Asteptam sugestii si reclamatii de la voi !!!

Vreti un forum nou ? Ati descoperit o problema cu siteul ? Nu va convine ceva ? Daca da ... asteptam aici mesajele ... (aici pot posta si userii banati)

Mesajde eyewitness » Mie Sep 03, 2003 12:45 pm

inteleg sa nu fiti de acord cu bs si zeppelin pe oldies dar atata timp cat alde : doors, zappa, floyd, hendrix ,j.tull si altele sunt acolo io zic ca cel mai bine ar fi ca cele doua threaduri rock strain si oldies sa fie puricate de mozii respectivi si threadurile rearanjate corespunzator asa ca nu mai puneti in carca oribilului prostiile altora.

ps. moshule o silva e de ajuns :D
eyewitness

Mesajde SCORPY » Joi Sep 04, 2003 10:43 am

Sorry! Am initziat un subiect la Voci feminine ale anilor 2000. Subiectul se numeshte Cea mai buna voce masculina a anilor 2000. Rog, daca se poate, sa fie mutat la discutzii despre muzica romaneasca shi straina. Thank's!
SCORPY
Junior Member

Mesajde monk » Vin Sep 05, 2003 10:39 am

preiau legatura ...

am si eu o problema care pana acum nu am mai intalnit-o . Eu folosesc foarte des optiunea de "Vezi mesajele noi" . Pana acum functiona super .
De ieri incoace ... intru pe site ... vad ca s-au scris mesaje noi la (de ex.) Generalitati ... dar cand dau pe Vezi mesaje noi imi zice ca nu gaseste nimic. Ce trebuie sa fac ?

pentru dumneavoastra ,
trimisul special in teren , monk

... Andreea ?
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde eyewitness » Vin Sep 05, 2003 10:42 am

io dau pe history si-mi apar mesajele din zilele precedente inclusiv rezultatul cautarii ,apas acolo ,apas refresh si e ok...
eyewitness

3467

Mesajde baixinho© » Sâm Oct 04, 2003 10:09 am

nu se poate face in asa fel incat sa poti cauta userii dupa litera alfabetica, dar cu linkurile respective la fiecare litera din alfabet? de exemplu, daca vreau sa caut pe cineva cu "n" caut de-mi sar ochii din cap. stiu, o sa imi spuneti ca cei mai activi useri pot fi gasiti dupa numarul de mesaje, dar, totusi, nu se poate rezolva intr-un fel "problema" pe care am ridicat-o?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

3572

Mesajde baixinho© » Lun Oct 13, 2003 12:33 pm

problema se pune in felul urmator:

Initial trimis de alinmihai pe Cine/ce ne calca pe nervi
baix ---> vezi raspuns "dincolo" ca sa nu ma repet ( btw tzaran e ala de nu stia de prezervativ cand a fost sa vii tu pe lume)
lupica --> daca ai ceva de comentat raspunde si tu dincolo. Cat despre sfaturi de urmat, io nu fac din cunilingus un subiect de pus pe vreun topic. Si asta e tot o masura a iscusintei/inteligentei fiecaruia :D
Ciao bambina !

in conditiile in care unii useri au primit ban pentru ca s-au luat de familia unora dintre useri, astept cu foarte mare interes ceea ce se va intampla in cazul de fatza. sau o sa argumentati ca replica tzaran e ala de nu stia de prezervativ cand a fost sa vii tu pe lume nu era o trimitere la tatal meu? sau se da ban doar daca folosim expresii obscene?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: 3572

Mesajde svengali » Lun Oct 13, 2003 12:37 pm

Intai de toate vezi cine a inceput ! Poate in felul asta o sa-ti raspunzi fara ajutorul cuiva, si daca e sa zboare cineva, tu sa fii primu ! Sau stergi acu posturile la care mai ai acces si te-a lasat brusc memoria si-ai devenit pacifist ?! Vezi cine-a folosit prima data "taran" "gasca" "vai de steaua ta" si pe urma mai vorbim !
Daca te apuci sa corectezi userii pentru greseli care nu exista, jignesti si devii smecheras, asa iti trebuie ! Culmea e ca incepi sa pozezi drept victima de-acu !
Si inca ceva... nu mai posta peste tot acelasi lucru ca devii plictisitor !
svengali

Re: Re: 3572

Mesajde K-gula » Mar Oct 14, 2003 3:07 pm

Initial trimis de alinmihai
Intai de toate vezi cine a inceput ! Poate in felul asta o sa-ti raspunzi fara ajutorul cuiva, si daca e sa zboare cineva, tu sa fii primu ! Sau stergi acu posturile la care mai ai acces si te-a lasat brusc memoria si-ai devenit pacifist ?! Vezi cine-a folosit prima data "taran" "gasca" "vai de steaua ta" si pe urma mai vorbim !
Daca te apuci sa corectezi userii pentru greseli care nu exista, jignesti si devii smecheras, asa iti trebuie ! Culmea e ca incepi sa pozezi drept victima de-acu !
Si inca ceva... nu mai posta peste tot acelasi lucru ca devii plictisitor !

the same shit, the same storry. devi plictisitor alinmihai. nici in acest caz nu se sesizeaza nici un admin ca cineva nu este la subiect si ca persista in prostie. unde este OM sa taie si sa spanzure ca in alte cazuri, sau aici chiar nu este cazul?

ma asteptam ca macar pe aceasta parte a site-ului administratori sa fie mai vigilenti fiindca este chiar partea decicata lor.

