Asteptam sugestii si reclamatii de la voi 2004
faceti domle...seturi din alea ca la rugby 

Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
eko, io as propune niste poll-uri d-alea, in care sa iti exprimi optiunea de vre-o 15-20 de ori si dupa aceea sa poti sa iti schimbi voturile de cate ori vrea mushchii tai.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
izza, si ce mai vrei tu, draga?
era mai bine sa nu se fi inchis sondajul. poate ar mai fi vrut si alti useri sa-si exprime opinia. DA sau NU. a fost un termen limita de exprimare a votului?
era mai bine sa nu se fi inchis sondajul. poate ar mai fi vrut si alti useri sa-si exprime opinia. DA sau NU. a fost un termen limita de exprimare a votului?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
2 iulie, dar a fost inchis threadul si, implicit, si posibilitatea de a vota.
ANTI
-
voi stiti ce face-ti(cb) aici ? un nebun arunca o piatra-n lac si 10 uameni intreji la minte se arunca in lac s-o gaseasca. inca n-ati realizat ca fatuca asta ie in alta lume?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Se uita cineva pe "mancaruri si bauturi " ? E un cretin care face threaduri in prostie .. cred ca e o singura persoana , pentru ca ma indoiesc ca se gasesc doi cretini care sa discute pe asa teme
http://www.fanclub.ro/forumdisplay.php?f=135
Nu ca ma deranjeaza .. dar cineva isi bate joc de forum :rolleyes:
http://www.fanclub.ro/forumdisplay.php?f=135
Nu ca ma deranjeaza .. dar cineva isi bate joc de forum :rolleyes:
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
ban pentru userul mr.junior pe o perioada cat mai lunga de timp, cinci dintre motive fiind mai jos:
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=282751&postcount=34
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=283343&postcount=36
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=283339&postcount=7
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=283350&postcount=9
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=283352&postcount=10
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=282751&postcount=34
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=283343&postcount=36
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=283339&postcount=7
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=283350&postcount=9
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=283352&postcount=10
ANTI
-
moshu, iti raspund aici la tredu cu demisia
1/ ai zis ca nu inteleg decizia ta. crezi ca glumezi , sunt singuru puate care o inteleg perfect.nu crezi?
2/ daca vroiai tread inchis, il rugai pe x-kran sa-l inchida imediat dupa postu tau si nu dupa 24 de ore
pt mine case closed forever
1/ ai zis ca nu inteleg decizia ta. crezi ca glumezi , sunt singuru puate care o inteleg perfect.nu crezi?
2/ daca vroiai tread inchis, il rugai pe x-kran sa-l inchida imediat dupa postu tau si nu dupa 24 de ore
pt mine case closed forever
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
mersi. voi sterge posturile mai pe seara, ca acum nu mai am timp.
ANTI
-
Protestez impotriva desfiintarii categoriei UNDERGROUND!
De asemenea nu imi place deloc mutarea unui topic serios din Underground (Marijuana Drugs or Not Drugs) unde a stat pe primul loc de la aparitia sa, in categoria Muzica/Barfe.
Rog webmasteru sa mute topicul Marijuana drugs or Not Drugs in categoria Politic si Social (mult mai potrivit decit in Muzica). Multumesc pentru atentie.
De asemenea nu imi place deloc mutarea unui topic serios din Underground (Marijuana Drugs or Not Drugs) unde a stat pe primul loc de la aparitia sa, in categoria Muzica/Barfe.
Rog webmasteru sa mute topicul Marijuana drugs or Not Drugs in categoria Politic si Social (mult mai potrivit decit in Muzica). Multumesc pentru atentie.
Profesional oricum oriunde oricind .
-
superbiggy - Junior Member
vali, s-a notat. asa voi face.
am intrat azi din curiozitate pe Utilizator cp -> Atachment (sau cum se scrie) si am descoperit toate pozele atasate de mine de-a lungul timpului. daca le selectez si le sterg ce se intampla: se sterg de acolo de unde le-am bagat sau se sterg doar din lista aia pe care o am eu?
am intrat azi din curiozitate pe Utilizator cp -> Atachment (sau cum se scrie) si am descoperit toate pozele atasate de mine de-a lungul timpului. daca le selectez si le sterg ce se intampla: se sterg de acolo de unde le-am bagat sau se sterg doar din lista aia pe care o am eu?
ANTI
-
a trebuit sa-mi iau un ban ca sa-mi pun urmatoarele intrebari:
1 - cum poti lua legatura cu unul dintre admini fara sa postezi cu clona cum am facut eu de m-am ales cu un ban de inca 7 zile? din fereastra de log-in nu poti decat sa trimiti mail boss-ului pe care mi se pare penibil sa-l abordezi pt. orice fleac...
