alte forumuri?
43 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
de ce trebe privat? m-am gandit la un forum de dizain... dar nu inca... mai intai sa prinda contur cele care sunt.
Zi mah adresa... ca nu cred ca te banez... decat daca e forumul tau
PS: sper ca nu e vorba de reflex... unde ai demonstrat mai nou ce caracter de om shade in matale
Zi mah adresa... ca nu cred ca te banez... decat daca e forumul tau

PS: sper ca nu e vorba de reflex... unde ai demonstrat mai nou ce caracter de om shade in matale
- Sopra Tutt1
- Junior Member
- Vizitator
- Vizitator
Forum Akcent
Bai, nu se gaseste nimeni sa faca si un forum Akcent? Mie imi place aceasta trupa si cred ca ar fi necesar un forum dedicat lor la "Muzica"...
:o
:confused: Oare de ce nu este unul inca? Si cine trebuie sa-l faca?
Si inca o intrebare: Ce tre' sa faca un moderator?
Eu n-am prea inteles (cu privire la regulament) cum se infiinteaza un nou forum! Lamuriti-ma si pe mine care-i treaba...
:con:
:o
:confused: Oare de ce nu este unul inca? Si cine trebuie sa-l faca?
Si inca o intrebare: Ce tre' sa faca un moderator?
Eu n-am prea inteles (cu privire la regulament) cum se infiinteaza un nou forum! Lamuriti-ma si pe mine care-i treaba...
:con:
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
Black Beauty - Junior Member
- Vizitator
Pisica - daca imi povestesti cate ceva despre istoria celor de la Akcent si ma faci sa cred ca o sa aveti ce discuta acolo, il fac... daca nu... ramane sa facem ce a zis vali....
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Cred ca mai bine renunt (e prea complicat )... Poata ca peste ceva timp am avea ce discuta despre baietii de la Akcent, dar astept ca poate se infiinteaza de catre altcineva forumul... Nu de alta, dar eu oricum n-am prea mult timp de net, am Capacitatea in iunie...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
Black Beauty - Junior Member
43 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Sugestii si reclamatii