Vreti un forum nou ? Ati descoperit o problema cu siteul ? Nu va convine ceva ? Daca da ... asteptam aici mesajele ... (aici pot posta si userii banati)
e nevoie de moderator rapid, bag seama.
atitea posturi monosilabice intr-un timp atit de scurt n-am mai vazut cred ca nici pe forumu cu akcent sau simplu
nenea zoso, interveniti rapid sa calmatzi lutzele/ionuzzii aia de tzin sa ne arate repede-repede ce le place lor cel mai mult, fara nicio justificare...
Desi parerea mea nu conteaza...doresc sa o sustin pe Djinn, una dintre putinele fete care urmareste filme de arta pe TVR Cultural....si de asemenea una dintre putinele fete care apreciza filme gen "Viata e un Miracol" de Kusturica.
Djinn moderator pe cinema !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)