2 - regula conform careia nu poti cita din postul anterior ar trebui detaliata pentru ca de ex. daca postul e ditamai pergamentul iar tu vrei sa te referi la o anumita idee, e mai usor sa citezi fraza respectiva decat sa dai trimiteri de genu' "in paragrafu' 3 alinatul 5 ..."
3 - daca pe un anumit subiect nu sunt useri, care sa-si dea cu parerea in perioada respectiva, in schimb tu esti pasionat de acel subiect iar volumul de informatii e mult prea mare ca sa poata fi cuprins intr-un singur post, sau nu-ti terc toate ideile prin cap cand postezi prima oara pe subiectu' acela - ar tebui facuta o derogare de la regula posturilor consecutive, daca sunt facute la o perioada mai mare de timp decat cel in care iti este permis sa editezi in cadrul aceluiasi post, cum este de exemplu in cazul jurnalelor sau al revistei presei
.
1 - cum poti lua legatura cu unul dintre admini fara sa postezi cu clona cum am facut eu de m-am ales cu un ban de inca 7 zile? din fereastra de log-in nu poti decat sa trimiti mail boss-ului pe care mi se pare penibil sa-l abordezi pt. orice fleac...
2 - regula conform careia nu poti cita din postul anterior ar trebui detaliata pentru ca de ex. daca postul e ditamai pergamentul iar tu vrei sa te referi la o anumita idee, e mai usor sa citezi fraza respectiva decat sa dai trimiteri de genu' "in paragrafu' 3 alinatul 5 ..."
3 - daca pe un anumit subiect nu sunt useri, care sa-si dea cu parerea in perioada respectiva, in schimb tu esti pasionat de acel subiect iar volumul de informatii e mult prea mare ca sa poata fi cuprins intr-un singur post, sau nu-ti terc toate ideile prin cap cand postezi prima oara pe subiectu' acela - ar tebui facuta o derogare de la regula posturilor consecutive, daca sunt facute la o perioada mai mare de timp decat cel in care iti este permis sa editezi in cadrul aceluiasi post, cum este de exemplu in cazul jurnalelor sau al revistei presei

- nodingat
2 - poti sa dai quote la bucata de citat care te intereseaza
3 - poti edita.
3 - poti edita.
ANTI
-
1- pe yahoo messenger
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
multumesc pentu informatii baixinho si O.M. pe YM m-am gandit io, da mi-era jena sa nu deranjez... acum stiu. sper sa nu mai fiu nevoit vreodata 

- nodingat
userii banati pot sa posteze pe sugestii si reclamatii
am pus si in descriere la forum
referitor la celelalte doua e discutabil ... pana la urma e la latitudinea moderatorului .. adica daca un user face asta o data nu cred sa fie o problema ... daca insa abuzeaza si strica subiectul prin posturi consecutive sau citate la postul anterior uriashe ... merita un avertisment ...
am pus si in descriere la forum
referitor la celelalte doua e discutabil ... pana la urma e la latitudinea moderatorului .. adica daca un user face asta o data nu cred sa fie o problema ... daca insa abuzeaza si strica subiectul prin posturi consecutive sau citate la postul anterior uriashe ... merita un avertisment ...
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
-
RooT - Mesaje: 1029
Subiectul cu "Marijuana" eu as zice ca merge mai bine pe "Generalitati", nu are o legatura directa cu forumul "Politic si social". Pe de alta parte, m-ar ajuta sa stiu daca se fac modificari pe respectivul forum, macar ca sa previn situatii penibile ca acu vreo cateva luni, cand eu mutam un subiect pe kterinci si peste 2 minute il gaseam tot acolo, de incepeam sa cred ca se joaca mama omida cu vbulletin.
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
atunci e bine bre, ca sunt multzumit cu forumurile astea de yoga, de frumusetzi de coafiuri si de mazgalit moaca. brava.
ce-o fi asha greu sa faci un forum nou in care sa mutzi maxim 6-7 subiecte nu pot pricepe. da vorba aia din mosi stramosi, adminii uber alles
ce-o fi asha greu sa faci un forum nou in care sa mutzi maxim 6-7 subiecte nu pot pricepe. da vorba aia din mosi stramosi, adminii uber alles
-
SOD - Mesaje: 6035
e clar ca te-a lovit caldura la turela
nu, nu e vorba de ingradire. si pentru a ma face intzeles, ma mai explic odata.
