Asteptam sugestii si reclamatii de la voi 2004

Vreti un forum nou ? Ati descoperit o problema cu siteul ? Nu va convine ceva ? Daca da ... asteptam aici mesajele ... (aici pot posta si userii banati)

Mesajde SOD » Vin Mai 21, 2004 10:11 am

propun prin metoda sugestiei infiintzarea unui forum sau a unui subforum care sa se cheme Another Kind of Music, in care sa fie transferate threadurile cu industrial, industrial live, AKM, coveruri mp3, forum care sa fie pastorit de neatza si smantanoasa, forum care sa se ocupe exact cu ce zice el. cu altfel de muzica. eu zic ca ar fi benefic pentru useri sa fie adunate toate subiectele astea intr-un loc, ca sha nu mai alearga si mai invatza si ei cate ceva.

Adminii Uber Alles. :D
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Vin Mai 21, 2004 10:26 am

Adica un subforum pe Rock? Io n-am nimic impotriva.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde eyewitness » Vin Mai 21, 2004 10:28 am

super mishto ideea, de cand imi doream io asa ceva. deci sunt de acord
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde piskeshu » Vin Mai 21, 2004 10:36 am

Si io-s pentru. Am o nelamurire : AKM fiind numai muzica rock?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde SOD » Vin Mai 21, 2004 10:38 am

nu, nu numai rock, ci muzici care nu se gasesc si care trebe promovate

ochila, este ca de-abia asteptzi ?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Vin Mai 21, 2004 10:39 am

nu ca abia astept ,mi-as fi dorit chiar si moderare
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde SOD » Vin Mai 21, 2004 10:44 am

te rog sa termini cu rautacismele astea, da?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 21, 2004 10:47 am

nu tre sa mai insistati in problema asta. consiliul suprem va lua in considerare dorintza voastra si va da un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

va multumim pentru sugestiile facute si va mai asteptam.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Sâm Mai 22, 2004 6:57 pm

danone scrie:Adica un subforum pe Rock? Io n-am nimic impotriva.
si asha se posteaza pe rock in draci, mai multe subforumuri lipsesc...
some people deserve to die
vali

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Mai 22, 2004 6:58 pm

Cum se face ca la eu nu pot vedea deloc unii zambaretzi, mai exact astia mai noi?
La mine mesajele apar pline de 'x'-uletze d'alea roshii in loc de imagini.
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde SOD » Lun Mai 24, 2004 11:01 am

ba vali, nu ma asteptam de la tine. adica vreau si vrem sa facem ceva cu adevarat constructiv si nu ne lasatzi. da daca vreo lutza deschide cine stie ce subiect e de bine.

adminii uber alles. brava ba !
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Lun Mai 24, 2004 11:31 am

breh sody, hai sa fim serioshi, la ce te asteptai, industrialele vietzii ie underground, adeca animal x ie cunoscutzi, ozone e vedete, tu cezi ca sa inteleaga fun' admin front 242 sau wumpscut sau violent work of art? io mi-am dat acordul, da' stiai bine ca muzica asta e in underground si nu o sa miste nimeni nici un deget sa o ridice de-acolo.
cel putzin nu in Romania.
gaga

Mesajde SOD » Lun Mai 24, 2004 11:53 am

atunci tot e bine ca avem subforum de yoga si de frumusetze, ca altfel nu mai puteam trai.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde baixinho© » Lun Mai 24, 2004 11:56 am

De ce nu mai este linkul ala cu arcadele?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde vali » Lun Mai 24, 2004 1:08 pm

catale, dupa cum vezi si matale rocku e pustiu
si m-am sctirit de schemele voastre, mai facem un forum de bosorogi pe care se scriu 3 mesaje pe saptamana...
vali

Mesajde SOD » Lun Mai 24, 2004 1:42 pm

n-ai intzeles nimic din ce inseamna forum AKM. ca de obicei, cititzi printre randuri.

apai atunci io zic sa faci toate forumurile ca ala cu sei uat si sa vezi nene ce se mai scrie.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde baixinho© » Mie Mai 26, 2004 3:13 pm

nu stiu sa mut un pm din inbox intr-un folder creat e mine. nu gasesc optiunea. trebuie sa fac vreo setare ceva?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde vali » Mie Mai 26, 2004 3:23 pm

uite

(10caractere)
vali

Mesajde baixinho© » Mie Mai 26, 2004 3:31 pm

mersi. eu nu ma descurcam ca ma gandeam ca trebuie sa apara numele folderului in care vreau sa mut pm-urile cand faceam click pe chestia ai cu "Move to folder".
ANTI

baixinho©

Mesajde Nanuka » Mie Mai 26, 2004 9:48 pm

Am si eu o intrebare!!

Anumiti useri de pe-aici, ce se adreseaza cu CACATA, CACATU ( referitor la alti useri)..hmm nu mai sunt taxati cu avertisemnt sau eventual cu ban??..nu de alta dar consider ca este si asta o jinire sau se fac exceptii pe acest forum?.

Multumesc.
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 26, 2004 10:32 pm

arata-mi unde ! da link !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nanuka » Mie Mai 26, 2004 10:51 pm

That's my ShiT
Nanuka

Mesajde Lestat » Joi Mai 27, 2004 8:55 am

Nanuka , mai inainte de orice te rog sa iei aminte ca acela nu e un user simplu dar un MODERATOR - sper ca ai lovit cu capul de trei ori pamantul plina de evlavie cand am rostit titulatura , asa cum ar trebui sa faca orice persoana care bantuie pe-aishea .

