Asteptam sugestii si reclamatii de la voi !!!
Potzi sa faci chiar tu..nu tre' sa vina vali.
http://www.fanclub.ro/mod
Te duci in partea stanga selectezi edit anoucement.....si modifici.
http://www.fanclub.ro/mod
Te duci in partea stanga selectezi edit anoucement.....si modifici.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
bah,nu ar trebui ca threadu ala cu cice/ce ne calca........de pe rock sa fie pe kterinci?ca mi-e peste mana sa scriu la thread de rock cum il fut in cur pe neaga si pe trica!imi bat jos de rock si nu vreau asta!
-
SOD - Mesaje: 6035
Sa itzi raspund eu , SOD....ca vad ca sunt singurul admin online.
Aliosha este moderator acolo...si este optiunea lui daca il muta sau nu. Sunt mai multe subiecte care nu au legatura cu rockul pe acel forum...facute in vremurile antice.
Parerea mea : daca o sa il mute...o sa scriem cu totzii pe el...si va deveni un alt subiect gen say what's on your mind. Din punctul meu de vedere...sta foarte bine acolo unde e.

Aliosha este moderator acolo...si este optiunea lui daca il muta sau nu. Sunt mai multe subiecte care nu au legatura cu rockul pe acel forum...facute in vremurile antice.
Parerea mea : daca o sa il mute...o sa scriem cu totzii pe el...si va deveni un alt subiect gen say what's on your mind. Din punctul meu de vedere...sta foarte bine acolo unde e.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
ma,e posibil sa dau ignore unui user de pe forum-adica sa nu vad mesajele pe care le trimite?
va roooooog!
va roooooog!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Alin , te duci in contul personal si vezi ca ai acolo optiune "Modifica lista utilizatorilor ignoratzi" . Adaugi acolo in campurile alea pe cine vrei sa ignori.
SOD...eu mi-am spus o parere cu privire la acel thread. Moderatorul de acolo o sa decida si sunt sigur ca itzi va comunica decizia sa.
SOD...eu mi-am spus o parere cu privire la acel thread. Moderatorul de acolo o sa decida si sunt sigur ca itzi va comunica decizia sa.
-
Am o problema:
Mi-am schimbat adresa de e-mail pe contul dEpEchEmIND si acum nu mai pot posta cu el nicaieri pentru ca n-am primit un e-mail de la administratori pentru activarea noului cont.
noua adresa: depechemind_86@yahoo.com
Mi-am schimbat adresa de e-mail pe contul dEpEchEmIND si acum nu mai pot posta cu el nicaieri pentru ca n-am primit un e-mail de la administratori pentru activarea noului cont.
noua adresa: depechemind_86@yahoo.com
Play the fool - axel groove - I love it!
-
Pain in the Arse - Junior Member
-
dEpEchEmIND - Junior Member
help.. m-am saturat sa tot primesc anunturi cand posteaza cineva.. am modificat optiunile and all that, am spus ca nu mai vreau sa primesc notificari prin email dar le primesc in continuare...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
M-am uitat si eu peste contul tau si pare a fi OK. Ar trebui sa primesti e-mail doar in cazul PM-urilor.
Sa ne anuntzi daca mai ai probleme.
Sa ne anuntzi daca mai ai probleme.
-
Unu la mana..mi s-a intamplat o chestie ciudata, la ultimul pm pe kre l-am trimis a ramas salvat in outbox dar in urmarire mesaje there was no sign of it. Cam care-i faza?
Doi la mana...privitzi attachementul. Ce-i cu fontul asta???
- Fişiere ataşate
-
- hmm.jpg (185.82 KiB) Vizualizat de 5076 ori
-
cutuma© - Mesaje: 3047
pentru cei interesati
in semnatura userului OLIX gasim o reclama fatisa la un post de radio...personal nu m-ar deranja da ma deranjeaza postu cu pricina
http://www.fanclub.ro/showthread.php?postid=136499#post136499
http://www.fanclub.ro/showthread.php?postid=136499#post136499
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Initial trimis de D€CR€T
Unu la mana..mi s-a intamplat o chestie ciudata, la ultimul pm pe kre l-am trimis a ramas salvat in outbox dar in urmarire mesaje there was no sign of it. Cam care-i faza?
1. nu stiu care-i faza
2. din meniul IE view > text size > medium
3. eyule, se vor lua masuri foarte curand
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
vali..4155 posturi ? De unde p*** mea ? Ai facut 1000 as'noapte ?
-
1821
fereastra aia cu "Boom.ro" care se deschide la fiecare click pe un link al forumului MA CALCA PE CREIERI. Faceti ceva sa dispara!
pies: acum am vreo sase d-alea in bara si se inmultesc de parca ar fi paduchi.
pies: acum am vreo sase d-alea in bara si se inmultesc de parca ar fi paduchi.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
O mica problema: Parca scria in regulament ca utilizatorii nu trebuie sa se jigneasca intre ei... Si ma trezesc pe forum cu subiecte de genul "Vama Veche-prefer sa nu repet ce s-a zis", Cutarita e nu stiu cum, cutarita nu stiu ce, kestii care numai a opinie exprimata civilizat nu seamana!!! Si cand i-am intrebat si eu "Ce-ar fi sa nu ne mai sicanam atat", am primit raspunsuri de genul "Pai ar fi prea plictisitor", sau "Dreamy Girl. tu esti prea dreamy"...
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
-
Dreamy_Girl - Junior Member
Il anuntz pe vali ca i-am trimis un e-mail sa-mi modifice Profile-ul.
PS: scrie Motto - cu doi de "t"
PS: scrie Motto - cu doi de "t"
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Înapoi la Sugestii si reclamatii