P.S.: si asta poate fi o sugestie pt. viitor (poate maine chiar poimanie sa incepeti sa puneti in aplicare)

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde vali » Mar Oct 14, 2003 3:13 pm

pai uite cum facem... deja s-au plans 2 persoane de el, daca se mai plange una, ca am tot stat si am citit si tipu exceleaza in imbecilitate, ii dam ban 1 saptamana. daca nici atunci nu isi baga mintile in cap...treaba lui
some people deserve to die
vali

Mesajde gaga » Mar Oct 14, 2003 3:23 pm

creca nu ai vazut bine, nightwish+fane+io+baixu+kagula+afex > 2

pe bune ca nu va inteleg ...
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde vali » Mar Oct 14, 2003 3:25 pm

nici eu pe voi
faza asta s-a mai intamplat si cu moshu, si cu dinu si cu altii si altii si voi nu vreti sa ii ignorati
vali

Mesajde gaga » Mar Oct 14, 2003 3:28 pm

ba cum sa nu? da' e o broblema, strica threadurile clasice (vezi clasa muncitoare) si lumea nu mai posteaza ca sa nu fie luata la penis, capisci?

in rest e destul de ignora(n)t.

in continuare nu va intzeleg ... si nu, nu s-a mai intamplat ...
gaga

Mesajde vali » Mar Oct 14, 2003 3:30 pm

si am mutat eu CMul de pe literatura pe generalitati, sa posteze toata lumea?

later edit: eu l-as bana, da ma aparati voi de moshu si xkran?
vali

Mesajde gaga » Mar Oct 14, 2003 3:43 pm

nu cred ca e cazul, la cate reclamatzii s-au strans, da' ca idee: tu nu eshti egal cu moshu ca admin? ca daca nu, intzeleg ca e forumu' lu moshu, corect?

io mi-am sustinut punctul de vedere, sunt de acord cu semnatura ta "e doar un forum..." da' o sa fie unu' cam gol daca nu se vede macar o bruma de corectitudine. parerea mea.
gaga

Mesajde vali » Mar Oct 14, 2003 3:52 pm

nu
de pilda, eu pot sa dau ban unui user care face tampenii pe rock sau pe alte forumuri "sub influenta" mea. la fel si el pe forumurile lui. pe forumurile comune, decizia e comuna.
vali

Mesajde memetshot » Mar Oct 14, 2003 4:02 pm

dar vali nenea asta a comis-o. io mi-am luat un ban de 2 saptamani, thx to Aliosha, hampu a stat si el pe bara pentru niste "subtilitati" cu privire la mama lui aphe...si toate astea fara o avertizare, fara o posibilitate de aparare.
deci daca mai e nevoie de un vot: VOTAT
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde gaga » Mar Oct 14, 2003 4:06 pm

decidetzi la comun, a zis cineva altceva? si animalu si-a luat-o, de el uitai...

peseu: io vad sfatu' batranilor desi is persona non grata, sa fie fun hatar?
gaga

Mesajde vali » Mar Oct 14, 2003 4:08 pm

pai atunci ii dam ban si lu dana (ca am barfeste pe la spate), lu aphex (ca are argumente mai tari ca mine), lu salma (ca e blonda)...

parerea mea: pe mine nu ma deranjeaza, daca pe voi va deranjeaza ii dam ban
vali

Mesajde K-gula » Mar Oct 14, 2003 5:33 pm

ca sa ma fac inteles. eu nu am acuzat pe nimeni, am facut doar o constatare si in acelas timp o sugestie. de restul sa se ocupe ce in masura sa o faca. nu spun sa i se dea ban fiindca nu sunt deacord cu aceasta masura pt. orice alt user. se poate discuta frumos cu toti cei ce sunt avizati si fac pariu cu oricare dintre voi ca cei in cauza or sa isi schimbe atitudinea. that`s the story.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

