Asteptam sugestii si reclamatii de la voi !!!
Initial trimis de omu_vexx
Trecand peste faptul ca nu am primit raspuns la ultimul post, vin cu o intrebare: de ce s-a schimbat culoarea si limba forumului? E suparator.
Adica? nu e bine ca limba sa fie romana? nu e buna culoarea? Propune tu alta limba si alta culoare.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Nu stiu exact ce se intampla si poate imi explica cineva, cand intru pe site totu' e perfect, adica eternul bleu-ciel si limba romana in toate meniurile, da' dupa ce ma log-ez apare un albastru inchis extrem de stresant si toate meniurile sunt in engleza...
Asta era problema mea.
Asta era problema mea.
I drink to drown my sorrows, but the damned things have learned to swim.
-
omu_vexx - Junior Member
omu_vexx - probabil ca iti apare styleul de aici: http://www.fanclub.ro/index.php?s=&styleid=20
Ca sa scapi de el, dupa ce te loghezi, da click pe link-ul asta: http://www.fanclub.ro/index.php?s=&styleid=1
Ca sa scapi de el, dupa ce te loghezi, da click pe link-ul asta: http://www.fanclub.ro/index.php?s=&styleid=1
- Sopra Tutt1
- Junior Member
-
dEpEchEmIND - Junior Member
depechemind - il postezi pe avatare. Ce-i drept, cel de pe depeche mode e cam mic, deci poti sa atasezi unul acolo si il pun.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Sopra dupa cum vad tu esti admin.Am si o reclamatie de facut:am deschis un subiect nou acum o sapt pe katerinci si vad ca disparut.Poti sa imi spui si mie ce s-a intamplat????
Eu rad cand este rau pentru ca o sa fie bine si nu rad cand este bine pentru ca o sa fie rau
- Purificatorul
- Junior Member
Purificatorul - te rog sa discuti cu KickAss, el e moderatorul acolo si o sa-ti explice ce s-a intamplat.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Sopra, te rog frumos, sa-mi stergi si mie postul acela de pe ,,Cum arata userii de pe forum" unde am poza aceea enjoy the silence. vad ca totzi se iau de ea.
-
nu pot sa fac asta... aveti 3 ore sa va razganditi... au mai venit useri cu doleantze sa le sterg posturile... odata am primit o cerere a unui membru cu peste 1000 de posturi, ca sa-i sterg toate posturile, ceea ce nu pot face... ca se pierde coerentza si posturile care se leaga de respectivul raman in aer.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Eu am cerut stergerea unui singur post.
Nu vreau sa iasa scandal de la el. Greseala mea cand am pus poza aceea acolo.
Nu vreau sa iasa scandal de la el. Greseala mea cand am pus poza aceea acolo.

-
Initial trimis de dEPECHEmIND
Greseala mea cand am pus poza aceea acolo.![]()
of depeche,depeche daca ar fi fost numa greseala aia...eram toti fericiti...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Ce te plangi atat sly ? Mie mi-au disparut 160 de posturi !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
-
Vedeti aici: http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=5390
Forumul de scandal a fost facut initial din ma multe subiecte, adunate de pe alte forumuri... pentru ca apoi o mare parte din ele sa junga pe sfatul batranilor. Deci puteati sa aveti posturi acolo si fara sa fii postat.
Forumul de scandal a fost facut initial din ma multe subiecte, adunate de pe alte forumuri... pentru ca apoi o mare parte din ele sa junga pe sfatul batranilor. Deci puteati sa aveti posturi acolo si fara sa fii postat.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
care este treaba cu forumul "test" de pe prima pagina? ce face si ce vrea el?
- Fişiere ataşate
-
- aa.jpg (91.63 KiB) Vizualizat de 5474 ori
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Initial trimis de sly
mai moshule eu nu stau in alea 5 posturi
de aia ti le-ai numarat?
moshule, solutia este install forum offline, restore baza sql, sters forumuri, mai putin scandal, si din baza sql care ramane se extrage doar tabelele forum, thread si post. ai inteles?
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Propunere
Aliosha , zoso si Moshule` .. eu va propun ceva.. adik mutarea forumului Impact de pe House pe pagina principala inaintea forumului House, ce spunetzi?
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
am remarcat, placut surprins, schimbarile petrecute in aranjarea forumurilor.
totusi, pentru o mai buna ergonomie, va propun crearea unei noi cateogorii, "tech", sa zicem, in care sa fie urmatoarele forumuri: 1. site-uri si internet 2. probleme hardware/software 3.gsm land
btw, mi se pare aiurea ca gsm land sa fie forum de prima pagina iar site-uri si internet sa fie subforum.
multzam!
aaa, si daca s-ar putea face cumva ca toata pentru aceasta categorie fiecare din mozii existenti sa fie mozi si pe celelalte zic ca ar fi si mai bine, asta penca atat eo, cat si GO suntem cam prinsi cu munci in perioada asta anului, si am putea sa ne suplinim unul altuia treburile. Ramane sa fie de acord si d-l Bobo. 'nentzeles si voi.
totusi, pentru o mai buna ergonomie, va propun crearea unei noi cateogorii, "tech", sa zicem, in care sa fie urmatoarele forumuri: 1. site-uri si internet 2. probleme hardware/software 3.gsm land
btw, mi se pare aiurea ca gsm land sa fie forum de prima pagina iar site-uri si internet sa fie subforum.
multzam!
aaa, si daca s-ar putea face cumva ca toata pentru aceasta categorie fiecare din mozii existenti sa fie mozi si pe celelalte zic ca ar fi si mai bine, asta penca atat eo, cat si GO suntem cam prinsi cu munci in perioada asta anului, si am putea sa ne suplinim unul altuia treburile. Ramane sa fie de acord si d-l Bobo. 'nentzeles si voi.
maciuci©
-
as xxl - Mesaje: 587
Înapoi la Sugestii si reclamatii