Forumul
52 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Gabytu nu cred ca dorintza ta o sa fie satisfacuta, din lipsa de sustzinatori, in schimb, poti sa deschizi un "subiect nou" pe unul din forumuri ... vezi si tu pe care crezi ca merge asha ceva.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Re: Forumul
Initial trimis de DANA
Eu personal am mari probleme cu viteza forumului. Nu e numai vina calculatorului meu pentru ca are momente in care functioneaza f. bine ca dupa 5 minute sa se strice. Aceeasi problema mi-au semnalat-o multi din cei de pe aici. Vali spunea ca nu se poate face nimic. Chiar nu se poate? (Patesc la fel chiar de la net cafe-uri)
Fara legatura, mi-ar place sa fie mai multe zambetetocmai am vizitat un alt forum care e mai vechi si are tot felul de fetze:cool:
p.s. Chiar daca e un forum mai vechi cel mentionat de mine nu se compara cu asta la muzici si discutii.![]()
- elena dragan
forumul merge insesizabil mai greutz putin, pentru ca a crescut traficul cu 1 sfert in ultimele 2 saptamani fara sa ii facem reclama
. In cateva zile o sa mutam forumul pe un provider super meseriash din Romania si atunci o sa zboare.... adica o sa depinda numai de conexiunea voastra... dupa care ii facem reclama (ideea e ca am gasit greu ceva bun la un pretz acceptabil
).
Vreau sa va atentzionez ca numarul de useri a crescut anul acesta de la 1300 la peste 1800, insa numarul de afishari a crescut extrem de putin (nu se mai posteaza la fel de mult pe muzica), trebe sa ma gandesc la ceva, sa fac lumea sa posteze
... si cred ca shtiu ce o sa fac
... pasientza.

Vreau sa va atentzionez ca numarul de useri a crescut anul acesta de la 1300 la peste 1800, insa numarul de afishari a crescut extrem de putin (nu se mai posteaza la fel de mult pe muzica), trebe sa ma gandesc la ceva, sa fac lumea sa posteze

- Sopra Tutt1
- Junior Member
de care zici? am scos mai multi... am sa caut unul care da din ochi numai pentru tine.
Vezi sa nu stricam si subiectul asta.... pardon... sa nu il imbogatzim
Vezi sa nu stricam si subiectul asta.... pardon... sa nu il imbogatzim

- Sopra Tutt1
- Junior Member
dedicatie pentru DANA ;D
Shtiu de care zici... l-am avut in dublu exemplar si "am reushit" sa le shterg pe amandoua. Acum am vazut ca nu il mai am nici pe HDD... am sa il caut si am sa il pun.
Shtiu de care zici... l-am avut in dublu exemplar si "am reushit" sa le shterg pe amandoua. Acum am vazut ca nu il mai am nici pe HDD... am sa il caut si am sa il pun.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
tovarasie?!
sal la toti. yo sunt nou pe aci' si nu ma prea stiu umbla si discuta cu voi( am vazut ca ati incoltito pe dana cand ea a avut o problema) ... despre ce se vb pe site? mafia? credeti ca ma puteti ajuta si pe mine careva? tanks
- pakko
vorbesti despre ce vrei tu... numai ca trebe sa aiba legatura cu ce vorbesc restul si pe forumul pe care trebe.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
52 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Sugestii si reclamatii