Am fost acuzat pe nedrept de catre Dana...ca i-ash fi sters 2 posturi pe generalitatzi.
Nu este adevarat. I-am sters un singur post...care nu continea decat un emoticon !!!!! ,....care bora !
Am spus mai demult..ca sterg posturile care contin doar emoticoane ..fara cuvinte. De asemenea i-am sters si lui Zgubilici un astfel de post....! Si ea nu mi-a zis nimic..i s-a parut OK !
Al doilea post...pe care Dana sustine ca i l-am sters...nu stiu care e ! Nici macar nu l-am citit !
M-am suparat rau de tot..sa vad ca Sopra imi da PM..si ma acuza pe nedrept ! Eu nu sterg posturi aiurea...si nu am nimic cu Dana.
In ciuda caterincilor repetate pe care i le adresez..am un respect foarte mare pentru ea....si o consider cel mai indispensabil user pentru forumul fanclub.
Deci..Sopra & Dana....nu sunt eu de vina !!!!!
Adica...daca voi ma consideratzi vinovat ca am sters un mesaj anapoda cu o boratura.....e treaba voastra ! Eu consider ca am moderat cu intelepciune !
Daca suntetzi impotriva mea...scoateti-ma din functia de moderator.....dar nu ma luatzi cu asa ceva !
Sunt foarte dezamagit !
Ba mai mult..i-am explicat lu' Dana..si pe forumul de muzica si pe cel de generalitatzi...de ce i-am sters postul !
Eu nu i-am bagat niciodata boraturi pe forumul ei de rock ! Nu imi place..nu intru !
Deci...Dana tre' sa isi ceara scuze fatza de mine...pe care le astept la acest subiect !
Dana
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Dana
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
my last words
1. primul mesaj pe care mi l-ai sters pe Top Useri (unde se pare ca esti primul top user, nu? poate singurul) in care imi manifestam dezaprobarea fata de pupincurism :bleah: mi-a fost sters fara avertisment
2. al doilea mesaj suna asa: cine si de ce mi-a sters postul?
3. whatever, esti case closed pentru mine, daca sopra decide sa moderez aici imi fac datoria, daca nu, nu.
PUNCT
2. al doilea mesaj suna asa: cine si de ce mi-a sters postul?
3. whatever, esti case closed pentru mine, daca sopra decide sa moderez aici imi fac datoria, daca nu, nu.
PUNCT
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Stimatzi useri..observatzi si dumneavoastra cat de paranoica e Dana
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=2470&perpage=30&pagenumber=5
Acesta este linkul unde se afla mesajul ei ! Nu i-a fost sters...dar ei ii e lene sa caute ....si de asemenea citeste selectiv ce se posteaza pe generalitatzi.
Nu stie nimic despre cercul meu de prieteni de aici..cu care crede ca eu ma pup in kur.
I-am raspuns Danei....la mesaj...chiar pe pagina urmatoare...a 6-a de la Top Users !
Dana....itzi astept in continuare scuzele !
Sopra...acum itzi demonstrez ca sunt nevinovat ! Mi-am facut treaba cum am stiut eu mai bine ! Daca nu itzi convine ce fac...da-ma-n pula mea........
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=2470&perpage=30&pagenumber=5
Acesta este linkul unde se afla mesajul ei ! Nu i-a fost sters...dar ei ii e lene sa caute ....si de asemenea citeste selectiv ce se posteaza pe generalitatzi.
Nu stie nimic despre cercul meu de prieteni de aici..cu care crede ca eu ma pup in kur.
I-am raspuns Danei....la mesaj...chiar pe pagina urmatoare...a 6-a de la Top Users !
Dana....itzi astept in continuare scuzele !
Sopra...acum itzi demonstrez ca sunt nevinovat ! Mi-am facut treaba cum am stiut eu mai bine ! Daca nu itzi convine ce fac...da-ma-n pula mea........
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
No offence !!!
Lasa Dana ca nici tu nu ai dat avertismente la posturile pe care mi le-ai sters mie mai demult! Se pare ca s-a intors roata! Se mai intampla shi la "mamutzi" din cand in cand ;D !
zbing zboing zobing
-
Game Over - Junior Member
nu ma intereseaza cearta voastra. DANA zi daca vrei moderator sau nu pe generalitati si cu asta basta, am incheiat discutia.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Sopra..pe tine nu te intereseaza nimic ??? ...d'asta e anrhie pe forum !
Mai citeste si tu din cand in cand..macar ce se scrie pe generalitatzi !
Eu nu am avut nici o vina ! Doar mi-am facut treaba ...si am sters un mesaj care arata o boratura !
Mai citeste si tu din cand in cand..macar ce se scrie pe generalitatzi !
Eu nu am avut nici o vina ! Doar mi-am facut treaba ...si am sters un mesaj care arata o boratura !
-
astept pm-uri de la cei 2 grei ai siteului in care sa imi spuneti ce ati rezolvat intre voi, pe PRIVAT.
subiect inchis.
subiect inchis.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Sugestii si reclamatii