Asteptam sugestii si reclamatii de la voi !!!

Vreti un forum nou ? Ati descoperit o problema cu siteul ? Nu va convine ceva ? Daca da ... asteptam aici mesajele ... (aici pot posta si userii banati)

Mesajde monk » Dum Oct 26, 2003 4:27 pm

poate ma lamureste si pe mine cineva care e dimensiunea "y"x"y" unde y (este necunoscuta) pentru avatar caci am observat ca sunt cativa useri care il au mai mare de 100x100 . unul dintre ei este in atasament .. iar celalalt era Catelul Fantoma care a avut un avatar imens
Fişiere ataşate
avatar.jpg (175.73 KiB) Vizualizat de 4830 ori
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde RooT » Joi Oct 30, 2003 1:47 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
acum merge ?

uitandu-ma in panoul de admin la neatza...era in loc de registred user..."user awaiting e-mail confirmation".
au mai fost asemean cazuri....de exemplu Jaded !

nu stiu de ce ! xkran ?

s-ar putea sa fie cand dai lost password sa te bage in grupu ala ... pentru ca nu merge partea aia ... Io nu-i gasesc nicku ... poate l-ai schimbat tu moshule ...
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
RooT

Mesajde RooT » Joi Oct 30, 2003 1:47 pm

Initial trimis de monk
cine e ma asta ? si cum de e moderator ?

Nu cred ca e mod .. e doar o eroare in aplicatie undeva ...
RooT

Mesajde RooT » Joi Oct 30, 2003 1:49 pm

Initial trimis de monk
poate ma lamureste si pe mine cineva care e dimensiunea "y"x"y" unde y (este necunoscuta) pentru avatar caci am observat ca sunt cativa useri care il au mai mare de 100x100 . unul dintre ei este in atasament .. iar celalalt era Catelul Fantoma care a avut un avatar imens

Intr-adevar ... e posibil sa-l fi pus un admin .. pt. moment i-am scos super-avataru ala .. :) ... noroc ca nu are un wallpaper :)
RooT

Mesajde RooT » Joi Oct 30, 2003 2:00 pm

Initial trimis de eyewitness
mai multi dintre noi introducand corect nicku/parola nu ne putem loga si deci posta . in acest moment userul neatza nu poate posta mesajul primit pe forum fiind precum atasamentul. poate cineva sa dea vreo solutie ?

Userul neatza pare ok ... in mod normal ar trebui sa se poata loga fara probleme ... pe ce forum ii da eroarea ?
RooT

Sal

Mesajde AnielaM » Joi Oct 30, 2003 4:03 pm

Eu nu intru prea des pe FanClub acesta, dar atat cat am intrat mi-a fost de ajuns sa constat ca unii useri sunt atacati din greu de catre altii. Este ca un razboi in scris ca sa spun asa. Mai ales in ultima vreme acest "razboi" s-a accentuat, mai ales la rubrica de barfe. La fiecare subiect este cineva atacat, nu pot sa dau un exemplu pentru ca sunt destul de multe, poate chiar prea multe. Si pe Generalitati ar fi ceva atacuri de genul asta, ca sa nu mai vorbesc de exprimarea obscena. Din cate am inteles, pe acest Fan Club fiecare este invitat sa isi exprime opinia in legatura cu anumite lucruri, dar aici dreptul la opinie nu este respectat. Ce se intampla? De ce mai exista regulament daca nu se ia nici o masura in acest sens?
Cu stima,
AnielaM
AnielaM

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Oct 30, 2003 4:18 pm

Si ai vreo sugestie , draga Muzicutza ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde AnielaM » Joi Oct 30, 2003 6:00 pm

Nu sunt Muzicutza!
AnielaM

Mesajde gabuba » Vin Oct 31, 2003 1:25 am

da' de unde stii tu ce e aia muzicutza? muzicutza sunt si eu, este si moshu.
vezi ca te-ai dat de gol? *p
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

3911

Mesajde baixinho© » Vin Oct 31, 2003 9:47 am

poate isi face timp vreun administrator (ideal ar fi xkran sau cel care m-a premiat cu avertismentul) sa-mi dea pe pemeu postul in care se justifica sanctiunea. nu de alta, da' pe Sfatul batranilor nu prea mai pot sa intru, deoarece nickul meu este scris cu litere subtiri, nu cu bold.

nu am de ce sa va multumesc
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde neatza » Vin Oct 31, 2003 1:27 pm

avand in vedere ca nici eo nu pot intra pe threadul in care mi se esplica pentru ce am loat avert, poate ish face mila vrun suflet de creshtin shi ma indruma shi pre mine spre unde am greshit ca sa shtiu pe vitor ce sa fac ca sa nu mai repet inco data din nou gresheala respectiva.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

cine n-are animale...

