am si eu o intrebare : threadul :este virgil iantu homosexual a fost de la inceput pe scandal sau a fost mutat ? fiindca eu cand am scris la threadul asta , mi-amintesc ca am scris la generalitati, fiindca am luat threadurile de la generalitati la rand, si daca nu ma insel asta era pe pagina a doua sau a treia . iar acum il vad pe scandal . :confused:dar cert nu am intrat pe scandal . si nici nu imi pare un subiect de scandal.sunt tare nelamurita de ce apare pe scandal ,cand eu imi amintesc ca am postat pe el pe generalitati. insa am in vedere si faptul ca poate ma insel. so, cei care sunt in tema si stiu ce subiecte erau pe scandal,pot sa ma lamureasca daca era si threadul asta acolo?:
ps: imi cer scuze ca am creat un subiect nou pt atata lucru, nu m-am gandit ca puteam sa il scriu pe : "asteptam sugestii si reclamatii de la voi!!" . totusi, al meu nu e nici reclamatie ,nici sugestie , e o intrebare , deci sunt iertata ca am creat subiect nou aiurea , care probabil va avea decat un raspuns menit sa ma lamureasca ? :a
curiozitate si un pic de nelamurire
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Hera sunt anumite threaduri mai vechi pe generalitati , dintre care si asta , la care lumea a postat cel putin la misto sau in care parerile au degenerat in certuri.
Spre exemplu, la o citire a acelui thread ai vedea ca 90 % din posturi sunt de fapt o cearta intre Mig si baghera (mi se pare).
Subiecte de acest gen o sa gasesti cu duiumul in strafundurile generalitatilor.(si e preferabil ca ele sa nu mai fie aduse la suprafata daca au continutul plin de chestii penibile)
Altul dintre ele ar fi "cele mai frumoase poezii de dragoste ". Nu stiu cate poezii o sa gasesti acolo si cate mistouri...
Am vazut ca tu ai postat serios dar citeste cele 4 pagini de dinainte....
Ma rog, cam asta ar fi in mare. Iti mai zice sopra cand se trezeste mai multe.
Spre exemplu, la o citire a acelui thread ai vedea ca 90 % din posturi sunt de fapt o cearta intre Mig si baghera (mi se pare).
Subiecte de acest gen o sa gasesti cu duiumul in strafundurile generalitatilor.(si e preferabil ca ele sa nu mai fie aduse la suprafata daca au continutul plin de chestii penibile)
Altul dintre ele ar fi "cele mai frumoase poezii de dragoste ". Nu stiu cate poezii o sa gasesti acolo si cate mistouri...
Ma rog, cam asta ar fi in mare. Iti mai zice sopra cand se trezeste mai multe.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Initial trimis de Aliosha
1Subiecte de acest gen o sa gasesti cu duiumul in strafundurile generalitatilor.(si e preferabil ca ele sa nu mai fie aduse la suprafata daca au continutul plin de chestii penibile)
2Altul dintre ele ar fi "cele mai frumoase poezii de dragoste ". Nu stiu cate poezii o sa gasesti acolo si cate mistouri...
1am vazut ca se gasesc ,insa eu nu am urmat exemplul celor care postasera inaintea mea, ci am raspuns la o intrebare.
2.nu am citit acel subiect pt ca e o ora cam tarzie si nu pot pierde timp acum, insa am aruncat o privire si am vazut ca multe poezii sunt postate de catre acelasi user,si intr-adevar am postat intr-un subiect in care " Nu stiu cate poezii o sa gasesti acolo si cate mistouri", dar eu am scris cat se poate de serios, adica eu aia am compus , aia am postat. si am zis de ce sa nu scriu? mi-a fost destul de usor sa le scriu, pt ca le-am dat copy/paste de pe poezie.ro, fiindca mi -am postat compozitiile si acolo. so, nu vad nimic gresit ca am scris poeziile mele intr-un subiect cu poezii mai mult sau mai putin scrise la mishto.
ps: imi pare rau ca am adus unele subiecte la suprafata ,dar daca le-am adus sau le voi aduce fi sigur ca voi posta serios in ele.( indiferent ca s-a postat serios sau nu inainte mea). totusi ,daca e vreo problema si mi se cere sa nu mai le aduc la suprafata , astept sa fiu anuntata acest lucru .

