Captura imagini

Vreti un forum nou ? Ati descoperit o problema cu siteul ? Nu va convine ceva ? Daca da ... asteptam aici mesajele ... (aici pot posta si userii banati)

Captura imagini

Mesajde ckride » Mar Ian 15, 2002 12:38 am

Vreau sa stiu si io cum "capturez" o imagine dintr-un clip in format .asf sa zicem. Si cu ce program eventual. Am incercat cu ACDSEE SI PSP si n-a mers. Imi captureaza orice, fereastra conturul, da numa imaginea nu! Poate nu merge in formatu asta... ia zi vali ce tre sa fac si cu ce program. Merci
ckride
Junior Member

Mesajde Vizitator » Mar Ian 15, 2002 4:32 am

opresti clipul, adica ii dai pauza, apesi Print Screen si apoi deschizi un program de grafica si apesi ctrl+v (paste)

sau o poti face cu adobe premiere sau virtual dub, care au export frame
Vizitator

Mesajde dinu » Mie Iun 26, 2002 2:53 am

La settings (wherever that is) in mplayer, sau in Ctrl-Panel-Multimedia sau la settingsu playerului pe care il folosesti pui "Hardware acceleration" la minim. Daca e Divx dezactivezi YUV2 si Overlay. Acuma dai drumu' la film si apesi Shift-PrintScreen (sau Printscreen simplu... incerci). Acu ar trebui sa ai in clipboard un snapshot al ecranului asa cum arata domnia sa. Poti sa-i dai paste in orice editor de imagini si sa-l prelucrezi. Daca nu merge si nu merge, vezi http://www.divx.com pentru tot felul de tooluri de editat filme (avi&mpg) care scot si imagini. Partea proasta e ca .asf e a lu' Microsoft si cacatii au limitat drepturile de a decoda streamuri de genu asta. Astfel incat, daca ai nevoie sa scoti o poza dintr-un asf, tot de la iei tre sa iei soft. Pe bani. Si pentru ca iti imaginezi cat poate fi de raspandit, n-o sa gasesti nici pe Warez. So... daca jmecheria cu prtscrnu nu mere, forget about it.
dinu
Junior Member

Înapoi la Sugestii si reclamatii