Asteptam sugestii si reclamatii de la voi !!!
acum se vede ca semnatura mea are 4 randuri?
- Fişiere ataşate
-
- 4randuri.jpg (51.19 KiB) Vizualizat de 5171 ori
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
La mine are 5 randuri semnatura lui catharsis.
Eu folosesc o rezolutie clasica de 800 x 600 pe un monitor clasic de 14" .
Ar fi indicat sa nu avetzi chiar asa comentarii la semnatura. Cateodata semnatura va e mai mare decat posturile.
Eu folosesc o rezolutie clasica de 800 x 600 pe un monitor clasic de 14" .
Ar fi indicat sa nu avetzi chiar asa comentarii la semnatura. Cateodata semnatura va e mai mare decat posturile.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
vali ce e cu atatia zambareti in regulamentul de pe generalitati? ai uitat sa pui spatii. Modifici tu? sau eu? http://www.fanclub.ro/announcement.php?s=&forumid=14
- Hera
- Junior Member
1625
mai nene, io propun ca unui user sa i se ridice un avertisment dupa o luna (de exemplu, dar perioada de timp poate fi alta) daca in acest timp nu i se mai da un altul. de exemplu, aiu nu face porcherii juma de an si dupa aia face un off-topic si isi ia ban pentru ca are deja doua avertismente. nu mi se pare corect.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Io propun sa facem o cerere la FIFA...sa nu se mai dea cartonash roshu..la doua cartonashe galbene.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
1629
cartonasul rosu se da pentru doua galbene luate in acelasi meci, tu eventual puteai sa spui ca faci propunere la FIFA sa nu fie suspendati un meci jucatorii care au deja trei cartonase galbene, dar aici de vorba de putina logica.
ps: puteai foarte bine sa raspunzi "nu, nu se poate", dar ti-a fost mai simplu sa ma iei la misto. si te mai intrebi de ce nu pot sa te inghit! pai d-asta! ca iti rezolvi marile probleme in mijlocul drumului!
ps: puteai foarte bine sa raspunzi "nu, nu se poate", dar ti-a fost mai simplu sa ma iei la misto. si te mai intrebi de ce nu pot sa te inghit! pai d-asta! ca iti rezolvi marile probleme in mijlocul drumului!
ANTI
-
1631
si nu era mai simplu de explicat asa?
ANTI
-
Initial trimis de Aliosha
Baixule, m-am gandit si eu la asta dar probabil ca s-ar gasi multi care sa profite si sa o comita intentionat periodic. Ar fi si greu de contorizat, a trecut o luna, scade un avertsiment , baga altul...
Daca mariti perioada la , sa zicem, 6 luni , ar insemna ca userul ar putea gresi intentionat numai de 3 ori pe an...in cele 6 luni ramase.nu e mare infractiune . Si daca este contorizarea o problema ma ofer eu sa contorizez.

- Hera
- Junior Member
Dar de ce sa lasam loc "greselior" facute cu buna stiinta ?
Sincer, prea mare tevatura, cine sare calul de prea multe ori sta putin pe bara, asa e sportiv. Ca le are luate intr-un an sau intr-o luna nu face prea mare diferenta.
Vi se pare ca se dau absurd avertismentele ? Din contra, ele apar rar pentru ca in unele parti se modereaza foarte bine (in altele deloc
).
Sincer, prea mare tevatura, cine sare calul de prea multe ori sta putin pe bara, asa e sportiv. Ca le are luate intr-un an sau intr-o luna nu face prea mare diferenta.
Vi se pare ca se dau absurd avertismentele ? Din contra, ele apar rar pentru ca in unele parti se modereaza foarte bine (in altele deloc

"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
ai dreptate, dar partial. Daca eu am luat acum un timp un avertisment pt un kk de avatar si sa zicem ca mai iau unul peste 2 ani pentru o semnatura mai mare de 4 randuri,etc.. e corect sa fiu banata ,avand in vedere ca unul dintre avertisment "discutabil" de acum 2 ani?
- Hera
- Junior Member
Re: unde-s sondajele?
Esti adevarat ba nene
- LordChriss
- Junior Member
Re: 1631
nu mai am m**e sa-ti dau
- LordChriss
- Junior Member
hai mah Aliosha nici chiar asa :hehe: but it would be soooo funnY!!! :lol:
Try this people:
P.S : Faceti ceva in legatura cu asta (regulamentul de pe Animal X) http://www.fanclub.ro/announcement.php?s=&forumid=6
Try this people:
P.S : Faceti ceva in legatura cu asta (regulamentul de pe Animal X) http://www.fanclub.ro/announcement.php?s=&forumid=6
- Fişiere ataşate
-
- poza logo.jpg (15.44 KiB) Vizualizat de 5156 ori
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
logo-ul trebuie sa aiba dimensiunile 264x105
nici mai multi, nici mai mult
nu le postati aici, le trimiteti prin email la vali@fanclub.ro
orice alt mesaj legat de acest subiect va fi sters
nici mai multi, nici mai mult
nu le postati aici, le trimiteti prin email la vali@fanclub.ro
orice alt mesaj legat de acest subiect va fi sters
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
1690
faceti ceva, va rog, cu povestea asta.
ANTI
-
Sugestie : Schimbatzi formatul forumului de scandal asha cum era inainte...Asta nou, scuzatzi expresia...pute!
-
cutuma© - Mesaje: 3047
pt. vali
Respekt frate ca m-ai pus shi pe mine la "Fani" dar unde in email-ul pe care l-ai primit de la mine mentzionez ceva de Rock, Britney, linkin park, limp bizkit, sacred spirit shi de souls assassins???????Fara suparare frate, iti batzi joc de mine? Te rog sa modifici la "muzica preferata" shi sa lasi doar HIP-HOP!
-
tUdOrUK - Junior Member
Înapoi la Sugestii si reclamatii