Asteptam sugestii si reclamatii de la voi !!!

Vreti un forum nou ? Ati descoperit o problema cu siteul ? Nu va convine ceva ? Daca da ... asteptam aici mesajele ... (aici pot posta si userii banati)

Re: Pentru Forumul Andreea Balan

Mesajde vali » Mie Ian 08, 2003 12:15 am

Initial trimis de Andrei
Propun ca la siteuri cool sa fie trecut siteul :
http://www.andreeabalan.go.ro
( are link pus spre http://www.fanclub.ro )

eu nu l-am vazut. unde e?
some people deserve to die
vali

Ask xkran

Mesajde AnDrEi » Mie Ian 08, 2003 4:02 pm

Vb cu xkran iti arata el unde , eu unul nu mai am nici un rost pe acest portal !
AnDrEi
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Ian 08, 2003 4:11 pm

Sunt patetice autocompatimirile astea ale tale. Daca vrei sa postezi , posteaza, daca nu vrei ,nu posta. Sau nu poti sa scrii decat daca iti vezi numele la moderatori ?
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde dEpEchEmIND » Mie Ian 08, 2003 7:58 pm

Initial trimis de dEpEchEmIND

Chiar daca nu mai sunt moderatoare pe Depeche Mode sper ca pot propune si eu la site-uri cool http://www.depechemode.com http://www.koh-dm.com http://www.depechemode.tv.

Se poate?
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Ian 08, 2003 8:51 pm

Propunerea ai facut-o si nu era nici necesar sa ne readuci aminte de mesajul tau.

Nu se poate.
Siteurile "cool" sunt cele cu care exista o reciprocitate sau este posibila o reciprocitate. Noi avem link catre ei si ei catre noi, ceva de genul asta. Nu cred ca vreodata o sa gasesti pe http://www.depechemode.com link spre fanclub.ro.

Daca gresesc sa ma corecteze cineva.
Aliosha

Mesajde dEpEchEmIND » Mie Ian 08, 2003 8:58 pm

Deci asta inseamna site cool...

n-am stiut decat de site-uri mai reprezentative. Inseamna ca nu exista site-uri cool decat pentru muzica romaneasca sau straina care are fanclub in Romania.

Asta e!:rolleyes:
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Ian 09, 2003 1:25 am

depechemind...tu daca vorbesti cu http://www.depechemode.com si accepta sa aiba link catre noi..o sa punem si noi link cu ei pe pagina noastra !

altfel..nu !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Ian 09, 2003 5:24 pm

Bah taman in posturile de negare ati pus linkuri :D cool
gaga

Intrebare pt administratori...

Mesajde Love2Fly » Mar Ian 14, 2003 9:27 pm

Am si eu o intrebare. Eu ca moderator de forum daca sterg unele subiecte cu totul atunci userilor care au postat acolo li se va micsora numarul de mesaje pe care le-au postat pe acest forum?
nu de alta dar nu vreau sa scad din mesajele userilor care au postat pe AndreEA, caci vroiam sa fac curatzenie acolo.
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Ian 14, 2003 11:17 pm

Pai normal ca le scade numarul de posturi....caci tu prin stergerea unui subiect stergi posturile aflate in interiorul sau.
Dar daca sunt posturi anapoda...itzi recomand sa le stergi ! Fa curetenie...ca d'aia ai fost pus moderator.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

One Big Problem

Mesajde AnDrEi » Mie Ian 15, 2003 3:02 pm

In legatura cu forumul TNT ( moderarea ) ce se mai aude ?
AnDrEi
Junior Member

Site recomandat

Mesajde Love2Fly » Vin Ian 17, 2003 3:00 am

Stimati administratori!
am si eu o rugaminte...vreau sa puneti siteul
http://www.andreea-antonescu.home.ro la siteuri cool pe forumul AndreEA(webmasterul sunt eu) deci nu e nici o problema cu moderatul.
Multumesc anticipat!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 17, 2003 9:37 am

http://www.fanclub.ro ...apare pe siteul respectiv ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Ian 17, 2003 8:54 pm

As propune o rubrica pe homepage fanclub.ro, in care sa apara cele mai tampite sau mai comice posturi de pe forum.

