Domnu Sopraa....
vreau tricou
Si sa fie negru, cu maneci lungi si cu gluga. si eventual pe spate sa aiba avatar. Dar neaparat sa scrie http://www.fanclub.ro
Io una atata am avut de spus, atata vreau si atata solicit. Da nu vreau sa-mi fac in centru ca e complicat. nu de bani, de logo etc...
btw, stiai ca am fost recrutata ca agitatoare in echipa fanclub aripa Joao? asta pana cand se dezice echipa tehnica de mine....:p
deci...agit....vreu tricou ca vine iarnaaaaa....;P
Vreau tricou cu www.fanclub.ro
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
cum arata un tricou cu gluga? Cred ca trebe sa il intreb pe k-gula
O sa vorbesc cu xkran... dar noi nu prea avem bani sa ne facem pentru noi, dapai sa comandam o serie. Uite ca o sa ma interesez care sunt costurile si unde se pot face. Daca se pot face in centru e ok, pentru ca de logo si alte alea pot sa ma ocup eu. Dar din cate am inteles, alea din centru se duc pe apa sambetei la prima spalare.

O sa vorbesc cu xkran... dar noi nu prea avem bani sa ne facem pentru noi, dapai sa comandam o serie. Uite ca o sa ma interesez care sunt costurile si unde se pot face. Daca se pot face in centru e ok, pentru ca de logo si alte alea pot sa ma ocup eu. Dar din cate am inteles, alea din centru se duc pe apa sambetei la prima spalare.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
ai mah, nu stii? tricou cu gluga e hanoracu ... numa ca nu vrau cu buzunare. cam ca tricou cu care am fo la chef, numa ca nu ie al meu. pentru modele uita-te la aia de la http://bestialrecords.virtualave.net
anyway, dak tot faci treaba, sa fie material misto. si am auzit ca mai sunt si alte firme de imprimare, da nu mai stiu unde....
anyway, dak tot faci treaba, sa fie material misto. si am auzit ca mai sunt si alte firme de imprimare, da nu mai stiu unde....
-
onk - Mesaje: 1841
dak o dai inclusa in pretzul hanoracului....
a, ca uitasem: dak ai timp, mai vreau si o sapca, o bandaní£, un ceas si eventual un rucsac, toate cu sigla http://www.fanclub.ro pe care sa le cashtig io ca premiu la un concurs aranjat, pentru merite deosebite.....
:a :B

a, ca uitasem: dak ai timp, mai vreau si o sapca, o bandaní£, un ceas si eventual un rucsac, toate cu sigla http://www.fanclub.ro pe care sa le cashtig io ca premiu la un concurs aranjat, pentru merite deosebite.....

-
lu' DANA nu-i facem nimic, ok? ;b... poate doar sa-i fac si ei un tricou si sa il spal cu bere inainte sa il ofer
PS: o sustin pe DANA, sopra si onk trebuie banati... va rog sa luati masuri

PS: o sustin pe DANA, sopra si onk trebuie banati... va rog sa luati masuri

- Sopra Tutt1
- Junior Member
Bai Dana, io nu tricotez, io nu gatesc, io nu muncesc in domeniu casnic decat in caz de necesitate maxima. si mai presus de toate, io vreau tricou! si nu mai deviati de la subiectul acesta atat de incitant care ne umple inimile de bucurie....
Sopra, uite ce m-am gandit. cauti o firma tare de imprimare, (da nu imprimare d-aia najpa cu lipici), poa' sa fie si Apaca sau Tricodava, bagi contract de tu tricou io reclama si se rezolva, ai vazut ce simplu ie? si uite asa ma fac io cu tricou, camesha, ceas, bandana, etc....:o
si nu ma mai banatzi, va rog frumos, o sa fiu foarte cuminte si ascultatoare si de acord cu toata lumea....:rolleyes:
Sopra, uite ce m-am gandit. cauti o firma tare de imprimare, (da nu imprimare d-aia najpa cu lipici), poa' sa fie si Apaca sau Tricodava, bagi contract de tu tricou io reclama si se rezolva, ai vazut ce simplu ie? si uite asa ma fac io cu tricou, camesha, ceas, bandana, etc....:o
si nu ma mai banatzi, va rog frumos, o sa fiu foarte cuminte si ascultatoare si de acord cu toata lumea....:rolleyes:
-
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Sugestii si reclamatii