Asteptam sugestii si reclamatii de la voi 2004
vali , scopul declarat e acela de a informa, nu de a strange replay-uri. asa ca....
subforumul sa fie facut pe muzica, pentru a-l vedea fitecine, cu moderatorii care sunt acuma + neatza + dana. adicalea bone/neatza/dana sunt exact ce trebe pentru a face o mandretze de subforum. daca il faci azi, de maine ne apucam sa-l cosmetizam
multzumesc anticipat.
subforumul sa fie facut pe muzica, pentru a-l vedea fitecine, cu moderatorii care sunt acuma + neatza + dana. adicalea bone/neatza/dana sunt exact ce trebe pentru a face o mandretze de subforum. daca il faci azi, de maine ne apucam sa-l cosmetizam
multzumesc anticipat.
-
SOD - Mesaje: 6035
azi nu am reusit sa intru deloc pe portal.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
rog administratorii sa stearga acest post/thread in conditiile in care acelasi anunt a mai fost facut in alte locuri (forumul barfe, forumul hip-hop, threadul de anunturi, cronici si concerte, etc).
ps: nici azi nu am reusit sa intru pe Portal.
ps: nici azi nu am reusit sa intru pe Portal.
ANTI
-
din motive de arsura grava la mana stanga nu ma pot ocupa asa cum mi-as dori de akm. poate ar trebui mutat si coverul mp3.
cum ma fac bine bag integral concertul tarja in ro.
ghgjhwc k: bone, sigur ai mutat subiectele alea? ca eu nu vad nimic.
cum ma fac bine bag integral concertul tarja in ro.
ghgjhwc k: bone, sigur ai mutat subiectele alea? ca eu nu vad nimic.
-
SOD - Mesaje: 6035
sodilicutzu- da daca fac io asha un thread cu shtirile hale mai noi din metalele mondiale- merge pe akm??
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
Sod, e mutate alea doo, ba a mutat cineva si coverurile. Vezi ca la optiunile alea de jos de tot tre' sa setezi From the beginning, ca default iti arata numa' threadurile din ultima luna.
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
-
b0nechina - Mesaje: 673
Aia se poate seta din admin panel si va aparea automat "from the begining" pt. toti userii. E mai simplu asa, pentru ca multi useri nu stiu ce si cum.
zoso ---> select age view : 1000 ~)
zoso ---> select age view : 1000 ~)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
buna seara
azi am adresat o intrebare pe forum, intrebare care se gaseste aici. un user a venit cu raspunsul, care este acesta. nedumeririle mele ar fi urmatoarele:
1. a avut acel user cum sa stearga threadul acela, in conditiile in care este membru special?
2. daca nu a avut cum sa il stearga, caz in care s-a bagat in seama cam ca chilotii intr-o anumita zona a corpului, este vreo problema daca il iau si eu putin la pu.. am vrut sa spun la misto?
azi am adresat o intrebare pe forum, intrebare care se gaseste aici. un user a venit cu raspunsul, care este acesta. nedumeririle mele ar fi urmatoarele:
1. a avut acel user cum sa stearga threadul acela, in conditiile in care este membru special?
2. daca nu a avut cum sa il stearga, caz in care s-a bagat in seama cam ca chilotii intr-o anumita zona a corpului, este vreo problema daca il iau si eu putin la pu.. am vrut sa spun la misto?
ANTI
-
Se poate face ceva cu postul acesta?
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=291383&postcount=213
Eventual un spoiler alert pentru cei care nu au vazut filmul.
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=291383&postcount=213
Eventual un spoiler alert pentru cei care nu au vazut filmul.
Rehab is for Quitters
- tester
- Junior Member
probabil ca a fost mutat pe threadul pe care au acces numai administratorii, atata timp cat nu ai acces la el.
ANTI
-
Si pe mine ma mirat faptul ca a fost mutat. Isi cam fac de cap adminii nostri...:yD
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
problema! cand deschid anumite threaduri imi baga cate un mesaj de genu':
e de vina IE-ul? daca da, sugestii pt. un browser bun?
va rog!
Microsoft Internet Explorer scrie: A script on this page is causing Internet Explorer to run slowly. If it continues to run, your computer may become unresponsive.
e de vina IE-ul? daca da, sugestii pt. un browser bun?
va rog!
- nodingat
Nicholas_Alex scrie:Si pe mine ma mirat faptul ca a fost mutat. Isi cam fac de cap adminii nostri...:yD
Am impresia ca are legatura cu banarea Nanukai ; in seara aia incepuse sa-si faca de cap pe " sex " , am sters doua din mesajele ei , tind sa cred ca al treilea a fost exagerat ...
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Nanuka o fo' banata pentru ce a scris pe "sex" nush care thread , ca nu poci sa vad ; nu cred ca Vali a cautat mesajele pe care le-am sters eu , asa ca ... lojica mea de fer zice ca o fi scris ea Nanuka ceva pe " cum puii mei ... " ;-)
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
nu, era pe sex cu animale
vali a citat postul shi cred ca a fost cat se poate de meritat banul
vali a citat postul shi cred ca a fost cat se poate de meritat banul
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
da...a fost meritat. dar totusi nu de 3 luni.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
deci discutia asta a plecat de la nedumerirea lu un user ca de ce a fost mutat un thread. acum vad ca se dezbate daca canadiana a meritat sau nu banul de trei luni. deci nu conteaza daca a meritat sau nu. si l-a luat si cu asta basta.
ps: vorbiti cu cine trebuie sa se deschida un subiect de genu "Comentarii la perioadele de banare a userilor".
ps: vorbiti cu cine trebuie sa se deschida un subiect de genu "Comentarii la perioadele de banare a userilor".
ANTI
-
Înapoi la Sugestii si reclamatii