Asteptam sugestii si reclamatii de la voi !!!
baixole...lasa-ne !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
4506
auzi ma nene, daca faceam eu threadul ala imi luam ban direct fara nici un fel de discutie. nu ma freca pe mine la icre cu lasa-ne, ca habar n-ai de tine.
ps: apropo, postul precedent nu ie off-topic? nu ie, evident, ca adminii are imunitate.
ps: apropo, postul precedent nu ie off-topic? nu ie, evident, ca adminii are imunitate.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
4520
ai, ma, chiar asa? n-ati facut nimic cu threadul ala de matrimoniale pe forumul RAPID? macar sa-l stergeti daca nu sa dati avertisment userului care l-a conceput.
ANTI
-
ultimele doua posturi consecutive si identice de pe "Mustata (la barbati)" de pe Katerinka nu le-a vazut nimeni?
ANTI
-
í£sta nu este post de bagare in seama? o fi el pe Aberatii da nici in halul asta.
ANTI
-
Va rog si eu frumos, sa-mi stergeti profile-ul din portal ca e cam aberant si mi-e frica sa nu ma fac de ras.
Si sa nu mai fie k-terinca pe tema asta! :o
Si sa nu mai fie k-terinca pe tema asta! :o
-
dEpEchEmIND - Junior Member
si don'soara Wild Rose va roaga acelasi lucru.. nu d'alta, dar s-a cam invechit..multumesc anticipat.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
De ce nu, nu avem si noi un drept ceva asupra profilelor :con:
macar daca puteam sa facem update`uri m`a zis xran in octombrie ca in 1 luna de la data aia se vor putea face update`uri la ele chiar de noi userii , nu a mai zis nimic de atunci, acum este ianuarie.
Multumesc anticipat pt. raspunsuri
macar daca puteam sa facem update`uri m`a zis xran in octombrie ca in 1 luna de la data aia se vor putea face update`uri la ele chiar de noi userii , nu a mai zis nimic de atunci, acum este ianuarie.
Multumesc anticipat pt. raspunsuri
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member

http://www.fanclub.ro/portal/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=100
j'adore, pe tine nu te gasesc
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
deci da, am o reclamatzie, sugestie de facut: alo, nenea xkran, vezi ca tzi s-a stricat jucaria shi nu-tz mai merge popupul, ala de itzi apare cu mesaju cand primesht pemeu personal! nushtu ce poa' sa aiba ca la mine merge, shi am mai intrebat shi io in stanga-dreapta shi merge shi la altzii. deci e de la tine sau oi fost asha ocupat cu banarea definitiva shi irevocabila a lu' sodu de ai uitat de aia care mai face nazbatii pe forum?
reclamatzia no2: moshule, bata-te sa te bata (da' rau de tot) ca-mi aruncai shi eu un ochi pe contorizarea 2004, sa vaz cate banuri cumulai, daca tot is asha antipatica. neah, doar un amarat de avert, shi nici nu m-am obosit sa caut prea mult ca te grabishi sa ma treci la gazeta de perete printre primii. da' cum te grabeai matale asha febril cre'ca uitahsi sa-l treci pe hades la averturi. da' asta e, intzeleg ca dupa ce trecushi cumpana dintre ani alaturi de el itzi vine greu, noi sa fim sanatoshi shi sa dea al de sus sa ne aduca nou' an schimbari majore prin conducere ca stam tare prost la capitolul dreptate shi egalitate, shi tot se apropie alegerile.
Amin!
reclamatzia no2: moshule, bata-te sa te bata (da' rau de tot) ca-mi aruncai shi eu un ochi pe contorizarea 2004, sa vaz cate banuri cumulai, daca tot is asha antipatica. neah, doar un amarat de avert, shi nici nu m-am obosit sa caut prea mult ca te grabishi sa ma treci la gazeta de perete printre primii. da' cum te grabeai matale asha febril cre'ca uitahsi sa-l treci pe hades la averturi. da' asta e, intzeleg ca dupa ce trecushi cumpana dintre ani alaturi de el itzi vine greu, noi sa fim sanatoshi shi sa dea al de sus sa ne aduca nou' an schimbari majore prin conducere ca stam tare prost la capitolul dreptate shi egalitate, shi tot se apropie alegerile.
Amin!
-
nocturna - Mesaje: 8725
Pai o sa fie schimbari la conducere...dar nu iti face prea mari sperantze. Ca-i Nastase in loc de Iliescu....pentru mine tot una este !
Totusi puteai sa spui direct ce doresti. Nu era cazul sa imi faci o poveste epica cu nuantze lirico-dramatice.
Hades este contorizat. Imi cer scuze pentru neatentie. Totusi nu este vina mea. Moderatorul care l-a avertizat a uitat sa o faca si pe forumul de specialitate.
Altceva, Nightwish ?
Totusi puteai sa spui direct ce doresti. Nu era cazul sa imi faci o poveste epica cu nuantze lirico-dramatice.
Hades este contorizat. Imi cer scuze pentru neatentie. Totusi nu este vina mea. Moderatorul care l-a avertizat a uitat sa o faca si pe forumul de specialitate.
Altceva, Nightwish ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
nu zice, liberalii ie pe pozitzii.
shi ma gandeam sa-tz desenez chiar sh-o schema, da' bine ca suntem contorizatz cu totzii acuma.
altceva? mai are rost sa ma plang de pop-upul cu votu' in top 100, care-mi apare constant la fiecare 5-10 minute, deshi fac un pustiu de bine shi va votez de fiecare dat', de-mi shtie contoru' ip-ul pe de rost? nu mai are, deci ma gandeam io. np, pana la urma bagam noads shi la serviciu.
shi ma gandeam sa-tz desenez chiar sh-o schema, da' bine ca suntem contorizatz cu totzii acuma.
altceva? mai are rost sa ma plang de pop-upul cu votu' in top 100, care-mi apare constant la fiecare 5-10 minute, deshi fac un pustiu de bine shi va votez de fiecare dat', de-mi shtie contoru' ip-ul pe de rost? nu mai are, deci ma gandeam io. np, pana la urma bagam noads shi la serviciu.
-
nocturna - Mesaje: 8725
aia cu pop-up-ul este si o nemultumire de a mea...pe care mi-am exprimat-o de mai multe ori. din pacate nu tine de mine.
si eu votez ...si dupa juma de ora iar apare pop-up ala netrebnic ! :mad:

si eu votez ...si dupa juma de ora iar apare pop-up ala netrebnic ! :mad:
-
vali, si-n +, daca nu votezi te delogheaza. cel putin mie asa mi se intampla.
ANTI
-
Initial trimis de vali
:P glumeam mah
url]http://www.fanclub.ro/portal/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=100[/url]
j'adore, pe tine nu te gasesc
sunt acolo, dar sunt mica si nu ma vede nimeni

l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
postul í£sta nu este off-topic?
ANTI
-
Intrebare, nu reclamatie,desi ar putea fi
Azi, 7.01.2003, pe la ora 10.00 am observat ca nu pot accesa formul "rock romanesc". De fapt, nici macar nu il vedeam, parca ar fi fost sters de pe forum. Asa ca bag Pm Danei, intreband daca am ban. Nu am primit nici un raspuns, asa ca il contactez pe Ym pe Mosh, care ma anunta acum la ora 20.00 ca am ban, probabil de la Vali (aliosha si xkran nici nu cred ca stiu ca m-am intors, pt ca au trecut doar 2 zile)
Atata vreau sa stiu, motivul banului si motivul pentru care nu ai anuntat pe forumul "avertismente si banari" ca am ban, ca sa stiu si eu de la inceput.
Nu m-am intors cu ganduri rele, nu m-am intors cu chef de cearta sau antipatii. Dar se pare ca unii din voi nu pot face asta
Ps: pe "rock romanesc" am postat un singur raspuns, pe care il am salvat.
Atata vreau sa stiu, motivul banului si motivul pentru care nu ai anuntat pe forumul "avertismente si banari" ca am ban, ca sa stiu si eu de la inceput.
Nu m-am intors cu ganduri rele, nu m-am intors cu chef de cearta sau antipatii. Dar se pare ca unii din voi nu pot face asta

Ps: pe "rock romanesc" am postat un singur raspuns, pe care il am salvat.
- Hera
- Junior Member
1. De unde stii tu ce muzica ascult eu ? Sau ce muzica am ascultat acest intreg an de cand nu am mai postat, huh? Cum se face ca nu am ban si pe rock strain, daca asa-zisul motiv e presupunerea ta cum ca eu nu as fi rockerita. ( ai avut cumva dreptate, nu ascult rock, ascult metal. ar trebui sa stii diferenta, sunt sigura ca o stii)
2. i do not care i am not welcome. E un forum. Nu imi dai ban ca nu iti place moaca mea, Vali.
3. Eu nu provoc scandal. Nu eu dau ban fara motiv relevant.
5. Nu incalc nici o regula a nici unui forum. Asa ca te rog frumos, scoate banul.
ps: Nu insist nimic. Lasati forumul liber. Nu va apartine.
2. i do not care i am not welcome. E un forum. Nu imi dai ban ca nu iti place moaca mea, Vali.
3. Eu nu provoc scandal. Nu eu dau ban fara motiv relevant.
5. Nu incalc nici o regula a nici unui forum. Asa ca te rog frumos, scoate banul.
ps: Nu insist nimic. Lasati forumul liber. Nu va apartine.
- Hera
- Junior Member
Nu iti pasa? Adica posteaza numai cine vrei tu? Opaaaaaa. Iote-te! Si se spune ca asta ar fi un forum de pe net in care poate posta orice utilizator care respecta regulile.
Cum poti spune tu ca admin ca nu iti pasa ca tu incalci niste reguli nelasandu-ma sa postez? Am tot dreptul sa postez oriunde, ca orice user inscris al acesti site. (Atata timp cat nu incalc nici o regula, dap. Am incalcat ceva?)
Vali, scoate-mi banul si inceteaza, te rog, cu atitudinea puerila.
Cum poti spune tu ca admin ca nu iti pasa ca tu incalci niste reguli nelasandu-ma sa postez? Am tot dreptul sa postez oriunde, ca orice user inscris al acesti site. (Atata timp cat nu incalc nici o regula, dap. Am incalcat ceva?)
Vali, scoate-mi banul si inceteaza, te rog, cu atitudinea puerila.
- Hera
- Junior Member
Ba, nu stiu ce i-ati facut lui vali, da sa mor io ca-mi place :o
Sa nu fiu off-topic: pe cand un vBulletin 3 si pe la noi?
Sa nu fiu off-topic: pe cand un vBulletin 3 si pe la noi?
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
Înapoi la Sugestii si reclamatii