Asteptam sugestii si reclamatii de la voi !!!
Re: Intrebare, nu reclamatie,desi ar putea fi
Initial trimis de Hera
Asa ca bag Pm Danei, intreband daca am ban. Nu am primit nici un raspuns
1. pt ca ai cutiutza postala plina draga Hera, un user asa vechi si important sa nu stie acest lucru?
2. ai postat pe clasa muncitoare care are reguli stricte deci ai incalcat regula de a nu respecta subiectul threadului.
(vali is shit, dana sterge)
case closed
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Initial trimis de vali
vine, shefule
da stii cum e, mai vine sa punem 3.01, sa nu ne prindem urechile in el, sa mai repare din buguri and stuf...
Punem 3.0.0 ... numa sa ajunga la versiunea finala ...

I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
-
RooT - Mesaje: 1029
sefu...viu si io cu o propunere, avand in vedere ca se ma trezeste cate unu ca robespierre ala sa invadeze forumu cu idiotenii:
nu poti sa pui si tu o cheste de genul : in 1 ora sa nu poti sa creiezi mai mult de 2 subecte ?
nu poti sa pui si tu o cheste de genul : in 1 ora sa nu poti sa creiezi mai mult de 2 subecte ?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
nop ... se poate pune insa moderare pe posturile unui forum .. adica orice post sau subiect sa fie aprobat de un moderator inainte de a aparea pe site (parca asa era) ... oricum e aiurea ...
-
cazurile ca cel de astazi sun rare. unu la 3-4 luni. asa ca nu e mare lucru. nu avem de ce sa ne facem griji.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Acum doua zile am avut o discutie cu cineva care mi-a spus ca nu sunt binevenita pe forum nu doar de o persoana, ci de un intreg grup. Mi-a spus ca mai bine decat sa multumeasca un user (eu), mai bine multumeste x useri (grupul respectiv).
Vreau sa anunt aceasta persoana cu care am vorbit : nu mai e nevoie de acel "deal", nu mai e nevoie de ban, certuri si incercari de a evita scandaluri. Se pare ca exemplul dat de tine a avut efectul scontat, desi un pic intarziat, si anume: nu, nu m-as duce la un bairam unde nu sunt binevenita.
Aleg si eu, ca si tine, sa multumesc acei 10 oameni din acel grup
Cam scurta reintoarcere, nu?:p
Va doresc o postare placute
Alina
Vreau sa anunt aceasta persoana cu care am vorbit : nu mai e nevoie de acel "deal", nu mai e nevoie de ban, certuri si incercari de a evita scandaluri. Se pare ca exemplul dat de tine a avut efectul scontat, desi un pic intarziat, si anume: nu, nu m-as duce la un bairam unde nu sunt binevenita.
Aleg si eu, ca si tine, sa multumesc acei 10 oameni din acel grup
Cam scurta reintoarcere, nu?:p
Va doresc o postare placute

Alina
- Hera
- Junior Member
Te asigur eu ca pe forum eshti binevenita indiferent de ce zic cei de pe rock ... Despre forumu de rock nu pot sa vorbesc .. dar m-as simtzii io prost sa plece cineva cu impresia asta de aici ...
-
Initial trimis de xkran
Te asigur eu ca pe forum eshti binevenita indiferent de ce zic cei de pe rock
1) este vorba despre cei de pe rock romanesc sau rock strain?
2) in primul caz, este vorba de cei care scriu pe cemeu sau de ceilalti useri?
e, daca te-ai referit la cei care scriu pe cemeu, vreau sa aduc la cunostinta lu dumneavoastra ca eu nu am afirmat niciodata ca hera nu este binevenita pe forum. in concluzie, afirmatia dumneavoastra ar trebui sa fie ceva de genul "indiferent de ce zic UNII DINTRE cei de pe rock".
