se cere o curatenie
forumuri inutile, pe care unii m-au batut la cap sa le creem si acum sunt in paragina (paragina=2 mesaje/saptamana). unele trupe s-au desfiintat, altele sunt vai de ele.
nelly
blink 182
linkin park
shakira
iris
cristiana raduta
kpital
TNT
taxi
ma intereseaza o comasare a forumurilor, nu atat stergerea lor, cat trecerea lor pe linie moarta sau includerea in alte forumuri (cum am facut cu forumurile andre si kpital, pe care le gasiti in arhiva)
de asemenea, nu inteleg de ce trebuie 2 forumuri pentru concursul de biliard, sau 3 forumuri pentru dezbateri (unde nu s-a mai scris de 1 saptamana), care poate fi frumos dezbateri socialo-politice.
forumul de rebus, stiu de ce exista pe literatura, e cazul oare sa il mutam in alta parte?
forumurile de hip-hop, moderate care cand apuca. daca moderatorii nu pot face fata, spuneti si cautam moderatori noi. inteleg ca e o situatie aparte..
forumul de sex, exista plangeri in legatura cu activitatea lui weet-weet. se confirma? o schimbam?
forumul de muzica, il mai administreaza cineva?
la fotbal international, sunt 8 forumuri cu 100 de subiecte, ceea ce e foarte putin (parerea mea). e necesar sa existe 8 forumuri pentru campionatele externe? baixu, moshu, idei...

forumul de jurnale, datorita popularitatii bloggingului, l-am adus pe prima pagina, poate asa se va scrie mai mult. felicitari moshului pentru idee.
forumurile stiinte si scoala veche, care e rolul lor?