forumul de Fotbal intern pentru ca a postat aiurea pe threadul de pronosticuri la meciurile din Divizia A. as dori ca postul sa fie sters, iar userul sa fie pedepsit cel putin o saptamana.

multumesc
ANTI

baixinho©

Mesajde MiG29 » Sâm Mai 08, 2004 4:30 pm

Postul a fost sters.Cer ban pe perioada maxima pentru astfel de abatere.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sugestii si reclamatii