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Administratorul a specificat ca poti sa-ti editezi mesajele inainte de 180 minute dupa trimitere. Aceasta limita a expirat, deci trebuie sa contactezi administratorul pentru a face modificari la mesaj.
pe de alta parte in regulament scrie asa :
Editarea unui post de catre un user se poate face intr-un interval de maxim 24 de ore de la postarea sa. Dupa 30 de minute, va aparea mesajul “edited by...â€Â
pe de alta parte in regulament scrie asa :
Editarea unui post de catre un user se poate face intr-un interval de maxim 24 de ore de la postarea sa. Dupa 30 de minute, va aparea mesajul “edited by...â€Â
-
monk - Mesaje: 2747
Stimati administratori (unii dintre ei), pentru ca sunteti cu ochii ca pe butelie pe userii care posteaza pe clasa muncitoare si banuiesc ca din acest motiv nu mai aveti timp si pentru alte chestii care se petrec pe forum, va aduc la cunostinta ca userul shahti (sau cum s-o scrie, ca numa intereseaza) a bagat doua posturi consecutive pe "comentarii impertinente la poze", primul la ora 16.02, iar al doilea la opra 16.08. in mod normal asta ar trebui sa se lase cu avertisment, dar nu m-ar mira sa pedepstiti userul respectiv dandu-i o moderare.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
vreo 2-3 sugestii
1. Pe forumul cu baruri si discoteci sa se faca si o chestie gen:
Eu is din orasul asta si spun ca acest club/bar/orice e bun ca sa stie si altii cand "calatoresc" in orasul ala.
2. Stiu ca sar putea sa enerveze pe unii sau sar putea sa zica ca aberez dar din moment ce vad ca sunt extrem de multi(zic eu) care primesc banuri si altele pe forum cear fi sa se faca o procedura prin care poti face apel la decizia unui moderator/administrator. Din cate stiu au mai fost cazuri personale care au dus la avertismente sau banuri aiurea.
3. Sunt de acord cu faza ca sa nu postezi doua mesaje unu dupa altu pe acelasi topic(ca asta se cheama ca vorbesti singur) dar zic ca nu ar trebui sai intereseze/deranjeze pe nimeni daca postezi 1000 de mesaje in o ora (atata timp cat sunt normale ca lungime, zic ceva, sunt pe diferite topicsuri si nu sunt offtopic sau de bagare in seama).
Ce parere aveti?
Eu is din orasul asta si spun ca acest club/bar/orice e bun ca sa stie si altii cand "calatoresc" in orasul ala.
2. Stiu ca sar putea sa enerveze pe unii sau sar putea sa zica ca aberez dar din moment ce vad ca sunt extrem de multi(zic eu) care primesc banuri si altele pe forum cear fi sa se faca o procedura prin care poti face apel la decizia unui moderator/administrator. Din cate stiu au mai fost cazuri personale care au dus la avertismente sau banuri aiurea.
3. Sunt de acord cu faza ca sa nu postezi doua mesaje unu dupa altu pe acelasi topic(ca asta se cheama ca vorbesti singur) dar zic ca nu ar trebui sai intereseze/deranjeze pe nimeni daca postezi 1000 de mesaje in o ora (atata timp cat sunt normale ca lungime, zic ceva, sunt pe diferite topicsuri si nu sunt offtopic sau de bagare in seama).
Ce parere aveti?
-
Mr Teo - Junior Member
1/ dorneao ios din niu iorc si daca insir tuate barurile si discotecile deacolo las bulversa pana la exasperare pe gabriel si siar cancela preconizata vizita din martie la niu iorc ca nar mai stii de unde sasi ia shaorma si ceheasca
2/ buna propunerea si in plus io zic ca fiecare user nedreptatit sasi angajeze si un avocat de la o renumita firma de avocatura din londra pentru ai apara interesele pe forum. c/valoarea serviciilor acestuia sa fie platite de administratori .
3/ dorneo pai ia licenta vbuletin ,un domeniu si faci un forum http://www.dorneaclub.alaska si baji alea 1000 posturi intro ora daca iti pui pilot automat cu repetitie la pisi ...
2/ buna propunerea si in plus io zic ca fiecare user nedreptatit sasi angajeze si un avocat de la o renumita firma de avocatura din londra pentru ai apara interesele pe forum. c/valoarea serviciilor acestuia sa fie platite de administratori .
