Avertismente si banari
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=199355#post199355
propun banare pe literatura pentru "Evgheni Ostrov/ Junior Member / Inregistrat: Nov 2003 / Locatie: Brasov / Mesaje: 21" pe motivele
10 noiembrie seara pe "o carte care m-a marcat", subiect destul de problematic pentru multi de altfel, isi face intrarea cu un post din care reiesea clar ca nu a citit tot subiectul, mai ales notitzele explicative. in plus acest post era un atac direct la moderator. L-am sters dupa cum am promis de saptamana trecuta ca aacest subiect va fi curatat drastic, dupa care gasesc acel post pentru care am dat link-ul de mai sus.
Dupa parerea mea de moderator in viatza si nu pe viatza, acest user se face vinovat de
1. necitirea intregului subiect
2. postarea fara sa fi inteles ideea subiectului
3. punerea la indoiala a judecatii moderatorului
4. punerea la indoiala a competentei acestuia
5. jigniri aduse moderarii (unei parti a moderarii)
6. declansare de scandal
Drept urmare il consider vinovat de incalcarea regulamentului in vigoare cu buna stiinta (inscrierea pe forum implica acceptarea regulamentului si insusirea acestuia).
Pentru aceasta propun banarea acestui user pe forumul de literatura. Multumesc
propun banare pe literatura pentru "Evgheni Ostrov/ Junior Member / Inregistrat: Nov 2003 / Locatie: Brasov / Mesaje: 21" pe motivele
10 noiembrie seara pe "o carte care m-a marcat", subiect destul de problematic pentru multi de altfel, isi face intrarea cu un post din care reiesea clar ca nu a citit tot subiectul, mai ales notitzele explicative. in plus acest post era un atac direct la moderator. L-am sters dupa cum am promis de saptamana trecuta ca aacest subiect va fi curatat drastic, dupa care gasesc acel post pentru care am dat link-ul de mai sus.
Dupa parerea mea de moderator in viatza si nu pe viatza, acest user se face vinovat de
1. necitirea intregului subiect
2. postarea fara sa fi inteles ideea subiectului
3. punerea la indoiala a judecatii moderatorului
4. punerea la indoiala a competentei acestuia
5. jigniri aduse moderarii (unei parti a moderarii)
6. declansare de scandal
Drept urmare il consider vinovat de incalcarea regulamentului in vigoare cu buna stiinta (inscrierea pe forum implica acceptarea regulamentului si insusirea acestuia).
Pentru aceasta propun banarea acestui user pe forumul de literatura. Multumesc
-
onk - Mesaje: 1841
curly...ban 1 saptamana (in urma a 3 avertismente)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Avertisment wise, as fi vrut sa pot zice "for being a wise ass". Ei bine, nici macar, pentru offtopic-uri grosolane, doua la numar:
p://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&po ... post200098
p://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&po ... post200104
O mostra in attachment.
p://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&po ... post200098
p://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&po ... post200104
O mostra in attachment.
- Fişiere ataşate
-
- wise-ass.jpg (127.9 KiB) Vizualizat de 4468 ori
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
propun avertisment pentru bagare in seama pentru
haifi
Member
Inregistrat: Nov 2002
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=200240#post200240
haifi
Member
Inregistrat: Nov 2002
xxx
uite ca mai iezista si subecte enteresante p'aci si oamini care sa uita si la stanga si la dreapta
sa fitzi sanatosi!
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=200240#post200240
-
Avertisment pentru donshoara kally. I-am explicat ca nu se da quote la post anterior, da´ degeaba:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=200219#post200219
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=200219#post200219
-
Nicholas_Alex - Junior Member
ban 7
eddymutu7 ...mesaje aiurea + o gramada de quote-uri la postul anterior
kally ... quote la postul anterior peste tot pe unde a postat (desi a fost avertizata de cel putin 2 ori....nu a interesat-o)
eddymutu7 ...mesaje aiurea + o gramada de quote-uri la postul anterior
kally ... quote la postul anterior peste tot pe unde a postat (desi a fost avertizata de cel putin 2 ori....nu a interesat-o)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
blushenka - av 2 consecutive
-
moshule, de ce te grabesti sa dai avertismente?
cele doua posturi consecutive au rezultat in urma unirii a subiectelor despre bosquito de pe muzica (erau 2) si de pe rock romanesc (1)
cele doua posturi consecutive au rezultat in urma unirii a subiectelor despre bosquito de pe muzica (erau 2) si de pe rock romanesc (1)
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
scuza se accepta.
imi cer sczue !
imi cer sczue !

-
motiv: http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=1570&perpage=20&pagenumber=431
eye ban - 2 saptamani
sod avertisment
urmeaza si o modificare de regulament .. vedeti pe anunturi administrative
eye ban - 2 saptamani
sod avertisment
urmeaza si o modificare de regulament .. vedeti pe anunturi administrative
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
-
RooT - Mesaje: 1029
scuzata-mi fie interventia, dar cred ca aiu si sod au mai multe banuri ca oricine la un loc si totusi in contorizare figureaza ca au doar un ban , la fel ca mine. eu zic ca ar trebui reactualizat ca sa stim si noi pe ce loc ne situam inainte de ultimul ban care ne poate fi acordat.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=201436#post201436
avertisment Gabizzu pentru offtopic
avertisment Gabizzu pentru offtopic
-
Avertisment pentru piskeshu, pentru ca sa citeasca totushi regulamentul:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=201431#post201431
si mai ales:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=201503#post201503
Captura in attachment. A, si in primul post a dat si cu quote la postul anterior.
