Asteptam sugestii si reclamatii de la voi !!!
2276
mai adminilor, faceti ceva cu porcheria aia de-mi apare pe monitor si-mi spune sa votez! am inteles, fac click si cica o zi nu mai apare! oare? mai nou o zi dureaza 20 de minute?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
yupeeeeeeeeeee!!!!
thankz u guyz!u rock!!!!
- kahlan
- Junior Member
-
cutuma© - Mesaje: 3047
detaliaza. adica vrei sa iti pui un link acolo unde e scris redrum ? sau ce ? ca nu inteleg !
o sa ma uit eu maine dimineatza. acum inkid pc ca e prea cald.
o sa ma uit eu maine dimineatza. acum inkid pc ca e prea cald.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Lol, link pot sa pun oricum... vreau sa pot baga ceva de genul asta, daca te-ai uitat pe CG la SR sau Masi stii despre ce vorbesc:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=7030
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=7030
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
da,stiu cum e la aia pe CG. le afisaza melodia din winamp la title user. asta ne mai lipsea.
eu nu stiu sa fac. o sa-ti zica xkran sau vali ce si cum....cand o sa intre p'aci.

eu nu stiu sa fac. o sa-ti zica xkran sau vali ce si cum....cand o sa intre p'aci.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Bine ma, nu poti sa mergi pe incredere? In fond doar aia cu peste 300 de posturi au custom title... in fine, nu se poate, asta e.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
ii redenumesti extensia din xls....in jpg...si il atasezi , neuitand sa specifici celor ce si-l downlodeaza sa schimbe extensia la loc.
-
de ce nu mai pot atasa poze ? :con:
orice poza as incerca sa atasez imi apare: page cannot be displayed....
orice poza as incerca sa atasez imi apare: page cannot be displayed....
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
bad girl , pentru ca noi doi suntem prieteni buni si pt. ca pari o fire simpatica , iti voi raspunde la aceasta intrebare pe care ai adresat-o :
sincer nu am nici cea mai vaga idee. mie imi merge sa atasez pose. ca dovada..iata un exemplu :
sincer nu am nici cea mai vaga idee. mie imi merge sa atasez pose. ca dovada..iata un exemplu :
- Fişiere ataşate
-
- silva.jpeg (11.05 KiB) Vizualizat de 4117 ori
-
hai ca am reusit sa atasez o poza... nu stiu ce dracu are, ca de 1 saptamana tot incercam sa atasez poze...
10x moshule :kiss:
10x moshule :kiss:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Forum tATu

Cum pot face acest forum?:confused:
Il pot modera chiar daca nu sunt senior membru?:con:
- Fişiere ataşate
-
- tatu01t.jpg (4.34 KiB) Vizualizat de 4102 ori
All the things she said, running through my head, this is not enough!
t.A.T.u
All the things she said
t.A.T.u
All the things she said
- Bibianafrancesa
- Junior Member
Salut adminilor,
am votat si io intr-un sondaj pe software si imi zice baiatu: "Multumum pentru vot", poate corecteaza careva.
am votat si io intr-un sondaj pe software si imi zice baiatu: "Multumum pentru vot", poate corecteaza careva.
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
2440
nu se poate face ceva cu pm-urile? care ie problema? de exemplu mi-am facut un folder si salvez acolo mai multe pemeuri. vreau sa sterg primul pemeu de sus si in loc sa fac click in patratoaca pemeului, fac mai sus oleaca, iar daca dupa aia dau repede "sterge" am pus-o, ca mi le sterge pe toate. deci, nu se poate face ceva, adica sa ma intrebe, in cazul in care sunt bifate toate mesajele, "esti sigur ca vrei sa le stergi pe toate?" am explicat destul de citet sau iar m-am pierdut aiurea in amanunte?
foca, sper sa nu vii cu raspunsuri de genul: "fii si tu mai atent, la ce te ganesti cand stergi pemeurile?", da?
foca, sper sa nu vii cu raspunsuri de genul: "fii si tu mai atent, la ce te ganesti cand stergi pemeurile?", da?
ANTI
-
de vro 3-4 zile incoace imi tot apare rahatul ala de popup cu votul chiar daca am votat in interval de o zi si daca dau pe el zice ca am mai votat o data ... dar el tot apare ;P Se poate face ceva ?
-
monk - Mesaje: 2747
ma ... counterul ala chiar merge ca mi se pare aberant ca la ora 7 diminata sa fie un singur membru (lucru normal) si 54 de vizitatori ?
mere counteru de la vizitatori ca tot timpu arata peste 50
mere counteru de la vizitatori ca tot timpu arata peste 50
- Fişiere ataşate
-
- e adevarat.jpg (14.62 KiB) Vizualizat de 4115 ori
-
monk - Mesaje: 2747
-
cutuma© - Mesaje: 3047
2507
ce setari trebuie sa fac daca browser-ul nu ma mai trimite automat unde am nevoie dupa ce am facut diverse chestii (am sters mesaje, am scris un post etc etc etc)? nu ca mi-ar fi lene sa fac click sa ma directioneze, dar m-am obisnuit sa fiu teleportat, iar acum stau ca bou in fata monitorului si astept sa se intample ceva pana sa-mi dau seama ca trebuie sa iau problema in mana.
multumesc pentru atentie
multumesc pentru atentie
ANTI
-
Salut, o alta mica problema de spelling, cand deschid pagina cu directoare de la "mesaje personale" (http://www.fanclub.ro/private.php?s=&action=editfolders),
pe butonul din stanga scrie, dupa cum se vede, "modifica direcotarele".
Mai jos am inclus un screenshot:
pe butonul din stanga scrie, dupa cum se vede, "modifica direcotarele".
Mai jos am inclus un screenshot:
- Fişiere ataşate
-
- direco.jpg (94.37 KiB) Vizualizat de 4122 ori
subpolar homesick fane
- stefan
- Junior Member
Domle mie nu-mi place sa ma leg de detalii minore dar uitati aci cum sta treaba:
In descrierea forumuli de catei pisici si animalute, este subliniat ca acest forum este dedicat necuvantatoarelor. Tin sa va atrag atentia ca unii papagali nu fac parte din categoria necuvantatoarelor
Cunosc papagali care vorbesc foarte cursiv deci v-as ruga daca se poate sa revzuiti descrierea forumului mentionat mai sus.
Multam anticipat
In descrierea forumuli de catei pisici si animalute, este subliniat ca acest forum este dedicat necuvantatoarelor. Tin sa va atrag atentia ca unii papagali nu fac parte din categoria necuvantatoarelor

Multam anticipat

Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
eu ma gandeam sa schimb si titlul . parca nu suna marfa asa cum e acum. vreau sa fac referire si la animalele salbatice.
dj_jaxxx....te astept cu sugestii...si in cazul descrierii si in cazul unui nou titlu !
si cine are idei bune sa le expuna !
dj_jaxxx....te astept cu sugestii...si in cazul descrierii si in cazul unui nou titlu !
si cine are idei bune sa le expuna !
-
Ma gandeam la un titlu de genu "Locatarii de la Zoo" sau ma rog ceva care sa contina Zoo iar la descriere, simplu: Forum dedicat tuturor animalelor din lume.
Le mai reformulati si voi ca nu prea le am cu scrisu.
Le mai reformulati si voi ca nu prea le am cu scrisu.
Concurs NBA 2004-2005
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
Maine pe lumina o sa ma ocup personal de chestia asta !
-
Înapoi la Sugestii si reclamatii