Pentru avatare
Dana nu arata nashpa decat in poza ta ... ca in realitate ar merge o tura :J
ia vezi dintre astea 2 daca merge una...
ia vezi dintre astea 2 daca merge una...
- Fişiere ataşate
-
- sile1.gif (9.49 KiB) Vizualizat de 4290 ori
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Tare as vreau sa`l am pe asta dar cred ca`i prea mare...vezi su Sopra
- Fişiere ataşate
-
- lips_kiss_red_md_wht.gif (17.5 KiB) Vizualizat de 4661 ori
Codrutza
-
MissBugMafia - Junior Member
Inca 1
Asta ar fi a 2 a optiune...daca i prea mare primu avatar baga`l pe asta
- Fişiere ataşate
-
- hole_in_wall_eyes_md_wht.gif (7.64 KiB) Vizualizat de 4161 ori
Codrutza
-
MissBugMafia - Junior Member
bahh !
sper ca de data asta sa respect toate conditiile
ca dc nu .... INNEBUNESC!!!!
kidding.....
aaaaa...defapt nu indeplinesc o conditie ... si nu pt am uitat..ci pt ca io nu pot s-o indeplinesc..
poza nu e gif ...e jpg..
so .. SOPRA PLSSSSSS ... o faci tu gif ???!!??!?!:D
sper ca de data asta sa respect toate conditiile

ca dc nu .... INNEBUNESC!!!!

kidding.....
aaaaa...defapt nu indeplinesc o conditie ... si nu pt am uitat..ci pt ca io nu pot s-o indeplinesc..
poza nu e gif ...e jpg..
so .. SOPRA PLSSSSSS ... o faci tu gif ???!!??!?!:D
- Fişiere ataşate
-
- deedee_dee.jpg (9.54 KiB) Vizualizat de 4285 ori
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
bau
Initial trimis de Sopra Tutt1
preferata... uite la asta, merge? (adevarul e ca nu prea se mai vede nimic, atat a trebuit sa o micshorez ca intre in aia 10k)
mersi .. dar mai bine o lashi pe a doua .. aia are vreo 8 k .. deci intra in limita

While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
-
PreferatA - Junior Member
sly - fa si tu un control la doctor.
Codrutza - ambele sunt peste 100*100, si doar a 2-a are sub 10k. Pot sa o fac pe a 2-a 100*100, e ok?
Incepand de acum nu am sa mai fac modificari la avatare, nu imi permite timpul, avatarele care sunt deja atasate am sa le modific si am sa le pun in seara asta. thx
Codrutza - ambele sunt peste 100*100, si doar a 2-a are sub 10k. Pot sa o fac pe a 2-a 100*100, e ok?
Incepand de acum nu am sa mai fac modificari la avatare, nu imi permite timpul, avatarele care sunt deja atasate am sa le modific si am sa le pun in seara asta. thx
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Initial trimis de sly
sopra gif-ul 2 e acelasi cu gif-ul 1...
deci?
vreau sa vad shi gif-ul 2
sly...m-am uitat si io atanta la avatarurile alea 2 si am vazut diferenta.totusi.....eu zic ca al 2-lea arata mai bine
U CAN KNOW ME, I`M EASY.
..: amintirea este singurul rai de unde nimeni nu te poate izgoni; si tot ea este singura floare ce o poti culege de pe mormantul unei iubiri pierdute:..
..: amintirea este singurul rai de unde nimeni nu te poate izgoni; si tot ea este singura floare ce o poti culege de pe mormantul unei iubiri pierdute:..
-
axara_me - Junior Member
sly - fa si tu un control la doctor.
tokmai la mine ? si eu ce ma fac ? plssssssssss sunt disperata
-
:con: si al meu ??? :cry:
-
Dee Dee - Junior Member
mai sopra eu m-am referit la faptul ca ti-am mai atasat o poza shi ma gandeam ca poate poti sa faci ceva shi la ea...shi sa aleg intre cele doua..
in fine..
ramane primul avatar din cele 2 variante propuse de tine!
in fine..
ramane primul avatar din cele 2 variante propuse de tine!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
PreferatA - dupa cum bine vezi... e o problema cu avatarul tau, pentru ca e lucrat destul de prost si site-ul nostru probabil ca are problema cu unele culori. Ce facem?
- Sopra Tutt1
- Junior Member
yuuhuu !!!
Eu kiar atat de mika sunt incat nu ma vede nimeni !?!!!??!
:con: d c nu ma baga nimeni in seama? :con:
VREAU SI EU SA MA AJUTE SOPRA SA_MI PUN NOUL AVATAR !!!
Eu kiar atat de mika sunt incat nu ma vede nimeni !?!!!??!
:con: d c nu ma baga nimeni in seama? :con:
VREAU SI EU SA MA AJUTE SOPRA SA_MI PUN NOUL AVATAR !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Dee Dee - avatarul tau a fost pus cu peste 3 ore inainte sa postezi tu... dar ar trebui sa astepti un timp pana se gandeste calculatorul tau sa ia din cache ce poza trebe 

- Sopra Tutt1
- Junior Member
bau
PreferatA - dupa cum bine vezi... e o problema cu avatarul tau, pentru ca e lucrat destul de prost si site-ul nostru probabil ca are problema cu unele culori. Ce facem?
il lasam .. da-l naiba !:)) orikum mersik mult

-
Codrutza - vezi ca te-am intrebat ceva mai sus, d-aia nu l-am pus pana acum.
zoso - tu si catharsis ati atins limita impusa de bunul simtz pe anul asta... mai luati o pauza.
zoso - tu si catharsis ati atins limita impusa de bunul simtz pe anul asta... mai luati o pauza.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu avatarul acesta:
- Fişiere ataşate
-
- animalutzele.jpg (22.04 KiB) Vizualizat de 4169 ori
Alfabetul incepe cu A si se termina cu Z, ziua incepe dimineata si se termina noaptea, iar viata mea incepe si se termina cu ... TiNe!
zZBye boys&girls!
zZBye boys&girls!

-
Sabyna*bc - Junior Member
Este imens, nu ca este prea mare. Si daca i se reduc dimensiunile nu se mai intelege nimic din chestiile alea din poza.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Pacat! Dar poate fac rost de alta poza mai mica.
Merci oricum pentru deranj!
Merci oricum pentru deranj!
Alfabetul incepe cu A si se termina cu Z, ziua incepe dimineata si se termina noaptea, iar viata mea incepe si se termina cu ... TiNe!
zZBye boys&girls!
zZBye boys&girls!

-
Initial trimis de Alin
Adrian Nastase sau avatarul tau?
Fara indoiala Adrian Nastase!Nu?

zZBye boys&girls!
zZBye boys&girls!

-
Înapoi la Sugestii si reclamatii