Apoi , exista un anumit gen de fiintze despre care trebuie sa ne bucuram ca in general pot sa vorbeasca , sa scrie shi sa produca cuvinte articulate , nu sa mai avem pretentzii sa se exprime si intr-un mod civilizat .

Iar nu in ultimul rand , exista teorii psihologice care spun ca un anumit gest sau cuvant repetat e o incercare a subconstientului tradator de a dezvalui adevarata esentza la indivizii cu personalitatzi exterioare pentru a caror prelucrare au muncit din greu . ...... Daca observi , personajul in cauza repeta tare des cuvantul cu pricina si cu la fel de mare placere invarte pe limba si miasmele a tot ce tzine de calitatzile vorbei definitorii pentru el , si prin multe alte partzi .

Eu zic sa fim plini de intzelegere . Trebuie sa avem din cand in cand in fatza si cate un exemplu de cum as fi eu acum daca m-as fi nascut in ziua expoziei de la Cernobyl langa peretele sudic al centralei , ca sa ne amintim cat de norocosi suntem ca am fost olecutza mai departisor .:) ........ Eu unul nu prea mult , ce-i drept . :D
Lestat
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 27, 2004 9:01 am

Mda, Nanuka. Am vazut. cred ca ar merita un avertisment. adica...nu zic sa nu avertizeze omu'....dar nu e cazu' sa-i zica ca nickul sau rimeaza cu cacat. :(
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Lestat » Joi Mai 27, 2004 9:06 am

Ah , dar eu taman am aflat ca persoana in cauza e fata . :P

Pentru asta din partea mea i se iarta tot { insa mai sunt si mai sus chestii asemanatoare } ...... Chiar ma simt putin excitat sa aud vorbind o fatuca astfel . Cum se numesc aia care o fac ungandu-se cu fecale ? Sper ca starea asta sa nu insemne ca devin unul dintre ei . :)
Lestat
Junior Member

Mesajde SOD » Joi Mai 27, 2004 9:29 am

ca sa fiu eu impacat cu mine insumi, im ifac datoria si explic cam ce ar insemna un forum sau subforum AKM. ar insemna un loc in care sunt concebtrate cele 4-5 subiecte de care am amintit, plus veo 2-3 care urmeaza a fi facute, in care NU SE VA DISCUTA DESPRE CE A MANCAT IERI RAMMSTEIN SI SE VOR PUNE INFORMATZII, SITE-URI, SAMPLE-URI CU TRUPELE RESPECTIVE, PENTRU CA FIECARE USER CARE DORESTE SA AIBA ACCES LA INFORMATZII LA CARE NU AR AVEA DE UNDE SA LE CULEAGA.

NU NE INTERESEAZA CA ACEST FORUM SA DEVINA UN MONSTRU CU MILIOANE DE REPLAY-URI IN 2 SAPTAMANI. VREM DOAR SA OFERIM CEVA NOU FORUMISTILOR.

multzumesc!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Joi Mai 27, 2004 12:21 pm

adminule miraculos, ia vezi ca urmare a cator posturi a fost adresata injuria ... eh?
ma lashi cu gruparea de sustzinere a lutzelor? donshuara cu musca pe caciula a postat nushcate offtopice pe rock si a fost iertata ca sa nu zica omenirea ca avem ceva cu ... anumite persuane. asa ca, vorba cuiva "ciocu mic si joc de glezne"

edit: repet pentru a nush cata oara, persoanele de mai sus nu ma intereseaza, ma urmaresc pe tot forumu', in puii mei, nu pot satisface tot ce e nesatiscafut, sa ma lase draq in pace! e asa greu sa dai un ignore? sau tzatzismu' e de neoprit?

btw: linc http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=267470#post267470
ca admin potzi vedea ce scria in cele nushcate posturi sterse de mine si de stefan care a avut amabilitatea de a nu pune al treilea avert. rima aia nu-i nimic, era nevoie de doo palme sa scoata lutza din transa.
gaga

Mesajde stefan » Joi Mai 27, 2004 2:34 pm

Mah, din punctul meu de vedere postul pus de Lestat pe threadul cu poezii este cat se poate de instigator, macar prin aerul superior pe care-l afisaza. Ok, a vrut sa-i ia apararea fetii, putea s-o faca si el intr-un fel in care sa nu duca la scandal. Si oricum, omu' putea sa frece ridichea oricaruia dintre moderatori pe pemeu, niciodata n-am inteles stilul asta pueril de a face scandal public - in afara de faptul ca subiectul respectiv se duce dracului, nu rezolvi absolut nimic concret, poate doar ai satisfactia ca a vazut lumea ce tare esti in replici. Way to go.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 27, 2004 3:03 pm

Am inteles ca e instigator Lestat, dar nu este cazul sa raspundetzi si voi tot cu instigare. Aratati asa cum cere regulamentul...~g ...si asta e. Fara alte discutii.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Vin Mai 28, 2004 1:06 pm

nu mi se pare normal sa iau avertisment pe aberatii pentru doo posturi consecutive , deoarece :

1. era noapte, tarziu si era putzin probabil ca cineva sa scrie imediat dupa mine pentru a putea scrie eu din nou.

2. nu stiu tehnic cum pot da doo quoturi a doo posturi diferite intr-un singur post

3. pana la urma e forum de aberatii

4. trivialitatzile mele nu sunt mai triviale decat trivialiatile folosite de mosh / monk sau mosh / aliosha.
FOUR OF A KIND
SOD

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sugestii si reclamatii