3/ dorneo pai ia licenta vbuletin ,un domeniu si faci un forum http://www.dorneaclub.alaska si baji alea 1000 posturi intro ora daca iti pui pilot automat cu repetitie la pisi ...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Re: vreo 2-3 sugestii
la punctul 1, e decizia moderatorului
2. poti sa faci apel, adresandu-te intai moderatorului, apoi unui administrator
3. eu te inteleg, da tu ai intrat si ai raspuns la toate subiectele in 2 ore, cu mesaje de 3 cuvinte, ori asta nu e prea kusher. inteleg, la 1, 2, 3 subiecte poti sa zici ceva expeditiv, dar tu la 99% din ce ai raspuns pe 1,2,3 ian sunt de o propozitie. iti dai seama ce ar fi daca am face toti asta???
2. poti sa faci apel, adresandu-te intai moderatorului, apoi unui administrator
3. eu te inteleg, da tu ai intrat si ai raspuns la toate subiectele in 2 ore, cu mesaje de 3 cuvinte, ori asta nu e prea kusher. inteleg, la 1, 2, 3 subiecte poti sa zici ceva expeditiv, dar tu la 99% din ce ai raspuns pe 1,2,3 ian sunt de o propozitie. iti dai seama ce ar fi daca am face toti asta???
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
uite si raspunsul meu eye
1. ma refeream mai mult la cei din Romania.
cei din afara sunt in asa de multe locuri(din alaska pana in australia) ca nu prea merg unu in locu la altu(adica eu in australia).
2. Appeal sau apel pe romaneste ma gandeam la faza asta doar pentru ca se cearta admin cu unu sau moderatoru cu altu sii da ban deaiurea....
3.. asta era mai mult din cauza ca mi sa spus ca bag prea multe mesaje. Daca sunt ontopic si ok nu intelegeam carei problema si poate sunt si altii in situatia mea.
cei din afara sunt in asa de multe locuri(din alaska pana in australia) ca nu prea merg unu in locu la altu(adica eu in australia).
2. Appeal sau apel pe romaneste ma gandeam la faza asta doar pentru ca se cearta admin cu unu sau moderatoru cu altu sii da ban deaiurea....
3.. asta era mai mult din cauza ca mi sa spus ca bag prea multe mesaje. Daca sunt ontopic si ok nu intelegeam carei problema si poate sunt si altii in situatia mea.
-
Mr Teo - Junior Member
dorneo, stii ce ma enerveaza pe mine la tine?
1.ca scrii jumatate din mesaj in titlu [subiect].
2.ca inca nu te-ai prins cum sta treaba cu anumite forumuri, iar tu postezi ca pe aberatii.
3.ca desi n-ai nimic concret de zis , mereu de hazardezi cu expresii si te pierzi printre acorduri.
am fii fericiti daca te-ai limita la ceea ce esti capabil sa spui.
asta a fost o sugestie pentru un user, deci n-am fost off topic. :p
astept cu inters noul regulament al forumului.
1.ca scrii jumatate din mesaj in titlu [subiect].
2.ca inca nu te-ai prins cum sta treaba cu anumite forumuri, iar tu postezi ca pe aberatii.
3.ca desi n-ai nimic concret de zis , mereu de hazardezi cu expresii si te pierzi printre acorduri.
am fii fericiti daca te-ai limita la ceea ce esti capabil sa spui.
asta a fost o sugestie pentru un user, deci n-am fost off topic. :p
astept cu inters noul regulament al forumului.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
am si eu o reclamatie
Am fost propus pt ban definitiv pe forumu de literatura pentru ca miam cerut scuze dupa ce am postat un post oarecum(depinde cum il iei) offtopic intreband userii cum de in sfarsit nu mai sunt pus pe lista cu greseli gramaticale ca pana nu demult...