De exemplu "mesajul zilei" sau un top 3 in care sa apara postul shi numele userului care l-a trimis.:D Ar fi vreo idee?
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Da

Mesajde Love2Fly » Sâm Ian 18, 2003 4:57 am

www.fanclub.ro ...apare pe siteul respectiv ?

Daca o sa il vizitezi o sa vezi ca e chiar un banner mare cu fanclub.ro....asha ca...ashtept!:)
Love2Fly
Junior Member

1461

Mesajde baixinho© » Sâm Ian 18, 2003 10:38 am

Cat o sa trebuiasca sa mai inghitim posturile de bagare in seama ale lui edd4real de pe Generalitati? Ma rog, este o intrebare, dar poate fi luata si ca o reclamatie!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Ian 18, 2003 10:46 am

Se pare ca moderatorul de acolo e in sesiune. Sa asteptam pana termina..si o sa faca curat. Pana una alta..o sa arunc eu o privire..sa vedem care e treaba.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Hera » Sâm Ian 18, 2003 8:41 pm

Nu pot intra zilnic in perioada asta. intru o data la doua zile. Pe data de 16.01.2003 seara nu existau posturile lui edd4real. or trebe sa moderam zilnic? unii moderatori,de ex nu intra in week end si nu se amesteca nimeni in forumurile lor. Corect?:)
Deci nu va mai plangeti imediat cum apare un mesaj aiurea ca nu stau non stop pe forum,verificand mesaje.

click here Asta ca dovada ca am intrat :)
Hera
Junior Member

logo fanclub

Mesajde catharsis » Lun Ian 20, 2003 12:46 am

ar fi bine sa scoateti caciulile din logo-ul fanclubului...
au cam trecut sarbatorile...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Aliosha » Lun Ian 20, 2003 12:50 am

Da vali... scoate caciulitele si sutienul daca se poate.
Aliosha

Mesajde vali » Lun Ian 20, 2003 7:44 am

Initial trimis de Aliosha
Da vali... scoate caciulitele si sutienul daca se poate.

bine mah, ma dezbraci asha, pe forum? ti-am zis sa fii mai discret, ca se prinde lumea!

saptamana asta o sa fac ceva nou, astept logo-ul original de la xkran.
vali

Armata....

Mesajde Love2Fly » Joi Ian 23, 2003 3:31 am

Desi m-ati uitat cu siteul cool pe forumul AndreEA revin cu o noua SUGESTIE pe cat de tampita pe atat de misto! Ideea mi-a venit dintr-un post de pe "stiintze"...
Propun ca in loc de "cuvantul" de sub nick (si de deasupra avatarului) sa se puna OBLIGATORIU de catre administratori "grad"(ca in armata) dupa numarul de mesaje postate. Spre exemplu.....cap de lista ar fi Moshu cu 6000 di ceva de mesaje care ar fi general...apoi cei cu 3000, 2000, 1000, 500, etc...si soldatzii ar fi pana in 50 de posturi iar cei intre 50-100 ar fi fruntashi.....iar eu cu 440 as fi...sa zicem sublocotenent....mie imi face placere aceasta idee...macar stiu si eu ce "rang" au unii useri pe acest forum:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Aliosha » Joi Ian 23, 2003 4:26 am

Cu siteul cool trebuie sa ai putina rabdare pt ca vali se ocupa de asta insa momentan are ceva probleme cu netul. Nu te-a uitat nimeni.

Tu vrei sa schimbam user title-ul ...asta se poate face, insa nu putem obliga userii sa nu isi puna ce doresc acolo dupa un anumit numar de posturi. Asta e si ideea campului ala ...

Poate ca junior / senior member suna banal. Am putea face o alta clasificare mai originala insa din moment ce toata lumea isi scrie ce vrea acolo imediat ce are ocazia probabil ca nu merita osteneala.
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Ian 23, 2003 9:35 am

Eu general ? Poate mareshal ! :p

Am avut si eu ideea asta si chiar am vorbit cu Aliosha despre ea..dar mi-am dat seama ca pana la urma nu merita. Unii nu agreaza armata..si nu cred ca si-ar dori sa le scrie sub nick..caporal sau locotenent.
Este tocmai bine asa cum e. La 300 de posturi itzi potzi pune titlu personalizat...daca doresti.
Junior Member - Member - Senior Member......este o varianta clasica si nu cred ca merita a fi schimbata.
Oribilul Mosh
Junior Member

Re: Armata....

