Asteptam sugestii si reclamatii de la voi !!!

Vreti un forum nou ? Ati descoperit o problema cu siteul ? Nu va convine ceva ? Daca da ... asteptam aici mesajele ... (aici pot posta si userii banati)

Mesajde vali » Joi Dec 19, 2002 8:44 am

buna idee cu categoria tech.
gsm-land nu prea putem s ail mutam de pe prima pagina, deoarece este legat de un site, site care ne aduce vizitatori.

eu nu am o problema cu asta. daca si Go este de acord, asha va fi.
some people deserve to die
vali

Mesajde as xxl » Joi Dec 19, 2002 9:37 am

cu go am vb mai demult, a fo de acord, si apoi a vb el cu sopra care a ramas sa se mai gandeasca.
so, garantez ca e de acord.

important e ca, sa nu uiti, sustin unirea hardware-software ca forum, cu titlul probleme hardware-software. asta pentru a specifica mai clar ca nu e vb de un forum unde sa se laude totzi dusii cu ce scule au.
maciuci©
as xxl

Mesajde Hera » Vin Dec 20, 2002 3:02 pm

Se pare ca noii nostri admini sunt plini de idei. Tot posteaza la Admin-Idei. Da' Ym nu aveti? chat?pm-uri? :D
jk! sunt curioasa ce idei va mai trec prin cap...prea postati cu foc acolo :p
Hera
Junior Member

Mesajde vali » Vin Dec 20, 2002 3:09 pm

se posteaza diverse schimbari de regulament si de forumuri. nimic interesant.
vali

Mesajde dEpEchEmIND » Lun Dec 23, 2002 1:40 pm

As dori sa putem atasa si bitmap-uri(bmp) atunci cand trimitem posturi cu atasamente.:)Se poate? Am incercat sa trimit o poza pe care n-am vazut ca era bmp si mi s-a sters tot postul.

Sa nu mai stam atat sa le schimbam formatul pozelor, mai ales ca se pierde din calitate.:(
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Dec 23, 2002 2:00 pm

Ar fi mai inteligent...sa convertesti tu bitmap-ul in jpg sau gif....cu ajutorul unui utilitar gen Paint Shop Pro. Nu-i scade nici calitatea....si ocupa de 8 ori mai putin !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Lun Dec 23, 2002 3:10 pm

moshule, se pierde din calitate,e un motiv pt care are dimensiunea pe care o are formatul.

depchemind, poti folosi si acdSee sau picawiev sau chiar paint-ul care vine cu windowsu.
vali

Mesajde omnem » Mie Dec 25, 2002 2:24 am

Dc nu se imparte rock-ul strain shi el ca hip-hop in cateva ramuri (metallica, rammstein, judas priest etc. ) ????:con:
omnem
Junior Member

Mesajde omnem » Mie Dec 25, 2002 3:09 am

ATENTZIE BUG

Cand intru pe un forum jos de tot imi scrie "Mai mult de 15 raspunsuri sau 150 vizitari" shi iconitza un mail roshu cu multe scrisori care ies din el shi dedesubt "Mai mult de 15 raspunsuri sau 150 vizitari cu iconitza un mail albastru inchis. Nu trebuia sa scrie "mai putzin de 15 rasp sau vizitari ?" :confused:
omnem
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Dec 25, 2002 3:17 am

Forumul de hip hop nu a fost impartit ci mai degraba unit (era forumul de hip hop si forumurile BUG, Parazitii, etc ... pe pagina principala).

Rockul a fost un forum mare iar in urma cu ceva timp a fost impartit in Rock Strain si Rock Romanesc. Desi la inceput eu am strambat din nas acum mi-am schimbat parerea si chiar mi se pare mai bine asa.

Forumuri Judas Priest, Metallica, Rammstein, etc. nu (cred ca) se vor face. Se poate scrie ce se doreste despre aceste formatii in forumul de rock strain chiar daca asta necesita deschiderea a 2-3 threaduri. Oricum, ele nu vor fi indeajuns de multe incat sa se simta nevoia unui forum de sine statator. Daca s-ar deschide un asemenea forum, brusc ele vor fi prea putine si atunci vor aparea cele de umplutura.

Dupa cum ai observat au forumuri dedicate formatii romanesti sau straine in voga. Motivul nu cred ca tebuie sa il mai mentionez pentru ca este evident.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde omnem » Mie Dec 25, 2002 3:23 am

hmmm, ai dreptate aliosha.
omnem
Junior Member

Mesajde omnem » Mie Dec 25, 2002 3:41 am

dak tot vretzi sa atragetzi vizitatori pe site (bine, asta era acum 4 luni) inregistrati-va site-ul si in http://www.tracker.ro si http://www.archiweb.ro .
omnem
Junior Member

Mesajde Rolo Tomasi » Lun Dec 30, 2002 11:48 am

Pe mine ma deranjeaza scrisul rosu pe fond albastru care apare atunci cind pui mouse-ul el. Mi se pare pur si simplu prea vibrant si nu mai pot citi ce scrie.