vreau un forum AKM, in care se muta 6-7 subiecte deja existente si in care se mai creeaza inca pe atata, unde io si altzi oameni de bine vrem sa facem o chestie mai mult decat informativa si educatzionala. practic, pe subiectele care sunt acum nu-mi vine sa scriu pentru ca trebe sa alerg dupa ele , pentru ca-s imprastiate peste tot. eu vreu doar ca subiectele astea sa fie adunate la un loc, si apoi pot sa purced la treaba.
si daca nu m-am facut intzeles, itzi dau un exemplu. pun pariu ca daca deschid ACUm un subiect pe muzica despre ozone, in maxim o luna are cel putzin 400 de repaly-uri. dar daca am deschis subiect despre stomp, NU A SCRIS NIMENI. ei bine, PE MINE NU MA INTERESEAZA CA CINEVA SA SCRIE. EU VREU SA INFORMEZ OAMENII DESPRE NISTE TRUPE, EVENIMENTE, LOCURI, FESTIVALURI , PRODUCTZII GIGANT DE CARE HABAR NU AU. PENTRU ASTA IMI TREBUIE UN CLIMAT PLACUT, RESPECTIV FORUMUL AKM.
mie acum nu-mi vine sa pun poze cu stomp care canta la maturi si capace de tomberon, pentru ca nu-mi vine sa sap forumu. ai sa spui ca poate pe oameni nu-i intereseaza lucrurile astea. dar daca ii intereseaza?
vali, tu esti ziarist. daca vrei, eu vreau sa obtzin prin forumul asta AKM o "revista a presei" a tot ce inseamna muzica greu de gasit . si eu cred ca ar fi benefic forumului.

nu, nu e vorba de ingradire. si pentru a ma face intzeles, ma mai explic odata.
vreau un forum AKM, in care se muta 6-7 subiecte deja existente si in care se mai creeaza inca pe atata, unde io si altzi oameni de bine vrem sa facem o chestie mai mult decat informativa si educatzionala. practic, pe subiectele care sunt acum nu-mi vine sa scriu pentru ca trebe sa alerg dupa ele , pentru ca-s imprastiate peste tot. eu vreu doar ca subiectele astea sa fie adunate la un loc, si apoi pot sa purced la treaba.
si daca nu m-am facut intzeles, itzi dau un exemplu. pun pariu ca daca deschid ACUm un subiect pe muzica despre ozone, in maxim o luna are cel putzin 400 de repaly-uri. dar daca am deschis subiect despre stomp, NU A SCRIS NIMENI. ei bine, PE MINE NU MA INTERESEAZA CA CINEVA SA SCRIE. EU VREU SA INFORMEZ OAMENII DESPRE NISTE TRUPE, EVENIMENTE, LOCURI, FESTIVALURI , PRODUCTZII GIGANT DE CARE HABAR NU AU. PENTRU ASTA IMI TREBUIE UN CLIMAT PLACUT, RESPECTIV FORUMUL AKM.
mie acum nu-mi vine sa pun poze cu stomp care canta la maturi si capace de tomberon, pentru ca nu-mi vine sa sap forumu. ai sa spui ca poate pe oameni nu-i intereseaza lucrurile astea. dar daca ii intereseaza?
vali, tu esti ziarist. daca vrei, eu vreau sa obtzin prin forumul asta AKM o "revista a presei" a tot ce inseamna muzica greu de gasit . si eu cred ca ar fi benefic forumului.
-
SOD - Mesaje: 6035
pai...daca ii interesa, scriauSOD scrie:daca deschid ACUm un subiect pe muzica despre ozone, in maxim o luna are cel putzin 400 de repaly-uri. dar daca am deschis subiect despre stomp, NU A SCRIS NIMENI.
[...]
ai sa spui ca poate pe oameni nu-i intereseaza lucrurile astea. dar daca ii intereseaza?
sau citeau si din 300 care citeau 2 scriau
acuma eu nu vreau sa fiu gica contra, dar nu am inteles de ce nu se poate face pe muzica sau pe rock.
asha, ca sa scap de tine, in perioada de proba: unde sa fie subforumul facut, cum sa se numeasca si cine sa fie moderator. in perioada de proba. adica daca nu obtine scorurile dorite, o sa dispara...
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
parerea mea:
subforumu sa fie pe rock, sa se numeasca AKM, sa sa mute "industrial live de pe muzica pa AKM, shi asemenea AKM-u de pe barfe, tot acolo.
sar'na
subforumu sa fie pe rock, sa se numeasca AKM, sa sa mute "industrial live de pe muzica pa AKM, shi asemenea AKM-u de pe barfe, tot acolo.
sar'na
-
neatza - Mesaje: 5820
Înapoi la Sugestii si reclamatii