Mesajde eyewitness » Joi Ian 23, 2003 9:44 am

Initial trimis de Love2Fly
cap de lista ar fi Moshu cu 6000 di ceva de mesaje care ar fi general

off topic
bah nu-ti ajunge ca modereaza njpe threaduri, ca e adm, ca e mancau notoriu ? il mai vrei si ministru al apararii ? e si el OM nu-l impovara atata....

on topic
atata timp cat exista semnaturi io subscriu la ideea asta. numa ca trebuie gasita o forma originala de clasificare cum zise si aliosha, ceva sa dea forumului, macar din acest aspect, unicitate...
eyewitness

Mesajde vali » Joi Ian 23, 2003 10:30 am

propunere de logo
Fişiere ataşate
fanlogo2 copy.gif
fanlogo2 copy.gif (12.98 KiB) Vizualizat de 4515 ori
vali

1481

Mesajde baixinho© » Joi Ian 23, 2003 11:59 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Semnaturile trebuie sa aiba maxim 4 randuri. Sa nu contina linkuri si nici injuraturi.

Avand in vedere ca semnatura mea nu contine nici injuraturi nici linkuri, sunt si eu curios cine si-a permis sa o modifice. Am pus SIZE=3 si asa vreau sa ramana. Avand in vedere ca nu este nici o restrictie in acest sen, este dreptul meu sa pun orice corp de litera doresc (chiar si cel maxim). Asta una la mana. Iar a doua - in cazul in care se va introduce o regula in acest sens in mod logic nu ar trebui aplicata retroactiv. In concluzie, astept un raspuns (cu explicatiile de rigoare, evident), eventual intr-un timp cat mai scurt.
Multumesc

PS: Problema cu postul sters (sunt doua, ce-i drept, dar cred ca unul dintre cele "radiate" a fost scris anul trecut) o s-o dezbat zilele viitoare.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: 1481

Mesajde vali » Joi Ian 23, 2003 12:44 pm

Initial trimis de baixinho
Avand in vedere ca semnatura mea nu contine nici injuraturi nici linkuri, sunt si eu curios cine si-a permis sa o modifice. Am pus SIZE=3 si asa vreau sa ramana. Avand in vedere ca nu este nici o restrictie in acest sen, este dreptul meu sa pun orice corp de litera doresc (chiar si cel maxim).

sa vedem: si eu pot sa imi pun o semnatura cu corp de litera 10, in 5 culori si sa si clipeasca din 1-2 secunde.

sper ca nu tre sa spun mai multe.
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Ian 23, 2003 1:14 pm

Sa scriem la Haga o scrisoare sa vedem ce s-a intamplat cu posturile lui baixo. Eu deja de 3 noptzi stau nedormit ....din cauza acestei probleme.

Iar semnatura,dupa cum spunea si vali...trebuie sa fie de bun simtz atat prin continut cat si prin forma sa.
Oribilul Mosh
Junior Member

1483

Mesajde baixinho© » Joi Ian 23, 2003 2:58 pm

a) Nu am pus o semnatura cu corp de litera 10, in 5 culori si sa si clipeasca din 1-2 secunde, cu una cu corp de litera 3.
b) Tot nu mi s-a spus cine anume a modificat-o.
Moshule:
1. eu cred ca nu ai putut sa dormi noaptea deoarece iti era foame (ete o dovada:
Initial trimis de Oribilul Mosh
(...)Ca marii tineri...dorm 4 ore pe noapte. Foamea m-a trezit....ca altfel mai dormeam mult si bine...uitand de servici, uitand de tot. (...)

Fan Club>Generalitati>Kterinca & Aberatzii>Aberatia zilei; post scris in ziua de 16 decembrie 2002, la orele 6:55).
2. Nu este nevoie sa trimiti o scrisoare la Haga, ci sa cauti acolo unde ai pus postul sters (care, din cate stiu, este indicat sa fie pastrat de moderator).
3. Stiu ca nu este indicat sa dau exemplul altora, dar vezi ca mai sunt si alti useri care nu au semnatura "de bun simtz atat prin continut cat si prin forma sa", iar aici ma refer la o adevarata invazie se site-uri.
4. Mai vrei?
ANTI

baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sugestii si reclamatii