3593

Mesajde baixinho© » Mar Oct 14, 2003 5:55 pm

Doctore, este mai dificil sa-mi schimb atitudinea fata de o persoana care s-a luat de tata in conditiile in care eu m-am luat de el, nu de rudele lui. sincer sa fiu, mi se falfaie daca ii da sau nu cineva ban, dar, daca nu se intampla asa:
1. corect ar fi sa i se ridice banul lui aiu, pentru ca din ce tin minte, i s-a dat interzis desi nu s-a luat de familia nimanui si
2. se creaza un precedent periculos, pentru ca si eu pot foarte bine sa fac aluzii de prost gust la adresa membrilor familiei unuia dintre useri, iar dupa aceea sa aduc argumente puerile ca tu ai dat primul cu pumnul, eu de ce sa nu dau cu bata de base-ball si dupa aceea sa te calc pe cap?
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Oct 14, 2003 8:03 pm

eu nu stiu cine este acest alinmihai al vostru. i-am citit posturile de pe oldies..si am facut o gluma pe kterinci cu el...intrebandu-l ceva despre femei.
am citit aici ce s-a spus...si inteleg ca si voi l-ati jignit. o sa ma documentez si o sa vorbesc cu colegii mei admini..sa vedem care e treaba.

Kgula ai un avertisment pentru quote la postul anterior. (putin mai sus , pe acest subiect)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Mar Oct 21, 2003 6:26 pm

doresc sa stiu de ce se muta threaduri serioase de la care se asteapta oarece explicatii,pe forumul de caterinci ?cu ce drept?cine hotaraste acest lucru si in baza carui fapt se tot intampla miscarile astea?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Oct 21, 2003 7:23 pm

exemplifi-ca. care au fost thredurile serioase mutate pe kterinci ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

dovezi

Mesajde svengali » Mie Oct 22, 2003 9:53 pm

Am luat avert pentru ceea ce zeci de useri fac zilnic fara nici o problema... adica quote la mesajul anterior. Poate nu-i de compententa mea sa judec daca l-am meritat sau nu, dar prezint aici (intrucat mi s-a cerut) cateva dovezi incriminatoare pentru o parte din prietenii mei:

eyewitness (pentru quote la un post anterior):
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=192560#post192560

dana (pentru quote la post anterior, calomnie):
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=192684#post192684

aphextwinz, pentru o serie de mesaje jignitoare pline de afirmatii gratuite:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=190986#post190986
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=191277#post191277
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=191306#post191306
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=192310#post192310

Si amu vin si intreb... ce fura astea daca nu calomnii, off-topicuri si quote la posturi anterioare (dupa caz) ?! glume, mistouri ?!
Sa nu ziceti ca polemici... decat daca admitem ca si Nicolae Manolescu si Corneliu Vadim Tudor stiu ce-i aia polemica.
Eu unul prefer stilul primului, aphex.. pe-al lui vadim vad !
Astept si io un verdict in privinta celor 3 ...
svengali

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Oct 22, 2003 10:41 pm

nici in cazul lu' eyewitness , nici in cazul danei nu a fost vorba de quote la postul anterior. oricat mi-ar place sa le dau avertismente....de data asta nu am pentru ce. quote la postul anterior inseamna..de exemplu..daca citam eu postul tau de mai sus. deci..nu e vorba de asa ceva in cazul lor.

despre calomnii....cu alta ocazie. acum tre' sa calculez pronosticele pt. meciurile din Champhions League.

daca incepeti sa va certati si pe acest thread..va promit ca va banez !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Oct 23, 2003 8:28 am

domnilor administratori,

un grup de forumisti va roaga insistent sa explicati userului cu numele de scena svengali definitia cuvantului "anterior", eventual cu schitele de rigoare daca este cazu (dupa umila noastra parere noi zicem ca este) . suntem convinsi ca va cerem aproape imposibilul dar consideram ca este de datoria dvs s-o faceti.

cu multumiri

grupul de asistenta pentru persoanele cu handicap de pe fanclub.ro
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Oct 23, 2003 9:30 am

eu zic ca nu e cazul sa fim sarcastici .

svengali , uite un subiect mai vechi : http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=7848

mai repet si aici : citarea ultimului mesaj de pe un thread - STRICT INTERZIS

citarea unor mesaje de pe alte threaduri sau de pe acelasi thread dar mai din urma - CORECT

nu tin partea lu' eyewitness & dana....dar cu fazeleastea nu au gresit.

la certuri si jigniri..vedetzi voi ce se intampla incepand de azi. :o
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Oct 24, 2003 3:39 pm

mai multi dintre noi introducand corect nicku/parola nu ne putem loga si deci posta . in acest moment userul neatza nu poate posta mesajul primit pe forum fiind precum atasamentul. poate cineva sa dea vreo solutie ?
Fişiere ataşate

[Extensia doc a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]

eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Oct 24, 2003 3:52 pm

acum merge ?

uitandu-ma in panoul de admin la neatza...era in loc de registred user..."user awaiting e-mail confirmation".
au mai fost asemean cazuri....de exemplu Jaded !

nu stiu de ce ! xkran ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Sâm Oct 25, 2003 10:51 am

cine e ma asta ? si cum de e moderator ?
Fişiere ataşate
ce face asta.jpg
ce face asta.jpg (217.74 KiB) Vizualizat de 5022 ori
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sugestii si reclamatii