Pe voi nu va deranjeaza?
Rolo Tomasi
Junior Member

Mesajde Kayla » Lun Dec 30, 2002 8:28 pm

Sopra, nu cred ca a fost prea buna chestia aia cu modificarea mesajelor in cel mult 180 min de la scriere. Poate ca omu' mai vrea sa isi stearga posturi mai vechi de care acum se rusineaza... si nu poate!
Kayla

Mesajde Aliosha » Lun Dec 30, 2002 8:48 pm

Pai si nu ti se pare normal sa nu se poata ? Peste tot se poarta discutii, se dau quote-uri. Cum ar arata threadurile cu posturi lipsa ?
Aliosha

Cateva intrebari:

Mesajde dEpEchEmIND » Mar Dec 31, 2002 1:48 pm

Punctu' 1.De ce nu mutam forumul K-terinca & Aberatzii de la Generalitati la Divertisment?

Ar sta mai bine acolo :)

Punctu' 2. Daca am o clona cu care postez frumos, on-topic shi care nu deranjeaza pe nimeni, tot trebuie sa primeasca ban?

Punctu' 3. Am voie sa-mi pun shi eu regulamentul in semnatura?
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Faded Existence » Joi Ian 02, 2003 12:15 pm

acu' vreo 3-4 saptamani v-am rugat sa-mi schimbati si mie logo de la Shakira...n-a raspuns nimeni...why??

Logo-ul nou e la "Logo Shakira"...un subiect vechi

Pls answer this time!!!!!!!!!
"The distance grows
I'm sinking down
And what I lost, it can't be found
Although I try, can't find my way
Faded Existence
Junior Member

Re: Cateva intrebari:

Mesajde vali » Joi Ian 02, 2003 12:43 pm

Initial trimis de dEpEchEmIND
Punctu' 1.De ce nu mutam forumul K-terinca & Aberatzii de la Generalitati la Divertisment?

Ar sta mai bine acolo :)

Punctu' 2. Daca am o clona cu care postez frumos, on-topic shi care nu deranjeaza pe nimeni, tot trebuie sa primeasca ban?

Punctu' 3. Am voie sa-mi pun shi eu regulamentul in semnatura?

1. de aia

2. de ce nu postezi frumos cu nickul asta?

3. nu

shori, de ce nu iti place ala care este?
vali

In legatura cu iconita de chat ...

Mesajde AnDrEi » Joi Ian 02, 2003 7:45 pm

De ce nu puneti si voi alta iconita in loc de aia de yahoo .. adik sa fie un buton pe "Chat" ca sa iasa in ochi .. asa cred ca mai multi dintre cei care intra pe acest portal .. vor intra pe chat .. cred eu ..
AnDrEi
Junior Member

Mesajde Hera » Joi Ian 02, 2003 7:53 pm

Este scris si CHAT, in stanga sus, dupa home, forum , portal si apoi CHAT. (inainte de iconul yahoo-ului.)
Hera
Junior Member

Mesajde SOD » Vin Ian 03, 2003 3:20 pm

cea mai proasta miscare a fost unirea kterincilor cu aberatii!acum totul e o apa si un pamant!trebuie separate imediat!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Ian 03, 2003 4:52 pm

Mda.. era mai bine inainte: k-terinca & Bancuri pe Divertisment iar Aberatiile pe Generalitati.
Si mi-e teama ca forumul de Aberatzii ramane nemoderat :p
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde vali » Vin Ian 03, 2003 5:09 pm

nu, acum aveti doar un loc unde puteti abera, in loc de 2. regulile nu s-au schimbat, e kickass moderator, asha ca puteti sa va aberati cat vreti, problema e sa nu se raspandeasca si pe celelalte forumuri "aberarea"
vali

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Ian 03, 2003 5:13 pm

KickAss nu prea da pe-acolo. Daca prin aceasta aberare o sa se-ajunga la jigniri?(e doar o intrebare retorica).
Totushi... era mai buna forma de inaite!
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 03, 2003 7:12 pm

Forma actuala este perfecta. Pe langa Kick Ass ..vor avea grija de acel forum ..Aliosha,vali si eu . Nu se va ajungela nici un fel de jignire si nici un fel de scandal.

Forumul de kterinca de di'nainte nu diferea cu nimic fatza de cel de aberatzii. Dar..deh..oamenii au mereu tendintza sa se opuna.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Ian 03, 2003 9:26 pm

Hai ca nu te mai deranjez. Pot sa fiu moderatoare pe Depeche Mode?
Mai sunt nishte posturi de-ale mele "lutzeshti" pe-acolo pe care vreau sa le modific.
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Ian 04, 2003 1:41 am

Momentan nu se poate.
Aliosha

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Ian 04, 2003 3:29 pm

De ce nu se poate?
Vreau doar sa demonstrez ca mi-a venit mintea la cap si ca pot aranja lucrurile. Ori, poate nu-i nevoie. Mai mult eu postez pe-acolo!

Poti sa-mi dai un motiv, pentru care eu nu mai am nici un drept sa mai fiu moderator pe undeva?
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Aliosha » Dum Ian 05, 2003 12:48 am

Nu este vorba ca nu ai dreptul de a fi moderatoare pe undeva, nu am zis nicaieri chestia asta. Am spus doar ca momentan nu se poate....este o diferenta.

PS: uita-te si tu ce ai scris mai sus:

Pot sa fiu moderatoare pe Depeche Mode?
Mai sunt nishte posturi de-ale mele "lutzeshti" pe-acolo pe care vreau sa le modific.

Eu din asta inteleg ca unul dintre motivele pt care vrei sa moderezi acolo este ca vrei sa iti editezi posturile.... hmmm
Aliosha

Mesajde as xxl » Dum Ian 05, 2003 3:04 am

jefilor, unde-i subj mieu cu alicopteru' ?
maciuci©
as xxl

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sugestii si reclamatii