-
Mr Teo - Junior Member
1. ai postat offtopic
2. agramatii nu sunt agreati pe forumul de literatura
3. ai o multime de forumuri pe care sa la faci de cacat, mozii doresc sa lasi literatura in pace.
case closed (asta in traducere inseamna ca nu mai avem ce discuta despre acest subiect si ca imi trimiti degeaba PM-uri ca nu raspund la ele)
2. agramatii nu sunt agreati pe forumul de literatura
3. ai o multime de forumuri pe care sa la faci de cacat, mozii doresc sa lasi literatura in pace.
case closed (asta in traducere inseamna ca nu mai avem ce discuta despre acest subiect si ca imi trimiti degeaba PM-uri ca nu raspund la ele)
- gaga
doresc sa mai fac o reclamatie.. mai generala acuma
Si ca sa nu ma pierd pe undeva cum zice gabitzu si ca sa inteleaga toata lumea ce e vorba o fac pe puncte.
1. Sustin ca orice persoana poate sa se apere la acuzatiile aduse.
2. In cazuri mai serioase pe forum nu numai o singura persoana ar trebui sa ia decizia.
3. Unele persoane pot sa zica ca ai ceva cu ei daca te legi aiurea de ei.
4. Pe forum se nasc calamitati?? Din cate observ eu 50% din populatie ma face calamitate naturala sau ceva la fel de grav.
1. Sustin ca orice persoana poate sa se apere la acuzatiile aduse.
2. In cazuri mai serioase pe forum nu numai o singura persoana ar trebui sa ia decizia.
3. Unele persoane pot sa zica ca ai ceva cu ei daca te legi aiurea de ei.
4. Pe forum se nasc calamitati?? Din cate observ eu 50% din populatie ma face calamitate naturala sau ceva la fel de grav.
-
Mr Teo - Junior Member
Re: doresc sa mai fac o reclamatie.. mai generala acuma
Initial trimis de dornea
vezi moshule ca la reclamatia asta zice de tine, ba se ia in mod direct de tine. io zic sa-i dai ban

- gaga
deci eu ce fac asa aiurea ca nam inteles...
Acum am facut o reclamatie si toata lumea pe la colturi ca gsfgsgssff..g.fsgssf vorbeste deaiurea.
Eu nu vorbeam de moshu si nici de tine in postu ala cu reclamatia faceam niste reclamatii la forum in sine.
Cu ocazia asta vreau sa mai fac o reclamatie contra ta dana ca vad ca desi zici ca nai nimica cu mine parca ai.
Eu nu vorbeam de moshu si nici de tine in postu ala cu reclamatia faceam niste reclamatii la forum in sine.
Cu ocazia asta vreau sa mai fac o reclamatie contra ta dana ca vad ca desi zici ca nai nimica cu mine parca ai.
-
Mr Teo - Junior Member
atunci avem o problema nui asa
nu stiam de regula asta(am I offtopic? sorry then).
-
Mr Teo - Junior Member
omule, ca sa nu o mai ascundem pe dupa salcam, si n-o mai frecam ca se gadila si ea, ideea e simpla:
ori postezi pe un singur subiect eventual pe forumu de aberatii (desi nici ala nu merita o asemenea calomnie) ori ne lasi dracu' in pace! ne plictisesti, ne stresezi, esti ingrozitor! ai luat toate forumurile la rand si ai inceput sa te dai cu agramata-ti parere in sus si-n jos. pai e normal, ma?
asigura-te, inainte de a posta ca ai intr-adevar ceva coerent si corect gramatical (ca deh, mai obosim si noi sa tot citim aceleasi prostii) de zis. claramente?
ori postezi pe un singur subiect eventual pe forumu de aberatii (desi nici ala nu merita o asemenea calomnie) ori ne lasi dracu' in pace! ne plictisesti, ne stresezi, esti ingrozitor! ai luat toate forumurile la rand si ai inceput sa te dai cu agramata-ti parere in sus si-n jos. pai e normal, ma?
asigura-te, inainte de a posta ca ai intr-adevar ceva coerent si corect gramatical (ca deh, mai obosim si noi sa tot citim aceleasi prostii) de zis. claramente?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
sugestii pareri si propuneri
Eu gramatical ... scriu cat de corect zic ca pot.
Pe aproape toate subiectele pe care mam bagat in ultimele 2 zile zic ca am avut ceva destul de interesant de zis deci faza aia cade.
