cautati ajutor?

Vreti un forum nou ? Ati descoperit o problema cu siteul ? Nu va convine ceva ? Daca da ... asteptam aici mesajele ... (aici pot posta si userii banati)

Re: Hey

Mesajde Vizitator » Lun Ian 07, 2002 8:30 pm

Initial trimis de ArchAngel
asta e forum de raspunsuri nu?
Atunci te org zi-mi valki de ce tu esti mai special si nu putem sa-ti trimitem un personal message???

andrada, te duci la contul personal, la informatii personale si teuiti acolo, pe la mijlocul paginii dupa o casuta cu "titlu nou"

archangel, mi-am inchis mesageria privata...din motive de lene
Vizitator

Re: cautati ajutor? aici e locul potrivit!!!

Mesajde Vizitator » Lun Ian 14, 2002 6:34 pm

cum gasesc site-ul http://www.destine.ro?
Vizitator

Mesajde Rolf » Lun Ian 14, 2002 6:45 pm

Daca nu-l gasesti inseamna ca nu exista sau ca ai o belea cu provideru tau de net. In tot cazu, poti sa cauti cu http://www.google.com Uite unu gasit de mine, poate asta era [url]destine.etopia.ro[/url].
Rolf
Junior Member

Mesajde Vizitator » Mar Ian 15, 2002 4:35 am

acum 2 saptamanii serverul a fost hackuit si probabil ca l-au oprit un timp
Vizitator

Re: cautati ajutor? aici e locul potrivit!!!

Mesajde J'adore » Lun Feb 04, 2002 5:24 am

Initial trimis de vali
[b]declar deschis forumul de intr-ajutorare fanclub

oferim ajutor in materie de:
-forum
-web
-software
-hardware

nu ezitati sa intrebati [/B]

Ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!,........ma ajuta cineva????

Problema mea este urmatoarea:Deci ma duc la contul meu personal.....dupaceea dau click la modifica optiuni....modific ce am nevoie......si cand dau salveaza modificari...imi apare o pagina alba si scrie done....dar cand ma duc mai tarziu inapoi la "modifica optiuni" vad ca nu a salvat nimic!......................

.........................ce se intampla???/....ajutor!!!!!!!!!!!!!!
Si ce pot face??

PLS> Help me!

Crina
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

titlu user...

Mesajde Mirela » Sâm Mar 09, 2002 10:44 pm

nici io n-am gasit casuta aia cu titlu user....:( stric bunatate de avatar cu titlul meu actual :(

what's wrong?
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 10, 2002 11:03 am

Of,of..mai Mirela...ti-am explicat,doar !!! Ce e asa de greu ???
Te duci pe butonul contul personal , ce se afla sus langasigla fanclub ! Se deschide o noua fereastra...unde tu vei apasa pe butonul modifica informatzii personale ....si acolo vei gasi rubrica text customizat user ! Ii dai acolo..sa il schimbi...si asta e tot !

Daca nici acum nu reusesti..te sfatuiesc sa renuntzi la computere...nu sunt pentru tine ! :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

ajutati-ma

Mesajde AMIRA SIMONA » Joi Iun 27, 2002 11:11 pm

Fratilor sunt noua pe aici si nu stiu cum merg treburile.Habar n-am ce trebuie sa fac
AMIRA SIMONA
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 27, 2002 11:35 pm

Buna ziua,AMIRA SIMONA. Noi suntem un forum. Adica un grup de prieteni (sau dusmani) care ne expunem parerile proprii despre anumite lucruri. Fiecare cu ce ne place. De exemplu mie imi place sportul ,filmul si mancarea. Foarte bine..scriu despre asta.
Altora (de exemplu Joao) le place sexul. Ei au posibilitatea de a scrie despre asta ! Unora la place muzica. Foarte bine. Sunt locuri unde putem scrie despre muzica romaneasca sau straina.
Mai sunt cateva persoane carora le place rockul agresiv. E mai bine sa nu ii bagi in seama. Lasa-i cu ale lor.

Daca mai ai vreo nelamurire....te rog...nu ezita sa ma intrebi ! Itzi sunt la dispozitie !

Cu mult respect ,Oribilul Mosh
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Vin Iun 28, 2002 3:51 pm

Unde ma uit si eu sa vad cum e cu pemeiele, sa ma instruiesc? Ca ma cearta lumea pe forum ca cica sa mai sterg din ele, ca-mi incap numa' 70, unde gasesc indicatiile astea? N-ar trebui sa se numere singure, sau sa se stearga singure, sau cand se fac 70 sa-mi apara un popup care sa-mi zica "bai, vezi ca una si alta, diverse..."

Pentru Amira-Simona: bine c-ai venit. Cat despre mesajul de mai sus, ti-as zice sa-l ignori, dar nu stiu daca ai simtul umorului si poate ca o sa ma crezi! Da' iti spun eu ca ai dat peste cea mai indicata persoana sa te tina de mana si sa te invete primii pasi pe forum.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde angus » Vin Iul 19, 2002 3:50 pm

Aici e locu' de dat cu capu? Adica unde se pun intrebari retorice la care nu raspunde nimeni? Pai m-am mai gandit si mi-a mai venit o intrebare: tot sunt clasificati userii dupa tot felul de criterii, cum ar fi in ordine alfabetica, dupa nr. de posturi, dupa data inregistrarii si dupa media la sport. Ba, undeva demult, am vazut si dupa media zilnica de posturi. Da' nu mai gasesc unde. Unde? Si o clasificare dupa varsta exista pe undeva? E cineva atat de amabil incat sa nu-i fie lene sa-mi indrume pasii intr-acolo? Va multumim!
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Anterior

Înapoi la Sugestii si reclamatii