Captura imagini
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
Captura imagini
Vreau sa stiu si io cum "capturez" o imagine dintr-un clip in format .asf sa zicem. Si cu ce program eventual. Am incercat cu ACDSEE SI PSP si n-a mers. Imi captureaza orice, fereastra conturul, da numa imaginea nu! Poate nu merge in formatu asta... ia zi vali ce tre sa fac si cu ce program. Merci
- ckride
- Junior Member
La settings (wherever that is) in mplayer, sau in Ctrl-Panel-Multimedia sau la settingsu playerului pe care il folosesti pui "Hardware acceleration" la minim. Daca e Divx dezactivezi YUV2 si Overlay. Acuma dai drumu' la film si apesi Shift-PrintScreen (sau Printscreen simplu... incerci). Acu ar trebui sa ai in clipboard un snapshot al ecranului asa cum arata domnia sa. Poti sa-i dai paste in orice editor de imagini si sa-l prelucrezi. Daca nu merge si nu merge, vezi http://www.divx.com pentru tot felul de tooluri de editat filme (avi&mpg) care scot si imagini. Partea proasta e ca .asf e a lu' Microsoft si cacatii au limitat drepturile de a decoda streamuri de genu asta. Astfel incat, daca ai nevoie sa scoti o poza dintr-un asf, tot de la iei tre sa iei soft. Pe bani. Si pentru ca iti imaginezi cat poate fi de raspandit, n-o sa gasesti nici pe Warez. So... daca jmecheria cu prtscrnu nu mere, forget about it.
- dinu
- Junior Member
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Sugestii si reclamatii