ps2: aliosha, nu mai lamurit deloc: era threadul ala pe scandal de la inceput, fiindca mie acolo mi-l afiseaza ,desi ,in momentul in care am postat eu pe el, era la generalitati.
- Hera
- Junior Member
1. Eu am mutat threadul pe Scandal. Acolo ar fi trebuit sa fie datorita continutului lui. (ma refer la posturile de pana la tine.)
In mod normal el ar fi trebuit inchis acum ceva timp.
2. Am vazut ca tu postezi serios la threaduri mai vechi la care altii in prealabil au facut misto.... Sopra o sa iti zica ce a hotarat cu subiectele astea scufundate si balacarite de altii. Probabil ca trebuia(trebuie) sa stea cineva sa le ia la bani marunti si sa le inchida.
Intr-un timp stiu ca era o regula in care userii erau rugati sa nu aduca la suprafata subiecte ce contineau posturi facute la misto.
E poveste lunga... la inceputuri era cam talmes balmes si cum nu s-a sters nimic inca se mai gasesc firmituri mucegaite.
In mod normal el ar fi trebuit inchis acum ceva timp.
2. Am vazut ca tu postezi serios la threaduri mai vechi la care altii in prealabil au facut misto.... Sopra o sa iti zica ce a hotarat cu subiectele astea scufundate si balacarite de altii. Probabil ca trebuia(trebuie) sa stea cineva sa le ia la bani marunti si sa le inchida.
Intr-un timp stiu ca era o regula in care userii erau rugati sa nu aduca la suprafata subiecte ce contineau posturi facute la misto.
E poveste lunga... la inceputuri era cam talmes balmes si cum nu s-a sters nimic inca se mai gasesc firmituri mucegaite.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
1.ok, aliosha ,thx pt lamurire .
2.pe orice thread, exista si posturi la mishto, insa am gasit subiecte mai vechi chiar dragutze
nu stiam de regula aceea, insa daca a existat o regula in care userii sunt rugatzi sa nu mai aduca la suprafat subiecte in care s-a postat la mishto, o fi existat oare si una in care useri nu aveau voie sa posteze la mishto pe un subiect serios ? :p ma gandesc ca daca ar fi existat asta a doua,nu ar mai fi fost nevoie de prima, nu ar mai fi trebuit (trebui) sa stea cineva sa le ia la bani maruntzi si sa le inchida
jk.
2.pe orice thread, exista si posturi la mishto, insa am gasit subiecte mai vechi chiar dragutze
nu stiam de regula aceea, insa daca a existat o regula in care userii sunt rugatzi sa nu mai aduca la suprafat subiecte in care s-a postat la mishto, o fi existat oare si una in care useri nu aveau voie sa posteze la mishto pe un subiect serios ? :p ma gandesc ca daca ar fi existat asta a doua,nu ar mai fi fost nevoie de prima, nu ar mai fi trebuit (trebui) sa stea cineva sa le ia la bani maruntzi si sa le inchida

- Hera
- Junior Member
OK.
Deci, candva forumul avea in el nishte adevarata gropi de gunoi... si cea mai mare a fost "Gaseste-ti perechea". Mai multe astfel de gunoaie au fost introduse in generalitati si lasate sa se duca la fund.... cand posta cineva pe ele, stergeam posturile si inchideam subiectul respectiv... nu am avut timp sa fac asta cu toate.
Astazi, nu are rost sa postezi pe un subiect care nu se afla pe primele 2 pagini... daca subiectul "a expirat" (adica nu e in primele 2 pagini), e bine doar sa il citesti si sa te resemnezi cu faptul ca nu mai poti posta :cry:... insa daca ai ceva de spus pe tema acelui subiect, e bine sa deschizi unul nou, pentru ca sigur or sa existe si pareri noi.
Hera, acum eu shtiu ca tu esti noua pe aici si ai vrea sa scrii pe multe subiecte, insa nu se poate chiar pe toate
... sper ca dorintza pe care o ai in a posta, sa iti fie satisfacuta de subiectele din aceasta perioada... si sa ai cat mai putine nopti in care sa ai timp sa postezi in halul asta ;D
Deci, candva forumul avea in el nishte adevarata gropi de gunoi... si cea mai mare a fost "Gaseste-ti perechea". Mai multe astfel de gunoaie au fost introduse in generalitati si lasate sa se duca la fund.... cand posta cineva pe ele, stergeam posturile si inchideam subiectul respectiv... nu am avut timp sa fac asta cu toate.
Astazi, nu are rost sa postezi pe un subiect care nu se afla pe primele 2 pagini... daca subiectul "a expirat" (adica nu e in primele 2 pagini), e bine doar sa il citesti si sa te resemnezi cu faptul ca nu mai poti posta :cry:... insa daca ai ceva de spus pe tema acelui subiect, e bine sa deschizi unul nou, pentru ca sigur or sa existe si pareri noi.
Hera, acum eu shtiu ca tu esti noua pe aici si ai vrea sa scrii pe multe subiecte, insa nu se poate chiar pe toate

- Sopra Tutt1
- Junior Member
so, daca nu e pe primele doua pagini sa nu mai postez, dar ce ne facem daca unii (doar presupunem) fac subiecte noi nu prea atractive si le imping pe celelalte dragutze la fund ,pe pagina a treia sau mai incolo, si eu, poa am fost in concediu sau poa sunt noua si vreau sa scriu pe alea ?
D
si mey sopra nu pot deschide unul nou cu aceasi tema, ca hopa vine vreun moderator, daca nu chiar adminu insusi :p si zice " nu mai creatzi subiecte care au fost dicutate si rasdiscutate " -asta am citit-o chiar asta seara, nu imi amintesc unde
so? nu pot crea unul nou, deci postez pe cel vechi, right?
ps: promit ca nu mai scriu in "gropi de gunoi"
ps2: noptzi in care voi posta o sa tot fie, subiecte actuale interesante vor fi mereu ?

si mey sopra nu pot deschide unul nou cu aceasi tema, ca hopa vine vreun moderator, daca nu chiar adminu insusi :p si zice " nu mai creatzi subiecte care au fost dicutate si rasdiscutate " -asta am citit-o chiar asta seara, nu imi amintesc unde

ps: promit ca nu mai scriu in "gropi de gunoi"
ps2: noptzi in care voi posta o sa tot fie, subiecte actuale interesante vor fi mereu ?

