Nanuka , mai inainte de orice te rog sa iei aminte ca acela nu e un user simplu dar un MODERATOR - sper ca ai lovit cu capul de trei ori pamantul plina de evlavie cand am rostit titulatura , asa cum ar trebui sa faca orice persoana care bantuie pe-aishea .
Apoi , exista un anumit gen de fiintze despre care trebuie sa ne bucuram ca in general pot sa vorbeasca , sa scrie shi sa produca cuvinte articulate , nu sa mai avem pretentzii sa se exprime si intr-un mod civilizat .
Iar nu in ultimul rand , exista teorii psihologice care spun ca un anumit gest sau cuvant repetat e o incercare a subconstientului tradator de a dezvalui adevarata esentza la indivizii cu personalitatzi exterioare pentru a caror prelucrare au muncit din greu . ...... Daca observi , personajul in cauza repeta tare des cuvantul cu pricina si cu la fel de mare placere invarte pe limba si miasmele a tot ce tzine de calitatzile vorbei definitorii pentru el , si prin multe alte partzi .
Eu zic sa fim plini de intzelegere . Trebuie sa avem din cand in cand in fatza si cate un exemplu de cum as fi eu acum daca m-as fi nascut in ziua expoziei de la Cernobyl langa peretele sudic al centralei , ca sa ne amintim cat de norocosi suntem ca am fost olecutza mai departisor .

........ Eu unul nu prea mult , ce-i drept .