Asteptam sugestii si reclamatii de la voi !!!

Vreti un forum nou ? Ati descoperit o problema cu siteul ? Nu va convine ceva ? Daca da ... asteptam aici mesajele ... (aici pot posta si userii banati)

Reclamatie...

Mesajde Aurolacul » Vin Ian 30, 2004 2:09 pm

De ce nu pot ca sa le dau ignore la unii moderatori? De obicei ma intzeleg foarte bine cu moderatorii de pe Fanclub, dar unii nu sunt chiar asa de treaba. fac misto de mine, cu toate ca i-am rugat ca sa inceteze, shi eu cred ca asa ceva nu e drept.

Deci eu ar trebuii ca sa am dreptul sa nu le mai vad mesajele.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Ian 30, 2004 2:23 pm

da, chiar... asa ar trebuiiiiiiiiiiii
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde baixinho© » Vin Ian 30, 2004 7:24 pm

Aurolacul scrie:De ce nu pot ca sa le dau ignore la unii moderatori?

daca le dai ignore nu mai vezi ce posteaza ei. fiind moderatori, trebuie sa vezi posturile lor privind deciziile pe care le iau. de exemplu, moderatorul pe care tu il ai in ignore iti da avertisment si anunta acest lucru pe forum. dar tu, pentru ca il ai in ignore, nu vezi ce scrie, deci nu ai de unde sa stii ca ti-a dat avertisment. acum intelegi de ce nu poti sa bagi moderatorii (si administratorii) in ignore?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Sunt si de acord si nu

Mesajde Mr Teo » Sâm Ian 31, 2004 5:01 am

Aurolacul scrie:De ce nu pot ca sa le dau ignore la unii moderatori? De obicei ma intzeleg foarte bine cu moderatorii de pe Fanclub, dar unii nu sunt chiar asa de treaba. fac misto de mine, cu toate ca i-am rugat ca sa inceteze, shi eu cred ca asa ceva nu e drept.

Deci eu ar trebuii ca sa am dreptul sa nu le mai vad mesajele.

Daca te enerveaza foarte tare cineva de ce sa nu poti sa nu mai vezi ce scrie?
Nu se poate face o metoda ca sa vezi ce e cu avertismentele si ca sa nu vezi mesajul respectivului/respectivei?(banuiesc ca exista o cale).
Pe langa astea am si eu o problema uneori daca postez in alta parte fata de unde am vrut sa postez si realizez asta mai tarziu de ce nu ar exista o functie care sa ma ajute pe mine ca user sa imi mut postu(stiu ca pentru moderatori exista facilitatea asta si nu ma gandesc ca ar fi vreo problema daca li se da userilor control la mutat posturile lor proprii si personale.)
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
Mr Teo
Junior Member

Mesajde vali » Sâm Ian 31, 2004 7:27 am

dornea scrie:uneori daca postez in alta parte fata de unde am vrut sa postez si realizez asta mai tarziu
err, cum adica scrii un mesaj si nu stii unde l-ai scris? esti oligofren????? X-(
some people deserve to die
vali

Mesajde eyewitness » Sâm Ian 31, 2004 11:18 am

dornea scrie:Daca te enerveaza foarte tare cineva de ce sa nu poti sa nu mai vezi ce scrie?

bre dornica, cum dracu sa te enerveze cineva daca nu vezi ce scrie ? sau matale te enervezi duar cand vezi nicku?

on topic
vali, daca toti recidivistii fura reabilitati si s-au incadrat acu frumusel in societate si-si vad de treaba lor (acu nu bag mana-n foc pt cat timp :D) sterge si matale de la avertizari si banari alea 6 banuri ca puate ma duc dracu sa ma-nscriu sa fac si io clasa a 8a si-mi cer aia cazieru de pe fanclub si-mi ratez viitoru cu pleasca aia atarnata de trecutu meu glorios.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Ian 31, 2004 11:41 am

ti-am schimbat eu profilul. mai mult de atat nu se poate face.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Sâm Ian 31, 2004 11:45 am

tenchiu, ma simt ca un nou nascut, adica ma pish si ma cac pe mine :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde basstard » Sâm Ian 31, 2004 11:48 am

Aurolacul scrie:cu toate ca i-am rugat ca sa inceteze,
Deci eu ar trebuii ca sa am dreptul

Propun ca userii care nu stie sa scrie romaneste sa nu aibe dreptul sa posteze aici (o idee ar fi sa nu posteze pe niciunul dintre forumurile serioase). Cand reusesc sa formuleze o sugestie/reclamatie decenta o pot pune aici.
idioti ca asta reprezinta Romania afara
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde vali » Sâm Ian 31, 2004 7:31 pm

nu va speriati de noul logo :D
vali

Mesajde baixinho© » Sâm Ian 31, 2004 9:05 pm

schimbati si voi poza aia (logo sau cum s-o numi) de pe forumul kapital. nu mai este miki in trupa de oaresce vreme.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde vali » Sâm Ian 31, 2004 9:43 pm

taci mah, ca bhuttu nu stie :D
vali

Mesajde catharsis » Sâm Ian 31, 2004 9:45 pm

vali, una mai urata nu ai gasit ? i-ai taiat si din cap...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde nocturna » Dum Feb 01, 2004 12:08 am

poza ca poza (ie cumva sora mai mica a mortishei?) da' mesaju de intampinare "eu ma distrez pe fanclub" suna ca o instigare de genu: "lutze de pretutindeni unitzi-va". :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Poza...