Mesajde memetshot » Vin Oct 31, 2003 1:36 pm

Valeu ce discutzii ... my god ... deshi vad citate aiurea ale multora .... 2 s-au remarcat .. ban 2 sapt. svengali si sod

http://www.fanclub.ro/showthread.ph...20&pagenumber=5

SI URMAREA

Dupa ce am vazut linkurile de mai sus ... norocul vostru este ca e inainte sa va promit ca va banez pe toti la de astea ... dar totushi .. userii neatza, eye, dana, nightwish, animaloo, baixinho .... au avertisment ! La urmatoarea manifestare de genu ala e ban pe loc ...

cam astea sunt posturile in care xran ne-a dat premii....
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde neatza » Vin Oct 31, 2003 1:38 pm

bre, mai lamurit bushtean! pai in treaba aia de mai sus zice ca iau avert pentru neshte linkuri. da ce scrie (sau, mai ezact) ceam scris eo in linkurile alea?

neatza

Mesajde memetshot » Vin Oct 31, 2003 1:39 pm

asa e....probabil pt certurile cu nea mi'ita...dar io nu stu
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde neatza » Vin Oct 31, 2003 1:41 pm

alcineva, nafara de bineintentzionatu animaloo, poa sa ma ajute shi pe mine? shi nu cu doomii sam iau o pane.

neatza

Mesajde gaga » Vin Oct 31, 2003 2:00 pm

hai mah neatzo ca ie o intrebare fara raspuns, ti-ai loat avert axiomatic pentru ca d'aia, ai intzeles?
crezi ca io am intzeles? nam intzeles da' astept poa ne ezplica cineva.
daca nu, nu.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

3940

Mesajde baixinho© » Vin Oct 31, 2003 6:02 pm

dupa ultimele cercetari pe care le-am facut am ajuns la concluzie ca este bine sa va aduc la cunostinta urmatoarele: daca faceti click aici veti vedea in posturile 3 si 4 de jos in sus cum unul dintre admini l-a premiat cu un avertisment pe un alt admin. surprinzator (de fapt, n-ar trebui sa ma mire), aici veti constata ca acel avertisment NU a fost contabilizat.
evident, nu astept sa se indrepte aceasta mica eroare.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde angus » Vin Oct 31, 2003 6:50 pm

neatzo, io avand inca acces pe respectivu thread shi vrand sincer sa ma lamuresc io insum de ce sa dat avertismente vrac la oamenii de nadejde ai celor ce presteaza, ie fics cum spuse animalu shi alte vorbe nu se spun pa sfatu boshorogilor. io lipsind in ultimele zile shi deci nefiind in corent cu calcatu becurilor, frui musai sa ma linpezesc, motiv pencare citii shi io care pe unde. mai bine ma duceam la ftiatru, ca precis ieream mai cijtigata. da' io mam gandit cu capu meu ca ce rost are san tzeleg shiam renuntzat, caretz doresc shi tzie, cum cu intzelepciune graiejte dana din ecsperientza dansei la care loatz aminte.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Sâm Noi 01, 2003 11:46 am

domne io sunt de acord pentru avertu luat ca sunt spurcat la gura si nu ma pot stapani da' nu inteleg de ce luara avertu dana,neatza si nightwish ca n-au jignit pe nimeni . daca ei au luat avert atunci automat ar fi trebuit sa ia si dreptate si oribilul mosh. asa ar fi fost corect au cine e pro admini are imunitate?

nu astept raspuns pt ca il banui...
eyewitness

4008

Mesajde baixinho© » Mar Noi 04, 2003 5:17 pm

am fost informati printr-un link nu stiu pe unde ca cica s-a facut actualizarea la avertismente si banuri. bravo, imi zic, hai sa vad ce si cum. am intrat si am vazut ca cele doua avertismente ale mele sunt la locul lor. deci este ok. am mai aruncat o geana, am vazut ce si cum si dau sa ies. cand sa fac click pe FanClub, mi-aduc aminte: hai sa vad daca unul dintre administratori si-a aurocontorizat avertismentul primit din partea altui administrator. ii iau p-aia cu un avert, nimic, nici urma de adminul avertizat. ii iau la rand p-aia cu doua (gandidu-ma ca intre timp cineva imi facuse vreo bucurie) - ioc. mai nene, ma gandesc, nu vad bine, am temperatura, mi-e rau. avertismentul exista, ca s-a dat, dar de ce nu este? ma rog, intr-un final am plecat fara sa gasesc nick-name-ul acelui administrator care a calcat pe bec. ce voiam sa zic, ca sa nu mai intind pelteaua prea mult: mai mancavas, voi chiar va bateti joc sau cum? adica administratorii avertizati nu se trec pe la contor sau cum? sau sunt imuni? sau onor Administraturii i se falfaie de reguli?