- Hera
- Junior Member
OK, sa ma exprim altfel.
Subiect expirat... subiect pe care nu s-a postat de peste 2 luni. Daca un moderator vine si uneste cele doua subiecte, nu o va face decat daca subiectul vechi a fost de notorietate si crede ca se mai pot exprima pareri avizate in el. Aici conteaza si modul in care faci noul subiect. Daca concediul tine mai mult de 2 luni... atunci sa te consideri un om fericit
Tu in noaptea asta nu ai postat in gropi de gunoi... alea au cel putin 9-10 luni vechime.
Nu pot sa iti garantez ca or sa fie mereu subiecte interesante pe gustul tau... dar daca ne ajuti si tu... si pun si altii umarul, cred ca o sa fie
Subiect expirat... subiect pe care nu s-a postat de peste 2 luni. Daca un moderator vine si uneste cele doua subiecte, nu o va face decat daca subiectul vechi a fost de notorietate si crede ca se mai pot exprima pareri avizate in el. Aici conteaza si modul in care faci noul subiect. Daca concediul tine mai mult de 2 luni... atunci sa te consideri un om fericit

Tu in noaptea asta nu ai postat in gropi de gunoi... alea au cel putin 9-10 luni vechime.
Nu pot sa iti garantez ca or sa fie mereu subiecte interesante pe gustul tau... dar daca ne ajuti si tu... si pun si altii umarul, cred ca o sa fie

- Sopra Tutt1
- Junior Member
Initial trimis de Sopra Tutt1
OK, sa ma exprim altfel.
Subiect expirat... subiect pe care nu s-a postat de peste 2 luni.
dar daca subiectul a expirat doar pt ca toti useri, cel putin cei care frecventeaza forumul au raspuns? sunt si subiecte de-astea(cele gen sondaj, sau intrebare sau ala cu fumatul de ex, daca toti au raspuns daca fumeaza sau nu, normal ca a trecut timpul si a expirat subiectul, dar l-am readus eu la viata

si nu uita, sunt subiecte dezgropate de mine asta seara care au atras dupa ele alte raspunsuri

- Hera
- Junior Member
exact despre asta am zis... tre cool nu era aici cand au fost facute subiectele alea... si a raspuns acum. Din cauza asta Aliosha sau eu nu o sa le inchidem si nu o sa te acuzam ca le-ai adus la suprafatza. In general... daca e vorba de sondaje... iar e bine sa te resemnezi si sa te gandesti ca in perioada in care s-a facut sondajul... au raspuns numai cei prezenti la apel ;b
- Sopra Tutt1
- Junior Member
so, bine ca am scris eu acolo, ca sa aiba si ashtia noi ocazia sa posteze si nu au avut rabdarea sa caute prin "arhiva" pe la pagina 3-4 .
. nu am zis eu sa nu le inchideti, inchide-ti-le ...pe cele la care am postat eu deja si erau vechi inainte :p
la sondaje, nu scrie niciunde , ca la un adevarat soondaj statistic, data la care a fost facut, si nici termen limita :p

la sondaje, nu scrie niciunde , ca la un adevarat soondaj statistic, data la care a fost facut, si nici termen limita :p
- Hera
- Junior Member
Ma predau!
Gata, eu unul cedez ;a
- Sopra Tutt1
- Junior Member
pai daca mai continuam in ritmul asta... cred ca ai sa ma faci sa te pun moderator
... sper sa te duci, sa iei somn, sa visezi ceva frumos... si apoi sa uiti de subiecte si sondaje vechi :p ... caci eu cu tine n-am pace ;j
Gata, frana pe ziua de azi, reluam maine ... :T
OK?

Gata, frana pe ziua de azi, reluam maine ... :T
OK?
- Sopra Tutt1
- Junior Member
"ritmul asta"..."moderator"...;D
so, ...va urma!!! pana una alta, eu am sa continuu sa dezgrop subiecte dragutze vechi ( nu ma pot abtzine pt ca vreau sa citesc forumul si daca tot citesc de ce nu sa si postez, mai ales daca am ceva de zis? )
till tomorrow ...:bye:
so, ...va urma!!! pana una alta, eu am sa continuu sa dezgrop subiecte dragutze vechi ( nu ma pot abtzine pt ca vreau sa citesc forumul si daca tot citesc de ce nu sa si postez, mai ales daca am ceva de zis? )
till tomorrow ...:bye:
- Hera
- Junior Member
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Sugestii si reclamatii