Mesajde Aurolacul » Dum Feb 01, 2004 3:40 am

Nu-i rea poza, dar se putea shi mai bine.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Feb 03, 2004 9:02 pm

inainte de schimbarea la fatza a forumului, stanga semnatu s-a inscris la un subiect. in acele vremuri, je primea atentiune pe e-mail cum ca s-a postat pe acel thread si era instiintat si in "control panel" ca sa spun asa. chestia asta a tinut fo doo zile si dupa schimbarea la fata a forumului, dar acum nu mai primesc nici un semnal cum ca s-a postat pe acel thread, cu toate ca se baga posturi la greu. intrebare: trebuie sa ma reinscriu la acel thread?
ANTI

baixinho©

Mesajde vali » Mar Feb 03, 2004 9:24 pm

baixu, da, unele chesti s-au pierdut la trecerea prin trecerea la forumul nou
nocturno, alta idee mai buna nu am
vali

Mesajde Mr Teo » Mie Feb 04, 2004 4:39 am

e mare interes si mare forfota pe forum de romanii din afara.
Faceti si voi un subiect pentru noi si complet pentru noi in care sa postam ce vrem de la cum e vremea la cum e sa traiesti in alta tara, ce va place, ce nu va place, comunitatile romane din zona noastra, magazine online, si alte chestii.
Ce ziceti?
Si daca aprobati propun concurs pt moderatori(si normal ca romani din diaspora).
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
Mr Teo
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Feb 04, 2004 10:33 am

forumul demigrantzilor, geniala idee. shi-n ce limba vretz sa fie?

de asemenea, o idee ar fi shi un forum separat pentru aia din provincie shi aia din bucureshti shi separarea pe sectoare, zone, cartiere, strazi, scari, etaje...

mesaju de intampinare al fanclubului: bun venit, scumpi demigrantzi. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde memetshot » Mie Feb 04, 2004 10:54 am

si romanii din romania sa fie primiti acolo cu:
ba voi astia de sunteti fudului cu buricun sus si jmecherii: Laşate oni speranţa cand intrate ici

si moderatori sa din dickleidi, aurolaciu si dornea..
subecte:
- cat two deis ti-a luat sa forget romana
- i;m praud ca i'm romanian si ca ai didn;t forguitat za languij
- romania, where the fac is romania
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde baixinho© » Sâm Feb 07, 2004 8:17 pm

as ruga administratorii sa lipeasca subiectele Noutati si Ce scriu ziarele despre RAPID de pe subforumul RAPID.

multumesc

later edit:
multumesc ca ati dat curs rugamintii mele, dar nu pricep de ce au fost unite cele doua threaduri. spun asta pentru ca pe forumul steaua exista si thread de Noutati si thread cu Decupate din ziare.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Sâm Feb 07, 2004 9:21 pm

ma scuzati ca bag doua posturi unu dupa altul.
multumesc ca ati dat curs rugamintii mele, dar nu pricep de ce au fost unite cele doua threaduri. spun asta pentru ca pe forumul steaua exista si thread de Noutati si thread cu Decupate din ziare.
ANTI

baixinho©

Mesajde monk » Dum Feb 08, 2004 10:41 am

am si eu o intrebare : de ce sunt unii moderatori colorati cu albastru si altii cu negru ?
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Feb 08, 2004 11:12 am

auleo..baixinho. am inteles eu aiurea ce trebuia sa fac la forumul Rapid. o rezolvam noi.

monk...s-a mai raspuns la aceasta intrebare, motiv pentru care nu mai repet. cauta si tu sa vezi.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Feb 08, 2004 12:13 pm

inainte de schimbarea la fata a forumului, cand inchideam fereastra cu forumul (Alt+F4, Ctrl+W, click pe x-ul din stanga sus) nu eram deconectat. mai precis, daca redeschideam o fereastra de internet si tastam http://www.fanclub.ro/usercp.php ma baga direct in contul meu, fara sa-mi ceara parola. acum, insa, imi cere sa ma loghez, chiar daca nu restartez calculatorul. stiti cumva de ce?
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Lun Feb 09, 2004 3:14 pm

Poate isi face vreun administrator timp si uneste (nu sa lipeasca, da?) threadul "Locuri unde se prinde TELESPORT" cu "Telesport / TV Sport" de pe forumul Sport. adica primul dintre threadurile mentionate mai sus sa il bage in al doilea, nu sa le faca pe amandoua ca fiind "Important"-e.
ANTI

baixinho©

Mesajde memetshot » Mar Feb 10, 2004 10:10 am

bre cum imi schimb si io titlu?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde SOD » Mar Feb 10, 2004 4:23 pm

bre,unde ie ascunsi forumurili de rock strain si alte forumi de nu le gasesc?am lipsit 3 saptamani juma si v-ati batut joc.unde ie scris acu ca-s cel mai batran banat in viatza?unde?unde ie forumu depeche?unde?unde ie butoanele de profile?unde?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde baixinho© » Mar Feb 10, 2004 6:54 pm

SOD scrie:unde ie scris acu ca-s cel mai batran banat in viatza?unde?unde ie forumu depeche?unde?unde ie butoanele de profile?unde?

1. nu mai esti. s-a sters totul cu buretele. s-a luat de la 0 de cand cu noua imagine a forumului.
2. nu stiu. :D
3. faci click pe nickul al carui profil te intereseaza.
ANTI

baixinho©

Mesajde monk » Mie Feb 11, 2004 7:43 pm

am si io o intrebare .. de ceva vreme DOAR pe fanclub imi deschide cand dau sa ajung undeva pe forum ... un link dubios ... ce fac sa scap de el ?
Fişiere ataşate
kkt de site.JPG
kkt de site.JPG (136.74 KiB) Vizualizat de 6032 ori
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sugestii si reclamatii