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=201431#post201431
si mai ales:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=201503#post201503
Captura in attachment. A, si in primul post a dat si cu quote la postul anterior.
- Fişiere ataşate
-
- pisk.jpg (154.47 KiB) Vizualizat de 4460 ori
subpolar homesick fane
- stefan
- Junior Member
chiar ma gandeam unde sa-mi depun "plangerea". sau primesc ban?
in fine. lasand la o parte ironiile stupide la care inca se preteaza dna onk - moderator cu statut vechi pe literatura - tin sa precizez ca in acel post vorbeam despre o carte care m-a marcat si imi spuneam parerea despre ea. care e problema? onk in explicatia pt care am primit avert. de pe literatura a zis decat ca m-am dat cu parerea. gresit! m-am dat cu parerea referitor la cartea care m-a marcat!! ce nu e corect?
acestea fiind zise nu pot sa inghit inca un avertisment fara temei! aliosha , ai cumva ceva de zis?
in fine. lasand la o parte ironiile stupide la care inca se preteaza dna onk - moderator cu statut vechi pe literatura - tin sa precizez ca in acel post vorbeam despre o carte care m-a marcat si imi spuneam parerea despre ea. care e problema? onk in explicatia pt care am primit avert. de pe literatura a zis decat ca m-am dat cu parerea. gresit! m-am dat cu parerea referitor la cartea care m-a marcat!! ce nu e corect?
acestea fiind zise nu pot sa inghit inca un avertisment fara temei! aliosha , ai cumva ceva de zis?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
EMIN3M , 2 consecutive la subiectul cu OZN-uri !
-
cei doi moderatori de pe literatura....validatzi avertismentul lui onk dat lu Gabizzu ?
ar fi al treilea ! astept raspuns !
ar fi al treilea ! astept raspuns !
-
eu personal nu cred ca merita avertizat fiindca intotdeauna forumul de literatura a fost mai slobod (la offtopicuri ma refer).
asa ca ramane cum zice fane
sustin avertul pt piskeshu in schimb
p.s. imi merge groaznic netul, nu ma grabiti cu raspunsuri si moderari azi.
asa ca ramane cum zice fane
sustin avertul pt piskeshu in schimb
p.s. imi merge groaznic netul, nu ma grabiti cu raspunsuri si moderari azi.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
piskeshu a fost deja contorizat. are doua.
soarta lui Gabizzu este in mainile lui fane. asteptam decizia !
;B sau :B ?
soarta lui Gabizzu este in mainile lui fane. asteptam decizia !
;B sau :B ?
-
Pai is doua chestii: in primul rand onk nu i-a dat avert fara motiv lui Gabyzzu, si nu vad de ce trebuie validata decizia ei.
In al doilea rand (sau paragraf) avand in vedere ca mai nou nu mai merge cheat-ul cu ban-uri nelimitate (:D) si avand in vedere ca nu era un offtopic cu mult mai tembel decat altele, nu consider ca tanarul fan Morbid Angel merita o sanctiune asa de drastica, pe moment merge si o mustrare scrisa
.
Deci nu tin mortish sa-l banati, prefer sa nu validez decizia, desi nu inteleg: de ce mi se cere asta?
In al doilea rand (sau paragraf) avand in vedere ca mai nou nu mai merge cheat-ul cu ban-uri nelimitate (:D) si avand in vedere ca nu era un offtopic cu mult mai tembel decat altele, nu consider ca tanarul fan Morbid Angel merita o sanctiune asa de drastica, pe moment merge si o mustrare scrisa

Deci nu tin mortish sa-l banati, prefer sa nu validez decizia, desi nu inteleg: de ce mi se cere asta?
subpolar homesick fane
- stefan
- Junior Member
Dreamy_Girl...
avertisment pt Dreamy_Girl pt bagare-n seama ( http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=203196#post203196 )
PacE
PacE
There is no save game in real life...
- Hades
Asha....deci.....
1 Avertisment Hampu' pt jignirile aduse in continuare danei si lu' dinu'
2. Avertisment Dinu, pt posturi de bagare in seama (offtopic) si jigniri la adresa lu' Hampu'
Pt ambii vedeti subiectul masoneria si va lamuriti repede care e treaba. Eu le trimit un PM ambilor cu instiintzarea ca au luat cate un avertisment.
p.s: Asha nu se mai poate, eh dracia dreaq!
1 Avertisment Hampu' pt jignirile aduse in continuare danei si lu' dinu'
2. Avertisment Dinu, pt posturi de bagare in seama (offtopic) si jigniri la adresa lu' Hampu'
Pt ambii vedeti subiectul masoneria si va lamuriti repede care e treaba. Eu le trimit un PM ambilor cu instiintzarea ca au luat cate un avertisment.
p.s: Asha nu se mai poate, eh dracia dreaq!
-
Love2Fly - Junior Member
in urma a 3 avertismente...userii dinu & Hampu The Great au fost banatzi pe termen nelimitat....timp de 1 saptamana. *p
Love2Fly le-a pus bomboana pe coliva amandourura.
Love2Fly le-a pus bomboana pe coliva amandourura.
-
Înapoi la Sugestii si reclamatii