ps: daca ii trece cuiva prin cap ideea geniala de a-mi da avertisment pentru acest post, il rog sa faca acelasi lucru si cu alti doi administratori care au bagat doua sau chiar patru posturi unul dupa altul intr-un interval de timp mai mic de trei ore.
ANTI

baixinho©

Re: 4008

Mesajde Aliosha » Mar Noi 04, 2003 5:46 pm

Initial trimis de baixinho ©
ce voiam sa zic, ca sa nu mai intind pelteaua prea mult: mai mancavas, voi chiar va bateti joc sau cum? adica administratorii avertizati nu se trec pe la contor sau cum? sau sunt imuni?

Ce naiv e baixu.

Poti sa o consideri un fel de imunitate parlamentara daca vrei. Doar xkran ne poate bana daca considera de cuviinta, noi nu ne putem bana intre noi.

PS: e ca in cazul casutei de PM uri. Poate contine un numar "nelimitat".
"Against modern football."
Aliosha

Re: Re: 4008

Mesajde eyewitness » Mar Noi 04, 2003 5:58 pm

Initial trimis de Aliosha
Ce naiv e baixu.

ca si cei 22 mil de romani care cred in legi,justitie,separarea puterilor in stat ,regulamente si alte vrajeli ce se vantura prin parlament :D
eyewitness

Mesajde dj_jaxxx » Mar Noi 04, 2003 10:02 pm

Avand in vedere ca avem sondaj pentru forumistul lunii care iese in evidenta prin lucrurile bune facute pe forum, ar fi o idee buna sa avem si forumistul lunii care iese in evidenta pentru "prostiile" facute pe forum?

Dar daca stau si ma gandesc nu prea cred ca ar fi prea bine pt ca ar iesi prea multe certuri, dar na mi-am dat si eu cu parerea :)
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Noi 04, 2003 10:04 pm

am mai spus...nu vom premia niciodata prostia ! :D
ducem lipsa de forumisti de valoare........d'aia se organizeaza aceste concursuri simbolice !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde neatza » Mie Noi 05, 2003 10:24 am

Reclamatzie serioasa!

pentru a nu exista nici un dubiu asupra acestui post, mentzionez inca o data ca vorbesc serios!

Am votat la forumistul lunii trei iuzari. votul meu nu a fost loat in considerare deshi fiecare nominalizare era foarte bine argumentata.

Faptul ca unui admin i sa parut ca am facuto la mishto, sau poate faptul ca basarabia sau muzica populara nu intra in sfera de interese a respectivului admin, nu ie un motiv ca votul meu sa nu fie loat in considerare.

in concluzie, cererea mea ie simpla: votul meu trebuie contorizat.

neatza

Mesajde eyewitness » Mie Noi 05, 2003 10:40 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
ducem lipsa de forumisti de valoare.

folosirea verbului ducem la persoana intai plural presupune pronumele personal "NOI". as dori sa stiu acest "noi" la cine se refera ?

multumesc anticipat pentru raspuns competent
eyewitness

Mesajde vali » Mie Noi 05, 2003 12:28 pm

la lutze pentru moshu si la nicholas alecsi si sozi pentru restul de oameni inteligenti
some people deserve to die
vali

Mesajde Aliosha » Lun Noi 10, 2003 6:39 pm

pentru primu post mai bine ii trimiti un PM lui Alex ca el e mod acolo.

Da, posturile alea cu retetele sunt offtopic. Pe forumul ala majoritatea mesajelor sunt offtopic si nu sunt sanctionate.
Dupa mine intregul thread este o mare tampenie pentru ca mi se pare stupid sa nu ai altceva mai bun de facut decat sa urezi ( in 99 % din cazuri) la multi ani unor useri pe care nu ii cunosti si care, mai ales, au zero posturi.
(Si aici nu te simti lezat constient fiind de faptul ca ai constribuit prin pagini intregi acolo. )
"Against modern football."
Aliosha

4160

Mesajde baixinho© » Vin Noi 14, 2003 9:49 am

opserf ca se gaseste o esplicatie pentru orce numa sa nu se puna in aplicare regulamentul. nu-i nimic, io continui: quote de prost gust la un post anterior: ete.
ANTI

baixinho©

Mesajde SOD » Vin Noi 14, 2003 4:36 pm

http://www.fanclub.ro/member.php?s=&action=getinfo&userid=5005
halal seriozitate.pai ori contorizam,ori facem misto?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sugestii si reclamatii