Nu serios de ce nu faceti si voi ceam propus in vreo 15-20 posturi.
Faceti si voi un forum mic, o zi, doua si vedeti ce iese asa ca intre administratori.
Eu am zis sunt de acord cu gramatica si cu fazele sa fiu ontopic si nu stiu ce si miam corectat cat am putut de tare asta.
Nimic in regulile voastre nu zice ca nu poti posta cate mesaje vrei atata timp cat sunt in topic nus doua unul dupa altul pe acelasi thread si au mai mult de 2 cuvinte....
Deci...
Pe aproape toate subiectele pe care mam bagat in ultimele 2 zile zic ca am avut ceva destul de interesant de zis deci faza aia cade.
Nu serios de ce nu faceti si voi ceam propus in vreo 15-20 posturi.
Faceti si voi un forum mic, o zi, doua si vedeti ce iese asa ca intre administratori.
Eu am zis sunt de acord cu gramatica si cu fazele sa fiu ontopic si nu stiu ce si miam corectat cat am putut de tare asta.
Nimic in regulile voastre nu zice ca nu poti posta cate mesaje vrei atata timp cat sunt in topic nus doua unul dupa altul pe acelasi thread si au mai mult de 2 cuvinte....
Deci...
-
Mr Teo - Junior Member
deci...gura!
ce ai avut interesant de zis?!??! ai fost off topic peste tot, si ne-ai adus aminte cat esti tu de destept (ce ? avem ciunga-n par?) pentru ca stai in Alaska.
daca atat de corect gramatical poti tu sa scrii, e grav! si Aliosha e plecat de atatia ani in canada si totusi posturile sale sunt impecabile...sa nu mai vorbim de mirela, care e in aceeasi situatie ca si aliosha, iar lista poate continua.
statul tau de alaskan de duzina nu iti scuza porcariile de pe forum pe care tu le consideri chestii interesante. nimic nu poate fi interesant atat timp cat nu e citit de majoritatea, deoarece si pentru ca esti incredibil de obositor.
oare o sa inteleaga vreodata cat e de penal?
ce ai avut interesant de zis?!??! ai fost off topic peste tot, si ne-ai adus aminte cat esti tu de destept (ce ? avem ciunga-n par?) pentru ca stai in Alaska.
daca atat de corect gramatical poti tu sa scrii, e grav! si Aliosha e plecat de atatia ani in canada si totusi posturile sale sunt impecabile...sa nu mai vorbim de mirela, care e in aceeasi situatie ca si aliosha, iar lista poate continua.
statul tau de alaskan de duzina nu iti scuza porcariile de pe forum pe care tu le consideri chestii interesante. nimic nu poate fi interesant atat timp cat nu e citit de majoritatea, deoarece si pentru ca esti incredibil de obositor.
oare o sa inteleaga vreodata cat e de penal?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
tu vad ca nu judeci
Unde este careva sa fie offtopic peste tot.
Este imposibil sa se intample asa ceva.
Este deasemenea imposibil ca cineva sa judece ca este ontopic si sa fie mereu offtopic atata timp cat persoana respectiva nu e in jungla si a vorbit cu cineva in ultimii 10 ani.
Eu nu cer statut special din cauza Alaskai si nu stiu ce.
Eu spun ceea ce sunt, nu scriu prea corect in romana si imi mai incurc gandurile si nu mai ies la capat uneori. Nu ma dau ceea ce nu sunt sau ceva..
Deci carei problema?
Este imposibil sa se intample asa ceva.
Este deasemenea imposibil ca cineva sa judece ca este ontopic si sa fie mereu offtopic atata timp cat persoana respectiva nu e in jungla si a vorbit cu cineva in ultimii 10 ani.
Eu nu cer statut special din cauza Alaskai si nu stiu ce.
Eu spun ceea ce sunt, nu scriu prea corect in romana si imi mai incurc gandurile si nu mai ies la capat uneori. Nu ma dau ceea ce nu sunt sau ceva..
Deci carei problema?
-
Mr Teo - Junior Member
Înapoi la Sugestii si reclamatii